- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10505 üzenetére
No igen, kezd homalyossa valni a vilag, amit eddig vilagosnak lattam
Minel tobbet beszelunk rola, annal inkabb....
Persze az elozo postodat megertettem, valamelyest ici pici ralatasom is volt az UNIX rendszerekre, de meg abbol az idobol amikor meg RS222-es nagygepen dolgoztunk a szuvben, aminek terminalja sem volt, csak jopar (5-6 talan) jottek az IBM 4361-ek, aminek mar sajat terminalja volt es mikroprogramos processzoraA lenyege csupan az volt a kerdesemnek, hogy van-e lehetoseg adminnal belepni, de igy olvasva ez igazan fel sem merult senkiben sem....nekem egyelore mellbevago
de mondom, csak azert, mert nehany kattintas tavolsagra vagyok attol, hogy akar egy szovegfilet megszerkesszek, amit epp a konfiguracio miatt szukseges
A tobbit ertem, a tanulast, a felhasznalonak a minositeset ill megfogalmazasat is - de mondom, egyelore ezzel nem ertek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Rap, Hip-hop 90'
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest