- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Óó-hó, én is hadra fogható lennék, ha úgy alakulna! (habár szintén lehet hogy OS gondok lesznek a win7 x64-gyel). Majd kipróbálom alkalomadtán.
-
FlasH-BacK
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek! A karácsonyi lám[PH!]ás fénye ragyogja be lelketeket!
Statisztika: az utóbbi 1 évben 50 hsz-t írtunk a fórumba.
-
FlasH-BacK
senior tag
Az hinné az ember, hogy egy ilyen ősrégi játékkal már csak a régi motorosok, az igazán fanatikusok játszanak manapság, ehhez képest még gyökerebbek mint amikor "divat" volt.
Egyébként a szerver üdvözlő szövege is 1:1-ben a régi lamPH!ás. Szerintem megszerezték valahogy a configot.Viszont hiányolom róla a pb-t meg a pam-ot.
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
IreN!CuS #2547 üzenetére
Na ja, de azt is lehetett bonyolítani. Ki, mikor, hova dobja a nadet, mikor rohansz be T-be (vagy daráló?
), utána merre, stb. Nekem az 1 jön be amúgy legjobban a sorozatból (igaz csak 4-ig próbáltam), a többivel csak pár hetekig játszottam, aztán visszatértem a jó öreg alap CoD-hoz.
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
IreN!CuS #2541 üzenetére
És nem volt furcsa, hogy miért így írjuk a klán nevét?
Amúgy van honlapunk, ami még mindig üzemel!
Páran a 195.70.57.125:28960 című, 30 slotos szerveren szoktak játszogatni. Én nem rég raktam fel újra a játékot, még csak felnéztem a szeróra, elő kéne szednem a régi cfg-met...
-
FlasH-BacK
senior tag
Hali!
A szervert nem tudom, de a patchet itt le lehet tölteni. Plusz PAM és stb. a honlapunkon. -
FlasH-BacK
senior tag
Fhú, tényleg, van honlapunk is (és még működik is)!
Lassan 10 évesek leszünk:
"2005. 06. 03.Mai nappal megalakult a [Lam[PH!]a] csapatból a [Lam[PH!]a] klán
, így elindult az oldal. A híreket (azaz ezt az oldalt) és a warok listáját Robaj frissíti, így az ő hátsóját kell rugdosni, ha valami nem kellően friss ezekben a szekciókban. A többi rész frissítése az én feladatom, így ezekkel engem keressetek meg."
Ezennel meghívok mindenki 2015. 06. 03-án egy hatalmas cod1 hentelésre.
-
FlasH-BacK
senior tag
Korrekció szerintem is ráférne: a COD hiányzik a játéklistából.
Mellesleg boldog bejglizabálást így karácsony alkalmából mindenkinek, és sok fps-t a fa alá!
-
FlasH-BacK
senior tag
Halihó mindenkinek, Zsadinak gratula az utánpótláshoz.
A karácsonyi punnyadásban nem lődözünk majd egyet? Aki használ xfire-t, az tegye meg hogy bejelöl pls, proofone névre keressetek rá. -
FlasH-BacK
senior tag
Én most néztem egy órája, 9-en voltak rajta, de mire felmentem már csak 3-man voltunk (ki kellett még lőnöm a tűzfalat).
-
FlasH-BacK
senior tag
Én is jövő héten záróvizsgázom (utána tudok majd játszogatni). De tényleg elszomorító, hogy ennyi év "tanulás" után az a jutalom, hogy munkanélküliek lehetünk. Én pl eddig a T-elekomnál melózgattam mint műszaki call centeres, de mivel nem leszek diák, így nem vállalhatok diákmunkát. (és ezzel a "mizu"-t meg is válaszoltam
)
-
FlasH-BacK
senior tag
-
FlasH-BacK
senior tag
Kéne egy jó kis lanpartyt csinálni, mert ahogy néztem, neten már nem túl nagy a codos élet. És akkor Robajnak se fagyna ki az AP.
Meg vinnénk sört, szóval nem lenne rossz...
-
FlasH-BacK
senior tag
Hi! Az lenne a problémám, hogy amikor próbálok csatlakozni egy szerverre (többre is próbáltam), mindig az awaiting connection-ön megáll. Win tűzfalat kilőttem, meg a routerben is megnyitottam a 59383-as portot (a log szerint azt akarta elérni a szerver). Nem hozott semmi változást (mondjuk emlékeim szerint anno sem kellett megnyitni portot).
Cod-ból nem tudom megpingelni, de windowsból meg meg tudom amúgy.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet? -
FlasH-BacK
senior tag
Akkor már én sem állom meg, hogy be ne írjak.
Épp most állítgatom be az igencsak cod1-certified 3.2-es p4 gépet 2giga rammal és 7900gt-vel
Aztán remélem lesz időm kicsit játszani is majd vmikor a közeljövőben. Szóval ha mondtok szervert meg időpontot, akkor még az is lehet hogy felmegyek játszani... -
FlasH-BacK
senior tag
Sajnos én is tapasztaltam már, hogy a szolgáltatók nem nagyon törődnek a pinggel, ha megvan az átviteli sebesség (abból is inkább a minimum garantált), akkor nyugodtan hátradőlnek... Ha nem lenne ilyen macerás a szolgáltatóváltás, meg nem lenne minden min. 1 éves hűséghez kötve minden (legalább is úgy emlékszem), akkor nyilván jobban odafigyelnének a minőségre...
-
FlasH-BacK
senior tag
énisénis! sikerült szerválnom egy p4-es gépet 7900gt vga-val, úgyhogy hasítana rajta sztem a cod
xfire-n még 1-2 hónapja volt pár szerveren élet, most már azok is kihaltak?
-
FlasH-BacK
senior tag
Már én is felraktam asszony notijára a codot (az enyémen az a 20-30fps nem túlzottan értékelhető így nem is erőltettem), majd felnézek hq-ra.
Viszont az lenne csak nosztalgia a javából, ha lenne mellé valami ts/ventri dolog is! Haverokkal van passos ventriszobánk, és akad üres alszoba mindig... Robajt meg lemutélja aki akarja, nekem spec már hiányzik az (olyan amilyen) hangja. -
FlasH-BacK
senior tag
Buék, buék!
-
FlasH-BacK
senior tag
Na mi van, mindenki a 2199.-re vár, hogy lecsaphasson a jubileumira?
Még nagyonrégen Elrood linkelt egy ilyen chates/mirces szlengszótárat, nem emlékszik vki a címére? Csak ezekről jutott eszembe, jó lenne felfrissíteni a tudást.
-
FlasH-BacK
senior tag
csak én szedek itt béres cseppet?
-
FlasH-BacK
senior tag
és próbáltátok már minél régebbi driverrel? mondjuk a 8-as geforceok még nem olyan öregek, de talán mikor kijöttek még optimalizálták codra is a drivereket.
1ébként raktam össze egy gépet c2d e2160-al meg 1950pro-val és 1024-ben 500 fps fölött volt szinte minden hol, de 333 alá sose ment. (proci ment mondjuk kb 2800mhz-en). -
FlasH-BacK
senior tag
Boldog névnapot Kertész bajtársnak!
Én még nem sokat játszottam 4-gyel, de mindenképpen cod2-re emlékeztet, ami cod1 fanatikusként nem vált ki belőlem túl jó érzéseket. De tényleg sok ötletes dolog van benne, tovább is van fejlesztve a cod2-s engine, szóval más, de nem rossz... A multis "mission"-ok is jópofák.
-
FlasH-BacK
senior tag
Nekem még nem volt alkalmam felrakni, de haverom már nyomta sokat neten. Elég furcsa a pontozási rendszer (folyamatosan adja a pontokat, meg az alapján a bónuszokat, szóval kicsit uo-s feeling), meg pl átlőhetsz a fém cuccokon, stb. Az tuti hogy nem egy kategória a cod1-cod2-vel.
-
FlasH-BacK
senior tag
Na mi ez a (vihar előtti) csend? Cod4-ben újjá alakulunk?
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1844 üzenetére
A látszat ellenére elsőképpen nem ebben az irányban akartam elmenni, csak Robaj további szervezkedésének akartam elejét venni. Az is igaz, hogy a rendelkezésemre álló információk alapján nem értek egyet teljes mértékben a Robajjal szembeni utálat mértékében. De persze ez semmit nem javít a helyzeten.
Majd talán az fog ha repnapon kicsit ''megneveljük'' a srácot. -
FlasH-BacK
senior tag
nagyon nagy a csend embörök! Robajka, hogy alakul a szállás-projekt?
-
FlasH-BacK
senior tag
Boldog névnapot mindenkinek aki Róbert vagy annak érzi magát!
-
FlasH-BacK
senior tag
Van jópár demom, olyan 180mb-nyi, asszem ennyit raktál föl annak idején. Van még 1db szám is, styles of beyound-nine thou, nem tudom hogy az meg fog-e felelni ha az lesz alatta? mert még van lehetőség változtatni
A kieg.-et még nem szedtem le, régebben töltöttem egy s.w.a.t. modot, de azóta se raktam felmeg most nem is olyan atom a gépem h élvezhetném...
[w]: nem spec. rád gondoltam, azért is írtam oda hogy pl Q-tól. neki 1ébként állítólag vannak régebbi demói is más emberkéktől akik nem tudnak adni demót. de akinek van még bárminemű használható anyaga, az jó lenne ha feltöltené, minél több van annál jobb. -
FlasH-BacK
senior tag
A Robaj-féle demók fennt vannak a lampha.dox.hu-n, még annó küldtem körlevelet benne a jelszóval. Azon kívül Zsaditól kaptam még demókat, asszem ő saját ftp-re töltötte föl. A többiektől, mint pl Q, csak igéreteket kaptam
De mindenkitől jó lenne ha legalább 1-2 szösszenet lenne, ezért mondom azt amit annak idején is, hogy aki nem ér rá nyálazgatni, az nyugodtan küldje el/töltse fel nagy vonalakban a jobb demóit, aztán én majd kiválogatom/gatnám a jó jeleneteket.
Tehát ha nagy igény van rá, talán megpróbálkoznék idén karácsonyra összehozni valamit
De az eredmény rajtatok is múlik, nem szeretném hogy a végén Zsadi vs. Robaj múvi legyen belőle.
Ja igen és amin épp elakadt a dolog a legutóbb: megfelelő codec és beállítás kiválasztása, valamint a movie főképének betütipusa. (habár asszem azt nagyjából már letisztáztuk csak nem emléxem mire esett a választás)
És jó lenne ha Robaj is érdemben hozzászólna a témához, mert tudom hogy még mindig Loháékkal játszik! (vannak titkos besúgóim)
-
FlasH-BacK
senior tag
Ma lehet én is felnéznék picit...most akor müxik a cod.hu-s ts? valaki tud hozzá passt?
-
FlasH-BacK
senior tag
Lehet hogy én is elnéznék, akár 2napra is..
-
-
FlasH-BacK
senior tag
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, már nagyon hiányzik a társaság, meg a játék is kicsit (már lassan 1.5-2 hónapja nem codoltam)..
Esetleg szerverbe is beszállnék, ha lehetne valami jót találni. Robaj, kérdezd meg RG-t hogy mennyi lenne egy 12 slotos vagy ilyesmi + ventri természetesen -
FlasH-BacK
senior tag
ne is mondjátok, én tegnap este nem bírtam elaludni a röhögéstől mikor 1-2 hírt elolvastam a főoldalon meg néhány apóhirdetést..
aztán mikor benyomtam a bme.hu-n valami matek diplomamunkára, az volt a végzet
-
FlasH-BacK
senior tag
Üdvözlet az uraknak. Én az utóbbi időben már annyira hanyagoltam a játékot hogy be se néztem ide, de ha jó a közösség akkor lehet hogy inkább összerakom a gépemet és nem adom el
vagy olyat veszek helyette amin még el lehet codozgatni. ventri is szokott lenni? vagy xfire?
-
FlasH-BacK
senior tag
Ha jól tudom kissé inaktív bajtársunk ma ünnepli születésnapját. Ha ez tényleg így van, akkor:
Happy Birthday Bagyatesó -
FlasH-BacK
senior tag
Emberek! Felvettem a kapcsolatot FPeterrel, aki az ideawebes szervert ajánlotta korábban. Azt mondta, hogy csak egy e-mailbe kerül és meglesz a szerver. Úgyhogy Robaj nemsokára írni fog egy mailt ezügyben, aminek köszönhetően remélhetőleg meg is csinálják nekünk.
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1474 üzenetére
ki tudja, még az is lehet.. jó lenne ha megnyilatkozna ez ügyben mert én kiváncsi vagyok rá
-
FlasH-BacK
senior tag
Én tudom ki az. De még 4 év van addig a tortáig, Robaj!
Happy B.Dayz! -
FlasH-BacK
senior tag
Lehet RG annyit buherálja a szervert, hogy már a telóját se ér rá felvenni
Mindegy, legalább ventri van, szoktam is rajta lenni, de rajtad és Mejtén kívül nem jön föl senki csak 1-2 cimborám..
Egyébként én meg gta:sa-ra tértem át, viszont így nincs hely a vinyómon úgyhogy akadozik a múvi készítése.
Q: majd valamikor feldobod a netre a demókat?
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Azt nem értem, hogy itt vagyunk mi, meg itt vannak a Corpsosok: ugyan olyan klán, mint a mienk, huszonéves tagokkal. Robaj is ugyanúgy viselkedik ott. De náluk ráadásul semmilyen vezető szerepet nem tölt be, mégis megtűrik a hülyeségeit, meg-meg szólják, de nem látom rajtuk hogy különösebben idegeskednének. Na mindegy, persze mindnyájan másak vagyunk, és lehet hogy ők nem veszik annyira komolyan az egészet, mint mi vettük annak idején...
De az biztos, Robaj, hogy ha kilépsz/bojkottálod a klán meccseit, akkor én sem fogok játszani. Nélküled semmit, cunci! -
FlasH-BacK
senior tag
...de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Az anno-n van a hangsúly. Ott van a honlapon, hogy az utóbbi 5 hónapban 2 wart játszottunk. És még ha lenne valaki ventrin, meg pubolnánk, akkor azt mondanám, hogy van csapat. De így még ezt sem állíthatom.Ezen a héten 1x volt Mejte, W, én meg Robaj és játszottunk egy funwart 2 hónap után.. De ennél semmivel sem több. Így gondoltam ha a csapat nem érdekel senkit, akkor a tagok sem.
Lehet hogy ez másnak nem fontos, leszarja, nem érdekli stb..., de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Szintén, anno én se mentem volna Loháékhoz, ha hívtak volna akkor is szóltam volna. Mindegy, erre szerintem ne fecséreljük a szót, meddő vita.
Engem felőlem lehet törölni weblapról, totyikból, az se baj ha fragmovieból kimaradok, már ha lesz belőle valami (bár itt csak a fragek kiírásához elpazarolt 10en valamennyi órát sajnálom.. )
A movie meglesz, ha más nem akkor mint mondtad karácsonyra a fa alá. Idő függvénye, lehet hogy csak a Te fragjeid lesznek benne, majd elválik.
Én értelmét nem látom ennek a jövőben, mert ha mindketten, ahogy mondtátok a hsz-kben elsődleges csapatnak tekintenétek ezt, akkor megkérdeztétek volna az aktuális kupáról az itteni tagok véleményét is, (mert ugye itt lenne azért még W, mejte,Dog,Elrood,Zé, Bagya)
Ha lenne csapat, akkor ez lenne az elsődleges.. a kupáról egyébként én nem is tudtam, mivel egész héten nem voltam corps-nál..tegnap adta a linket Robaj, aztán ott láttam hogy én is nevezve vagyok.
Egyébként én már párszor megpróbáltam invitálni az embereket ventrire, játszani, inkább kevesebb mint több sikerrel. (nem tom h idő vagy kedvhiány miatt) Ha a szerver újraindulásakor összejöt volna a társaság és játszogattunk volna, szerintem indulhattunk volna mi is.
-
-
FlasH-BacK
senior tag
Olvastam a cikket, ez alapján aki valamilyen komoly díjazásért megy, az áll át cod2-re. Erről is megvan a véleményem, aki átmegy cod2-zni, mikor tudja hogy az 1. jobb, az becsicskul a játék forgalmazójának..
Sajna mostanság már tényleg csak nemzetközi szinten lehet jó ellent találni, magyarban nagyon ritka.
ja w: stalin támadóban sose volt taktik, csak megvolt h ki hova megy
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Jót waroztunk ma! Jött Mejte, W, Robaj, én meg Tomi barátom. valami félig magyar klán ellen játszottunk, stalint hoztuk 16-4re, ott nagyon halványak voltak. Ő mapjuk dawnville volt, az 11-9 lett nekik, ott azért már volt 1-2 érdemleges megmozdulásuk. Én tök jól éreztem magam, szerintem érdemes lenne megismételni
.
1.map:[link]
2.map:[link]
Aki kedvet kapott egy kis játékhoz, az jöjjön esténként ventrire
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
ok, tényleg be kellett volna írnom csak magam sem tulajdonítottam olyan nagy figyelmet az egésznek. (már egy ideje ott játszogattam beugróként)
de akkor ezennel bejelentem hogy a CorPs klán teljes jogú tagja lettem, de ez csak a másodlagos csapatom lesz.
Robajjal meg szeretném ha megbékélnétek, eddig is kibírtuk valahogy, és azt meg kell hagyni, hogy nélküle nem teljes a csapat, nem tudunk olyan jól köröket hozni. És ez nem csak neked szól, hanem másoknak is akik nemtetszésüket fejezték ki a közelmúltban, viszont a közösség többi tagjával is szeretnének játszani. -
FlasH-BacK
senior tag
(nem hinném hogy sok embert érdekelne hogy kivel warozok amíg más sincs pl a saját ventrinken.. egyébként természetesen ha nálunk megvan a csapat akkor a lámpás társasággal leszek. tudtommal nincs tiltva a ''kétklánúság''.
ja és Loha kérdezte hogy van-e kedvem csatlakozni hozzájuk, én meg gondoltam megragadom a lehetőséget hogy egy aktív társasággal játszhassak. sajna/szerencsére elég sok estémet tölthetem játszással, amihez nem árt egy AKTÍV klán. de ha megsértettelek azzal, hogy nem szóltam, akkor utólagosan elnézésedet kérem.)
Robajról meg annyit, hogy szerintem ráférne egy kis fegyelmezés, mert a corpsosoknál nem tanul elég tiszteletet
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest