Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Küldene valaki egy privátot? Egy script teszteléséhez kellene...
szerk. Köszi, kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bambano #9667 üzenetére
Gondolom a legutóbbi YT videót, amit linkeltél is toron keresztül nézted vagy minimum 3 proxy mögül. Barlangba lehet bújni a google univerzum elől, de így vagy úgy kapcsolatba kerül vele az ember.
Másrész, ahogy épp egy ellenző írja, a gépek 99%-a DHCP-vel van konfigurálva.
"...tempest in a teapot" -
addikt
válasz philoxenia #9679 üzenetére
Wikipedia szerint a Duna szintje közepes vízállásnál 96 méter.
-
addikt
Másrészt szinte kizárt, hogy az előre telepített toolok akár 50%-t használd mindennapi munkában, de ez a szám jóval kisebb is lehet.
Lehet, hogy hatékonyabb, összeszedni azokat, ami tényleg kell és felrakni kézzel. Githubon ált. még frissebb verzió is van, mint a repoban.
Másrészt nem fun hetente lehúzni fél tera frissítést, aminek nagy része olyan csomag, amit max 2 évente egyszer indítasz el. Én ezért nem keverném az 'otthoni' rendszeremmel, legalábbis nem úgy, hogy mindent behúzok a kalis repobol, mert elég hamar nagyon zsúfolt lesz a party.
Ha van elég erőforrás, akkor szerintem egyszerűbb külön VM-et adni neki.Másrészt sok tool van, ami csak rootként hajlandó elindulni. Ha hozzászoktál, hogy kalin default root vagy, akkor macerás átállni arra, hogy folyamatosan jelszót kell beírogatnod.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Félig-meddig erre reflektáltam:
"ossze van benne szedve sok cucc de azokat mashol is tudod telepiteni."
... hogy sok toolt tényleg csak 1 parancs githubról lehúzni és ha nem muszáj én nem szedném le az egész repot. De nagyrészt tényleg sh4d0wnak ment a válasz.Viszont valamiért az volt bennem, hogy katoolin mindenképp leszedi az összes toolt, de nem; szóval az előző hozzászólásom így értelmetlen.
-
addikt
válasz ubyegon2 #9914 üzenetére
Közben ezt találtam:
convert image1.png image2.png image3.png -append result.png
-append // vertical
+append // horizontalAz átméretezést ez nem csinálja meg, ha horizontal kell, akkor a magasságuk legyen azonos; ha vertical, akkor meg a szélességük. Erre már bármilyen program jó.
Ha ennél bonyolultabb kell és nem privát képek, akkor szívesen megcsinálom. Gimpet nem ismerem, de photoshopban kb. 2 klikk lenne.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ubyegon2 #10001 üzenetére
Automatizálni..... Mert lehetne amúgy, csak értenem kéne valamihez?
Lehetne írni erre programot. Bár a sok termék sokféle adata miatt sok esetet le kellene kezelni, mert nem teljesen 1:1 megfeleltetésű, hogy ami x weblapon y helyen van, az nálam a feltöltésnél a z mezőbe kerül majd...
Ha csak 1 honlap van, amiről adatokat másolgatsz, akkor azt könnyebb mindig ugyanúgy felparsolni. Én pythonban állnék hozzá, mert sok modul van, ami a munka nagy részét megcsinálja. -
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rimuru #10265 üzenetére
Elvettem most a Record audio jogot a beallitasokban. A teszt kedveert megneztem: csak egy full altalanos spotify reklamom van, ami nem kotheto semmilyen beszelgeteshez. Ettol fuggetlenul eleg aggaszto. A MIUI raadasul elso hasznalatkor meg szokta kerdezni, hogy adok-e neki engedelyt pl kamerahoz, de most default zold pipa volt egy csomo permission mellett.
-
addikt
válasz sh4d0w #10300 üzenetére
Lehet, hogy valami DNS cache problema? Milyen IP-re old fel? Ezt betennem a hosts fileba, hatha segit:
85.25.213.57 teracod.net80-as portra raencezve mi tortenik?:
nc 85.25.213.57 80
GET /Megprobalnam Burp repeaterben lekerni az oldalt a bongeszoket megkerulve (jobb klikk > Paste URL as request)
-
addikt
válasz sh4d0w #10303 üzenetére
Ez legyen a vágólapon: http://teracod.net
A repeaterben a request oldalon jobb klikk > Paste URL as request. Először kapsz egy 302-t, ami átirányít a login oldalra, de 'Follow redirection' után bejön rendesen. Így néz ki, ha minden OK. Ha ezzel működik, akkor a böngészőkkel van hiba, bár furcsa lenne, hogy egyszerre mindegyikkel.nc elvileg ugyanúgy működne, mint a telnet. "GET / " után visszaadja a defult plesk-es oldalt, mert ugye nem küldtünk Host headert a kérésben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Septum15 #10334 üzenetére
Nem hülye kérdés.
"The attack does not require the targeted device to be paired to the attacker’s device, or even to be set on discoverable mode."
Szóval igen; nem kell, hogy "felfedezhető" legyen.
Android "September 9, 2017 Security Patch Level"-től kezdve védett. Ezzel az appal tudod checkolni.
RCE demo.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aprokaroka87 #10424 üzenetére
sort -u -o FILE FILE
-
addikt
Tudom, hogy a correcthorsebatterystaple-nek nagyobb az entrópiája, mint a Tr0ub4dor&3-nak.
Én általában a kettő ötvözetét használom. 20+ karakter, de nem csak simán 4 szótári szó összefűzve, hanem vannak benne az említett speciális karakterek is.
Ami a screenshoton van, az csak egy példa, de egyáltalán nem nehéz megjegyezni. A @#$%^& az angol kiosztáson a Shift + 234567. Ezt persze lehet variálni, hogy ne legyen ilyen egyszerű. Például belerakni egy születési dátumot kétszer shiftesen, kétszer meg shift nélkül: !(*(1989!(*(1989. Ez a rész már önmagában 16 karakter. Aztán lehet generálni két szótári szót pl. az adott domain első 2 karaktere alapján. PH-hoz pl. PredatorHydra, amiből a végére lesz PredatorHydra!(*(1989!(*(1989. Így könnyű megjegyezni, elég hosszú is és minden oldalhoz különböző lesz.(#10989) colomb2 Szégyellem, de ez nem generálva van. Illetve "generálva", de nagyjából a fenti "algoritmus" alapján csináltam.
-
addikt
válasz bambano #11069 üzenetére
Hogy válaszoljak is, egy i5-2400 nálam erre bőven elég, dedikált VGA nélkül. Budget megoldásnak teljesen jó.
1440p 60 fps vajsima, 2160p 60 fps már szaggat, de a monitorom amúgy is csak FullHD.
Ma már nem ezt venném, de ahogy írtad is nemrég a 7xxx generációig nem történt egetrengető fejlődés...szerk. így belegondolva, ha egyszerű jutubozós konfig kell, minimum fogyasztással, akkor az i5 talán ágyúval verébre, de ennél lejjebb nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bambano #11083 üzenetére
amit a debian felrak. firefoxból meg 45.5.0-s, amit a debian esr-nek felrak.
Itt lesz a gond szerintem.
Tegyél fel egy olyan firefoxot, amit ebben az évtizedben adtak ki. Quantumot ajánlanám, de ha használsz olyan add-on-t, aminek még nincs webextension átirata, akkor jó lesz az eggyel korábbi FF is (56-os verzió).Shockwave Flash 24.0 r0
Ez nálam az add-on managerben "Shockwave Flash 28.0 r0" verzión van, de nem kéne számítania, mert "ask to activate" módban van és mostanában egyetlen site se kérte, hogy aktiváljam. A YT biztosan nem, ami - ideális esetben - már régóta nem használ flasht.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Modernebb laptop processzorok eladók (Intel, Core-i3, i5, i7, Celeron, Core 2 Duo)
- 2 db Sonoff SNZB 02-D hőmérséklet és páratartalom szenzor
- BIG BOX! - Lords of the Realm 2 (US, Angol)
- Lenovo Essential vezetékes USB billentyűzet FRU: 00XH605
- Gigabyte 2027-ig Garis Gamer Laptop 144hz i5 12500h 16GB 512GB SSD RTX 4050 6GB BESZÁMÍTÁSSAL IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest