Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Ahogy a többiek is írták előttem, spec vezérlő kell hozzá ami drága, jobban megéri egy használt monitort venni erre a célra. Az elején én is vacilláltam ilyesmin, mert van egy lcd panelom elfekvőben de sajna vezérlés nélkül, nálam még az is szóba jött hogy egy burkolathibás sérült notiból építek projektort, így nem kell külön gép neki, vaterán lehet ilyeneket találni, de elvetettem mert elég lutri, hogy más baja is lehet a gépnek, aztán utólag már nem nagyon lehet reklamálni ilyen miatt.
Így maradt a monitor + külön gép kombó. Sikerült szereznem egy Samsung150T viszonylag baráti áron ( 15" van DVI bemenet és 16ms ) a konfighoz meg már csak procihűtőt kell kerítenem. Sajnos a freshnel lencsék és a vetítő lencse még nincs meg, aminek beszerzése egyelőre pénzmag hiányában várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest