Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1942) Boreas86


Boreas86
csendes tag

Üdv!

Ma megjött a Celeron 530-as CPU-val szerelt N200-asom. 1 Gb Ram van benne. Pixelhiba nincs, egyébként szép a kép - legalábbis szemből. Nagyon jó a klaviatúra, de főképp a tapipad és a hozzá tartozó gombok. Nagyon finoman, csendesen járnak. XP van a gépen, a windows simán felment IDE módban, én nem eröltettem az ACHI-t, mert nem tűnt lassúnak semmi. Némelyek panaszkodtak arra, hogy XP alatt igencsak lassan bootol a noti, de nálam kifejezetten gyors volt. Másodpercre nem tudom megmondani... (kb. 10)
Kezdetben nagyon idegesített a ventillátor működése. Rendkívül gyakran kapcsol be és ki, és nem is annyira csendes, bár mostanra hozzászokhattam, mert már nem tűnik fel. Vagy lehet, hogy a Power Management program szabályozza, amit csak nem olyan rég tettem fel? Melegedni, nem megleszik egyáltalán.
Én mindent magam szedtem le, a ThinkVantage - vagy mi - programot nem töltöttem le. WLAN-t még nem próbáltam, a beépített Bluetooth azonnal felismeri a SonyEricsson K750i-met. A kártyaolvasót és az ujjlenyomat olvasót sem telepítettem még, remélem velük sem lesz gond...
Az optikai meghajtótol finoman rezonál a ház, amikor gyorsan pörgeti a lemezt, és kissé zajos is. Egyébként tűrhető. Ami még nem tetszett, hogy a tálcára nehéz ráilleszteni a lemezeket. Nagyon óvatosan kell vele bánni.
Nagyon sokan kritizálták a hangszórók minőségét, ezért tartottam tőlük előre, de kellemesen csalódtam, mert kellő hangerővel és tisztán szólnak. Nem értem a fanyalgókat!
Már legalább 2,5 fél órája akksiról megy, most 15%-on van az akku. Eddig írogattam, töltögettem, egy kis zenét hallgattam... Elég jól bírja. Kiváncsi lennék, egy SpeedStep-esre is!
Játszottam egy kicsit az NFSU2-vel; annyit mondok, hogy meg lehet találni azokat a beállításokat, amelyek alatt elég gyorsan fut a játék, és a látvány is elfogadható.
Eddig, nagyon meg vagyok elégedve a géppel! Nem bánom, hogy nem egy drágábbat vettem. Remélem, a későbbiekben sem lesz vele gond! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.