- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Sajnos én is tapasztaltam már, hogy a szolgáltatók nem nagyon törődnek a pinggel, ha megvan az átviteli sebesség (abból is inkább a minimum garantált), akkor nyugodtan hátradőlnek... Ha nem lenne ilyen macerás a szolgáltatóváltás, meg nem lenne minden min. 1 éves hűséghez kötve minden (legalább is úgy emlékszem), akkor nyilván jobban odafigyelnének a minőségre...
-
e=mc²
őstag
Nekem van foloslegben egy majd 2 eves, fel evig hasznalt Galaxy 7300GT AGP.
Dobozzal, lemezekkel, kábelekkel...
Ha gondolod egyezzunk meg.Meg van egy 8600GT-m is... Ez PCI-X
Varjunk, vmelyiknek nincs doboza... na ha erdekel otthon este leirom mim van...
vagy nem is... mittomen mim van
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem ugyanez a nyűgöm. A leendő lakásunk LJoE mestertől három trolimegállóra éspervagy légvonalban kb. 1.5 km-re van azonos kerületben, nála mégis van 20/20-as jóság, nálunk meg híre sincsen. Ráadásul ADSL-hez telefon kell (vagy nem, de akkor annyiba kerül, mintha lenne telefon is), UPC-vel meg elvből nem szivatom magam.
Mod: elfelejtettem beoffolni.
-
LJoE
senior tag
a kedves mesternek elég komoly konfigja van (veri az enyémet)
bőven faszán kéne menni
valami más van elcseszve, csak nem volt idő még rá kiturkálni
nekem a nagy melegben viszont asszem sérült a videókártyám, mert most már 57 fokon is képes képhibákat produkálni
éljen az ámításteknyika
mejte: az esőtől én is nagyon parázok, mert úgy tényleg nagyon szar és én sem szeretnék esőben ott bohóckodninem tudom mi legyen, jegyet még nem vettem, kéne menni legalább összefutni, de ez így kezd elkedvetleníteni
-
L!NK->Q3
senior tag
A CoD 1 lassú?! igen lassú a sprint hiányára gondoltam
irreális a fegyverek erőssége, igen az lásd lámadarafegyver ppsh
de a cod 1 még mindig veri játékélményre a kettőt, nem kicsit --> nagyon
ez mind csak az én személyes tapasztalatom, ha nem értetek vele egyet akkor ez van.
nem akarom senki véleményét megváltoztatni -
Robaj
addikt
Igen
kiderült az nvidia lan nem szereti a modememet és inkább a másik realtekkel nyomulok, úgyis mind1
kb fél órámba került feljelentkezni
Flash jó bulizást, ne idd nagyon magad részegre --> húzz meg egy csajt
Akinek kell 3netphone feltöltőkártya 1000 helyett 800-ért szójjon, kaptam 20K értékben és van 2 hónapom letelefonálni...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Na akkor:
konzolba írd be:
/com_maxfps 125
/cg_drawfps 1
Menj föl bármelyik szerverre (vagy indítsd egy mapot a főmenüből /devmap mp_carentan paranccsal)
És addig szórakázz beállításokkal, míg stbilan 125 FPS-ed nem lesz.
A hangot meg rakd vissza, eax-al csak szarabb lesz+eszi a procid, hiába sb live...
Sztem egy low-medium beállításon meglesz 125 FTP -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, így volt meg eddig is, úgyhogy csak kiemeltem a lámpát tároló réteget és beraktam a tervbe.
Még régen úgy rajzoltam meg ezt a lámpát, hogy egy screenshotot beraktam ps-be, egy új rétegen megrajzoltam a lámpát, screenshotot töröltem. Így lett egy szép(?) lámpa-körvonalam, amit ha akarok kiszínezek, ha nem akarok, nem színezek. Mivel ez csak vonalas ábra, így viszonylag könnyen nagyítható minőségromlás nélkül, ha pedig vektoros ábra kell belőle, könnyen le lehet tracelni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged