Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Inkább a mega AT-AT-ről told a képeket!
bobafett Ez közösség elleni izgatás. Freddy majd megmondja, hogy mennyit kaphatsz érte.
Én most várom a BrickLinkről rendelt cuccokat, és közben a http://www.moc-pages.com/-ről gyűjtöm az ötleteket. Vannak elképesztően bonyolultak, és egyszerűen zseniálisak is.
-
bobafett
tag
Köszi srácok!
-
Djuree
félisten
na összepakoltam a 2500 darabos at-at Anio féle moc-ot.
hát komoly cucc, el voltam vele.
sajnos többe lett mint gondoltam, de ilyen úgysincs másnak.
a kis snowspeedert nem raktam hozzá össze, van helyette nagy.
szép nagy darab amúgy, a gyári at-at-k semmik ehhez képest és nagyon részletes! ráadásul minifig méretű.
csak nem tudom hova rakjam ki, a legos polcom igencsak leszakadna tőle, van benne anyag. a vitrinembe meg nem fér...
[link] -
bozig
tag
A válaszod alapján én voltam kicsit eltévedve
Konkrétan a 18651-es elemet, valamint Hitechnic szenzorokat/multiplexereket szerettem volna beimportálni LDD-be, mivel csak LDraw-ban rajzolt verzióban sikerült őket megtalálnom. Pont azért akartam beimportálni ezeket, mert nincsenek meg LDD-ben, de akkor ez így nem fog menni. Nagyon köszi a választ
-
Pötyi
őstag
Hát őőő, az LDD-ben kevesebb elem áll rendelkezésre, mint az LDrawban, tehát nem csoda. Könnyen előfordulhat, hogy olyan elemet/színt választasz az LDrawban, ami egyáltalán nincs, vagy már/még nincs bent az LDD-ben, ami közismerten csak a Lego cégnél éppen gyártásban lévő elemeket tartalmazza, elképzelhető, hogy emiatt nem megy át.
(Csak találgatok, elképzelhető, hogy át kéne mennie, de pld. kimaradnak a nem támogatott alkatrészek, de az is lehet, hogy a teljes modell nem megy át...)
-
bozig
tag
Valaki próbálkozott már LDraw-ból LDD-be importálni modellt? Nekem az istennek sem sikerül.
-
Jégkokó
veterán
Meg is jöttek a rugók
-
batmanéhes
tag
-
batmanéhes
tag
ebbe a tűzoltóba megint belerévültem. sacc 30 éve, mikor láttam, hogy a pilótafülke alja-eleje mindkét irányba álló slope... miközben az ember küzdött, hogy hogyan máshogyan rakja össze a teherautó kereket egy ilyesmi kialakítású fronthoz... végül sose lett olyan alkatrészem (mostanra gondolom van pár).
-
Novics
senior tag
-
Novics
senior tag
Ma összetákoltam egy alap kis sziklatetőn álló erődöt - vagyis inkább csak egy őrtorony -, de az még eléggé béta verziós, még fel kell pimpelni. Nagyon durva dolgokat raknak össze emberek, nagyon messze vagyok még attól a szinttől.
Terv alapján is dolgoztam. Most már egészen jól szét vannak válogatva az elemek, egészen gyorsan tudok keresni, és meglepő módon meg is lett szinte minden alkatrész, de amik hiányoztak azokat is tudtam helyettesíteni. Ja, amúgy a 6358-as Snorkel Squad-ról lenne szó. A két kitámasztó el van törve, azokat majd pótolni kell. Egy ilyen régi modellt érdemes rendesen megépíteni. -
batmanéhes
tag
akit érint biztos megtalálta már, de érdekességképpen: nagyon széleskörű 3rd party gumis tudásbázist rakott össze a jónép. innen visszafelé elég lapozgatni és a képek magukért beszélnek. dupla motorfelnire rakható mega trakeszkerék stb... lesznek itt még szíp nagy mocok.
-
xedos
addikt
Van egy összerakott 8292 B modellem - billenthető platós teherautó.
Ez motoros, de csak a platót emeli :-(
Gondoltam átépítem, hogy a kormányzás és az előre-hátra távirányítós legyen... Nagyon nagy kihívás volt nekem! Első lépés a kormányzás megvalósítása volt. A fogaskerekek nem akartak illeszkedni, vagy túl gyors volt a kormányzás, más áttétel kellett hozzá. Néha nagyon megtekerte a kasznit, de összeraktam.
Utána jött a hátsó kerék hajtás. Eredetileg mind a négy kerék szabadonfutós volt. Ráadásul alul ment a plató emelő tengelyek. Csak régi difim volt szabadon, annak meg szélesebb hely kellett az eredetinél.
Próbának összeraktam -megy :-) De... a hátsó keréknél sokszor belefutok abba, hogy nem érnek le :-(
kéne még egy difi, hogy az is hajtott legyen... Majd folytatom... -
Mcray
senior tag
Költözés után összeraktam a számítógépes asztalom:
-
PR0JECTNR56
addikt
Részemről is pozitív tapasztalat a LEGO Support-al, az öcsém vár készletében volt egy hibás fal elem és két karcos üveg (más készletekből), ezeket a hivatalos oldalon kérelmeztem, pár napon belül kaptam egy visszaigazoló emailt, majd postán ki is küldték a csomagot.
Más dolog:
Megérkeztek az elemek a ténylegesen utolsó módosításhoz, úgy érzem, ezzel a formával már elégedett vagyok. Meglehetősen sok felszín alatti változás történt, amelyeknél főleg az erősebb kötésekre és a moduláris részekre mentem rá, külsőre, az első fényszórók, a komplett orr részt tartó rúdszerkezet illetve az oldalsó szellőzők és aerodinamikai lettek elemek átalakítva, illetve a hátsó motorburkolat külső és belső oldala is módosítva lett néhány színcsere mellett, ennek megfelelően most már kb. 205 alkatrészből megvan az autó.
A csapat 3. pilótája is megérkezett egy apróbb kiegészítővel, már csak az egyedi matricákra kell még valamilyen megoldást találnom.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Ma végre nekem is meg hozták a Wall.e nyak átalakító javító szettet.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Wow, ez mekkora kemény! [link]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lassan már tényleg be szeretném fejezni a gyűjthető minifigura gyűjteményeimet.
12. sor előttiek érdekelnek és csomagban venném őket kisebb/nagyobb tételben. Akinek vannak felesleges figurái az dobjon már egy privátot! Köszi!
-
Pötyi
őstag
-
Freddy76
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mi kemény city vonal jön bakker. Repülök nem rosszak, a benzinkút sem és akkor ott a zseniális park! Kemény
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
sto1911 #7508 üzenetére
üdv, sztem 8k alatt kevés esély van rá, hivatalosan a lego-tól 8990, viszont jár érte némi gyűjthető pont, hosszútávon érdemes ebben gondolozni.
viszont itt egy kicsit kevesebb, sztem ez lehet a legalja...
-
xedos
addikt
Korábban olvasgattam, hogy valaki LEGO elemeket nyomtatott 3D-ben...
A mostani CHIP újságban vannak tesztek, még a 2450Eurós gép is 0.2mm-es pontossággal nyomtatott egy 20mm-es kockát. Ez tuti nem elég a lego ezred mm-éhez. Rosszul gondolom? -
batmanéhes
tag
hát nagyon impresszívek ezek a nagy készletek, de valahol vitatom, hogy az afol vonalban lenne a nagy pénz. jó lenne látni kisebb technic cuccokat is.
a trakesz gumi méretéről lehet tudni vmit?
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
ismerosom szeretne egy pakkot venni, konkretan ezt: [link] 10695 LEGO® Kreatív építőkészlet - Elemek és egyebekHonnan lehetne megszerezni legolcsobban? Koszi!
-
bobafett
tag
Úgy nézem pont minifig méretű lesz a dolog, be lehet építeni egy nagyobbacska city terepasztalba is
-
LÁZ
Topikgazda
még egy kis teknik, volvo markoló
-
Brumi
senior tag
válasz
Freddy76 #7500 üzenetére
Attól vetted meg, akit ajánlottam? Vagy máshol találtad?
Napfénysüti: hát remélem igazuk lesz, és tényleg RC-s lesz a Porsche. Nem mintha számítana, mert úgyis vitrinbe kerül majd, de a pénzért kapjunk is valamit... Most azért örülök, hogy a traktor és a bányagép nem annyira tetszik, mert borzasztó lenne, ha azokat is meg kellene venni... sajnos már így is túl sok dolgot gyűjtök. A két Creators készlet is bejön, a világítótorony is tetszett régen, de akkor nem vettem meg, most meg már nagyon drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest