Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mondjuk nem tudom miből jön le, hogy szeretem a kormányt. Naésha igen? Az élből baj?
Dehogy baj, ne marháskodj már. Nekem meg nem tetszik ahogy nevetségessé teszik a tatárjárás eredményeit és általában amire ráharapnak, annak jó vége sosincs.
Disztrókkal is lehetünk így, neked tetszik, nekem amit eddig láttam, az nem mondom, hogy nem tetszik, mert nem ismerem, de az egész körítés fura, ami körbeveszi. A többit leírtam már, de valóban érdekelne olyasvalaki véleménye, aki ért is valamennyit a disztrókhoz, csomagkezeléshez és kipróbálta a mostani BP-t.
Ami azonban a lényeg, hogy itt senkivel nem szeretném a port összerúgni se politika se disztrók miatt! (utóbbiból legalább van választék) Annyit egyik téma sem ér.

(#8914) tvamos
Dehogy vettem ezt is a lelkemre! Vagy ezt Vladi szakinak írtad volna? Inkább ő lett lelken találva.
Pink Floyd koncert pl.
Azt nem tudja a kormány megrendezni, de vannak udvari zenészeik....

Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest