Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #10396 üzenetére
Az ember írásából a HUP-on az derül ki, hogy dőlt hozzá pénz, egyébként jelen helyzetben zseniálisan látta meg a lehetőséget, a nemzeti jelzővel elvakult pitbullokat és támogatást is tudott begyűjteni. Most meg már zavarja a sok regelő, ezért emeli magasra a regisztrációs díjat, hogy lehetőleg ne nagyon regeljen senki. Hivatalos supportnak meg megjelöli a FB oldalukat. Végül is leírta, hogy ő lesz.rja a felhasználókat. Érdekes ez az egész bpulis történet amúgy, mondjuk nekem már ennek a nemzeti dolognak az elején erős fenntartásaim voltak. Ezt a mostani dolgot valóban túltolták....
Azt se értem, hogy normális cégek ne mérnék fel, hogy egy egyszemélyes disztró supportja milyen ingatag tud lenni. Ha egyáltalán igaz bármi is ebből a nagy eladástörténetből, lehet csak a markec-ing ez is.Videátorunk szerencsére nem írta ki magát a PH-ról, azt jelentette a yt csatorna FB oldalán, hogy mégse csinál bp bemutatót, itt figyeltem fel az épp aktuális szálra.
(#10388) F34R
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest