Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zivos
tag
Kb. 2 hete láttam egy blogban linket LCS elődöntőről (sajnos). Soha nem szerettem a PVP -t, de annyira megtetszett a közvetítés, hogy elkezdtem játszani és eddig bejött a LoL Már 10+ éve MMORPG -zem, tehát van gyakorlat, viszont egy furcsaságot találok a LoL -ban: Nincsenek klán szerű valamik, a kezdőknek így nincs segítsége. Most 9 -es vagyok, napi 1-2 meccset játszom, de sok mindent nem értek, illetve teljesen amatőr hibákat is vétek természetesen. Ennek ellenére vagy 25 nyertes meccs után tegnap vesztettem az elsőt, de ott szét nevettem magam. Cho' gathhal jól mentem a botok ellen, azóta inkább Ashevel játszottam, mondom kipróbálom milyen Cho játékosok ellen. Az elején még csak-csak, aztán a végén 3 ranged ellen kb. semmi esélyem nem volt, ahogy kijöttem már meg is haltam, de tényleg már csak nevetni tudtam magamon, valami 3/14/9 volt az "eredményem". Buildet nézegettem, meg stratégiát, na az egyáltalán nem jött be 5-6 lövés, és esetleg ulti után feküdtem, én meg jó esetben elnyomtam a QWR -t. Szóval keresnék nem profi szintű helyet/embereket, mert nem a Bronz 5 a célom, hanem egyáltalán a level 30, de nem igazán találok.
-
Zivos
tag
Köszi, természetesen botok ellen, csak az első pár meccset játszottam, hogy egyáltalán megértsem mi is ez a játék. Ami a legnagyobb hibám, hogy túl bátor vagyok, megszoktam hogy van mögöttem healer aki kihealel, ha csak nem épp én vagyok az :-). A QWER -t is szoknom kell, mert általában WASD skill kell a többi játékhoz, az egér meg a támadáshoz. Ma volt egy elég jó meccsem, az elején öten 6 felé mentünk, aztán 25 perc múlva rájött mindenki hogy talán nem jó ötlet ha egyenként/párosával levadásznak minket és a végén agyon vertük őket. Vagy 3 feladási kísérlet után a 32. percben 8k arany hátrányban voltunk, amikor elhoztam egy sárkányt, utána a 37. percben döntetlen lett, 44. percben nyertünk.
EUNE szerveren vagyok Komojtalan1 néven. Amit a legtöbbet játszottam Ashe, most Ryzet tanulgatom.
A lányos témához hozzászólva WoW -os klánom harmada lány, szóval azért nem ritkaság a lány játékos. Persze ezt nem reklámozzák, de a TS -n kiderül.
-
Zivos
tag
válasz bucketb0b #37245 üzenetére
Szerintem teljesen jó leírás volt, egy a gond: Alsóbb szinten (10-), free választásnál mindenki azt hoz amit akar, legalábbis én úgy tapasztaltam. Aztán teljesen mindegy mit hoz, oda megy ahova akar, voltam már tankkal a boton is, ahogy ADC -vel a topon, mert nem jutott máshova hely :-). Jungeles teljesen kimarad, megmondom őszíntén én sem is ismerem a junglet eléggé, pedig arra már rájöttem, hogy fontos része a játéknak, de amíg nem megy fejből melyik ölésért milyen buff jár és az merre van, addig nem is érdemes jungeleznem, pedig szerintem ez lesz a fő terepem (talán). A 30-40 botos játékot erős túlzásnak tartom, 10. után már annyira kiismertem a játékot hogy PVP -re járok. Ha a napi bónuszért játszom csak, akkor a kezdeti 3/10/7 szerű statom már 7/1/3 -ra alakult botok ellen pár PVP -s játék után. 10. szint alatt 2 ember simán lehozza a meccset (PVP), nem tudom hogy megy a csapat sorsolás, de lehet túl jó volt a statom (kb. 15-1 PVP -ben), de most pár meccsen elég bénák közé dobott, sima vereségek lettek. Lehet azt hitték én húzom a csapatot fel :-), de azért ott még nem tartok, ha van ki alá játszanom, van kit követnem azt már meg tudom csinálni, de messze nem én vagyok a nyerő ember. Ha látom hogy nagyon bénákkal játszom, akkor rendszeresen túlvállalom magam, amihez nincs meg még a képességem.
-
Zivos
tag
válasz Zolly444 #37352 üzenetére
Hasonló cipőben járok, szerintem teljesen normális hogy nem tudsz ölni, mivel nem ismered a karaktereket. Nekem is sokkal több a támogatásom mint az ölésem, ha meg egyedül vagyok akkor rendszeresen elmegy az ellenfél 0 HP -val. Gyakorlással majd jön a több gyilkosság. Ha Ashe bejön, akkor én Ryzet vettem meg, most Vayne ingyenes, kipróbálhatod, Corky is ingyenes most, szóval ADC -ket keress. Talán valamivel könnyebb az elején a ranged, mint a melee. Az elején amúgy is érdemes DPS (ADC, varázsló) karakterrel menni, mert mindenki az ölésért játszik, nincsenek posztok. Támogatót felejtsd el, nem is tudsz vele játszani (valószínűleg a partnered sem), csak gyengíted a csapatod. Tankot meg általában nincs idő kifejleszteni, tehát az sem egy jó választás.
-
Zivos
tag
válasz Evil Snowman #37459 üzenetére
Rosszul állsz a dolgokhoz. A LoL egy játék és jó esetben azért játszunk hogy szórakozzunk. LCS -n, vagy legalábbis magasabb kategóriában már lehet cél a győzelem, de bronzban, silverben? Én pl. sokszor napi 1 játékot játszom mert annyira van időm, az meg ugye botok ellen, hogy biztos win legyen. Hidd el az AFK -k, feederek már közép távon is kiegyenlítik egymást, hosszabb távon meg közel 50% lesz. LoL -ból természetesen nincsenek statisztikák, de pókerből annál inkább. Mindenki (minden vesztes) azt mondja hogy ő nem kap soha AA -t, de ha kap is mindig megverik. Ott vannak erre specializált programok és érdekes aki használ ilyet, annál 80%+ az AA nyerés, pont amennyi a matematikai esélye, csak mindenki azt jegyzi meg amikor leverték az AA -ját és sokat vesztett vele. Persze ilyenkor rendszerint az is kiderül milyen gyengén játszotta meg, de ez már részletkérdés. Én azt tapasztalom, hogy a saját szintemen egyetlen ember meg tudja nyerni a meccset, gondolom (meg mások is írták) bronzban, silverben sincs ez másképp. De érdemes elgondolkozni hogy a feedelés csak a feeder hibája? Nem lehet, hogy ő egy gyengébb játékos, vagy épp az ellenfele jobb és nem segít neki senki? Volt már olyan, hogy mentem X karakterrel ami teljesen alkalmatlan volt Y ellenfél ellen és senki nem jött segíteni, sőt mivel az ellenfél azt látta hogy sorra halok rám szálltak. Nem én voltam a béna, legalábbis nem annyira, így alakult. Aztán persze szét is vertek minket. Próbáld meg élvezni a játékot, ha nem megy töröld le, nem ér annyit.
Valaki kérdezte miért nincs 200x egymás után 6 -os a dobókockán. Ez persze lehetséges, csak elég sokszor kell dobni. 1/6 az esélye a hatosnak ez 200x kell szorozni (1/6x1/6x1/6), szóval talán a világ vége +1 nap után lehetne ilyen sorozat :-). Ruletten közel 50% esélynél (18/37) 37 -es sorozat volt a leghosszabb és pont ezért nem megy a tét duplázás ruletten (sem), mert elég hamar elér egy akkora összeget a felteendő tét amit már nem lehet, de a világon sincs annyi pénz plusz 2-3 kör múlva,
[ Szerkesztve ]
-
Zivos
tag
válasz bucketb0b #37496 üzenetére
Igen, a 150 IP miatt kell a napi első győzelem, ha többet is játszom akkor a többi már PVP. Egyenlőre tudok tanulni a botok ellen is, megismerem a hősöket. Ma pl. Oriannaval mentem, lehet nem is rossz a support sem :-), de azért maradnék a jungel mellett majd. Ha nagyon béna a csapat akkor mi van? Nem lesz drágább a kenyér. Persze én is inkább nyerni szeretek, nem is vitás, de ha csak valaki nem szándékosan feedel semmi gondom vele. Mint írták mindenki azonos arányban kap jobb és gyengébb társakat, ez nem befolyásolja az előremenetelt, esetleg kis mértékben. A komolyabb meccseknél én minimum RP nyerést gondoltam, még platinum is csak játék.
-
Zivos
tag
válasz marked one94 #37560 üzenetére
Nézd meg az Elements talán csütörtöki meccsét, Frogger valami 1-8 -t produkált, de az az egy gyilkosság is akkor volt amikor már a Nexust ütötték és mindegy volt. Van ilyen, azt kell megérteni hogy az ellenfélnél is, csak azt nem vesszük észre.
-
Zivos
tag
válasz martin.p #37593 üzenetére
Nem értem miért akar mindenki mindenkit jelenteni? Ez egy játék, amiben van aki jobb, ügyesebb, okosabb, van aki gyengébb. Ha most elmész LCS menőkkel játszani holt béna leszel, reportoljanak? A szándékos feedelést persze jelenteni kell, de ha egy normál gamen valaki ki akar próbálni valamit ami hülyeség már első látásra is, miért ne? Nem kötelező fórumokat bújni, meg meccseket nézni, hogy tudja mi hova való. Ehhez kapcsolódóan, miért pont úgy alakultak az ösvények ahogy alakultak? Sejtésem szerint a sárkánnyal lehet összefüggésben.
Amilyen jól indult a játékom eleje, olyan rossz most és ezért új hősök után kell néznem. Sajnos azok a hősök amikkel játszottam inkább mid vége és late gamekben lennének jók, de egész egyszerűen el sem jutok odáig, 20 perc után feladjuk a harcokat, ezért kellene pár hős aki már az elejétől erős. Az sem baj ha olcsó :-), bár van IP -m rá.
-
Zivos
tag
Én úgy látom, hogy egy vezér hiányzik. Nem ismerem a csapatban a viszonyokat, de kell lenni minden egyes csapatban egy vezérnek aki dönt, irányítja a játékot. Nem baj ha (néha) rosszul, de mondjon valamit. Most vagy kineveznek egyet, vagy tényleg nem sokat fognak elérni. Persze kár temetni őket, semmi gond nincs, elég az első hatba bekerülni, ott már egy új játék lesz. 3 csapat egyelőre kiemelkedik, jó lenne egy 4-5. hely, szerintem még 4 győzelemmel meg lehet és utána egy meccsen bárkit le lehet győzni.
-
Zivos
tag
Néztem a tegnapi, meg a mai UOL -t, hát elég siralmas. Nem értem mi a fenét csinálnak, teljesen rossz hősökkel mennek, csapatjáték 0. Leragadtak a tank metánál, de annak már lassan vége. Lehet ezzel a hősökkel NA -ban jók lennének, de Európában nem. Szerintem az új hősökkel nem is játszanak, nem is ismerik őket rendesen, olyan hibákat csinálnak mint én, de én 3 hónapja játszom ... Sürgősen változtatni kellene, mert ezzel a játékkal nem hogy rájátszás nem lesz, de még akár ki is eshetnek. A 3 nagy ellen nem játszottak a 2. körben, azaz 5/4 -t kellene hozni a többiek ellen, piszok nehéz lesz.
-
Zivos
tag
Általában élőben szoktam nézni, de jó nekem a Youtubes ismétlés is :-), szerencsére a LoL nem olyan népszerű, mint a valódi sport így nem is tudom az eredményeket, ha meg igen akkor mi van? Van egy LoL blog az Indexen, ők írták hogy a mai lesz Kikis utolsó meccse, ahogy sejteni lehetett nincs egyetértés a csapatban.
-
Zivos
tag
válasz #53932800 #38218 üzenetére
Elég béna a blog.hu, bár nem mindegyik blog ilyen, tehát akár el is ronthatták. RSS nálam nem megy, az Index belső értesítőjét használom, az jelzi ha van valami új. Itt a főoldal: [Lol-Esport]
-
Zivos
tag
válasz bucketb0b #38241 üzenetére
Most (is) cáfoltad meg saját magad. Az ellenfél csapatában is vannak bénák, AFK -olók, stb ... Azaz hosszú távon kiegyenlítődik és a helyedre kerülsz rankeden. Ja, hogy nem játszol rankedet ... Keveset játszol? Ezen a héten egyetlen meccset sem játszottam még botok ellen sem, nem hogy napi 10 -t. Mindenki annyit játszik amennyihez kedve van, elvileg ez egy szórakozás. Ha olyanokat írogatnál nekem a chatbe amiket írsz, én szándékosan feedelném a meccset, csak hogy megüssön a guta. Nekem ez egy meccs mínusz, te viszont minden meccsen megkapnád, melyik a több? Te is egy olyan kipróbált teamre vágysz amire én, ez nálam WoW -os beidegződés: Megszoktam hogy 10-15 emberrel járok raidre, ismerem őket, tudom ki mire képes. Sajnos a LoL nem ilyen, ez szerintem a legnagyobb hibája, nagyon hiányolom a klánokat.
-
Zivos
tag
Csak nem a Taurira gondolsz :-)? Ott játszom és meg lehet oldani simán. Általában 18-20 között kezdődnek a raidek és mindenki tudja, aki akar online van. Jó, egy-egy klán mondjuk 40-50 emberből áll, de azért megvan az a 10-15 játékos aki állandó online van. Eredeti teljesen más, ott inkább fanatikusok vannak, ott elég a kevesebb tag is. A LFG raidek olyanok is, senkinek nem kívánom. Pár éve már GDKP rendszer megy, azaz goldért veheted a kiütött itemeket, a végén meg elosztják a tagok egymás között a pénzt. Ekkor senki nem akar kilépni, mindenki komolyabban veszi, mert a pénz osztás a végén van, ha előbb kirúgnak/kilépsz semmit nem kapsz. Ez mondjuk megfelel a rankednek, a LFG meg a normálnak.
-
Zivos
tag
válasz Ryder1 #38266 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. Én még az írott angol szöveggel elvagyok, de a beszédnél esélyem sincs, tehát ezért sem jöhet szóba az angol nyelvű közvetítés. Nekem nagyon tetszik Pierce közvetítése, nem kell ezt a játékot komolyan venni :-). Az újak is kezdenek idomulni, mondjuk az erős hogy ha a chatre akarsz írni az havi 5$, de eddig sem írtam. A tárgyak megnevezése: Ha az angolt szoktad meg zavaró, de vagy megszokod a magyart, vagy maradsz az angol kommentárnál.
-
Zivos
tag
válasz Dinter #38357 üzenetére
Ha szavazni kell inkább magyar legyen az összefoglaló. Jó, én magyarul kezdtem, de volt már olyan játékom amit menet közben magyarítottak, hamar meg lehet szokni.
Van az UOL -ba egy új jelentkező, Horo: [Lol-esport] . Azt hiszem nem is kell magyarázni a Koreaik mennyivel magasabb szinten játszanak. Ahogy én számolgatom egyetlen győzelem elég lenne a közvetlen vetélytársak ellen és meg van a rájátszás, óriási pech kellene hogy ne legyen meg. Pár hete azt írtam a 6. hely nem jó, most inkább azt preferálnám. Akkor vagy ki-ki meccset játszanának a H2K -vel, vagy az Origen után játszanának ki-ki meccset. A Fnatic most legyőzhetetlen és nem csak európai csapatoknak. A H2k, Origen is szenvedett vereségeket, erősek ugyan, de nem legyőzhetetlenek.
-
Zivos
tag
10+ éve online kanasztáztam a Yahoon. Jó, az maximum 4 emberes, de sokkal tisztább volt az ellenfél választás, mert mindenki látta a másik pontszámát. Tehát összeült 4 2.2k körüli ember, nagyjából azonos pontszámot nyertek/vesztettek. Egy 2k pontszámú játékos még véletlen sem ült össze egy 1.8k pontossal, mert nyerni 1-2 pontot nyert volna, veszteni meg 30-40 -t veszthetett. Pont mint a sakkban az élő pontszám. Szóval sokkal tisztább és érthetőbb lenne a játék, eredmény, tudás ha látszana a választásnál a MMR. De legalább utólag. Ha látszik valahol, csak eddig nem láttam nem szóltam.
-
Zivos
tag
válasz Dinter #38880 üzenetére
UOL -ra nem fogadtam volna (tudom az állást), főleg ennyiért, de Roccatra sem. Reálisabb lett volna 1.8-2.0, azért ennyire nem esélyesek. Viszont a Gravityn elgondolkozom, 2.5 -ért ajándék. Ja, ne csodálkozz ha mindjárt csenget a TEK, mert ez már 1 hónapja illegális reklámnak számít és az a baj hogy ez nem vicc .
[ Szerkesztve ]
-
Zivos
tag
válasz Dinter #38920 üzenetére
Szerintem mindegyik csapatban van 1-2 jobb játékos, akiket a többiek kiszolgálnak. UOL -ban PoE, Fnaticban Huni, stb ... Nem mondom, hogy nincs jobb ADC a világon, de valamiért ott játszik már egy ideje. Lehet ha jönne egy szuper ADC, akkor PoE esne vissza, esetleg nem is tetszene neki és ki is lépne. Szóval elfogadom az indokaid, de biztos nem ilyen egyszerű a dolog. Mindenki sírt Kikis miatt, mégis sikerült pótolni őt is. Nagyon fontos poszt az ADC, lehetne próbálkozni igazolással, de honnan tudjuk hogy nem keresnek épp valakit?
Én a 4. meccs után feladtam, azt simán hozni kellett volna. Nem tudom volt már ilyen egyáltalán hogy egy Nexus kivételével semmi nem volt a bázison és mégis nyert egy csapat. Az óriási hiba volt, gondolom elbízták magukat, ezért volt egy 5. meccs. Fnatic ellen 0 esély, még meccs nyerésre is, ha egyenlő pontszám van a H2K -val akkor mi van? Rájátszás? Ez elég könnyen létrejöhet, egy hellyel kell megelőzniük az UOL -t és döntetlen, ha kettővel akkor ők a jobbak.
-
Zivos
tag
válasz kenwood #38930 üzenetére
Amennyit én játszom az nem sok, de nekem is feltűnt hogy az ADC mennyire gyenge. Más meccseken sokszor elhangzik, hogy fél óra után az ADC a legnagyobb sebzés hordozó, az UOL -nál ilyent nem hallok. Én csak annyit szerettem volna írni, hogy lehet ez tudatos is. Foci példát tudok hozni: Messi. Kétségtelen, hogy jó játékos, de annyira rájátszanak hogy pl. Neymar is eltűnik mögötte, pedig kb. ugyan annyit tud. Itt is lehet, hogy Vardags sokkal jobb annál amit látunk, de PoE -ra van kijátszva a játék. Persze egy idő után ez vissza is üthet, mert mintha mostanában még gyengébb is lenne. Nem mondom hogy nem kellene egy jobb ADC, de én Hylissangnál is látok sokkal jobb supportot. Szerintem egy profi csapat nem engedheti meg magának, hogy egy gyengébb játékost játszasson, itt már azért komoly pénzekről lehet szó. HORO az első meccseken elég meggyőző volt, nálam tudásban: PoE, Vizicsacsi, HORO, Hylissang, Vardags a tudás sorrend.
-
Zivos
tag
válasz kenwood #38934 üzenetére
Természetesen a magyar kommentátorok részrehajlóbbak, de csapatküzdelmekben elsősorban Vizicsacsi nevét hallom. Ő soha nem fog DD topot játszani (Rumble), valószínűleg teljesen alkalmatlan lenne rá, de mindig ott van középen, ha sikerülnek a lefogásai, kábításai akkor nyerik a harcot, ha nem akkor bukják. Első számú kezdeményező karakter, pedig máshol a support, jungler (is) az, ezért írtam, hogy ő jobb játékos. És ugye fél óra után senkit nem érdekel milyen lanen, hanem elsősorban mit csinál team fightokon.
-
Zivos
tag
válasz hemaka #38998 üzenetére
Neten hogy szeretnél fizetni másképp? Azért van a Civ2, mert azt (elvileg) sehol nem jegyzik, csak akkor tudod ha a kezedben a kártya. Persze fizetésnél le lehet lesni, de ez alapján nincs tökéletes védelem. Ott a Skrill, az PayPalhoz hasonló, de ha nem ragaszkodsz a Bet365 -höz, a WH -n van PayPal is. A dokumentumokat meg a pénzmosás és a kiskorúak miatt kérik mindenhol, legfeljebb nem befizetéskor hanem kifizetéskor. 1.03 teljesen reális odds, de mint más írta ennyiért fogadjon akinek 2 anyja van. mi van ha Huninak eltörik mind a 2 keze meccs közben , mert másképp nem tudok elképzelni UOL győzelmet. Egy Bet365 sokkal később lop meg, mint egy tetszőleges magyar cég ahol kiadod a kártyát a kezedből és nem feltétlen a cégre gondoltam, hanem az alkalmazottakra is.
-
-
Zivos
tag
válasz kenwood #39004 üzenetére
Az lehet hogy LoL -ozni pár szó kell valamilyen szintig, de magasabb szinten már kevés. De még csak ide eljutni sem tudsz egy használható angol nélkül. De ha nem sok kell, akkor NA LCS -ben miért nem tanulta meg azt a pár szót Koreaiul? Haverom Angliában dolgozott és még ő sem érti sok bevándorló beszédét. Nagyon jó volt a magyar szinkron, de a Skandinávoknál már több évtizede eredeti nyelven, felirattal mennek a filmek, így már gyerekként megtanulnak angolul.
[ Szerkesztve ]
-
Zivos
tag
Nem lesz ugyanaz mint tavasszal, akkor reális esély volt az UOL győzelmére, most semmi. Sima 3-0 -t várok, talán jövő héten 3-1 az Origen ellen. Most a Fnaticnak csak Koreában és Kínában van ellenfele. Volt egy olyan érzésem, hogy a H2K -nek van esélye az Origen ellen, ezzel ki is jutnak, szerencsére tévedtem.
DLL letöltés azért nem olyan vad dolog, mondjuk azt sem mondanám hogy sűrű. Én most is kerestem valamihez DLL -t, meg nem véletlen vannak kimondottan DLL letöltő oldalak.
-
Zivos
tag
válasz Kanczy #39255 üzenetére
Ez a véleményem nekem is. Már a bejutást sem éreztem magabiztosnak, de azért az simán összejött. Tegnap az egyik meccsen volt egy jó mondás: Ne nyernének néha, akkor tudnák hogy valami nem jó. De mikor már kezd érlelődni a változás, nyernek párat és elhiszik nincs gond. Nem tudom mi lenne jobb, ha már az utolsó helyre is lennének cserék, vagy inkább jövőre és akkor több idő lesz az összeszokásra. Egy BO5 -ön simán lehet megint szerencséjük és a H2K jobban tud választani, onnan meg óriási hátrányban voltak. Ez manager tudás különbség is. Origennél ilyen gond nincs, ezért több esélyük is van ellenük, hiába volt 3-1 az Origen-H2k. De szinte teljesen mindegy, a VB nagy égés lenne. Minden esetre legkésőbb nyáron én 2-3 emberes változtatást csinálnék, de azért ez sem könnyű. Lehet szidni Vardagsot, de olyan túl sok jobb és szabad játékos nem lehet Európában, talán keletről lehetne könnyen hozni.
-
Zivos
tag
válasz kenwood #39309 üzenetére
Hát ez azért elég erős kijelentés. Azért tavasszal és nyáron is harmadikok lettek és ez a leggyengébb csapat? A Fnatic egyértelműen kilóg felfelé. A 18-0 és a 3-0 miatt elbízták magukat, azt hitték az Origen is UOL, onnan meg nagyon nehéz talpra állni fejben, de még ez is sikerült nekik. Az UOL -t szidjuk, de ők is 2. és 4. helyezettek voltak, de természetesen ez nem elég nekünk. A H2K is előttük jár, de a többiek egy része velük egy színvonal, nem véletlen volt akkora tömörülés a 4-7. hely között. És akkor van a 8-10, akik még azt sem tudjuk kik lesznek, milyen a játék tudásuk. Szóval ha az Origen lesz a 3. tovább jutó, akkor a legjobb 3 csapat fog kijutni a VB -re, más kérdés hogy a H2K -nek még meccset nyerni is nehéz lesz, sorsolástól függően.
Az UOL -t meg kell erősíteni, mert ha mi látjuk a hibáikat akkor elvárható lenne hogy ők is lássák. De ez nem olyan egyszerű, mint mondjuk fociban kell egy balszélső és lehet válogatni. Itt elég limitált lehet a választék, mert ki az aki tud és akar játszani a LCS -ben, stimmel a csapathoz, stb ... Azt hittem több pénz van a játékban, de most olvastam hogy az USA legnagyobb átigazolása 20k$ volt, ehhez képest kell(ene) egy játékra feltenni pár évet, én nem tenném fel ennyiért az biztos. Aki jó szóló játékos az még egyáltalán nem biztos hogy jó csapatjátékos is, lehet egy picit gyengébb játékos többet tesz a csapatért. Ezt nem Vardags védelmére mondom, mert ő ebben sem jeleskedett, de ha a legjobb ADC -t betennék a csapatba nem biztos hogy jobb lenne. Nem egy szint egy challange meccs és egy LCS.
-
Zivos
tag
válasz #53932800 #39531 üzenetére
Szerintem már a második, de mindegy. Sokkal egyszerűbb a probléma: Amíg ment a szekér addig a tudásuknál többet hoztak ki magukból, most meg vita mehet köztük. Természetesen nem tudom, de: PoE mondja Vardagsnak szar vagy, Vardags Hilyngnek szar a supportom, Hilyng szar az ADC inkább megyek másnak segíteni, Csacsi mit erőlködjek úgyis vesztünk, HoRo úgy sem figyel rám senki akkor mit törjem magam? 2 hete nem tudtam mi lenne a jobb azonnal cserélni, vagy megvárni ezt a meccset, kiderült hogy cserével sem jártak volna rosszabbul. Azt látom ami nekem is hibám: Kimondtak magukban egy ítéletet és Hyling úgy gondolta: Nem mindegy hogy Vardagsnak segítek úgyis béna, megyek máshova. Hát nem mindegy, mert így még gyengébbek lettek. PoE szintén úgy gondolja egyedül kell neki megnyerni a meccset, mert a többiek gyengék. Csacsi csinálja ami a dolga, de nem egy topos fogja megnyerni a meccset elenyésző kivételtől eltekintve (Huni). HoRo -t meg nem tudjuk milyen, hiába játszott 9 meccset nem derült ki. Ez tisztán edzői felelősség, ez nem mai keletű probléma. Óriási változtatás kellene, már írtam legalább 2, de inkább 3 játékost cserélnék. Egy összeszokott ADC-support párost és egy junglerest. Valamint felvennék egy elemzőt ha már az edző nem képes rá. Van fél évük rá hogy rendbe rakják a csapatot, mert ha nem jövőre kiesnek.
-
Zivos
tag
válasz kenwood #39930 üzenetére
Én hallottam az egyik magyar LCS közvetítésben. Mondjuk 20k$ és kifejezetten NA LCS, valamint átigazolási díjról volt szó, de a többi stimmel . Koreában, Kínában mániákusok vannak, ott a 100k$+ -os fizetés sem ritka, de hány európai játszik ott ? Inkább onnan igazolnak máshova, nyilván kisebb fizetésért.
-
Zivos
tag
válasz kenwood #39968 üzenetére
Ízlések és pofonok, én benne lennék abban is, hogy csak Pierce közvetítsen egy-egy szakértővel. Lehet ha nem Pierce közvetítésével láttam volna az első LoL meccsemet nem is érdekelne a játék. Láttam már pár E-sport meccset más játékból, 2 perc után zártam be az egészet. Lehet játékban nem a legjobb, de van egy stílusa. Én falra másznék attól ha mechanikusan csak a játékot követné a közvetítés, de így hogy van benne humor a tavaszi szezon óta minden közvetítésüket láttam, persze inkább Youtubén ismétlésben. Pókeresek is állandóan szidják Kordát hogy nem tud játszani - ami mellesleg igaz is -, mégis Magyarországon Korda a "Póker szakértő". Úgy egy hülye is tudna nyerni ha látná az ellenfél lapját . Ő terjesztette el a pókert, ő miatta kezdett el sok ember játszani, aki addig azt sem tudta mi az a póker, legfeljebb az 5 lapos változatról hallott már valamit.
-
Zivos
tag
Benéztem a William Hillhez, mit ne mondjak vannak meglepő oddsok hétvégére. A LGD végig esélyesebb szerintük a 0-3 ellenére, a C9 végig esélytelenebb (3-0), ennek ellenére a csoport győzelmük 1.44. Akit érdekel érdemes ránézni, szerintem vannak jó oddsok, a baj hogy én inkább backelnék (én adnám arra a fogadást mi nem lesz), ez pedig csak a Betfairen lehet és fogalmam nincs van e ott Esport és ha van akkor van e forgalom, mert ők csak közvetítenek 2 fogadó között jutalékért. 3 BT vereség nem hoz sokat, de viszonylag biztos, Origen-LGD Origen 2.62, Origen-KT Origen 2.37. Mint ebből is látszik inkább a magasabb oddsokat szeretem .
-
Zivos
tag
válasz Yodamest #40519 üzenetére
Mivel sokkal jobb vagy a kezdőknél, ezért a játék is úgy kezel. Ebben van jó is, rossz is. Én soha nem szerettem a PVP -t, de azért csak ragadt rám valami, ezért kb. 15-1 -el kezdtem. Itt elértem a szintemet, utána már 50-50% nyerés-vesztés. Nézem ámokfutásodat itt, én soha nem tudtam ennyire beleélni magam egyik játékba sem . Ne érts félre ez nem baj. Ki kellene találnod mi akarsz lenni és arra koncentrálni, addig meg bőven jók a 450 -es vagy az ingyenes hősök. A 6300 -ast már csak akkor nézd meg ha pl. topos akarsz lenni és abból kellenek a legjobbak. Semmi értelme toposként egy drága jungleresnek és fordítva, bármilyen szimpatikus is az adott hős.
-
Zivos
tag
válasz Imilenni #40560 üzenetére
Ugyan WoW, ugyan privát szerver mégis az ismert hackek nem mennek a Taurin sem. Ha véletlen átcsúszik valami új, akkor is pár jelentés után ban. El tudom képzelni hogy egy ilyen játék után azt mondja egy fizetős játékos, hogy többet egy fillért sem fizet ezután, szóval még veszteség is a cégnek.
-
Zivos
tag
válasz Dani_kp #40542 üzenetére
Azért annál kicsit többel, de mindig lesznek kiegyensúlyozatlan hősök. 100+ hősnél amúgy is annyi a lehetőség, hogy fizikailag lehetetlen jól belőni őket. Ez egy SoloQ -ban nem ilyen markáns, de egy VB -n már közel egyforma képességű játékosok játszanak, itt pár százaléknyi különbség eldönthet egy meccset. 1 éve nézem a LoL -t, azért azóta sokat változott a hősválasztás, van olyan hős ami 5.10 -ben óriási sztár volt, most sehol nincs és fordítva. Tehát a VB -n igaz mindenki pár hőssel játszott, de 1 év alatt ez már nem igaz.
-
Zivos
tag
válasz Brian_GT #40598 üzenetére
De legalább ők megpróbálták, vagy olvastál valamit a MTI -től, vagy ha már Esport láttál a M4 -en valamit? Ha a világon csak olyan cikk jelenne meg amihez ért valamit a szerző, akkor nem sok hírt olvasnál. Értetted mit akartak mondani? Én igen. Egy laikus is értette, őt nem érdekli ki az a Vizicsacsi. Elég ha azt látja hogy milyen jópofa jelmezek vannak, lányok is játsszák, stb ... és ha ez eléggé felkeltette a figyelmét utánanéz. Ha ez egy LoL szakoldalon jelent volna meg egyet tudok érteni a véleményeddel, így hogy egy általános, de inkább politikai újságban nem. A bennfentesek azt hiszik amit ők tudnak azt mindenkinek tudni kellene. hát nagyon nem.
-
Zivos
tag
Olyan hogy hiteles újság ma már nincs. Nem magyar, nemzetközi sem. Több forrásból kell tájékozódni és utálhatod te a Fideszt, akkor sem az a megoldás hogy csak ATV -t nézel, bár ez inkább fordítva jellemző. Az ATV ugyan olyan elfogult, csak az ellenkező oldallal, de az Index, Origo, 444, stb ... sem hiteles hírforrás. Az összes együtt már nagyjából kiadja mi történt a világban és Magyarországon, kivéve ha mind ugyan arról a vicc oldalról szedi a "hírt" mint nem egyszer megtörtént már.
-
Zivos
tag
válasz Plasticbomb #40894 üzenetére
Ezek szerint naponta bannolták? 5 nap 5 acc. Amúgy nem kell ilyennel foglalkozni, volt hogy játszottunk hárman, meg 2 random. A 2 random lehozta a meccset, egy szót nem szóltak, hogy bénáztunk. Nem tudom ki játszott mostanában gép ellen, de a 3. fokozat még nekem is nehéz volt, hát még azoknak akik 3 napja játszanak, viszont a 2. fokozatot simán nyertük azért próbálkoztunk.
-
Zivos
tag
És hol próbáljon ki az ember egy ismeretlen hőst? Kijön a 10 ingyenes hős ami azért van, hogy ingyen kipróbáld tetszik e. Gondolom te is úgy kezded felmész a Mobafirere és átolvasod a leírást (ha tudsz angolul), megnézel pár meccset a Youtuben, megtervezed mit fogsz neki venni, stb ... és röpke 2 óra múlva kiderül egy fos (neked). Ne viccelj már, kipróbálom botok ellen, vagy unranked meccsen. Ez egy játék, szerintem a rankedet sem kell komolyan venni, nem egy unrankedet. Ha te csak komolyan szeretsz játszani az már nem játék.
-
Zivos
tag
Egy új hősnek soha nem fogok utánanézni, csak azoknak amivel játszani is szeretnék. Csak itt már azon ment a vita hogy hogy mer valaki ismeretlen hőst vinni unrakedre, vagy ARAM -ra miért megy játszani. A lényeg a szórakozás, ami persze jobb ha nyerek, de még jobb ha haverokkal játszom. Sajnos ezért is nem vagyok jó PVP -ben, mert nem vagyok hajlandó komolyan venni a játékot sokakkal ellentétben.
-
Zivos
tag
Most sokat játszottam, ezért sok hőst is kipróbáltam. Varázslónak milyen tárgyak kellenének? Úgy általánosságban. Egyszerűen hihetetlen hogy nem tudok sebezni, de cserébe legalább gyorsan fogy az életem az életlopás hiánya miatt. Leblanc most ingyenes, de képtelen voltam vele egy ösvényt megtolni, mert mire félig elértem már alig volt HP -m. Pár hónapja Ryze elég jól ment, most azzal sem tudok eleget sebezni.
-
Zivos
tag
Talán észre lehetett venni, hogy nem vagyok és nem is leszek nagy LoL játékos. Mostanában 3v3 -azunk, mert egy csaj feladta, de néha vagyunk négyen is, akkor természetesen 5v5 megyünk. Feltűnt mennyire más a 3v3 és a 5v5. 5v5 -el rengeted oldal foglalkozik, de nincs valami oldal mit érdemes vinni 3v3 -ban? Ha nincs akkor mit érdemes? Az ismerőseim is lassan 3 hónapja játszanak, tehát már valamit tudnak, viszont még én is bajban vagyok a tárgyválasztásoknál, mert egy csomó tárgyat nem lehet megvenni. Általában az ajánlott tárgyakat vesszük, de többször feltűnt hogy az finoman szólva sem jó.
-
Zivos
tag
válasz ClydeBeka2 #41883 üzenetére
Én meg csak ajánlani tudom a magyar LCS -t annak aki szórakozni akar, nem veszi túl komolyan a játékot (nem akar LCS menő lenni). Nagyon ritka az ilyen jó csatorna, én nagyon nem arra vagyok kíváncsi hogy Graves Q képessége mit tud, mert tudom. De még ezt is elmondják. Ha nem az ők közvetítését láttam volna először tuti nem LoL -ozok, bár ezért nem lenne kár . Néztem Dota, CS meccseket is. 3 percig ... Aztán még a csatornát is letiltottam volna ha lehet .
-
Zivos
tag
válasz kenwood #41910 üzenetére
Nem ez a munkájuk, ezt csak szórakozásból csinálják, munka után. Persze már a WSS meccsei alatt is voltak problémák, azokat azért illett volna javítani, de tavaly nem sok. Apropó azokat hol adták? Szerintem csak ők. Koránt sem olyan rossz a helyzet mint írod. Nektek Buci volna való, pechetekre a héten nem volt. Ő az aki hivatalos formában próbál közvetíteni, csak a meccs, semmi humor, bár próbálják már nevelni :-). Nem mondom hogy nézhetetlen, de azért a Pierce-Darygh páros a legjobb, bár kétségkívül Arwyll tudta ellensúlyozni Piercet. 3 jelenet amelyektől ti ezek szerint a falra másztok, szerintem a meg legjobbak:
https://www.youtube.com/watch?v=1Fm7tOA2AWg
https://www.youtube.com/watch?v=yecEc4x_zm8
https://www.youtube.com/watch?v=NDMsMwTeVcMEzek miatt nézem őket, ilyenek tuti nincsenek az angol közvetítésekben.
-
-
Zivos
tag
válasz ClydeBeka2 #41919 üzenetére
Szerintem nem kapnak pénzt konkrétan a LCS -ért, de nem tudom. Ha kimennek egy rendezvényre azért meg valószínűleg igen. Nekem még az is új, hogy ezért fizetni kellene, pont most hallottam hogy azért nem közvetítik az orosz LCS -t, mert nem közvetíthetik. Ott is van egy magyar játékos, most passzolom ki. A LoL iskoláról én is hallottam, aki oda jelentkezik megérdemli . A VB -n lehetett is nyerni 1 tanfolyamot a feliratkozók között. De nem értem miért lenne baj, ha a munkájukért pénzt is akarnak keresni? Ha van balek hajrá.
-
Zivos
tag
válasz Kanczy #41937 üzenetére
Akkor ezt most vesd össze azzal amire válaszoltál: "Hi! A f2p és free rota hősök közül melyikkel érdemes elkezdeni mint kezdő?" Na most kezdő szinten nincs team fight. Én aztán tényleg nem a KDA mutatómról vagyok híres (jobban szeretem a PVE -t, torony, farm), de Vaynevel még én is csináltam 14/0/2 -t. Egyszerűen az ellenfél papír hőseibe 3 lövés, egy bukfenc és vége már 2-3. szinten is. Mivel a 3. lövés sebez nagyot az első 2 lövés után nem is próbál menekülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest