Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #92670 üzenetére

Tibikomám, ennyi marhaságot már blogba kellett volna írnod! :D 6GB mennyiségű kernel az minimum 10, annyit egy LTS tuti nem fog felrakni, szóval ha a komád birizgálta a rendszert, akkor tudnia kellett volna azt a 3 alap csomagkezelő parancsot legalább. De neked 10-20 év tapasztalattal minimum, életedben nem használtál még autoremove-ot? Mellesleg nem csak a 6GB kernel okozott ott dugulást, mert a rendszer 14GB hely felén elvan. Nyugtass meg, hogy nem a saját mintád alapján van fenn a Mint és nem a 17.1 van fenn. ;]

Az már téged dícsér, hogy nem 10 perc alatt oldottad meg a dolgot, hanem kétszer kellett leutaznia a komádnak, ha jól emlékszem, három helyfoglaltság monitorozó appot is javasoltunk.

De egy mezei próbálkozó ezek után nem sikítva hanem ordítva menekül vissza Windowsra. Aki használni, nem szögelni akarja.

Pont a Mint az, amit tényleg csak használni kell, 10 év alatt nekem ez tűnt fel, családban akiknek felraktam, nem sivalkodtak, igaz nem is telepítgettek rá ész nélkül semmit, hogy elfoggyon a hely.

Aki ilyen balf*sz, annak tényleg menekülnie kéne vissza WInre, de nem azért, mert a Mint nem való kezdőknek, hanem azért, mert ugyan tök béna hozzá, de azért szét tudta barmolni a rendszerét. Hülyeség ellen sem a Mint, sem a többi disztró nem véd.

Olvasom itt a szokásos bugyutaságot is, hogy Ubuntu vonal...szerintem rakj fel neki valami Archer vonalas disztrót és akkor hetente kétszer fog meglátogatni! :DD

Kifejezetten jó olvasni reggeli kávé mellett az ilyen szösszeneteidet, jót röhögtem ezen is! :P

Új hozzászólás Aktív témák