Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2402 üzenetére
xfire + teamspeak
ezen kívül szükség van még egy jó fülesre, egy jó egérre és pár üveg sörre.
és senki se feledje, hogy /rate 25000, engem egy párszor kivágott 'corrupted packet flow' miatt a szerver, mire sikerült megtalálni a hiba okát...
rég vót már, na. -
mejte
csendes tag
Uraim,
először is üdvözlök mindenkit,
másodszor pedig kérek mindenkit, hogy akinek nincs fent, installálja fel a COD-ot (nagy levegő, port lefújni róla, ahogy én is tettem)
a ch!m hq clone szerveren hentelhetnénk egy egészségeset valamikor, előzetes időpontegyeztetést követően
azokat, akik kételkednének, el kell, hogy keserítsem: Zsadi reflexe még mindig a régi
-
mejte
csendes tag
PAINTBALL-T A NÉPNEK!
ha kell, szervezek még stabil figurákat pluszban. -
mejte
csendes tag
ezek szerint csak ''jól'' döntöttünk... sajnálom én is.
-
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1972 üzenetére
az NVIDIA oldaláról leszedett (legfrissebb?), ehhez a szériához tartozó driver van fenn. ha tudsz jobbat, linkeld be lécci!
a forceware-t meg nemtommijaz. -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1964 üzenetére
DoG: leszedtem, felraktam, beállítottam, továbbra is szopat.
ez a feladat rád vár, komám
Zsadi: nem vagyok éhes disznó
JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad? -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1961 üzenetére
köszi az ásást.
elméletileg pont ugyanez a problémám, megtoldva azzal, hogy 15 fps-nél többet nem tudok kihozni a játékból. pedig ehhez a konfighoz az 1024x768-as felbontás azért szerintem nem túlzás.
egyébként a linknél található file-t törölték, de majd levadászom valahonnan.
JoE: az még csak ''threesome''.
[Szerkesztve] -
-
mejte
csendes tag
inkább azt mondja meg valaki miért nem tudok a CoD-dal játszani, mióta új (és nem is olyan szar) gépem van? 15 fps-t produkál, és már az egész zeug ablakon való kiszórását fontolgatom. a CD-ket meg rituálisan elégetem.
-
mejte
csendes tag
esőben mi a lófaszt csinálunk kinn? nem szeretek teázni.
egyébként meg kontraktort véletlenül is írhatott Robaj, tekintve, hogy a ''t'' és az ''r'' billentyűk egymás mellett helyezkednek el a klaviatúrán.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
hepi róbert-déj!
repnapon hány éves korig gyerek a gyerek? én még beleférnék? -
mejte
csendes tag
Robaj, te folyton csajozó' vazze...
vagy a Gabi az tulképp Gábor, becézve?
egyébként war-ozhatunk, még akár hq war-t is intézhetnétek (én spec jobban örülnék neki, sd-t nem szeretem, folyton lelőnek az elején, és aztán 2 percig malmozok)
föltámad a [Lam[PH!]a], mint hamvaiból a főnix vagy mi a faxom
Joe-t meg nem kérdezte senki. -
mejte
csendes tag
na mivan vazze?
el van törve a kezetek? -
mejte
csendes tag
ez a wheeler dealers-ös izé az, ami a discovery-n megy?
annak a lancia-snak az első részét láttam, a másodikat meg bebuktam, mert láma módra aszittem nem közvetlen utána adják, és mégis...
szal nagyra tudnám értékelni, ha valahogy eljutna hozzám
elméletileg abban a gépben ''tesztelik''... bár nemtom ez mit takarhat, mert se a műsorvezető csávó se a mike-spanja nem tűnik elég tökösnek, hogy kezelésbe vegye a kiselefántot
a varázsgömbösre meg, mint azt msn-en is jeleztem, kis gondolkodás után rájöttem, hogy szemfényvesztés
ja, látom te még fizetni is hajlandó lettél volna, hogy a corps-é legyen Robaj
hamarabb kellett volna elkezdenem menedzselni a gyereket, most dúsgazdag lennék, ismervén téged
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
JoE: látom 27-én nem adott p***t a zasszony
-
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1426 üzenetére
nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek....
-
mejte
csendes tag
-
mejte
csendes tag
válasz
-conrad- #1397 üzenetére
ezek szerint te is csak igy hébe-hóba olvasgatod a topikot, különben feltűnt volna, hogy Pacáknak nem ez az első hozzászólása, és szívesen látott arc itt.
legalábbis szerintem.
legközelebb mielőtt olyan gondolatod támadna, hogy megajándékozol minket egy hsz-szel, kérdezd meg előtte, h érdekel-e.
és különben sem brainstorm, hanem brainstorming, okostóni.
remélem felháborodtál.
látom közben be is láttad, hogy nem volt okos gondolat hangot adni a hülyeségednek.
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
1 - köszönöm szépen a névnapi megemlékezésket.
2 - csipkebokorvessző
3 - Joe, engem ne keverj bele
geci elszomorító ilyen postokat olvasni.
én elfogadom mindenki véleményét, és tiszteletben tartom az érzéseit, többet nem is mondanék.
talán csak annyit, hogy emberileg nincs itt senkivel probléma, viszont ha valamiért két ember nincs egy frekvencián, az nem használ egyikük egészségének sem (ezt joe sokkal szemléletesebben érzékeltette: ''felmegy a vérnyomásom és ordítani tudnék/tudok az idegtől'' )
ilyenkor valóban az az egy megoldás él amit Zsadiék meg is léptek.
én személy szerint még bírom, néha ugyan zsibbaszt Robaj, de ennyi nekem belefér.
ja, és amit még nagyon sajnálok az az, hogy nem akkor kerültem a klánba amikor a fénykorát élte.
ennyi.
leültem. -
mejte
csendes tag
este játszani szeretnék.
csapatban.
ki lesz? -
mejte
csendes tag
Zsadi: amikor D-Day+7-ön ugrás közben lőttél le, akkor repült az egér vazze
-
mejte
csendes tag
narancssárga felnyithatós volt, guruló hordókat kerülgetve kellett felmászni a majomhoz és elcsenni 3 banánt, köteles-tarzanos megoldással (?)... talán.. de lehet hogy ezt már csak én költöttem hozzá
DoG-ot kell megkérdezni, övé a szerkezet.
nekem volt igazi orosz kvarcjátékom is, cirill betűkkelegy ótóversenyes, egy ufós (az ufó-témának úgy tűnik nagy kultusza volt akkoriban)
BOLDOG SZÜLINAPOT FLASH IGY UTÓLAG IS! -
mejte
csendes tag
piacgazdaságban miért ne hallgassak el információt?
eccerűbb gépet? kb egy tetris való nekem, vagy egy kvarcjáték.
RIZSRAKÉTA
a hong-da még várat magára, még minidg a forrásgyűjtés fázisában vagyok.
de cseppet se aggódj, télvíz idején elviszlek egy tanulmányútra, ahol megtapasztalhatod a viszkó kuplung okozta örömmámort és adrenalinszint-növekedést -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1284 üzenetére
''persze petikém, te leszel a káderes''
-
mejte
csendes tag
JoE: neked ez a táp a mániád
ha lemegyek a táposhó', veszek két zsák darát, oszt hazatolom biciklivázon, akkor boldog leszel?
ez a gép, aminél ez a probléma előjött NEM EGYENLŐ ( ≠ ) azzal a géppel, amiben a vincsik megdeglettek. szerintem ebben jó a táp (bár kínai) legalábbis a mért feszültségértékek okésnak tűnnek
szerencsétek is, hogy nem megy normálisan CoD, szét is lőném a brigád seggit derekasan.
Robaj még élvezné is
a rossz tápot viszont télleg meggyilkolom satuban.
a kínzásról készült képeket meg majd belinkelem.
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1272 üzenetére
szerintem a videókártya lesz a ludas, mert COD mellett 3DMARK-nál is produkálja a tüneteket. egyéb 3d-s alkalmazást, még nem volt alkalmam kipróbálni, mert ezek is eléggé felidegesitettek
aszonta Robaj barátunk, hogy próbáljak ki egy másik videókártyát, ami sajnos nincs, odáig meg még nem jutottam el, hogy kiszedjem ezt, és az alaplapit működésre birjam.
ez az én lustaságom, kövezzetek meg miatta.
de rajta vagyok az ügyön.
nemtom mi az anyja lehet... nem értek hozzá
a vége az lesz, hogy befogom a satuba a gépet, és flexszel kettévágom -
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1093 üzenetére
ááá, nem lesz telibefújva, csak sárvédő ív, küszöb, hátsó ajtó alja meg csomagtartóajtó javítgatás lesz. úgy saccolom, hogy ez még öt számjegyű összeg. talán... mer arra még pont futná.
egyébként meg pet shop boys miatt megyek volt-ra
illetve én nem, de akivel megyek ő miattuk néz ki... valahogy ez a 80-as évek szintipop zenéje nekem kimaradtviszont nézegettem, lesz hyperspace is, majd inkább odaorientálódom.
na jó hétvégét mindenkinek!
strandoljatok, miegymás!
JoE: te meg értesíts, hogy döntöttél -
mejte
csendes tag
hát új gép tuti nem lesz szeptemberig, bár most tudtam meg, hogy egyik ismerősöm unokabátyjáé valamelyik vision computer, és féláfával adná a cuccosokat, majdnem elcsábultam
de most - ahogy JoE is ráérzett - a gépé-gépé-gépé-gépkocccsi megy majd karosszériáshoz meg utána fényezőhöz.
kap lángnyelveket az oldalára
kéne már játszani, de ma este valszeg nem leszek, holnap meg megyek sopronba volt-ra, szal nemtom... -
mejte
csendes tag
szarrá kerestem magam 6 nap alatt, de kábé összeesem, olyan fáradt vagyok.
kéne már játszani majd... holnap vagy holnapután esetleg.
Robaj, te meg áruló vagy
egy Lam[PH!]a vs. Corps war-t hogy oldasz meg?
na jóccak. -
mejte
csendes tag
közben kiderült, hogy a spanglit többféleképp is lehet értelmezni
vagyis választhattok is
spangli 1: prostituáltaknál igénybe vehető minimál díjcsomag (ún. ''francia'')
spangli 2: füves cigaretta
mind a kettő csúnya rossz dolog.
de mindkettő ellazít
az árát nem kérhetitek, mert azt akkor csak értelmes dologra költenétek -
mejte
csendes tag
zsadi: ezt a linkes témát nem vágom...
mondjuk nem kizárt, hogy az én készülékemben van a hiba
(a cseheknek drukkoltál ma, vagy mi van?)
-
mejte
csendes tag
én nem akarok beleszólni ebbe az egészbe, úgyhogy leültem
annyit azért talán mégis, hogy
Zsadi, sajnálnám, ha hanyagolnád CoD-ot, mer mással nem nagyon tudok közben sörözni...
sajnos ez Robaj egyik nagy hibája, hogy nem szereti a sört
nekem személy szerint más bajom nincs vele.
[néha tényleg sokat beszél kicsit, olyankor kell aszondani, hogy ''ühüm, ühüm'']
w: ezt a hangnemet azért szerintem nem érdemelte meg Robaj, de amint mondtam, leültem. az csak a szeretet jele, hogy hív játszani
basszátok meg, most lettem nemrég klán-tag vagy mi, és mindenki menekül?
felrakom a game-et erre a remek gépre, és 8 körül játszhatunk.
izzítom a 20fps powa-t -
mejte
csendes tag
Robaj: még egy darabig, nem is nagyon leszek...
pedig még touchpad-en is mepróbáltam játszani...
Joe: ha végre sikerül felvarrni a ráncokat a japán vason, előreláthatólag nyár vége felé, mehetünk egy két karistot valamerre, vagy esetleg kimehetnénk Ringre gyorsulásra is
de az igazi élményt télvíz idején nyújtja, 5-8 centis szűzhóban...
(esetleg még egy homokbánya környéke jöhet számitásba 10 centis fosóhomokkal)
-
mejte
csendes tag
Hát, Robaj, nemtom mikor lesz lehetőségem legközelebb játszani...
tegnap megsirattam a gépet, fájó szívvel visszaszolgáltattam
azzal a 60-70 fps-sel már egész jól lehet játszani...
nincs mese, nyár végére, össze kell spórolni egy gépre, de elég nehéz lesz úgy, hogy közben az autómat kéne rendbe rakni.
az biztos, hogy a Honda prioritást élvezjár neki...
igyekszem mielőbb vincsit kunyerálni DoG-tól, remélem ő is olvassa ezeket a sorokat és megesik rajtam a szíveugye?
-
mejte
csendes tag
mé' nem ír senki?
-
mejte
csendes tag
Zsadi: bazzeg, itt röhögök a sulimban a gépteremben
remélem megtalálja Flash, és bele is kerül a demóba, kiváncsi lennék rá!.
kicsit olyan lehetett mint ahogy a Prehistorik! nevű játékban az ősember gyepálta a bunkójával a szörnyeket(már ha vágja valaki mi vót az)
este legyetek sokan, cod-ozzunk egy frankót, mer má kivan a tököm a tanulással, szerintem a mai vizsgám sem lesz meg, nagyon unom.
köcsög számvitel. -
mejte
csendes tag
Robaj: én voltam. Pedig a saját szememmel láttam, amikor az OTP fiókban az ügyintéző csajszi beírta a közlendőkhöz, hogy ''mejte''... A hiba te készülékedben van
Viszont valszeg akkor a jövőben sem fog semmi infót szolgáltatni arról, hogy én küldtem, ha az elmúlt három alkalommal sem jelezte sehogy. Akkor ezentúl ha lét kapsz, és nincs feladó, akkor az én vagyok
kipipálhatsz.
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
-..[PH]..- klán észrevételek
összefoglalva: ez megaLOL
jellemzések:
Predator: az elszánt... Ha nem írná oda, hogy ő a klánlíder, akkor is egyértelmű lenne mindenki számára, hiszen ez a zord, marcona tekintet elárulja. Látszik, hogy a szívvel-lélekkel a klánnak és a COD2-nek él, mégha ez tanulmányi átlageredményének rovására is megy.
A kép egyébként valószínűleg egy iskolai rendezvényen készült, valószínűleg valami ballagáson, elárulja a fehér ing és a kezében lévő virág (?)
Csasza: a precíziós.... Jó tanuló, de titokban esténként anyu-apu tudta nélkül fülessel a fején CoD2-t játszik. Számára a szobafogság ÖRÖM. Különös ismertetőjele a nyakban kinyúlt póló. Hízásra hajlamos.
Gizmo: a suttyó... Az osztályban ő az ügyeletes lúzer, aki órákon hátul alszik a padban, a helyesírása botrányos (valószínűleg a honlap szerkesztésében is szerepet vállalt, és akkor ez már részben magyarázza azt a töméntelen helyesírási hibát, amitől Grétsy tanár úr felmetszené az ereit). A dzsoját még csak messziről szemléli, de látszik rajta, hogy hamarosan élete szerves részévé válik majd, és Esztergomban a Suzuki-gyár szalagsorai mellett fog megrohadni, vagy ESETLEG árufeltöltő lesz valamelyik hipermarketben.
Gibbon: szinyór Lákátos... Nagyon találó a névválasztás, hűen tükrözi alanyunk eredetét. Nem is értem, miért hiányzik pont az ő neve mellől a török zászló. Szívós szervezettel rendelkezik, nem egykönnyen támadja meg semmiféle kór, vigyázni kell vele, talán a fejes sem fogja, és 5 év múlva, Józsefváros sötét bugyraiban, a Golgota tér környékén a sötétben megbicskáz.
Gladiátor: a mókamester... Valószínűleg anyu kézügyességét dicséri ez a pompás arcfestés, amitől Gladiátorunk vérszomjas oroszlánná változott, és az iskolai farsangi mulatságon első helyezést ért el, ezáltal sikerült az osztálybeli lányok kedvencévé válnia. Ám magában az arcfestés ehhez kevés lett volna, a palcsó tomis hairstyle is sokat nyomott a lattba. Számomra kicsit értelmezhetetlen a lovas animáció a fényképe mellett, nem hiszem, hogy különösebb ismeretekkel rendelkezne a II. Világháborút illetően (hiszen még csak Ulászlónál tartanak órán), hogy tisztában lenne olyan fogalmakkal, mint a lengyel lovashadsereg.... Összetett személyiség. Sokat sír.
Zord Kaszás: az érett... A klán legérettebb tagja, ellenben a többiekkel, akik még csak most fedezik fel testüket, és ébrednek (tévesen vagy nem) nemi öntudatra, talán már barátnője is van/volt. Neki már csak hobbija a CoD és el tud képzelni más kikapcsolódást is. Nem szeretném őt a végtelenségig fényezni, ezért ellenpontként felhívnám mindenki figyelmét az email-címére. Kár érte...
A honlapról általában:
MESTERI. Nekünk is ilyet.
Csak gratulálni tudok. -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #545 üzenetére
eccsém, ha emlékszel ezeket a képeket te gyártottad rólunk húgom ballagása után lenn a kondicionálló terembe'...
a bemozdulást még csak-csak elismerem, de a homályosság nem nekem köszönhető, azt szerintem nyugodtan írhatjuk a 2 megapixeles fuji gép és a blekdogdidzsitál kontójára
meg hát ahogy azt már az igyek előző hsz-emben is jeleztem, Robaj barátunk is barbárkodott még valamit vele.
mindezek ellenére is vállalom azt a képet
Robaj: ha esetleg a későbbiek folyamán a boszkós incidenshez hasonló atrocitás ér, nyugodtan linkeld be neki a képet, és jelezd az illető felé, hogy ugyan te vagy az admin, de a klánt érintő panaszokkal/reklamációkkal én foglalkozom -
mejte
csendes tag
LJoE: nyomattam itthon a data mining-ot, és előkerültek ezek a képek
régi szép idők.
Robaj: nem jó ez a punksbusted dolog, mert már így is elég kevesen játszanak CoD1-et, ha még ez is bannolgat jobbra-balra, a végén azon a pár normális klánon, emberkén, meg rajtunk kívül senki nem marad, és a szerverünk nyugodtan lehet majd 12 slot-os, akkor sem lesz soha tele -
mejte
csendes tag
este mi lészen?
egy baráti hent? -
mejte
csendes tag
gyertek má' jáccani.
itt figyelek ventrin. -
mejte
csendes tag
boldog szülinapot így utólag is, Robaj!
-
mejte
csendes tag
köszönöm, köszönöm a sok szülinapi jókívánságot!
ajándék gyanánt gyertek fel ventrire, oszt lövöldözzünk egy jót! -
mejte
csendes tag
aszonta Robaj, hogy írjam ide, hogy ma este fél9 - 9 körül leszek (legalábbis eddig úgy néz ki).
gyűjjék aki tud.
PH!-t két hete nem olvastam, valaki össze tudná foglalni egy 4 soros bekezdésben, miről maradtam le? (ROBAJ: te NE, mert ahhoz nyitni kell egy új topic-ot)
-
mejte
csendes tag
Hát apppám, Zsadi, amit te tegnap osztottál, nem volt piskóta, főleg az a filozófikus gondolatmenet a földi létezésről... Szerintem Popper Péter is csak a fejét vakarná tanácstalanul, ha meg kéne fejtenie
Ma estét még nemtom, játszanék szívesen, de hívtak biliárdozni is.
Majd meglátjuk, hogy itthon vagy ott szeretnék-e inkább sörözni
ha 7-8 körül vagyok MSN-en / ventrin, akkor az azt jelenti, hogy leszek este.
jaja, Robaj DeNiro
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
Én is csatlakoznék:
Boldog, sörgőzös Zsolt-napot minden kedves érintettnek!!! -
mejte
csendes tag
nekem nincs túl sok demóm, de amiért érdemes lenne tőlem berakni egyet a fragmovie-ba, az csak a konstans 20-30 fps
-
mejte
csendes tag
JoE: az emlitett hosszú hétvége nekem jó.
160HUF-ért viszek LÖWENBRAU-t magamnak, illetve annak aki szereti és igényt tart rá.
egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
lehet hogy leszek ma este.
még nemtom, bár már fél8 -
mejte
csendes tag
én és a kiccsaládom részire, of kóz!
-
mejte
csendes tag
-
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #29 üzenetére
VAZZ
''miemetikus pollialoid''
én kérek elnézést!
leültem. -
mejte
csendes tag
robaj: welcome back!
tuti direkt csináltad ezt az egész felhajtást a neted körül, hogy egy kicsit sajnáljanak a PH!-s komrádok
este leszek 99,325613561547621574321% [+/- 0,006372687832%]
bár... elkezdett furcsa hangokat kiadni a ventillátor a gépben, szal ha szétfolyik itt a ház, akkor nem valószínű. Legfeljebb gyúrok belőle egy T-1000-t
kibernetikus organizmus - élő szövet a belső fémvázon
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Felújított asztali PC - i5 6500 / 8GB DDR4 / 120GB SSD+500GB HDD / RX550 4GB + LG 22" FullHD monitor
- Sapphire Nitro+ RX6800 16Gb
- MSI Thin i5-12450H, 15.6 IPS 144Hz, 1Tb M2 ssd, 16GB DDR4 2x8GB, Geforce RTX 4050 6GB+ 3év gari
- iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB - Független
- (Csere) AOC Q27G4XF (180Hz, 2560 x 1440, 27")
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest