Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Melezor #78680 üzenetére
Biztosan épp javulnak a repedező karok.
LEGO Pick a Brick price increases have made army building that much trickierStore-ban a dobozos árak és a minifigeg is drágultak, ill. PaB-on a torzókról írnak.
Mondjuk én tök más elemeket is látok megint többféle ID-val többféle olcsóbb/drágább áron, szóval sztem kb. folyamatosan drágul ez-az.(Sajnos a külön elem beszerzés ilyen. Én is gyártom a listát BL+PaB, csak pár spec. alkatrész volt benne 1.5 hónapja, kb. 3x3k, azt néztem inkább, hogy hogy lesz meg a rendelés/megéri-e ilyen keveset rendelni. Azóta kb. 6x10k-nál járok. Épp csak ami jó lenne, ha lenne itthon... közben meg kijön belőle egy akciós modular.
)
Fura egyébként pár BL bolt, nem tudom hova tenni mikor mondjuk 400Ft az elvárt avg lot úgy, hogy a fele alkatrész amit kosárba raktam abból a maxot hoznám el a boltból, tehát ha akarnék se tudok 100-150Ft-os lot árak fölé menni. A maradékkal meg 400-ra felhúzni az átlagot...
ott is van ahol nem aprózom. Kisebb alkatrészből bekerül mondjuk 100db... de még az is sokszor csak 4-500Ft értékig megy el ilyen darabszámmal. Nem tudom ipari mennyiségben hányan viszik ezeket, ha nagy darabszámmal, a fentiek szerint nem 10-20k-s, hanem bőven (párszor) 50k+ rendelésekkel is esélytelen vásárolnom ilyen helyen.
Úgy, hogy nagy részéből nincs is elég mennyiség a boltban és eleve viszonylag kicsi a kapható elemtípus is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest