- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
[CsuCsu] #29181 üzenetére
Azért ez szerintem elég erős általánosítás. Miért kéne áfa csalónak lennie? Eleve lényegesen alacsonyabb költséggel működik egy webshop, mint egy normál. Én eddig Ausztriából szereztem be a nagy készleteket, és ott a Toysrus (tudom hülye példa, mert pont nemrég mentek csődbe), de utódja a Smythtoys is tudja normálisan akciózni a készleteit. Akció idején simán a magyar webshopok alatt vannak az áraik, és nem gondolom, hogy adócsalók lennének. És mindig a hivatalos Lego árakból akcióznak, tehát nem az előtte jól felemelt árakból. Jó, ők nem lehetnek büszkék a világbajnok ÁFÁ-jukra. Talán ha itt sem 27% lenne, akkor kevesebben trükköznének vele, mert nem érné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged