- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #24997 üzenetére
Látom tudod miről van szó. Így van.
Nem a mély, elszomorító karcokkal van a gond, hanem a tipikus mattító karcokról.
Azokat nyilván a mikroszálas kendő tünteti el.Nem tudom, nekem ez a szer bevált.
Amivel nem lehet mit kezdeni azok az átlátszó elemek, üvegek karcai. Fel lehetne polírozni vizesen, de sok meló. Sokkal elkeserítőbb, hogy sok esetben a bontatlan szettekben találni vállalhatatlan karcos üveget. Nekem pl. a Diner szettben a legnagyobb hajlított üvegem kapott egy karcot. Nyilván a gyárban, amikor egymásra potyognak. De cseréltem már ajtóüveget is vadiúj szettben, mert egyszerűen én szégyeltem magam miatta (Lepin like elemet is tartalmaz...).
Mondjuk az elég nagy szívás, ha valakinek pl. egy SW Slave kabinüvege gyári hibás. Értem én, hogy cserélik, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WOT - Roham
- Jövedelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Robot fűnyírók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest