Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52351) SkiDev


SkiDev
senior tag

A pillanat mikor kipróbálom Rivent és h... nem részletezem inkább. Csak annyit, hogy, aki legközelebb írni fogja játék közben (mint pl. tegnap is), hogy Riven egyszerű champ, annak én fogok visszaírni és tehet nekem egy szívességet.
Nagyon nehéz. Sok a kombó után a cd. Az R sebez egyedül nagyot, de ott meg érdekesen működik, benyomom, tölt még valamit, utána kinyomhatom, majd jár egy kör és utána 130 mp cd :/ .

Nem baj legalább megtudtam, hogy az ekko ulti is sebez. :O

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#52352) lapartman válasza SkiDev (#52351) üzenetére


lapartman
tag

Rivent könnyű megtanulni, de nehéz tökéletesen használni. Animation cancelt is meg kell tanulnod, ha nagyon jó akarsz vele lenni. Még Diamond alján se nagyon tudják jól használni.

[link]

2 éves videó lassan, de még mindig igaz.

[ Szerkesztve ]

(#52353) Imilenni válasza SkiDev (#52351) üzenetére


Imilenni
addikt

bronz-silver-gold szinten elég ellene egy Poppy és köpni-nyelni nemtud lanen, aztán ebből adódoan már máshol se ér többet.

Press "F" to pay respects.

(#52354) Carlytoo válasza Imilenni (#52353) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Hatalmas diskurzusok közepette kinek lenne kedve egy játékhoz?

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#52355) Plata


Plata
félisten

Karthus-al elloptam sárkányt és megöltem 4 vadgesztenyét.
Erre azt mondták hogy én meg egy silver noob vagyok. :D
Lehet hogy ezt sértésnek szánta,de én még nem is voltam silverben. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#52356) ChromeX


ChromeX
addikt

[kép]
[kép]

Valaki aki ért a jatékhoz, légyszives mondja meg hogy mit kell még csinalnom ezen kivül hogy nyerjünk ?:)
Mert én mar nemtudom.

(folyamatosan irtam chatben is hogy légyszives senki ne haljon meg egyedül, nyilvan ez volt folyamatosan)

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#52357) lapartman válasza ChromeX (#52356) üzenetére


lapartman
tag

Semmit. A játékok 20-30%-a nyerhetetlen. Mindig lesznek ilyenek. Régen én is mérges voltam miattuk, már nem érdekelnek, ha te jól játszottál, az már elegendő. Mindig valaki solozni fog, vagy egy rossz Baron call, és game over. El kell fogadni, és menni tovább.

(#52358) Yodamest válasza ChromeX (#52356) üzenetére


Yodamest
addikt

Amit lapartman is mond +1

Illetve még annyit fűznék hozzá, hogy valami dmg itemet vehettél volna ha már te neked kell carryzni a meccset, az full tankba nem fog menni. Supporton kívül mindenki többet sebzett nálad, pedig te nem is haltál, ergo több időd volt játékban lenni és sebzést kiosztani. Amit tapasztalok, hogy hosszútávon csak úgy mászhatsz felfelé, ha elég releváns vagy, nem elég ha másokat pajzsolsz vagy te vagy ölhetetlen, az kevés. Kell hogy legyen elég sebzésed is, még akkor is ha tank vagy support vagy, másképp nem lehet lehozni ezeket.

Nálam az a bevett szokás, hogy tankokra 2 sebző itemet mindenképpen veszek, anélkül egyszerűen csak kihalnak mellőlem a társak engem meg utána szétszednek. Pl. Garennél is kell egy BC + mellé mondjuk egy jégkalapács. Zacnél naptűz effekt kevés önmagában, kell mondjuk egy hydra neki az jól scalel a HP-val ami amúgyis rengeteg lesz, vagy ha full AP akarsz lenni akkor rylai+lyandri duo mindenképp kell, hogy veszélyforrás legyél.

(#52359) Xero


Xero
nagyúr

Az uj update sokat finomított a klienssel és eltűntek az fps droppok is. Stabil 144.

(#52360) ChromeX válasza Yodamest (#52358) üzenetére


ChromeX
addikt

Egyetlen probléma hogy mivel a többiek iszonyat feedeltek, muszaj volt tankot csinalni mert meghaltam volna folyton én is.

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#52361) Yodamest válasza ChromeX (#52360) üzenetére


Yodamest
addikt

Háát azért az, hogy iszonyat feedeltek elég erős így. Mind öltek annyit, amennyit haltak és igazából a wukong kivételével nem is volt sok haláluk, legalábbis azt én nem mondanám feednek, átlagnak inkább. Ellenfélnél ugyanúgy haltak a playerek szóval semmiféle feed nem volt. 5-5-3-7-9 killek az ellénfélnél elég kevesek a feedhez. Sztem simán belefért volna valami sebző item.

(#52362) Zedz válasza Yodamest (#52361) üzenetére


Zedz
addikt

> Mind öltek annyit, amennyit haltak

De ez a feed szempontjából nem releváns, nem? Mármint adtak mondjuk 5-6 killt, akkor az feed, mert az enemy abból vett cuccokat. Az, hogy öltek mellette 5-öt, kompenzálja ezt?

(#52363) ChromeX válasza Yodamest (#52361) üzenetére


ChromeX
addikt

Amit alattad irnak az +1. Attol még hogy nekünk is volt kill ők baszott erősek voltak. Kivéve jhin (mert ott aláztunk az elejetol, ezért nem haltam meg).

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#52364) Yodamest válasza Zedz (#52362) üzenetére


Yodamest
addikt

Na lényeg ki lett ragadva, a többit el se olvastátok... ilyen 3-5-7 kill az nálam nem feed, most tök független attól, hogy ki mennyit halt, az ölést nézzétek. Az, hogy ők is öltek annyit, mint haltak arra irányult inkább, hogy nem noobok voltak, csak mert úgy lett beállítva a dolog, hogy a csapattársak csak feedeltek mint az őrület ő meg egyes egyedül kellett, hogy helytálljon.. pedig ez nem igaz.

(#52365) Zedz válasza Yodamest (#52364) üzenetére


Zedz
addikt

Félre ne érts, nem kötekedni akartam. Nemrég érkeztem ebbe a közösségbe, bronz 2-ben tengődök és főleg innen kérek tanácsokat. Csak nekem ez így tűnik logikusnak, hogyha valaki meghal 7x, és öl 5x, akkor az a 7 az "feed", mert az a 7 halál valakinek 7*x gold. Tegnap Veigarral 15 - 10-ben végeztem mert cefetül elvertek miden, de lategameben hoztam, ettől függetlenül az a 10 halál az valaki(k)nek nagyon ió pénz volt. Nyertünk, de lehet kevesebb erőbefektetéssel nyertünk volna ha mondjuk max 2x halok meg.

(#52366) ChromeX válasza Yodamest (#52364) üzenetére


ChromeX
addikt

nalam a 12/12, 8/8, 8/7 az feed. ez összesen 27 kill az enemynek, abból azért konnyu hozni a meccset :)

És tök mindegy hogy nalunk mennyi van mert ők is feedeltek, én nem ezt mondtam hogy nem. A kévésbé szar csapat nyer szituáció..

[ Szerkesztve ]

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#52367) csipszikutya válasza Zedz (#52365) üzenetére


csipszikutya
senior tag

A "fed" enemyt ugy értsd, hogy tegyük fel, hogy: meghalsz neki lanen 3-4x, ez már +~1000 gold minimum neki, plusz az XP amit kap és amit te vesztesz amig nem vagy kint a lanen. Biztos vagyok benne, hogy 3-4 halálnál már ver rád 2 szintet minimum ami nagyon sok. Mivel nagyobb szintü, erősebb, több a goldja jobban tud farmolni, esetleg be freezeli a lanet, kiszorit téged onnan, hogy xp-t se kapj ergo még nagyobb szint elönye lehet.
Ebböl következik az is, hogy mondjuk topon a jungelesnek nem kell jönnie mert simán dominálod a lanet, farmolhat vagy más lanera mehet.

Az, hogy valaki fed nem azt jelenti, hogy van hasamra ütök 6 killje és 0 deathje, hanem az, hogy olyan elönyt alakit ki amihez min. 3-4 ember kell, hogy érdemben fellépjenek ellene.
Mondjuk ez nem bronzba, mert ott a tryhard nyer, de böven feljebb észre fogod venni, hogy lehet valaki fed mondjuk 1/0/0-ba :)

(#52368) Yodamest válasza Zedz (#52365) üzenetére


Yodamest
addikt

ChromeX persze, mert te 1 csapat öléseinek szempontjából nézed. Így összeadva, vákumban nézve brutálul hangzik, hogy fú 27 kill van az ellnfélnél, de nálatok is ugyanannyi van, tehát ti is sebeztek, ti is tudtatok resistet venni a sebzés ellen, tehát nem voltak feedben. Egyenlő harc volt ezáltal. Nem lehet csak az egyik fél eredményeit nézni és úgy kezelni mintha ti egész meccs alatt 0 goldból 1 kezdő itemmel kellett volna, hogy játszatok.

Zedz értem mire gondolsz, csak ez nem ennyire egyszerű. Ha ennyi lenne a lényeg, hogy 7 halál = 7 feed minden mástól függetlenül, akkor gondolj bele az a játékos játszana a legjobban (e-szerint a logika szerint), aki egész meccs alatt 0-0-X stattal zárt, mert " ő nem feedelt". De sokszor jobb tud lenni az, hogy valaki csinál egy 12-12-X-et, mert ha 12X olyan killeket visz véghez, amik pont hogy egy célpont elhozatalát, inhibitor döntést, baron killt tesznek lehetővé, sokkal többet nyer a csapat az ő halálából, mint az ellenfél. Ugyanígy egy "passzív" játékos aki nem halt egész meccsen, de nem is sikerült vele csapatharcot nyerni, mert túl óvatosan játszott és kihátrált minden szituból, az simán lehet rosszabb.

A killek nem azért kell, hogy jók legyenek, mert kill és gold hanem optimális esetben egy killnek jelentősége kell, hogy legyen, egy példa: végig pusholod toplanet,ledöntesz 2 tornyot és a végén az inhibitor védő tornyot is félig bedolgozod, aztán rád mennek 5 en és meghalsz. Na ebből stat szerint annyi látszik, hogy jaj te feedeltél, mert haltál, viszont az nem látszik, hogy elhoztál 2+ 1/2 tornyot ráadásul lefoglaltál 5 ellenfelet arra az időre amíg téged kergettek és a többiek mondjuk ezalatt elhoztak egy sarit.

Személy szerint az alap hozzáállásom az, hogy akkor volt "jó" csapatom ha nálunk mindenki tudott legalább annyit ölni, mint amennyit halt, ha ez teljesül én már boldog vagyok és ha így vesztek egy meccset azt csak a saját hibámnak könyvelem el.

[ Szerkesztve ]

(#52369) Gentlelelele


Gentlelelele
aktív tag

Olyan kérdésem lenne, (amit már feltettem, csak elveszett a sok hsz között/ hsz-ben) hogy GP esetében a special item-ek közül melyiket érdemesebb előbb megvenni ? Itt gondolok az ultijához való 3 item-ra :)

Illetve az előbbi témához. A végeredmény egy dolog, de lényeges, hogy ki mikor szerezte meg a kezdeti előnyt. Lehet hogy a végére már eljutottak odáig, hogy hasonlóak a statisztikai mutatók, de az elején még szívták a levegőt a foguk közt. Mire felzárkóztak és eljutottak odáig, hogy egyenrangúan tudnának beleállni egy csapatharcba addigra lehet egy-egy lane-n már csak inhibitor volt. Nem jól jött ki a lépést bukták a csapatharcot és 30+ percnél már onnan végig lehet tolni.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#52370) PuMbA válasza Yodamest (#52368) üzenetére


PuMbA
titán

Ezzel csak az a baj, hogy 6-8 halál fölött már nem kapsz S vagy A rank-ot :) Hiába voltam support és mindent megtettem a csapatomért 12-15 halállal, ha a végén kapok egy C vagy D rankot. A Rito-nak amit leírtál, az egyáltalán nem számít.

Amikor viszont 4 halállal veszítettem, akkor megkaptam az A rank-ot. A csapatomból meg mindenki 13-17 halállal végzett a meccs végén és én voltam a célpont hogy nem segítek. Aztán megírtam nekik, hogy ha ennyire felelőtlenül mennek előre, akkor én biztos nem segítek.

[ Szerkesztve ]

(#52371) Zedz


Zedz
addikt

(#52367) csipszikutya & (#52368) Yodamest:

Köszönöm a válaszokat, így elmagyarázva tényleg logikusabbak mint amit én hoztam fel példának. :R
Tegnapi Veigaros meccshez még hozzátartozik, hogy egész játékidő alatt kaptam a "feeder veigar, report veigar" beszólogatást, gondoltam én teljesen jogosan. :D

(#52372) Yodamest válasza PuMbA (#52370) üzenetére


Yodamest
addikt

Ezt a játékot győzelemre játsszák, csak győzelemmel mész feljebb, nem lehet úgy elkezdeni egy meccset, hogy jaj csak az S legyen meg minden más mind1. Úgy kell hozzáállni, hogy nyerni jöttél és akkor az S is jönni fog magától. Én sosem a rankra mentem rá, hogy kulcsot meg miegymást kapjak, azok csak jönnek a jó play után amolyan + ként. (mielőtt bárki azt hinné valami kamikaze player vagyok, hát abszolút nem, pont az ellenkezője: kb meccsenkénti 2-4 halál az átlagom.)

[ Szerkesztve ]

(#52373) csipszikutya válasza Gentlelelele (#52369) üzenetére


csipszikutya
senior tag

A true dmg-s itemet veszik meg neki, utána amivel gyorsabban lö majd a harmadik.

Latera el fog tünni az elöny, de odáig el is kell jutni. Ha hülye aki fed és nem csinál semmit akkor olyan mint szarnak a pofon...

(#52374) Plata válasza PuMbA (#52370) üzenetére


Plata
félisten

Tegnap miden voltam egy rövid csatát,azt hiszem 23 vagy 25 perc volt,4-0-2 volt a statom ha jól emlékszem.,177 miniont öltem mégse kaptam s-t.Az ellenfél feladta a csatát.

(#52375) Bowser


Bowser
aktív tag

Hiába vagy 4/0/2 jó farmmal. 6 aszisztod volt mondjuk a 25 killből például.

Mondok még egy példát 40 kill van a csapatodon és te 6/0/6-ban vagy. A farmod is jó de nem fogsz S-t kapni.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#52376) ChromeX


ChromeX
addikt

Megy már a 10 bann EUNE?

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#52377) lapartman válasza ChromeX (#52376) üzenetére


lapartman
tag

Nem. Következő pár patchben fogják berakni.

(#52378) Plata válasza Bowser (#52375) üzenetére


Plata
félisten

Nem emlékszem mennyi kill volt,de nem túl sok,az ellenség feladta mert az egyikük afk volt.
Azt tudom hogy Lissandra aki ellenem volt nagyon nagy szájú volt,cseten folyton dumált hogy mekkora szar a csapata,de közben mindig elpatkolt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#52379) Bowser válasza Plata (#52378) üzenetére


Bowser
aktív tag

Ja ezt már ismerjük, mindig szar a csapat csak ő helikopter. :D

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#52380) Zedz


Zedz
addikt

Megvettem a Syndrát, de lenne hozzá kettő kérdésem. Eddig nagyon tetszik, igazó b*szógép tud lenni, viszont nagyon gyorsan fogy a manája és kevés a movement speedje. Érdemes ezekre itemet venni, vagy maradjak az AP tuningolásánál?

(#52381) Plata válasza Bowser (#52379) üzenetére


Plata
félisten

Francot lissandra,lissandra a jeges csajszi,ellenem a gömbdobálós syndra volt.
Nem tom hogy kevertem össze a kettőt.

(#52382) Sordoran válasza Zedz (#52380) üzenetére


Sordoran
addikt

Morrelloval szoktam kezdeni, abból is last chapterrel, és az már megoldja mana problémát. Gyakorlással majd rá fogsz jönni, hogy mennyire érdemes spammelni képességeket, és ha nagyon fogy akkor kicsit kevesebbet használd őket. Tehát ne erőltesd a lane tolását, csak mert képes vagy gyorsan leszedni minionokat. Főleg mert érzékeny vagy gank-re, nem is érdemes nagyon kimenned, ráérsz később torony alá kényszeríteni enemyt.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#52383) Jim-Y válasza Zedz (#52380) üzenetére


Jim-Y
veterán

A manara:

- jobb mana management, blue buff, vagy double dorans, elso 2,3 wave-et huzd meg majd menj haza es vegyel meg egy dorans ringet

A movementre:

- ne 3 AP quinttel menj, hanem 2AP quint + 1 Movement quint. En supporton brandnak velkoznak es zyranak 3 movement quintet viszek mindennel tobbet segit. Miden mondjuk eddig csak Ryzanak es Cassionak vittem 3 movement quintet de nekik is sokat segitett.

(#52384) kentucky


kentucky
őstag

Kassadinnal lehetséges szkriptelni? Ma jött ellenünk egy, de gyanús, hogy csalt mert konkrétan szétverte az egész csapatot 1v5-ben. Itt a profilja, innen nem úgy tűnik mintha scripter lenne.

(#52385) Imilenni válasza kentucky (#52384) üzenetére


Imilenni
addikt

Esélyes hogy csal. Más hősökkel valami ökörh#ozás statjai vannak.
Azokra a hősökre biztoslehetsz hogy van csalás amivel jól lehet dodgeolni, Vayne Q, Kassa R stb.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#52386) csipszikutya válasza kentucky (#52384) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Azok a KDA-k te jo istenem. Esélyes, bár látni kellene élöben...

(#52387) Whynot? válasza Bowser (#52375) üzenetére


Whynot?
aktív tag

Nem tudom, hogyan számolja, de nem a kill az elsődleges szempont. Egyszer kaptam morgana supporttal 2-6-xx (nem akarok hazudni 13 vagy 16 assziszt) statra S-t, igaz, majd minden ledőlt toronynál ott voltam, segítettem baronnál és szétwardoltam a térképet.

(#52388) Bowser


Bowser
aktív tag

Smurf kérdés csak új hozzászólásként írtam: [link]

A tapasztalataim alapján:

A noob statok mint például Lee vagy Gangplank a régi acc tulajdonos szüleménye lehet.
6 napi eredményt mentett az op.gg utána nincs semmi ami arra enged következtetni, hogy ez egy olyan acc volt amin senki nem játszott már és/vagy el lett ajándékozva egy High ELO-s playernek vagy vette valahonnan. Így született meg a smurf.

Sanda gyanú:
Season 6-ban Kassadinozott utoljára az emberke és 11 rankedet nyomott vele egész szezon alatt. Kétlem, hogy 10 hónap után visszajön és mint Silveres player (mivel season 6-ban silver volt) így szétrombolja silvert. Ennek az esélye szinte 0.
A script az ad egyfajta előnyt de nem tanulsz meg tőle játszani. Nézzük is meg az utolsó meccsét.
34/6/7. Összesen 41 asziszt. Náluk volt 48 kill. A 48-ból csak 7 killnél nem volt ott, ami arra enged következtetni, hogy amint 6-os lett már roamolt ezerrel. Gondolom nem a killek mentek hozzá hanem ő a killekhez. Egy silveres ha letölt egy scriptet attól még nem fog tudni játszani. De az, hogy az összes meccsén gyakorlatilag ő dominál /értsd leszarja a csapattársait 1vs9-ben halad előre(csak itt most fordított esetben).

Szóval ez egy Smurf Kassadin volt. Ha tippelnem kéne szvsz Dia 1-2-3.

Probléma megoldva..Ugye megint visszajön az a kérdés, hogy smurf az enemyben, meghogy teljesen esélytelen. Hát igen ez esélytelen volt, de szeretném megkérdezni, ha hozzátok kerül a smurf akkor az ugye nem probléma ha lehozza nektek a meccset igaz? Vagy ha az enemynél van az AFK. EZZEL SZÁMOLNI KELL..

Itt az a dolog érvényesült, hogy egy kicsit magasabb ELO-ból jöttek le, és nyilvánvalóan alázott.

Hogy mit tennék a helyedben?
Elviselném a vereséget rossz szájízzel. Hidd el melletted is volt smurf már aki lehozta neked. Mellettem is. Mindenki mellett főleg silverben. Azt hiszed jól játszik. Lehet Silverben ok az ember de a saját elojában masszív loose streakje van. Töltsd le a meccset és nézd vissza. Tőle megtanulhatod mit kell csinálni ahhoz, hogy megnyerd a meccset.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#52389) kentucky válasza Bowser (#52388) üzenetére


kentucky
őstag

Köszi :R

(#52390) lapartman válasza kentucky (#52384) üzenetére


lapartman
tag

Ez nagyon scriptgyanús. Ha így tudna Kassadinozni, nem Silverben lenne annyi szent.

23W/15L silver 3
57W/72L silver 5

Ha ilyen statokat szerez be, akkor valószínűleg nagyon jó a macrogameje is, vagyis nem lenne Silverben. Esetleg boostolják. 100%, hogy nem az játszik vele, aki felhúzta eddig az accot. Legyen az booster vagy script.

(#52391) Bowser válasza lapartman (#52390) üzenetére


Bowser
aktív tag

6 napi eredményt mentett az op.gg utána nincs semmi ami arra enged következtetni, hogy ez egy olyan acc volt amin senki nem játszott már és/vagy el lett ajándékozva egy High ELO-s playernek vagy vette valahonnan. Így született meg a smurf.

Szóval 6 napja kezdett rajta valaki játszani. 90%-ban Kassával.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#52392) kentucky


kentucky
őstag

Azóta tolt egy meccset Karthus-szal 83k dmg, után Cait 37k-val, de veszettek :D

(#52393) stefyY


stefyY
őstag


Ha létezik throw...0/7-ben voltam és visszahoztuk... :U

[ Szerkesztve ]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#52394) lapartman válasza stefyY (#52393) üzenetére


lapartman
tag

Vannak ilyenek. A legdurvább comebacket 21 ezres gold hátrányról hoztuk vissza duo társammal low-dia high-plat szinten. Ha létezik olyan, hogy vesztett játék, na az az volt. De mégsem :D

(#52395) Plata válasza Bowser (#52379) üzenetére


Plata
félisten

Ma este is játszottam egyet,de ma Lux-al,mert őt nagyon szeretem,igaz vele már megvan az S.
De volt egy hisztériás Vayne az ellenfél csapatában,meg állítólag eu legjobb teemo-ja,ezt ő mondta a csata elején.Ő jött ellenem miden,párszor behalt utána már nem dicsekedett vele.
De Vayne irtó hisztis volt,folyton ugatott meg noobozott,nem tudtak elkapni négyen és tisztára be gőzölt.
Egész jól vezettünk,de Lee el feedelte xin-t,már leütöttük majdnem egyik inhibitort,amikor bejöttek a bázisra és sajna ők ütötték le a mienkét.Többieknek hiába szóltam hogy védeni kéne,nagyon sokára jöttek vissza.

Sajna sona is túl bátor volt,ha ő meg Lee nem feedelik el xin-t simán nyerünk.Sona nem tudom mit képzelt sokszor.Két három ellenségnek is nekiment tök egyedül.

[ Szerkesztve ]

(#52396) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Ritka pillanatok egyike ez is... Szét feedeltem magam, zilean earlybe nagyon lehozta nekik a bot lanet, cait meg a stunban alám rakott egy csapdát és gg ez.
De nem is ez a lényeg. 0-4be beirom nekik, hogy bocsi, zilean carry, nem tudok mit csinálni... Többi beírja, hogy nem gond, lehozzuk...
Utoljára még a 10 besoroló alatt volt ilyen amikor tényleg a lag miatt feedeltem és ott mondták még, hogy np... az meg cirka ~150 játékkal ezelött volt :))
Mondjuk az volt a szerencsénk, hogy a hülye enemy mindenáron engem szedett ki... Szó szerint 3 ultit kaptam mindig. Pant, Mumu és Lux, néha meg 2 Q-t Zileantol, de amig engem öltek addig a Trynda szétverte őket.

[ Szerkesztve ]

(#52397) PuMbA válasza Yodamest (#52372) üzenetére


PuMbA
titán

Én nem úgy kezdem a játékot, de néhány perc alatt levágom, hogy a többi játékos tud-e LoL-ozni vagy csak 12 évesek, aki rászabadultak a gépre :) Volt egy tipikus meccsem, ami mindent elmond a Bronze-ról vagy a Silver-ről.

Bebontottak minket alul, mert az ADC túl merész volt. 2v0 az állás, OK. Elkezdi a top beírni, hogy na jól megcsináltuk. Az ADC elkezdi írni nekem, hogy idiot. Ezután elkezdik gyakni a mid-et. 5x megölik. Írom a Junglernek, hogy segítsen már neki, de egyáltalán nem megy oda. El van foglalva a top duo partnerével. Alul döntik a tornyot, de nem halunk meg, eközben top, mid és jungle 5-5-5x meghal. Már megy nagyban az osztás chaten. Összes tornyot bedöntik, nekem van 2 halálom többieknek 8. Elbízza magát a másik csapat és beAce-eljük őket. Erre írom, hogy na igen, így kéne játszani. Ezután 2-en teljesen egyedül kóricálnak az ellenfél jungle-ban és ráugranak 3-an, hiába szólok rájuk, de még ezekből a hibákból sem tanulnak. Ezután 4-szer oda-vissza Ace-eltük egymást, már az inhibitorok is lementek és a végén úgy rontotta el a csapatom, hogy úgy kezdeményezték a végső csatát, hogy ketten nem voltunk ott. Megint a merészség, kapzsiság és a nem kommunikáció, hogy ők mekkora mindent tudók. Szóval a meccset lehoztam szokásosan supportként 1/4/24, 61% kill participation, 50 ward (ők persze nem wardoznak, mert azt sem tudják, hogy mi az) és ennyi. Feleslegesen nem fogok meghalni, ha tudom, hogy az egész csapat és még az ellenség is teljesen alkalmatlan a játékra.

[ Szerkesztve ]

(#52398) Yodamest válasza PuMbA (#52397) üzenetére


Yodamest
addikt

Nem is szabad mások hülyesége miatt, ez alap. Sajnos van, amikor magamtól nem halnék, de olyan helyzetet alakít ki a csapatom, hogy egyszerűen belekevernek egy olyan playbe, amiről tudom hogy rossz és magamtól nem csinálnám. Azt tudom utálni rendesen.

Egy tipikusabb eset:
Pl. tőlünk 2-en kóricálnak az enemy jungleba és már van baron is. Ellenfél sehol nem mutatja magát, tök elvannak tűnve. (baron wardolva) Szívem szerint mennék lanet pusholni, hogy előcsaljam őket , mert tuti várnak ránk valahol, de tudom, hogy az a 2 biztosan meg fog halni ha senki nem segít nekik. Így választanom kell, hogy utánuk megyek és akkor talán kitudom őket menteni és nem hal meg senki vagy magukra hagyom őket a hülyeségükkel, de akkor utána 3v5-ben nem fogjuk tudni a baront bevédeni és akkor minden úszik... így ilyenkor utánuk szoktam menni mindent vagy semmit alapon és van hogy megmenekülünk, de van hogy mind 3-an meghalunk.... ezek a nehéz döntések.

(#52399) lapartman


lapartman
tag

Amúgy szezonzárásig kinek mi a cél :D ? Nekem, hogy Flexen meg Solon is meglegyen a Dia 3-4.

(#52400) Sordoran válasza lapartman (#52399) üzenetére


Sordoran
addikt

Nekem elég ha meglesz mindkettőn a gold. Tavaly fél év játék után 10 besoroló alapján silver4 lettem, szóval reálisnak tartom ezt. Azóta sokat fejlődtem, bár még gyakorlatot kell szereznem azokkal a hősökkel akikkel rankedezni akarok (mindegyikkel lvl5 ismeret a cél) aztán nekiugrom. (nem sietem el, már elhagytuk szezon felét és még unranked vagyok mindig :DDD )

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.