Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1899) htmtimcsi


htmtimcsi
tag

elmesélem én, hogy csináltam: 32,768mega az operációs rendszer particiójának. a többi meg minden egyébnek(film,mp3,stb...). ez a 32giga elég a esetleg programoknak ami a program files-ba szokot települni(és minden áron oda akar,pl.:visual studio,msdn). azt olvastam ha "jó" gyors swapot akarsz, akkor csináld fat32re külön particióra, legyen a particio mérete akkora, mint swap lesz. a swap a memoria legalább másfélszerese, de 2giga bőven elég szokot lenni, és fix méretűre szoktam állitani. továbbá javasolt az mft megnövelés is.("fsutil behavior set mftzone 2" (1-4lehet)). ez természetesen többhelyet fog kicsit elvenni, úgymond látatlanban,de szubjektiv véleményem az hogy ezt érdemes feláldozni.

de hogy témánál maradjak szerintem holpy-nak a lenovo care -rel van/lehet a gondja. a megoldás az lehet,ha nem rakod fel. én nem használom(már nem emlékszem mit tud,pedig egyszer felraktam, hogy tudjam mi ez,de ennyire "hasznosnak" ítéltem).

a windowos szemetes kosarat törlöd/korlátoztad a méretét?
meg van vlmi system restore(ez a win része) nevű izét, azt is korlátozd a méretét vagy kapcsold ki teljesen. ja és holpy ez vista vagy xp? bár gondolom hogy xp, a méretéből ítélve.

ha nagyon kell a hely, akkor kapcsold ki a hibernációs fájlt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.