Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
valassz ki egy szimpatikus karaktert es nezz meg par gamet a youtubeon.
erdemes bronzeosokat (esetleg silver) nezni,mert lvl 30 alatti keves van feltoltve,a magasabb szinthez pedig olyan csapatjatek kell,amiben jo ideig nem lesz meg reszed.Kesobb,ha meglesz egy 5-600 (nem bot) game,akkor vizicsacsit ajanlom.
jofej ,magyaraz,ritkan ragel,es megy neki a jatek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hugi0
őstag
Beirod a jatekosneved (IGN) es akinek szandekaban all segiteni, az felvesz a baratlistara.
Ne feledd odairni, hogy euw vagy eune szerveren vagy.Alairasomban ott vannak az accountok nevei amin jatszom + hugi0.
Mint mar elmitettek elottem: ne bot ok elen jatsz. - a human ellenfel kevesbe kiszamithato.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
bucketb0b
őstag
Alsóbb szinteken nincs értelme junglezni mivel még a játékot kell először megismerni, a jungle egy picit már bonyolultabb része, nem feltétlenül kezdő szintre ajánlott. Ráadásul kezdő szinten nem is tudják még az emberek melyik karakter melyik lanere való így van mikor yi mid, shaco bot jön ki, mert az tetszik neki kinézetre vagy az ingyenes és azzal megy. Először a játék alapjait kell kiismerni ezért írtam azt a játék mennyiséget. Én is alig vártam, hogy elérjem azt a szintet mikor már mehetek emberek ellen, mert kinőttem a bot gamet, de látom sokszor, hogy akár lvl20 környékén az inter bot szarba ver valakit..
abból a hosszú irományból egy olyan kezdő, mint akinek szánták szerintem sok mindent nem tud kibogozni, mert túl sok, főleg ha teljesen kezdő. -
Mottie
őstag
Szia!
Olyan alacsony szinten ne is jungle-ezz, mert inkább hátrány a csapatnak, mint előny.
Az, hogy melyik hős milyen szerepben jó, az azért nagyjából megállja a helyét
A legfontosabb viszont a farmolás mechanikájának elsajátítása, hogy ha senki sem zavar, akkor 1 miniont se hagyj ki, mindnél te hozd el az utolsó ütést. Ehhez azt is meg kell tanulni hogy nem kell folyamatosan ütni a minionokat, ki kell várni a megfelelő pillanatot.EUNE-n húzok egy lvl most lvl 12-es accot, még 'smurf-queue'*-ban is simán le lehet hozni egy meccset egyedül.
*A rendszer igyekszik kiszűrni a smurföket és a nagy győzelmi %-kal (= nagy MMR) embereket hasonlóakkal próbálja összerakni. Persze nem mindig sikerül.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Egyetértek amit írsz Mondjuk így a kollégával is egyetértek, aki inkább nem rankedezik, mert nem élvezi. Igaza van!
A feedelés/nem feedelés témához, azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki elveszti a lanet. Még azzal se ha 0-5, 0-8, stb. mert ahhoz is jobb játékosnak kell lenni, hogy hátrányból tudj játszani. Az intentional feeding az más téma.
Ami segít: minden helyzetben végig kell gondolni, hogy mit csinálhattál volna jobban, igen, te magad. Mert így fogsz fejlődni
Be Victorious!
-
bucketb0b
őstag
Nem kötekedésképpen, de ez a 2 mondat, hogy jön egymáshoz? Most akkor fun vagy győzelem orientált felfogás?!
Csak azért, mert az első mondatodban azt írod, hogy a fun az első és jóval komolyabb szinten már a győzelem az elsődleges (amit nem értek, mert én minden körben úgy megyek oda, hogy szeretnék nyerni). Csak azért kérdem, mert akkor neked igazából nem mindegy, hogy az az 1 amit tolsz az lose vagy win?! Vagy ennyire fontos az a + pont?'Rosszul állsz a dolgokhoz. A LoL egy játék és jó esetben azért játszunk hogy szórakozzunk. LCS -n, vagy legalábbis magasabb kategóriában már lehet cél a győzelem, de bronzban, silverben? Én pl. sokszor napi 1 játékot játszom mert annyira van időm, az meg ugye botok ellen, hogy biztos win legyen.'
-
kenwood
veterán
Az osvenyek azert ilyenek, mert az a warcraft 3 map, amit anno icefrogek a dotara csinaltak ilyen volt.
Az osvenyek megvaltoztatas,vagy megszuntetese az egesz jatekot teljesen atalakitana,es erre meg egyetlen sikeres kiserlet sem volt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ryder1
senior tag
Nem tudom, miért pont így alakult, de belegondolva elég logikus.
ADC és support egyértelműen egymás mellett hatásos. Tank mellé felesleges lenne a support, mert akkor máshol a két ADC 1v1-ben farmolgatna. Azért mondanám botra az ADC+support párost, mert közelebb van a sárkány, ami előbb és gyakrabban is jelenik meg, mint a baron, így nagyobb eséllyel tudnak jelen lenni. Miden a mágus/assasin hasonló okokból jó+roam mindkét irányba. Tankok meg nyugodtan szórakozhatnak topon 1v1-ben, max teleporttal segítenek máshol.
-
Dinter
addikt
Vardags ha jól emlékszem azt mondta ő hozza a callokat, eddig is megvolt ez, SK ellen kiderült, hogy h határozatlanság nem hoz sok jót, ezt most megtanulták. 4. helyre simán odaérhetnek, az ugye már playoff, csak ugye még ott nagy valószínűséggel meg kéne verni a fnaticot.
-
Devas
őstag
Egyébként kb pont ettől játszhatatlan a WoW. Ha a megszokott 10-25 fős társaságot akarod összerántani egy konkrét időpontban, akkor szinte sohasem játszotok. Ezekkel a guild marhaságokkal teljesen akadályozzák a groupok kialakulását. Bezzeg a jó öreg T-betűs magyar szerver: beírtad LFG-re magyarul hogy hova mennétek 1 perc alatt túljelentkezés volt. A másik ami beteszi a kaput az a Role rendszer. Sokkal jobb játék lehetne, ha minden kaszt talentfától függetlenül képes lenne minden role-ra és ugyanazon fight-on belül meg is követelné a játék minden szerep használatát.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
bucketb0b
őstag
Sosem írtam, hogy csak nálam vannak mindig, amúgy meg amikor az ellenfélbe volt akkor ugyanúgy volt nálunk is.. "mindent leszarok kata" meg az "akkor is farmolok meg szopatom a társam boton shaco" szóval.. hiába van az ellennél, ha közben nálunk is ugyanúgy felbukkan. Az meg, hogy te direkt elmennél feedelni, hogy ezzel próbálj idegesíteni kit érdekel? Nálam mindennapos eset, hogy a csapattársaim a meccsek nagyobb részében feedelnek, semmi nem változna csak folytatódna a szokásos dolog kör végén kapnál reportot annyi, ha értelmes az ellenfél akkor meg tőle is nem csak tőlem/a csapattól
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Az 5 jatekos atlag MMR-je az enemy 5 jatekos atlag MMR-jevel megegyezik.
+- 30 ami elhanyagolhato.A multkor linkelt valaki egy olyat ahol 100 pont kulonbseg volt a ket csapat kozott, 3 ev alatt csak egyszer volt, hogy 30-nal tobb volt a ket csapat kozti elteres.
-
Dinter
addikt
Csak azért játszik még mindig ott, mert mint barátok indultak, jutottak be az LCS-be, és nyilván nem akarják ezt felrúgni, mivel valamennyire így is működik. Ez meg nem így működik, hogy a bot sokkal jobban megy, ezért a mid visszaesik. Sokkal inkább a 3 nyert lane-nel azt csinálsz amit akarsz. PoE válláról is levenné a terhet, ha nem mindig neki kéne carryznie. Lásd tegnap 4. meccs végén, fejben elfáradt, végén egy ultija se talált, aminek következtében ki is kaptak. Freeze-zel szerintem ez a csapat az Originnel versenyezne.
-
kenwood
veterán
Ez azert nem egeszen igaz.
PoE nem annyival jobb a tobbieknel,mint amennyivel rosszabb Vardags naluk.
Nyilvan a rossz relativ szo,meg igy is fenyevekre van tolunk tudasban,de a sajat szintjen (hamarosan az fnc ellen mennek) o egy gyenge jatekosnak szamit.Az Uol-nal gyakori,hogy meddo folenyt alakitanak ki,majd elveszitik a meccset.
Ezeket kell a manager segitsegevel fejben lerendezni.
Es ezert kell minden surrender votenal a NO-ra nyomni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Szerintem a lol ban nincs ilyen.
Jungler lehet tank,vagy damage dealer,de az adcnek mindig fullba kell tolni.
Meg ha megnezed,Dinter se a tobbi UOL jatekossal,hanem a tobb adcvel hasonlitotta ossze ot.Nezze egy supportot es egy topost osszehasonlitani,de szerintem Hylissang jobb jatekos,mint Csacsi.
-
yabba
aktív tag
Nem tudom volt már ilyen egyáltalán hogy egy Nexus kivételével semmi nem volt a bázison és mégis nyert egy csapat.
Volt. Az UOL megcsinálta ezt a Fnatic ellen tavasszal, illetve előtte a VB-n asszem szintén a Fnatic bukott el úgy egy meccset, hogy már csak egy AA kellett volna az ellenfél Nexusába.
ha egyenlő pontszám van a H2K -val akkor mi van? Rájátszás?
Nem. Akkor az végez előrébb, aki a nyári versenysorozatban előrébb végzett -> H2K
-
kenwood
veterán
ez nem igy van.
a lolos angol az nagyon minimal,pillanatok alatt tanulhato.
soloq-ban amikor elersz a challenger tetejere,folyamatosan ossze fogsz kerulni az lcs jatekosok smurfjeivel,aki mogott ott ul a csapat managere is.
ha jo jatekos vagy,teljesen biztos, hogy fel fognak fedezni.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Kína és Korea tele vannak egymás "bevándorlóival", Huni alig makogott valamit angolul, amikor bejutott a Fnatic-hoz, Lustboy még mindig koreaiul adja az interjúkat, és még sorolhatnám
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
Astro tv sem veletlenul van
Dll-t soha nem toltunk le,mert az csak egy hibauzenet.
Nem azt jelenti,hogy egyetlen dll hianyzik,hanem csupan annyit,hogy amig az a dll nincs meg,a tobbi hianyzo filerol nem is tudja hianyoznak.
Nehany ritka esetben a dll beszerzese utan elindul a program,de kb. annyira jo megoldas,mint a gyomorlovesre az aspirin.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Dolby
senior tag
"Aki jó szóló játékos az még egyáltalán nem biztos hogy jó csapatjátékos is, lehet egy picit gyengébb játékos többet tesz a csapatért."
Sőt, szerintem aki egy csapatban jó játékos, az sem biztos hogy másikban is ugyanolyan jól tud teljesíteni. Pl. Elements. Milyen játékosokat vásároltak össze, és milyen eredményeket tudtak elérni... Ráadásul a két viszonylag jó eredmény ellenére a UOL-nek nem nagyon lehet nagy költségvetése, nem lehet tudni hogy egy Freeze még ha jól is működne együtt a csapattal, egy CW szintű (feltételezem stabilabb anyagi helyzetben álló) csapattól milyen áron lenne hajlandó beállni a UOL-be.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Yodamest
veterán
Na akkor az ámokfutó megint kérdez
Ugye nem akartam újító lenni meg ilyenek, mondom veszem az "ajánlott" itemeket a hősöknek biztos az a legjobb. Viszont, ahogy kezdem a mechanikájukat egyre jobban érteni, valahogy mintha nem mindig az ajánlott lenne a legjobb item egy-egy karakternek.
Most konkrétan arra gondolok, hogy Tristana-nak megvettem ezt a Runaan hurrikánját, mert így ránézésre nagyon jónak tűnt, habár nincs az ajánlott itemek között. Hát nem csalódtam, elképesztő jól lehet vele így haladni sokkal többre megyek vele mint ajánlottak között pl. a Határtalan pengével. A penge critet ad WTF? Trisnek minek annyi crit? sokkal sokkal jobb a Runaan hisz Trissel alapvetően úgysem 1v1-eket fogok menni, hanem tornyozni, pusholni szerintem.
Szóval most kicsit úgymond elbizonytalanodtam item téren, lehet érdemes az egész item poolt átnézni Garennel és a többi karival is, mert lehet valami jobbra bukkanok....
Vélemény? -
Noddy
senior tag
A kommentátorok mondták, hogy az idei szezonban használták a legtöbbféle hőst a játékosok a bajnokságokon. Persze még kb mindig csak egy 20-as a pool a 120-ból, de korábban még kevesebb volt.
Itemek: Majd rájössz, hogy igen, érdemes megnézni, de ettől függetlenül a hurricán nem jó tristanára
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Plasticbomb
addikt
A botok akkor erősek, ha a te csapatod feedeli őket, vagy tük egyedül mész 5 intermediate bot ellen, de még akkor is könnyebb, mint feedelő csapattal. És még azzal is simán hozható. Szerintem. Épp csak azért játszok BOT gamet, hogy visszarázódjak, illetve a napi első gyorsan meglegyen.
Félre ne értsd, nem az volt a baj, hogy szarul játszott, ww segítő szándékkal és hangnemben írt neki, mire a kölök rögtön támadott és anyázott.Természetesen report ment és mute amint elegem lett belőle. Utána még volt egy érdekes disconnectedem, ami végett egyből átmentem LTE telefonra, ahol ez megszűnt. Onnantól egy könnyed élvezetes mecs volt.Jayce működött rendesen.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
yabba
aktív tag
Ne viccelj már, kipróbálom botok ellen, vagy unranked meccsen.
És ez szerintem így rendben is van, kb ilyen sorrendben, de ne rankeden...
Gondolom te is úgy kezded felmész a Mobafirere és átolvasod a leírást (ha tudsz angolul), megnézel pár meccset a Youtuben, megtervezed mit fogsz neki venni, stb
Ha már itt megnézed, hogy általában mit építenek neki, mi a képesség sorrend, milyen masteryk (tudom ez most nem releváns..), az indulásnak elég. Töltő képernyő alatt bele is fér.
Vagy itt mondjuk adnak néhány tanácsot, töltő képernyő alatt ez is olvasgatható. -
bucketb0b
őstag
Ryzenak tankos build kell, armor+mana topra ad ellen. ROA, frozen heart ice mallet. LBnek meg burstk ell, ludens 1. itemnek. a Lb karakter arra épül, hogy 1-1 burst fél hp és utána uralod a lanet, vagy el kell backelni a másiknak vagy ha ottmarad a következő burstből megölöd. Persze papír ha nem tudsz enemy spellt dodgelni.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Szerintem kapnak érte pénzt is, ha nem is túl sokat. Valamint elég drága cuccokat is, meg ezt-azt. De nálam nem csak a profizmus hiánya tette be a dolgot, hanem hogy ezzel vissza is akartak élni. Arra a dologra gondolok, amikor valamiféle "LOL-iskolát" akartak csinálni, ahol 50.000 FT (!, nem vicc) ellenében adtak volna órákat. És a kommentek 90%-a arról szólt, hogy most ez komoly-e, mert olyan nevetséges volt. Erről esetleg tud valaki valamit?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
A hivatalos oldalon a tobbivel egyutt nezheto a magyarnyelvu stream.
http://watch.eune.lolesports.com/hu_HU#/livestreamMar tavaj is kaptak erte ellenszolgaltatast.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
ClydeBeka2
őstag
"De nem értem miért lenne baj, ha a munkájukért pénzt is akarnak keresni? Ha van balek hajrá."
Ja hogy az teljesen oké, hogy igy mindenki előtt lehúzzák a hülyéket? Lehet, hogy nekem ennyi bőr nincs a képemen, ők meg ezrek előtt csinálják ezt. Valahogy nem tudnak szimpatikusak lenni.
Szerk.: Megtaláltam!!! http://esportakademia.hu/
Sirok rajta, hogy valaki ezt kifizette volna nekik. Sajnos a lol-részleget már levették. De egy részletet bemásolok:
- Az oktatók nagy részét a Magyar LCS csapata adja. A témákra közös munkával, ALAPOS utána járással készülnek, így azokat nem "zsigerből", hanem szakmai szempontokat szemmel tartva tanítják. Nem a ranglétrán lévő helyezés, hanem az elméleti és gyakorlati tudás összeszedésének és átadásának képessége a releváns. Ráadásként mindenkinek az egyéni kompetenciája is fontos tényező, ezért nagyban meghatározza, hogy milyen témákról beszélhet.
- A pszihológiai témákat viselkedéselemzők oktatják, tehát a témában járatos, akkreditált diplomával már rendelkezők, akik megfelelő háttértudással rendelkeznek és rengeteg módszert ismernek az oktatásra, fejlesztésre és a tudatos e-sportolás kialakítására.
- Egy tanóra 120 perc. Minden héten Kedden & Csütörtökön 17:00 - 19:00-ig vannak órák. Az órákat különböző oktatók tartják, témaköröktől függően.
- A kurzus ára 45 000 Ft, amelyet lehetőség van 2 egyenlő részletben fizetni: a kurzus elején és a kurzus közepén.[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Igen, csinálhatnám. De elvből nem teszem. Boostolni is hivtak már, mégse mentem. Pedig hidd el, nem vet fel a pénz, egyetem mellett dolgozok. De egyszerűen elvből nem teszem, mert nem akarok lehúzni senkit, főleg ilyen egyértelműen és undoritóan. Ezért nem nézem semmibe ezeket a "szakkommentátorokat". Na erről a témáról ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest