Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #86127 üzenetére

Hát ööö...nem értem, mi van ezzel a Win dologgal! Új melóhelyen megszórtak mindenféle MS hozzáféréssel, Teams, Onedrive(több is), Outlook Nexon meg halál tudja micsodák...OK, hogy a telón is rajta vannak ezek, de első dolgom volt, hogy a notebookon is fussanak ezek. De fut is minden, erre csak most szólsz, hogy ezek miatt kéne Windows!? :Y De ezen a gépen még nyomokban sincs! :N Van böngirnyó a Mint Cinnamonban is, abban mindent is tudok kezelni, minek akkor egy másik oprencer?

Jó persze, neked vannak ezek a csudaprogramjaid még a múlt évezredből, amitől nem akarsz megválni, de egyébként....szóval tényleg csak páran vagytok, akiknek fixa ideája, hogy nekik kell mindkét oprencer! De kihalófélben lévő bölények vagytok Tibikomám! ;] Vagy ezt már említettem is?

(#86130) CPT.Pirk

Lehet jobb is, amekkora rakás trágya a OneDrive...

Akkor megnyugodtam, azt hittem csak én látom ennyire sz*rnak. ;)

Csak meg kell említenem újra a dolgot, a Debian az Debian, ne hányjunk már rá Flatpak meg egyéb vackokat, épp az az előnye, hogy nincs agyonautomatizálva a csomagkezelése és lehet variálni a különböző semirolling meg rolling repoival*, ha valamiért mégis friss csomag kéne, de a stable verzió nem arról szól, hogy minden nap remegve nyomogassuk a frissítéskezelőt, hogy van-e ma is egy valag frissített csomagunk! Ne keveredjen a fejekben már ennyire a Debian és az Arch vonal! :N szerintem legalábbis

*Tényleg végleg eltűnt az experimental repo Debiannál amúgy?

Új hozzászólás Aktív témák