- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nálam valami probléma van a visszatérítéssel.
Lego ügyfélszolgálat szerint elküldték 02.25-én (akkor kaptam is erről e-mailt), a bankomhoz viszont nem érkezett meg, paypalen sem jelent meg az összeg.
Felhívtam a bankot, ők nem látnak függőben lévő tranzakciót, de még érdeklődnek az illetékes háttércsoportnál. Paypal ügyfélszolgálatot nem értem el.Jártam már így régebben koncertjeggyel, csak ott a simple volt a közbeiktatott szolgáltató, hát, ott is az volt a vége, hogy mindhárom felet én hívogattam, hogy hol és miért akadt el a visszatérítés
, végül valami olyasmi probléma volt, hogy payment jellegű tranzakciót nem tudtak befogadni, csak vásárlás jellegűt, remélem itt is valami hasonló kavarás lesz.
Ehhez képest pl. a footlockertől múltkor sikerült valami olyat rendelnem, ami már nem volt készleten, automatikusan törölték is a rendelést, de a pénz is gond nélkül visszaérkezett, nem tudom, hogy máshol miért olyan bonyolult ezt megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged