- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2623 üzenetére
win7 x64 tökéletesen fut, teszteltem többször
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2623 üzenetére
Nem kell a duma.
Nem lesz gondod.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2593 üzenetére
Toooooooljuuuuuuk!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FlasH-BacK #2574 üzenetére
Nem mondtam ,hogy rossz ,de már annyira kicsit a játékosbázis ,hogy nem éri meg. Előbb telik meg egy srv sd vagy tdm módnál mint hq-nál
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2554 üzenetére
Már 51
Boldog Békés Karácsonyt Nektek!
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2552 üzenetére
Jaja, ezt írtam, idóták is járnak oda.
Az a fura, a név viszont nem úgy van feltüntetve mint nálunk volt. (A PH! nincs kiemelve)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FlasH-BacK #2549 üzenetére
Nekem messze a CoD2 az etalon , azzal játszottam a legtöbbet meg tényleg az nekem nagyon adta így sok élményt - néha negatívat- szerzett.
Cod4 -et még toltam úgy ahogy de az egy über fos random mini ak-s szar volt hagytam a francba ~ 1 év után, pedig alapjaiban adta az is.
Taktikáról , amikor Cod2 burgra volt 3 védő stratégia és 2 támadó másodpercre! leosztva kezdtem el filózni van e életem
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FlasH-BacK #2544 üzenetére
Hát egyben nem voltam "top" klánban későn jutottam net-hez , így csak 1 - 1,5 évet toltam amíg kijött a cod2 , de cb-n toltuk azért a cupokat meg a sima laddereket de megmondom neked őszintén nem nagyon emlékszem már a klán nevekre rég volt
De arra tisztán emlékszem ,hogy cod1-ben volt 1-2 war , aztán hogy ott mi történt homály
Kettőben már azért másabb volt a dolog
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FlasH-BacK #2542 üzenetére
Amikor ez történt (valahogy 2005/6 körül ) nem is tudtam a ph-ról , így nehézen tűnhetett volna fel.
Oks , köszi a srv-t majd felnézek rá
Ja és nem a cfg teszi az embert de jó ha van
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2521 üzenetére
Ok. Nyomozz Te is.
Amikor feljutottam, külföldi emberkék rohangáltak.
Gondoltam berakni a régi LamPH!as nevet, mit lépnénk rá.(Lehet egyből kivágnának
)
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2416 üzenetére
Köszi!
Lődözés ha lesz időm, mehet. -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2391 üzenetére
Köszi.
Saját klán lesz -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2365 üzenetére
Nah, Neked is lehet gratulálni gyerek ügyben?
Este lehet felnézek erre a szerverre.
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2363 üzenetére
Tegnap felmentem, voltunk hatan. Erre a párom:
"Apaaaa! Nem haladunk?!" - Avagy olvassak mesét a trónörökösöknek... -
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #2354 üzenetére
Ma záróvizsgáztam, sikeresen.
Az oklevelemre jeles kerül
Most épp a képafon ülök, megint eszünkbe jutott valami, azt tesztelem, holnap meg már előadok úgy, hogy kb. félig van kész a prezi
.
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2340 üzenetére
Van élet a szerveren?
Mostanában nincs időm játszani sajnos. De egyszer majd csak összeakadunk a közeljövőben.Jah:
Szia e=mc²!!! -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2325 üzenetére
Sört azt vinnék,de a gép cipeléshez már öreg vagyok.
Valami gamer laptop kéne..... -
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #2325 üzenetére
Hat ha sort hozol, akkor az ottalvos buli lenne
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2316 üzenetére
A pbsvc.exe-t lefuttattad?
Valami hasonló volt nálkam is régen, ott a pb kavart be. -
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2305 üzenetére
Én már visszaszámlálok. A végén megkapják a modemet, kábeleket, a digitális TV -s dobozkájukat, meg a szerzôdés felmondást, a banknál nem szabad elfelejteni visszavonni a csoportos beszedési megbízást sem.
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2301 üzenetére
Hát mondjuk passz...
Mindig más és más.
Ok, akkor legyen Passz. -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2299 üzenetére
Milyen néven leszel fent, ha játszol netán?
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2284 üzenetére
Köszi!
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2252 üzenetére
Egy hónapja még heti 4-5 alkalommal is fementem a szokott szerverre, az utóbbi hetekben sokkal ritkábban, vagy némelyik héten inkább egyáltalán nem - csak utolsó két napban boldogítottam újra egy-egy órácskára "népes" rajongótáboromat jelenlétemmel. Történt valami, ami a leggyerekesebb 30 -as ürgét is kigyógyítja a mókából, kacagásból.
-
Robaj
addikt
válasz
jaja
Zsadi: milyen néven?
ui: okleveles hálózati informatikus, valamint mérnöktanár lettem
Július 4-én lehet jönni GAMF-ra
-
Zsadi
őstag
válasz
Ritkán, de igen. A szokott helyen.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #2238 üzenetére
De ari...
-
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #2199 üzenetére
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Flash, sajnos nem tudom, nem is emlékszem, mi lehetett ez.
De ez is chat, poénos is:
[link]
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #2199 üzenetére
Mármint a baloldali nénikről kellene frissíteni a tudást?
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2189 üzenetére
nem elsősorban elektronikus zene rajongó vagyok
de bácsit ámulva néztem ahogy zenét csiholt a cuccból, baromira bejött, nem kispályás a csóka -
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2122 üzenetére
Túltettem magamat rajta. Konkrétan a HL2 alatt a bal shift a futás, viszont a CoD -ban, meg a pisztoly/gránát üzemmód a "futkosás", a shift meg a tockos. Ezen mit konfiguráljak?
Legfeljebb nem haladok egy centit sem gyorsabban CoD alatt, de véletlenül lenyomok valakinek egy tockost.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2047 üzenetére
Köszönöm!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2036 üzenetére
640x480-ban árnyékokkal, bloom-mal, medium detail-lel még az én 64 megás mobility radeon 9700-esemen is elszaladgál, méghozzá jól. Pixeles, mint a rohadás, de legalább a doom korszakban érzem magam újra.
-
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #2036 üzenetére
7600gt, de a proci elég gyenge olyan barton 2500+ szintű (celeron M @ 1.86ghz).
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2032 üzenetére
kicsit vettek a cs-ből meg a bf2-ből?
hát...
bf2-ben van rohadt jól kitalálva a pontozás meg rangok, és fegyver unlock, ha jól láttam akkor ebben is valami hasonló van
ez viszont erősen feltételezi az eredeti játékot, annyira meg azért nem érzem jónak így látatlanban a multiját
nem hiszem, hogy veri a bf2-t vagy a 2142-t -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2023 üzenetére
single-ben hardened szinten végignyomtam, baromira szép meg hangulatos lett, nagyon meg van csinálva
net hiányában ugyan nem próbáltam még a multit, de nem hiszek benne, hogy használható lesz, olyan cod2 feeling lehet -
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1972 üzenetére
az NVIDIA oldaláról leszedett (legfrissebb?), ehhez a szériához tartozó driver van fenn. ha tudsz jobbat, linkeld be lécci!
a forceware-t meg nemtommijaz. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1936 üzenetére
Telómat ellopták, ezért kérdezek számot.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1931 üzenetére
Kapcsolattartó emberke, aki megmondja mikorra hol legyek a borutcán.
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1843 üzenetére
ahogy Dog mondja
azt a megbomlott egységet nagyrészt az alant okoskodó Robajnak köszönhetjük
meg néhány ch!mera-s erősen hisztis hangulatát is
úgyhogy tényleg nem kéne eröltetned
menjetek csak szépen Corpsozni
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #1843 üzenetére
A szemforgató, lelkiismeretre apellálós, érzelmi húrokat pengetős szálat el is lehet felejteni, mielőtt túlságosan belemelegednél.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1831 üzenetére
Szept eleje.
-
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #1821 üzenetére
Ja, de legalabb nezhetem a sok jo csajt
strandon melozok -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1795 üzenetére
Jól, bútorok kellenek.
Nameg sok lóvé... -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1790 üzenetére
hülemadár
alkesz főiskolás
(de szép idők voltak...
)
egyébként valami sima nem wide 19-es lcd lesz vagy Samsung vagy LG (valami okos aszonta, hogy inkább LG) azér nem akarom a gatyámat erre költeni
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1765 üzenetére
XviD-1.0.3-20122004 codec kell.
2 Pass.
Bocsi, de lakást keresek meg jogsizom meg vizsgaidőszak úgyhogy nem vagyok túl sokat gép előtt -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1772 üzenetére
Nem nem....volt egy ''kieg.zip'' a movie-hoz, amit még valaha linkeltem neked privátban.
Arra értettem. -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1769 üzenetére
Maradhat az a zene.
Most azt a kieget amit egyszer írtam, azt nem szedted le? -
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1769 üzenetére
én Máté Péter számot szeretnék alá. megoldható?
-
Zsadi
őstag
válasz
Amúgy Flash, amiket anno linkelgettem megvannak még Neked?
Mert tárhelyemen szerintem már nincs fent mind.
Ha hiányzik valami szólj, és feltöltöm újra.
Ezt nézte már valaki?
[link] -
[w]
őstag
válasz
tőlem biztos, hogy ígéretet sem kaptál, mert pont a második formatcém után találtátok ki ezt a filmes dolgot, az előző topicban ezt jeleztem is.
sőt már akkor is az volt a megoldás, amit most Zsadi írt, hogy a hiányzó emberekről mások demójából lehet összevágni.
-
Zsadi
őstag
válasz
Tehát ha nagy igény van rá
Persze hogy van. Majd az unokáimnak könnyes szemmel szerinted porosodó képeket akarok mutogatni??? Lof@szt. Fejeseket, tunkokat, makkereket, háborúúúúúút a gépen!
Amúgy szerintem, azokból a demokból is lehet másokról jelenetet lopni, amik már megvannak , az elhalálozás után. -
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1751 üzenetére
Flash, valahova fel vannak pakolva a régi demoink? vagy valaki tud ezekről valamit?
szívesen visszanézegetnék 1-2-t. -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1751 üzenetére
Ahogy nézegetem az oldalt, már töröltek minket onnan.
Ehh.... -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1645 üzenetére
Aham. Nézegettem a képeket, ott láttalak.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1637 üzenetére
Te voltál Xternet Lan-on?
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1625 üzenetére
Vazelin??? Hol élsz te bammeg? Nem vagyunk prolik.
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1615 üzenetére
Tiéd a pont, de kösz mindenkinek! Ideje lesz beszerznetek a pelust, mert hogy becsináltok tőlünk az tuti!!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1514 üzenetére
én is
-
SLYM
veterán
válasz
FlasH-BacK #1510 üzenetére
a játék beállításaitól is függ?
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1487 üzenetére
PL. Elitesek
Mejte: Igen vazze, Gabi, csak 1 lyukkal kevesebb
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1462 üzenetére
Ezt azért nem kéne... mi már úgy alakultunk, h. mindenki PH-s, szerintem maradjon is meg ez így... a Corpsban 3 ember PH-zik, többieknek foggalmuk sincs.
-
Loha
veterán
válasz
FlasH-BacK #1462 üzenetére
-
Loha
veterán
válasz
FlasH-BacK #1450 üzenetére
Mások próbálnak támogatókat keresgélni, aztán mindig csak az elutasítás... a Lam[PH!]a -nak meg csak úgy az ölébe esik a manna...
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1438 üzenetére
4=pár, de hogy ne tudj belekötni a betonba, 2 pár év
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1390 üzenetére
én meg azt nem értem, hogy mi a szart nem értessz, de szerintem kár próbálkoznom
kábé olyan jó a felfogásod mint Robajnak
1. azért félreértés ne essék már, itt sem tölt be vezető szerepet
2. ha nem is ugyanolyan klán, de azon úgy mélázz már el ráérős időben, hogy ott mióta tűrik el a baromságokat, meg itt mióta tűrjük már el
ezt szajkózom már mióta, de valahogy nem veszi be az agyad, hogy ez egy kurva hosszú folyamat volt, kezdetben még mi is elviseltük a baromságokat...
lassan már a te baromságaidat is nehezen viselem...
Robaj: nem tudom, de őszintén bennem már odáig jutott a dolog, hogy nincs is kedvem az egészhez, kikapcsolódásnak újabban tökéletes volt, hogy Zsadival xfire-n kommunikáltunk, még jött mejte vagy Z és felmásztunk valahová publicolni
én személy szerint többre nem vágyom újabban
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1387 üzenetére
nem akarlak megbántani FlasH, de úgy érzem kurvára nem érted a lényeget
ne sértődj meg, de nem vagy olyan régóta a bandában, hogy tudjad, ismerjed a dolgok hátterét, mint ahogy mejte sem
aki itt volt az alapítástól tudja, hogy mi hogyan zajlott, és ez nem egy rövid folyamat volt ez a szétesés
az én szememben az irogatásaid, mikor már láthatólag szét volt szakadva a banda inkább olajként hatottak a tűzre
egyszerűen korábban látnia kellett volna Robajnak, hogy mi történik
tudom mindig én voltam a megmondó ember, de egyszerűen más problémáim is voltak bőven akkor, és valahogy erről a nagy mindent megbeszélésről is letettem, mert kezdett elég lenni
tudod hányszor beszélgettem msn-en Robajjal egy-egy szétbaltázott átordított war után? hogy mit hogyan kéne, és hátha attól jobb lenne? nem tudod
tűrtem, elviseltem a baromságait, mert úgy tűnt ez a csapat érdeke, és tényleg nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyi mindent tett a csapatért, a technikai hátteret ő teremtette meg
de mint már korábban is írtam van olyan, hogy két ember nem tudja elviselni egymást, ha megfeszülnek sem, én alapvetően nem haragszom Robajra, de be kell végre látnunk, hogy ő és én egyszerűen nem tudunk csapatként dolgozni ebben a játékban .
és most nem tudom mi a megoldás
nem szeretném, hogy most nagy mártírkodással egybekötve elhagyja a csapatot, amit tegnap felajánlott msn-en
főleg azért nem, mert tudom, hogy nincs időm aktívan részt venni, és így nem szeretném kigolyózni innen, nem is ez a cél, hanem az, hogy végre kimondjuk amiről a hallgatás folyt
nekem egy kikötésem volt és nem is akartam nagy háborúskodást ebből, hogy én és Robaj többet egy ventrin, egy csapatban nem
ez egy kurva önző dolog belátom, de egyszerűen nincs erőm, kedvem arra, hogy munka után, kikapcsolódásra vágyva, pluszban idegbe tegyem magam
Q-val és [w]-vel is voltak konfliktusaim, de ezeknek 90%-a abból eredt, hogy Robaj előtte már idegbe rakott, a másik 10% abból, hogy akkortájt messze idegbetegebb voltam, mára már lenyugodtam
de ha Robaj hangját meghallom, meg a szokásos irkálmányait, vegyük csak az utolsó hsz-ét meglátom, az idegbaj kerülget
nem megy na, ennyi .
és mint láthatod nem csak nekem van elegem, de mindig én voltam az első akinek ki kellett mondania, hogy valami nincs rendben
aztán vagy csatlakoztak még páran nyíltan is, vagy csak privátban ment a szövegelés, hogy ők is ők is (mellesleg ezt rohadtul utáltam korábban is)
kvázi az van, hogy ha nem Robaj hozta volna a labdát, akkor sohasem rakjuk be a kapuba
(szar és szemét szöveg, de lássuk be ez van)
de nem kéne tovább magyarázgatni a dolgot, aki itt volt a kezdetektől, érti érzi tudja
nagyon szép volt, meg jó volt ez az egész, de be kell látni végre hogy nem működik jól
és a csapat elsősorban ezért esett szét, nem a munka meg az időhiány miatt
egyszerűen nem láttam értelmét időt ölni egy olyan dologba ami plusz feszültséget szül bennem (és tudom, hogy csak akkor van ez a feszültség, ha Robaj is benne van)
nem tudom szépíteni a dolgokat, az nem az én stílusom, ez van
szerk.: kiegészítésként annyit, hogy tényleg sajnálom a dolgot, mert Robaj alapvetően jóindulatú ember, és ha csak msn-en elkezdtünk beszélgetni akkor teljesen korrekten tudtunk, komolyan zavar ez az egész emberileg, mert találkoztam már olyannal, aki annyira irritált, hogy ha rámköszönt is menekültem, de ez hogy ha nem a játékról van szó nincs semmi baj, aztán meg felmegy a vérnyomásom és ordítani tudnék/tudok az idegtől hát ilyet még nem b@sztam
szóval Robaj én tényleg nem akarlak bántani mint embert, mert a két alapvető bűnt ami a szememben nullára ír egy embert (hazugság, rosszindulat) messze nem követted el, csak lássuk be, hogy hiába eröltetjük nem működik
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1368 üzenetére
Nekem nincs ellenemre, nincs ellene szóló érv számomra, most 1-2 ember +-ba egy szobában igazán nem számít SZVSZ. A csapat is nyilatkozzon, h. oks, nem oks. Felőlem mehet.
-
[w]
őstag
válasz
FlasH-BacK #1363 üzenetére
ja, nem akarok vitatkozni, de ott egyik se volt meg...
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1346 üzenetére
ez nem sértődés kérdése, okosabbnak gondoltalak Robajnál, de hasonlóan reagálod le a dolgokat
természetesen semmi baj nincs azzal, hogy csatlakoztál
de úgy illik szerintem, hogy először közlöd a régi csapatoddal, majd csatlakozol az újhoz (nem azért, hogy engedélyt kérj, pusztán formaságok)
szerintem ez így korrekt, de ez tényleg csak egy zárójeles dolog
a lényeg a többiben van és azokhoz tartom magam, nem 2 perc alatt sikerült eldönteni
szerencsére/sajnos (hogy ellopjam ezt a frázist) én abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy sincs igazán túl sok időm játszani mostanában, rendszeresen legalábbis nem, szórakozás szintjén meg elégnek bizonyulnak a public serverek és játékok
Robajt eleget fegyelmeztem már, hol alpári módon, hol rengeteget beszélgetve msn-en, próbáltuk megbeszélni, hogy mi az amivel szétcseszi a hangulatot a csapaton belül, sajnos ilyen a mentalitása, nem tud változtatni rajta, olyan nincs, hogy minden ember kijön a másikkal, és ha ezt erőltetni próbálják, akkor az feszültséget szül, szerintem ezt tapasztaltuk eleget
de többet nem nagyon szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, ez van és kész, aki egy kicsit is értelmes és eleget volt warokon a csapatban, az tudja miről beszélek, aki meg nem bírja felfogni, vagy nem tapasztalt eleget még velünk az 25 ilyen hosszú szájtépés után sem fogja -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1327 üzenetére
Gyere le kecsóra a demókkal + egy vinyóval és itt kivagdoshatod.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1325 üzenetére
Jaja, AA AF AS meg SS meg minden mehet rá
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1306 üzenetére
a vénember is ezért iszik
hogy ne törje össze a gépet játék közben
tessék megnézni engem én nem vedelek, és idegbeteg vagyok mindig -
Qorthral
őstag
válasz
FlasH-BacK #1293 üzenetére
Boldog Szülinapot!
Alig 2 év és utolérsz!!!
-
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1290 üzenetére
Vazze! Hát helyetted is én rúgjak beeee???
Mán alig vok értelem teljében -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1283 üzenetére
örömöt bódottágot meg az élethez szükséges p betűsöket (remélem ennyi idős gyereknek már nem kell magyarázni mik azok
)
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1283 üzenetére
Vki nagyon közeledik a 2. x felé, már csak 1 év
Szóval sok boldog szülinapot, gondolom ma este nem leszek.
-
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1272 üzenetére
szerintem a videókártya lesz a ludas, mert COD mellett 3DMARK-nál is produkálja a tüneteket. egyéb 3d-s alkalmazást, még nem volt alkalmam kipróbálni, mert ezek is eléggé felidegesitettek
aszonta Robaj barátunk, hogy próbáljak ki egy másik videókártyát, ami sajnos nincs, odáig meg még nem jutottam el, hogy kiszedjem ezt, és az alaplapit működésre birjam.
ez az én lustaságom, kövezzetek meg miatta.
de rajta vagyok az ügyön.
nemtom mi az anyja lehet... nem értek hozzá
a vége az lesz, hogy befogom a satuba a gépet, és flexszel kettévágom -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #1259 üzenetére
Engem nyugodtan kihagyhatsz belőle. Legalább kevesebb a gondod a movieval.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1259 üzenetére
Virtualdubbal nézd
UI: végigjárta Mo. borospincéit
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #1252 üzenetére
Ezt nem értettem én sem, ha nincs szerver, jóhogy nem fizetünk; de azért odáig nem merészkednék, hogy ezt ''ingyenes''-nek nevezném.
Ps. Mijaza fregmúvi? -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1250 üzenetére
Szept eleje a cél, addig ingyenes úgyis.
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1235 üzenetére
Mivel tavaly nagy sikernek örvendett a ch!m vs public (amivel a ch!m szülinapját ünnepeltük) ugy gondoltuk hogy idén is megrendezzük ezt, csak idén a ch!m HQ server szülinapját ''ünnepeljük'' meg ezzel. Igaz az még nem volt obinetes csak később tértünk át imádott szolgáltatónkhoz, (remélem olvasod ezt Pilu
de azt majd megünnepeljük jövőre
Tehát: Augusztus 24-én lezárjuk pontban 20:00 kor a szervert és megküzdünk 10v10 ben. A tervek szerint 3 pálya lesz, szavazzátok meg az oldalon jobboldalt hogy melyik három. A Public csapat vezére az lesz aki megkeres engem és alkalmasnak találtatik rá. Msn-em: maguska@interpc-holding.com. Tavaly Döbrögi elvtárs volt, semmi kifogásom ellene hogy idén is ő legyen. Tehát tessék nyugodtan jelentkezni. Lehetőleg csak ős publicos pályázzon a PUBLIC LEADER címre.(szal nem lenne etikus ha valaki 2 publicolás után leader akarna lenni...) A Public Leader választja ki a csapatát szigorúan azokból az emberekből akik nálunk szoktak játszani. (tudjátok hogy elég soxor játszom ismerek már nickről sokmindenkit.)
Ebből ez a lényeg:
akik nálunk szoktak játszani.
Loha nem játszik ott, de PL. jöhet Elrood, Te, Zsadi, Joe - akik relatíve többet játszanak chim HQ-n- szóval aki szeretne jönni, szívesen megadom az msn címet és jelentkezhet a public csapat líderénél -
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1219 üzenetére
Dübörgő hangú pajtásotok talán nem szedett össze elég zsét a villanyszámlára?!
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1203 üzenetére
Tudjuk.
De kik a tehenészek/cowboy -ok? Mi az IP -jük? -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1182 üzenetére
Hát nem vágta ki, ezé van auto SS
Adj rá gammát a képre -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1180 üzenetére
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1172 üzenetére
Már csak egy bajom van: nincs engedélyezve a szervereteken a letöltés és nincs meg nekem a zzzpam_sounds.pk3!! Keresem még, de tegnap nem volt idegzetem játék helyett böngészni így maradtam a saját szerveren... Ma leszek, megyek, lövök, halok...
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1167 üzenetére
Pontosan 3
Elrood, Flash, én, meg néha meg mejte
Aztán néha látom Zsadit, Joe-t, W-t, Kutyát-t.
Bagya, Z nagyon ritkán, sőt szinte semmikor
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Bepötyögtem a nfly-os care+stalint, kutya, w, zsadi, én vagyunk benne, rólam van a legtöbb (mivel saját demo), utánna Zsadinak sok, majd Kutyának 2, W-nek 1 lövése
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Amennyit bír a szerver, minden maradna ugyanígy mint most. Mivel RG úgyse tudja ellenőrizni a slotszámot (ezt már ő mondta)
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1118 üzenetére
''pl az a gáz hogy a chimstat(...) oldalakon az álnevemen van a sok frag '' ajaj, most akkor mi lesz??
-
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #1109 üzenetére
tartsd meg az aprot, nekem nem kell
)
-
retros
tag
válasz
FlasH-BacK #1112 üzenetére
van csapat?
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1109 üzenetére
Akkor már hetijegyre okés? Ne legyél már ilyen zsugori
-
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #1106 üzenetére
jatszd meg a 6, 18, 19, 57, 73 as szamokat ;)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #1095 üzenetére
Azám, és lesz Prodigy!!!
-
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1093 üzenetére
ááá, nem lesz telibefújva, csak sárvédő ív, küszöb, hátsó ajtó alja meg csomagtartóajtó javítgatás lesz. úgy saccolom, hogy ez még öt számjegyű összeg. talán... mer arra még pont futná.
egyébként meg pet shop boys miatt megyek volt-ra
illetve én nem, de akivel megyek ő miattuk néz ki... valahogy ez a 80-as évek szintipop zenéje nekem kimaradtviszont nézegettem, lesz hyperspace is, majd inkább odaorientálódom.
na jó hétvégét mindenkinek!
strandoljatok, miegymás!
JoE: te meg értesíts, hogy döntöttél -
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1093 üzenetére
azé nem úgy vanaz, há ócsóbó meglesz okosba
de ne turkáljunk már a kolléga zsebében, nem illendő
ezek magánügyek kérem
közben realizáltam a voltot, holnap este fun lovin' criminals, meg kowa meg lesz még egy-két hallgatható
na mindegy, későn ébredtem -
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK #1074 üzenetére
Azért ha kell help az infós részhez, csak szólj
.
Robajnak is próbáltam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest