Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66688) Yodamest válasza Sordoran (#66686) üzenetére


Yodamest
addikt

A visszanézés, lassított elemezgetés valahogy azt érzem ezen a szinten irreleváns lenne. Sokkal "elnagyoltabb" dolgokon mennek el a meccsek, mint egy rossz helyezkedés vagy rossz skill használat.

Ilyen chat nézést meg nem is gondoltam, úgy képzeltem csak, hogy elindítanám a live-t, előtte itt jelezném meg linkelném és csak játszanék és közben folyamat mondanám szerintem mi az aktuális helyzet, min dolgozok éppen, mi a cél. Ez az extra kommentár nem lenne megterhelő, tudom vicces, de amúgy is sokszor félhangosan mondom magamban a dolgokat, mint egy focimeccs néző amikor kommentálja, valaki miért úgy csúszott be, miért lökte fel, miért nem arra cselezett, mi lenne a jó taktika stb. :DDD

tenaijo Ezt a Yeowan májsztert nem ismerem, ez valami poén tartalomgyártó vagy full komoly edukációs lol csatorna? Anno ilyen a Drag-On féle lol csatorna volt, elég sok videóját néztem akkoriban, sajnos már nem sugároz, pedig jól magyarázott.

Szóval én tökre benne lennék, hogy valahogy új szintre emeljük ezt az egészet, még nem tudom pontosan milyen formát kéne ennek adni, de ha ti is vevők vagytok rá akkor kitalálhatnánk valamit. Akár együtt játszás, akár ilyen feltöltött kommentáros videók formájában. Úgy azért tényleg sokkal közvetlenebbül lehetne megvitatni a különböző gondolkodásbéli problémákat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.