Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Felpakoltam a Heaven Windowsos verzióját is linux alá.

Működik, fut szépen, de minden nem lehet tökéletes, lassúbb, mint a natív Linuxos, a mérési eredményt nem is dobom be.
Lényeg hogy a natív Linuxos gyorsabb, mint a natív Windowsos, nem sok a különbség, de toppon van a Pingvin. -
válasz
Rowon
üzenetére
Mandrake7 talán. Chip magazinos lemezmelléklet volt még. SATA-PATA optika pedig kell, főleg ha ilyen retrógépről van szó.
Tényleg Linux alatt mivel a legjobb CD-DVD-BD lemezeket írni ? - ha valaki még használ optikát, nekem mániám. Karira jött egy ultravékony külső BD-RW meghajtó. Most rácsatiztam a Linuxos gépre, 25GB- os BD lemez bekészítve.
Olvasástesztek rendben, most az írás jön. Pár pótolhatatlan cucc megy néha DVD-BD lemezre is. -

Minden topiklakónak :-)

Szóval sokat tanultam itt, mindenkinek Boldogat !! -
válasz
Rowon
üzenetére
Feltettem többféle Wine segéd-héj programot, de végül a Q4Wine mutatta meg nekem legjobban az egész logikáját, hogyan is műkszik az eszme. Elérési utak, mit hová pakol, Win registry bejegyzések, ilyesmi.
A Q4Wine- ből indított installok után már minden lenyomozható, pld a regelt TC key file nem került megfelelő helyre, odamásoltam, és már nem regisztrálatlanul indul.
A legtöbb Windowsos cucc már manuálisan is menne, de annyira kényelmes a Q4Wine, hogy inkább avval pakolom fel.A #109013- ban pedig látható hogy a félretró teszt jóval gyorsabb Pingvin alatt(pedig már a Mint is eléggé belakott, tehát hasonló mennyiségű cucc van installálva, mint a relatíve nemrégi Win11- re...mármint ezen az X299 gépen). Nálam az új címek nemnagyon játszanak, inkább a retró, félretró.
Mondjuk azt is kipróbálom majd, hogy az Unigine mit mutat Linux alatt, nem natívan, hanem Wine alá beinstallálva
, gőzöm nincs futni fog-e, de ha az is gyorsabb lesz, mint Win11 alatt...?Bár egyelőre mindegy, jelenleg semleges állásponton vagyok, használom az MS és Linux rendszereket is, hosszabb távon majd kiderül hogy esetleg a Windowst törlöm-e véglegesen, ha a Linux mindenben fullosan megfelel.
-
Nem szakértői, amolyan gyorsteszt. CPU/GPU def, RAM simán, noXMP, ahogyan a gépet használom. Heaven setek mérsékeltre(GTX1650), ablakban(így ki lehet tenni a paramétereket), OGL alatt, és Win alatt DX11- el is, hátha ott gyorsabb mint Pingvinnel, de nemigen...

-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Akkor pont jó, mert régebbire vagyok kíváncsi, retrókedvelő révén. Majd megnézem újabbal is. Linux alatt lefutattam. Win11 meg két frissítés miatt már 3x újraindult, hosszas volt a letöltés is(optikán
).Linuxot is kezdem belakni, bár igaz hogy Win11 alatt több minden van fent.
-
válasz
Aweriot
üzenetére
Mondjuk desktopon is gyorsabb, tipp, de megmérem mondjuk az Unigine- vel, annak van Linuxos, Win11- es natív változata is. Bár az csak 1 program, de kíváncsi vagyok...
Boot időt már néztem, ott 3-4 mp- el a Mint jobb - bár különböző méretű SSD- n vannak, de mindegyik széklábalátét szintűn. -
-
válasz
Aweriot
üzenetére
Nemrég kapcsoltam be, piros pont aktív. Ráklikkeltem, gondolkodott jódarabig, valami gáz lehet...gondoltam, emiatt a mégsem gombot választottam, utána kb automatikus refresh loop indult be, kb 1perc alatt frissített mindent.
Majd reboot - a BIOS post után gyorsan bevillan a desktop, mint előtte is, pedig csak egy kis széklábalátét SPCC SSD- ről bootol.
Szóval nálam semmi gond nem is van, az utolsó frissítés után sem.
Látszólagos kicsi bizonytalanság volt, magában a frissítésben, de minden helyreállt, ugyanúgy qva gyorsan bootol és műkszik, mint előtte. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Aktuális böngésző->YT->jobbgomb a videóra->statisztikákra klikk.
Amúgy Linux Mint/Chrome/i9-10mag/20szál- konfig/GTX1650/4k felbontás = 0 frame dropp...legalábbis nálam a hobbigépen, de ugye ez egy 2017- es vadállat HEDT gépezet. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Bírom a különlegességeket, bár ez nem is annyira kirívó. Több embert, és jobban bosszant, mikor meglátják nálam a Win98- at natívan RyZenen futni
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Említve lett hogy a Cinnamon gyerekes : akkor a Win11 elnagyoltabb ikonjai milyenek ?, utoljára a Win7- ben volt normális kinézet...
Animáció : nálam teljesen jó, nem vettem észre hogy csiga lenne(nem állítottam rajta semmit), bár lehet nálam nem jön ki a HEDT csúcsgép miatt
Árnyékolás is ok, nem látok semmi problémát.
Ahogy említetted, ebből engem már kirobbantani sem lehet, nem tennék fel másik disztrót, főleg hogy ezt már nagyjából belaktam. -
válasz
urandom0
üzenetére
Ahány ház, annyi szokás.
Nekem szimpatikus lett, jól néz ki, jól használható, minden ott van ahol lennie kell. Nyilván a könnyű használhatóság is elfogulttá tett, a Debiantól beborultam az agyamba. Mint- en graf felületről setelhető minden, már ami nekem kell. Ha minden fennt lesz, utána jöhet a haladó, parancssoros tanulgatás. -
válasz
cigam
üzenetére
Valóban, ütemet vesztettem, egy kimaradt
A graf felület menüjével nekem nem volt sok gondom, viszonylag gyorsan megtaláltam ami kellett. Inkább a programokon belüli kapcsolatok, logikai felépítések voltak újszerűek, főleg a Wine, mire rájöttem hogy milyen stratégia alapján dolgozik.
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
A végképp áttérés sztem inkább single Linux bootot jelent.
Nálam dual (vagyis inkább quad-boot : DOS, XP, Win11, Linux), ettől függetlenül kíváncsi vagyok a Wine képességeire. Hobbigépnek nevezem, mellyel nyomulok, bár élesben is bevethető maira, a kettő modern oprendszerrel. -
-
válasz
cigam
üzenetére
Mikor felment a Mint, utána lekapcs, majd visszadugtam a többi meghajtót. Power-on után, belőttem UEFI- ben a Mint SSD- t bootolandóra, bebootolt, molyoltam valamit, reboot, utána már a menüvel jelentkezett be. Linux<-->Win11 váltáshoz így nem kell az UEFI boot menühöz nyomogatnom a forróbillentyűt és/vagy UEFI- ben átállítgatnom a sorrendet.
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Natívhoz nem kell Wine, de aminek nincs natív átirata, ahhoz mindenképpen. És aki véglegesen át akar térni Pingvinre, lehet hogy szeretne gamelni Windowsossal (is). Meg sztem sem véletlenül fektettek nemkis energiát a Linux programozói a Wine- be.
A wine-ra es a temakra tett ostoba-populista megjegyzeseidre meg teljesen felesleges barmit reagalni, minositik magukat.
Evvel a Wine programozóit és felhasználóit is egy kalap alatt, ostobának nevezed, azt gondoltam volna hogy egy régi motoros bölcsebb ennél. -
A meglepődésem még nem tudta lefékezni a lendületem.
XP 32 palack.
A 3DM03 azért jobban teker, procit Celeronnak nézi, oprendszert meg Win98- nak, pedig XP- re állítottam, nem nagy gond.
Mondjuk nem állítom át energiatakarékos 2.6GHz- ről a procit, valamint 4C/4T HT off- al is többet hozna (100k felett), lényeg most a próba, hogy fut.
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
+1
-
XNView MP csak kissé tér el a Wines XNView- től, almenük kicsit mások, de ezt csak pár perc volt "szokni".
-
-
Hozzászoktam amúgy a negatívizmushoz (is). A retróban is, relatíve vegyes ott is a vélemény.
Bár most ez meglepett, hogy próbálom felvázolni kezdő szinten a Wine és népi zenekara titkait, és negatív vélemény jön rá. Ráadásul kettő kollégától is...
Jópár kezdő instrukciót kaptam itt, és ahogy tordaitibi kolléga is írja, onnan már magam derítettem fel a sztem legegyszerűbb megoldások nagy részét.Szóval annyira meglepett, hogy nem blog lesz, hanem címlapos cikk.
-
válasz
RaZroX
üzenetére
Nekem. Néhány programot nagyon megszoktam Win alatt. Pld XNWiev, félretró gamek, MS Office. Utóbbi esetén majd megnézem hogy a Libre mennyire kompatibilis, tábázatkezelés főleg, az offline, ill a letöltött Google táblázatok.
Másnak : itt most az átállás Win11- ről, ha valaki ebben utazna. Majd blogban, visszatérő kezdőként ecsetelni hogy Mint- el egyszerű. Bár meggondolom, mert valszeg más is le fogja szólni a projektet.
Game : a legtöbb Windowsos verziónak nincs natív Linux verziója, tehát ha valaki át akar állni, és játszani is szeretne...hasznos lehet.
Mondjuk én megtartom a Win11- et is..., meg DOS, XP is figyel a gépen
3DM99/GTX1650 : alacsony pont(Win11 alatt is hasonló), de fut :

CPU 2.6GHz- re levéve/underVolt, RAM noXMP/underVolt.
Megnézem a 3DM2000/03- at is, 01 már volt.Windows skint mellőzöm, látszodjon jól hogy Mint Cinnamon.
-
Linux Mint Win10/64 palack, 3 retró-félretró game(telepítgetem tovább), valamint látszik az irodai kompatibilitás is. MS Office felment, így a natív Linuxos Libre mellett az is használható.
És nagyon dolgoznak a disztrón, naponta több frissítés jön...

-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én még nem erősen, inkább gyengén vagyok benne, ebből is látszik hogy a Wine, azon belül is a Q4Wine héj egyszerű, csak rá kellett jönni hogyan kell használni, onnan már gyerekjáték. Fentebb vázoltam a folyamatot.
Minden palackot külön-külön lehet konfigolni. A másodikat Win10/64- re állítottam. A harmadik Win98/32 lesz. Mindegyikre tetszőleges számú game vs prog telepíthető. Lényegében mindegyik egy mini Windows.
Emiatt a virágbolti is fut, van reg editor/import/export is. Esetleges vírus, vagy bármilyen kártevő pedig a Linux sessionra nem juthat át, ha mégis, akkor ki fogja írni, hogy az ön operációs rendszere nem Win kompatibilis. Az esetleges fertőzött/összeomlott palack pedig két kattintással törölhető. Plusz sztem a Win/64- es palackra a modern vírusirtó is felmegy - tipp, majd kipróbálom. -
válasz
DarthSun
üzenetére
További palackok, variált borospoharakkal(Dunántúli Merlot perpill felbontva
), úgy néz ki, minden fut, már ami nekem kedvenc cím, telepítgetem a gamekat, minden is fut a retrótól modernig, bitang feeling ez a Linux Mint. A retró címek többsége azért nem fut Win11 alatt, tehát itt a pont a Linuxnak... -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Megoldottam alternatívban - műkszik. PCMan- t felpakolom azért, hátha kell valamikor a spec link-fajta - köszi a tippet.
-
válasz
DarthSun
üzenetére
És...megvan. Rájöttem a kapcsolati logikájára, hogyan használja a prefixeket. Képmentéseket is készítettem, bloghoz jó lesz.
Mindegyikhez készít egy teljes sessiont, tehát a külső SSD- re irányítani :
Q4Wine-->SSD240 prefix-->system-->control-->Wine vezérlőpult-->Programok hozzáadása-->Telepítés--->telepítő EXE betallózása.
Fut a telepítő :
A kész telepítés immár tényleg a célmeghajtóra került, látszanak a fileok, valamint az aktuális programkezelőben a telepített program sora is :
Akkor ez is megoldódott, graf felületen már minden megvan, ami az általános használathoz kell. -
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem találtam Link fájlra vagy mappára menüpontot sehol a lebegőmenükben, pedig jó sokáig keresgettem, próbálgattam.
Q4Wine- ben találtam prefix szerkesztőt, megadtam egy újat, a tulajdonságokban pedig az útvonalat az SSD egy könyvtárára irányítottam.
Telepítő lefutott, a rendszer SSD- ből nem vett le tárterületet, viszont a célkönyvtárban egy darab file sincs.
A saját mappámban vannak a C drive- n a fileok. Onnan indítva a HD verziók futnak, a retrók fekete képernyőt adnak.
A mentésen a SSam HD FE van, valamint jobb felül a két prefix a Q4Wine- ben.
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Akkor lett 240GB külső Ext4 filesystem lemezem USB3- on, eredeti kínai USB to SATA csatolóval.
Node elsőre picit megakadtam, Mint- en Lemezek nevű kezelőt találtam. Azt nem tudtam hogy a formázás evvel töröl minden partíciót, és FS nélküli csontüres lemezt készít, mondjuk pont ez volt a célom, úgyhogy ez jó lett. Az új partíció létrehozása pedig felajánlotta az Ext4 filerendszert.
Csak az egész picit más logika alapján műkszik, mint Win alatt.@ubyegon2 : szóval sikerült a rendszerhez csatolnom egy újabb széklábalátétet
- 240GB A400 - ezen volt a Win11 próbatelepítés, amit aztán átklónoztam az 1TB Apacerre.
Pár játéknak elég lesz a kis A400.Folytatom a Topikgazda által leírtakkal. Ha megtalálom a szükséges DVD- t, pár ezer lemez közt elbújt.
szerk : így néz ki az eszme :

-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mondott. Annyit feldobott hogy további csomagokat kell telepíteni, jóváhagytam, aztán futott tovább a telepítés. Más telepítők is szoktak feldobni függőségket, ami már automatikus szerencsére. Régen leállt a telepítés, aztán kiírta hogy szerezzem be ezt vagy azt a csomagot.
SSD/HDD : van még tárterület bőven, csak nem Ext4, hanem NTFS/FAT32, de azok kellenek DOS/XP/Win11- hez, nem formázom át Linuxosra. Hobbigép, legyen rajta mindenféle oprendszer.
-
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem olyan egyszerű azért. Ahogy írod Winhez is kell némi rutin, márcsak napi használathoz is. Sok user fel sem tudja telepíteni, már a telepítő pen vagy DVD kiírása sem megy nekik, ahogy pld Linux esetén is hasonló ez a kezdő lépés.
Steamen is van pár ingyenes csomagom, meg 1-2 ajándék, de inkább offline tolom.
Wine és népi zenekara elsőre elgondolkodtatóak. Rutinos PC- s azért megoldja, de aki nem látja át az alapokat sem...
...hát Linux azért sztem picit nehezebb.Kicsi a tárterületem Ext filerendszerben(már csak 100GB maradt), rátolok egy külső SSD- t, a SSam sor azért zabálja a Bytokat. Azt látom hogy a Wine palack csak Linuxos filerendszerre pakolható, de azt még ki kell derítenem, hogy új poharat hogyan tudok másik meghajtón csatolni a meglévő palackhoz.
-
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Valszeg kicsit vénebb vagyok mint ubyegon2 kolléga.
Jó a Linuxozás idősödve is, ha töröm az agyam, talán a Német haverom nem dugja el a távszabályzót...
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Már tőőttöm is lefele...Meglepődtem, de nem is annyira azon hogy működik minden(mert azt olvastam itt hogy igen), hanem hogy ki tudtam köbözni ezt Wine- t hogyan kell használni, meg hozzá palackok, meg borospoharak
, aztán a szinte azonos elérési utakon más-más jogosultsági szintek. Jézusom, ezek a könyvtárak, hogy is vannak.Amúgy ez is addig tűnik bonyolultnak, amíg ki nem tapasztalja az ember.
Nem is tudnám még kacifántosan. Telepít, ok, frissít, ok, enter, jobbklikk-balklikk sémán tudom csak, mondjuk másik kezdőnek ez így könnyebb tényleg.
Parancssoros majd, abba is el kéne mélyedni, hogy tudjak vele flexelni
Majd firkálok valamit, de nem ér röhögni rajta
Amúgy mindíg ilyen sok frissítés jön Mint- re ? Ma vagy ötször jelzett a piros pötty.
-
Működik a Linuxon minden is
Feltettem hang, videó - lejátszókat, csomó progit. XFi HD USB is azonnal megy. Onyx DAC- ot is kapásból felismeri.Korábban kaptam linket a Hardinfo- ról, műkszik. Játék téren az UT3- at pakoltam fel - perfect.
Pár játék még felmegy majd, aztán már teljesen alkalmas folyamatos használatra.
Láma indulás után elértem a kezdő felhasználói szintet
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem semmi anomália, mintha tényleg alaplaphiba lenne ?
Próbáld a Mint- et, az még nekem is, mint relatíve kezdőnek simán megy. Ha az is hibára fut, akkor valszeg a vas defektes.
Win10/11 van a gépen ? Ha igen, az működik ?
Boot idő nálam jó gyors, pedig csak egy széklábalátét SPCC SATA SSD- n van. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Windows- osítással kezdtem
Nem vagyok bátor, a 7.65- ös zárhangjára tuti világcsúcsot futnék
A fánkosnak akkor nincs Linux átirata ? Jókis progi amúgy.
Amin csodálkoztam hogy az XNView is fut, a retró topicban inkább a natív Linuxost ajánlották, de én megszoktam ezt, újat megtanulni a gyors konvertálásokhoz, retushoz - ahhoz már vén-lusta vagyok
Második próba : UT2004/UT3 és SSamHD, a kedvenc hentelős, agyatlan FPS- eim lesz. Nemtom hogy van-e Linuxos verzió ezekből, nem néztem utána.
-
Elkezdtem belakni. A Wine- ből futtatott Windowsos rendszerinfók néhol bugokkal, hiányosságokkal, de használhatók azért.
Milyen Linuxos rendszerinfót ajánlotok esetleg, mely Aida, HWinfo részletességű ?
-
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
A hozott létre inkább azonos a csinál kifejezéssel, mint a használ-lal, nem?
De!
Igen, még nem láttam hogy ténylegesen használta volna, csak úgy ott van, aztán jónapot. Ha megfingatnám egyszerre többféle gép/oprendszer emulációval, +még valami világtérkép szerkesztéssel, akkor lehet írna rá pár byte csereadatot
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mint nálam készített 2GB swapot. Az automata partícionálást választottam. Közben a cél SSD- n kívül minden le volt csatizva a lapról, nehogy máshova pakolja a betöltő recordot. Viszont a telepítés után visszacsatiztam a driveket, és már menüvel indul, látja a Win11 és XP oprendszereket is, szóval nem kell UEFI- ből váltogatnom a boot sorrendet.
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kb nekem sem szükséges még a 64GB. Meg az egész X299 gépre sem volt szükségem, csak bakancslistás volt, ezért is nevezem hobbigépnek. Ha már csúcsgép, illik hozzá a 64GB RAM.
Linux jóval kevesebb RAM- ot foglal boot után, mint a Win11, ha böngészőben sok fül van nyitva, csak akkor kezd növekedni a foglalás.
Legalább erre felpakoltam a Linuxot is, ismerkedésnek. És ma már tényleg jó a Linux. -
válasz
cigam
üzenetére
Win esetén, install után az első teendőm hogy tiltok mindenféle low energiaprofilt, az Sx- et főleg, az összes alvás-hibernálás profillal. Évente kb 2 KWh megtakarítás lenne, szóval 1-2 2L- es kólával kevesebbre lenne pénzem
Így az S4 sem izgat különösebben, már az S3 is komoly gondokat okozhat átlagos gépeknél, a visszatérés problémás lehet, akár anomália és adatvesztés is befigyelhet. Desktop Acer- en is melóztam annó, ahol ezek nagy problémát okoztak a teszt-állomásokon, konkrétan rosáltak a hibernálásból visszatérő gépek, utána módosították a teszt paramétereket (kiírták hogy S3 visszatérés egyszerűen nem engedélyezett, sem egérmozdítással, sem billentyűleütéssel sem).Linux szürkezóna még relatíve (gyakorlás szint), de egyelőre nem tapasztaltam a fenti anomáliákat, install felment, alapból semmi alvás szintet nem tapasztaltam eddig, sima képernyővédő, percre pontosan amikorra állítva van, graf felületről amatőr szinten klikkelgetve - Mint Cinnamon.
Debian volt az első kísérletem, na ott kb semmi nem működött...a fenti setek alapján sem. -
-
válasz
lacfy
üzenetére
Az tuti hogy sok munka a fejlesztés, ahhoz képest a legtöbb disztró ingyenes. Mára pedig bámulatos Windows pótlóra fejlődött, le a kalappal.
A Mint már mindent felismert az összetett X299 hobbigépemen, és jól is működik. Hab a tortán hogy még a retró Windowsos tesztek, játékok is működnek.Amúgy el sem tudom képzelni a Linux teamek munkáját, ennyi mindent ingyen
, MS pedig nagy programozógárdával, jópénzért...ok Wint is tartok, mert azon a vonalon jobban otthon vagyok, de elkezdtem tanulgatni a mai Mint- et is. -
válasz
bitblueduck
üzenetére
CachyOS, Fedora (KDE spin)
Nem ismerem, visszatérő kezdő vagyok, nekem a Debian volt nagy falat, felment, de anomáliák voltak a jelszókezelésben, és sok másban is - nyilván nem értek hozzá, már a telepítés alatt is eleve rossz kiválasztásokat használhattam, fele angolul jelent meg, és az angol tudásom kb kettes alá.
linuxmint-22.2-cinnamon-64bit - ezt tettem fel az X299 hobbigépemre, ez fullos láma felhasználói szinten is, mindent be tudtam állítani, ami nekem kell, és ennek megfelelően működik is, stabil retró tesztekkel is, szóval én ezt ajánlom... -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Engem pld nem is nagyon izgat, lényeg hogy a felpakolt Mint- em jól műkszik, és mint újrakezdő láma, be is tudtam állítgatni, már ami nekem kell.
-
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Sztem is valószínű hogy ott valami zavar lehet az erőben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- 2XKO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak esetleg tippem van mitől lehet a nagy eltérés... 

).

Akkor ez is megoldódott, graf felületen már minden megvan, ami az általános használathoz kell.

...hát Linux azért sztem picit nehezebb.
, MS pedig nagy programozógárdával, jópénzért...ok Wint is tartok, mert azon a vonalon jobban otthon vagyok, de elkezdtem tanulgatni a mai Mint- et is.