- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi!
Infók a többieknek, ha valaki szintén próbálkozna a dologgal:
1.) Windows 10 alatt (nálam macOS alól, virtuális gépen) rendben futkoz
2.) Telepítés, 1.5 patch rendben ment, DX9-et értelemszerűen nem telepítettem
3.) Telepítéshez az aszfaltemberes BIN/CUE fájlokat használtam, az lemezképként felcsatolható Parallels alá (natív Win10 alatt nem tudom, hogy mi a helyzet) + persze a saját eredeti CD kulcsomat
3.) PB-t nem próbáltam felrakni, mivel frissíteni már nem lehet (megszűnt a támogatás réges-rég ehhez a játékhoz, de a legutolsó PB fájlok GitHub-on fent vannak)Ha esetleg valaki natívan macOS alól az AppStore-os Mac-es verzióval próbálkozna, ott nekem nem működött a multiplayer mód, mert valami online azonosítást szeretne csinálni a játék, de elhasal – gyanús, hogy nincs már mögötte az authentikációs szerver.
-
-
e=mc²
őstag
Jesszus! szegeny diakok. Szegeny halozati struktura az amit te kezelni fogsz
En nagyjabol 3 eve nem jatszottam, meg mindig elvagyok Entropiaval. Illetve mostmar Planet Calypso.
Meg epp ma kijott a Majesty 2 demoja, ugyhogy megint nem fogok Call of Duty-zni.Ja igen: Sziasztok, es kellemes karacsonyt!
-
Elrood
őstag
grat!
Gondolom a héten államvizsgáztál, én meg a 4/111-ben izzadok az NXT robotokkal (már két hete, és még két hétig, vagy tovább, ha kifutunk az időből)
.
De most én is ünneplek, mert a kommunikáció végre gyönyörűen működik
.
COD:
Kb. havonta szoktam egy estét, annyira felidegesítem magam, hogy egy hónapig megint nem játszok, bár legutóbb végig laza voltam, semmin se idegeskedtem.
-
Elrood
őstag
Thx, és neki is. "T" hotkey-t (public chat vagy mi) le is veszem
. Bár igazságtalan vádaskodásért csak van jogom beszólni.
Ha ugyanarra a spawnlövésre és kerülésre gondolunk (ugyanazon a napon dday), azért tényleg sry, rossz ötlet volt.
Én továbbra se tartom lean-nek azt a lövést (lásd pár hsz-szel feljebb a videót, na én nem azt csináltam). Főleg, hogy ők is, mások is, számtalanszor lelőttek így, és akkor nem volt büdös. -
LJoE
senior tag
hát thx
akkor ugyanaz mint mejtének meg morzsának is, ők is ezekre a pályákra panaszkodnak
na mindegy, azért csak esélyes, hogy meg lesz a 8800GT nekem is, legfeljebb nem codozok annyit
a sárga villodzást torkolattűznek hívjákmejte ne akarj kártyát cserélni!
Elrood: nekem meg 7900GT és ha nem szarta volna össze magát, nem is gondolkodnék új kártyában, mert egyelőre visz mindent
-
Pacák
senior tag
Hát ezaz -, ha itt lenne, akkor vele lennék elfoglalva...
Szó, ami szó: a 20. hetében is csinoska.
U.i.: Morzsa utálja a csípőmakkert. Azt veszem ki a szavaiból, hogy ööö... valami billentyűparancsnak hiszi - vagy minek... Ti jobban értetek hozzá, majd kijavítotok.
Pedig elrebegtem a használati utasítást: egy pohár sör, azután még egy pohár sör. A többi már megy magától.Na jó, nem pont így, de a sör benne volt.
-
Pacák
senior tag
Tudom, hogy jópofa a TS -en vartyogni, de késő este én már nem véletlenül hallgatok. Alszik a gyermek - mellesleg a párom szerint így is hangos voltam - azzal a pár szóval is. Nem csoda, mert füles van a fejemen és ösztönösen hangosabban beszélek, ha meg kell szólalnom. Nem utolsósorban azért is jó dolog, mert onnan is fel lehet csipegetni az információmorzsákat, hogy honnan várjam az áldást, de magamat meg nem árulom el.
Nem magyarázom tovább - pár év múlva -, ha megnősülsz és gyermeked lesz, akkor majd megérted magadtól is.
-
LJoE
senior tag
a gondolkodás nincs megtiltva, pontosan ezért kéne végiggondolnod a dolgokat
szerinted hány embert szedsz erre össze?
Robaj, Flash, Zsadi, LJoE, Elrood, mejte
hááát... ebből max te meg Flash stabil a többi elég hektikus
én meg nem kívánok veled warozni már egy jóideje
szerintem Zsadi is így van vele
úgyhogy még egyszer megkérdem miről beszélsz?
így már nem gyerekes a válasz? oktassál már ki kis hülye...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Szombaton 1/2 8 kor mentünk be 10 fős társasággal. A szökőkútnál is, és a borutca vége fele is volt még egy-két üres pad, és lett helyünk.
De hjah kérem, ha valaki már eleve részegen megy be, persze hogy alig mozdul!
Az árak durvák.
Tokaji Sárga Muskotály az bejött. Nem vagyok egy nagy borszakértő, de ha azt kell inni akkor inkább félédes/édes, pedig a nagyok szerint az nem is jó.
Mindegy, mert találtam sörcsapoló helyet is, így jót söröztem a borutca közepén.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
egri bikavér...
nem tartom magam egy borszakértőnek, meg ínyencnek sem, de azt inkább azért mégse
a bikavér tudtommal sosem volt édes... de száraznak is egy borzalom kutyulék
annyira igazából az ilyen borizé nem izgatnak halálra, meg vannak a források ha nagyon jó bort akarok
az esszencia meg ennyi, van drágábban is
tokaji aszúm, 78as 5puttony van egy a pincében
a repnapot könnyebben túléled, este már részegen ki tudja mit művelünk majd Zsadival
készítsd a vazelint, mert könnyebben felmegy a parkolásgátló oszlop
[Szerkesztve] -
-
Zsadi
őstag
Konkrét, friss eredmények, csak a pontozásos hülyeség miatt:
Ezekben a percekben is zajlik a CoD2 S&D HunCup 4-es LAN döntője Budapesten a PGCC LAN klubban. A négy résztvevő klán az ancients, XterNET, FlashPoint Gaming! és a Revolution.
Felső ág 1. foduló: (map: mp_toujane)
ancients - Revolution 16-9
XterNET - FlashPoint Gaming! 11-16
Felső ág 2.foduló: (map: mp_burgundy)
ancients - FlashPoint Gaming! 17-19
Alsó ág 1.foduló: (map: mp_burgundy)
XterNET - Revolution 9-16
Logikát nem látok benne. -
-
Pacák
senior tag
A szüleimnél és öcsémnél voltunk.
Öcskös szobájában ugyan van net, és megvette a CoD -ot is, de nagy bánatomra:
1. Idióta módon az adsl jelszót kért. (Nekünk chello van, nem ehhez vagyok szokva.) Passz, hogy mi a jelszava, ráadásul ő éppen Győrben volt fellépni.
2. Utólag elárulta, hogy a gépét amúgy is újratelepítette, és a CoD még nem volt fent. A szobája amúgy is úgy néz ki, mintha egy csendes esti atomvillanás után hagyta volna ott. A CD -t keresni nála reménytelennek tűnik - így utólag.
3. Most itthon vagyunk, de alig bírom a kezemet is felemelni, mert ma egy malackát dolgoztunk fel. - A töltőgépet én tekertem. Volt 44kg kolbi+szalámi, amit előtte meggyúrtam. Valamint megszámlálhatatlan mennyiségű májashurka, rizses-májas hurka, véreshurka, disznósajt, szajmóka, meg egyebek amit mind a kolbásztöltővel töltöttünk meg. A fene sem érti, hogy honnan tudnak ennyiféle disznóság-receptet apuék.
Kivagyok. Ki vagyok?
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
Robaj, te folyton csajozó' vazze...
vagy a Gabi az tulképp Gábor, becézve?
egyébként war-ozhatunk, még akár hq war-t is intézhetnétek (én spec jobban örülnék neki, sd-t nem szeretem, folyton lelőnek az elején, és aztán 2 percig malmozok)
föltámad a [Lam[PH!]a], mint hamvaiból a főnix vagy mi a faxom
Joe-t meg nem kérdezte senki. -
FlasH-BacK
senior tag
Lehet RG annyit buherálja a szervert, hogy már a telóját se ér rá felvenni
Mindegy, legalább ventri van, szoktam is rajta lenni, de rajtad és Mejtén kívül nem jön föl senki csak 1-2 cimborám..
Egyébként én meg gta:sa-ra tértem át, viszont így nincs hely a vinyómon úgyhogy akadozik a múvi készítése.
Q: majd valamikor feldobod a netre a demókat?
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
[link]
Nincs mit megbeszélnünk.
Ha nem vetted volna észre, jó ideje ide már csak offban írok, mert már nem tartozom ide.
Nálam véget ért a dolog, amikor ott lettem hagyva a ventrin nem egyszer (kb 5x), és közölted hogy mész warzani, pedig Te hívtál , hogy game van.
(Tudom Dog uncsi (sorry), de nálam itt verte ki a biztit végleg.)
Majd Flash is bejelenti hogy másik klán. Sőt, be se, csak csak miután szólnak neki...
Mint Joe is írta, ezzel nincs is semni baj, de ahhoz képest, hogy az elején milyen tortúrákon ment át egy-két csatlakozni kívánó személy Maverick, Schnejdi, még Flash is (szavazás, e-mail, duma stb..), ahhoz képest egy kumma szóval nem szóltok a ''csapatnak'' a szándékról hogy másik klánba beléptek , azért ez már nc.... Ennyi idő után, azért elvárta volna az ember, hogy szólnak neki hogy mik a szándékok, legalább a gesztus miatt....
Erre mit lát? Corps Robaj, meg corp foqz vagy mi......
Lehet hogy ez másnak nem fontos, leszarja, nem érdekli stb..., de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat, és én hülye képes voltam miatta lemondani haverokat, programokat, csak hogy ott legyek valami waron, cupán stb...és erre ez van...
(Hangsúlyozom, hogy a fentiek az én véleményem, nem kell általánosítani, de valahol ezek megfogalmazódtak másokban is, ha nem is ezzekkel a szavakkal, de lényeg ugyanez volt valahol)
Na Flash idézetek:
''Robajról meg annyit, hogy szerintem ráférne egy kis fegyelmezés, mert a corpsosoknál nem tanul elég tiszteletet'' - akkor miről van szó, mi az az nagy változás, amire fel érdemes lenne folytatni a jövőben???
''Robajjal meg szeretném ha megbékélnétek, eddig is kibírtuk valahogy, és azt meg kell hagyni, hogy nélküle nem teljes a csapat, nem tudunk olyan jól köröket hozni.''
Kontra:
Eleinte nem hittem, hogy Joe-nak plussz ideget jelenet neki Ő, de valamelyik nap, 2v5-ben úgy lenyomtuk az egyik nem gyenge klánt, hogy csak lestem hogy miket lő Joe és hogy megy neki...
Anno 4v5-ben is igen tisztességgel helytálltunk whfc ellen, amikor kifagyott az Ap és nem volt Ő, és Elrood se nagyon volt képben valami toner miatt gyak. 3v5, pedig az CB war volt, és lett volna nem is kicsi sanszunk.
Nem azt mondom hogy hiányzik vagy nem hiányzik, de erre ráfogni azért túlzás.
Akkor hol van Q aki fogta a csatit mint állat? MC aki gyalázott puskával és olyan statokat csinált? stb stb... Szal ez gyenge védőbeszéd...(Hangsúlyozom, most itt nem a képességekről/skillről van szó, inkább jöttél volna a serverrel, meg ventrivel, + a szervezésekkel, amit elismer mindenki, és ezértNeki) de itt nem csak erről van szó.....
Engem felőlem lehet törölni weblapról, totyikból, az se baj ha fragmovieból kimaradok, már ha lesz belőle valami (bár itt csak a fragek kiírásához elpazarolt 10en valamennyi órát sajnálom.. )
Én értelmét nem látom ennek a jövőben, mert ha mindketten, ahogy mondtátok a hsz-kben elsődleges csapatnak tekintenétek ezt, akkor megkérdeztétek volna az aktuális kupáról az itteni tagok véleményét is, (mert ugye itt lenne azért még W, mejte,Dog,Elrood,Zé, Bagya) nem megint csak elcsipni a weben, hogy kedves bajtársaink vígan kupáznak..... ma is.......szal ez így a részemről nem megy.......
[Szerkesztve] -
-
-
FlasH-BacK
senior tag
-
Elrood
őstag
Aug.24.-n ráérek.
Mindig gaim-t használsz? Mert notin is ugyanezt csinálja, pedig 24órával ezelőtt tökéletesen ment, és egészen biztos, hogy nem hibásodott meg mind2 egyszerre, ugyanúgy.
Másrészt a nagyon 4.5órát ment a prociteszt, és pár órát CoD, sztm a hibának elő kellett volna jönnie máshol is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest