Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
W: sajna igazad van, bárki ír bármit, vki úgyis mindig beleköt, ez van

Q: 1,5 hétig nem írt senki, sajna ez van, legalább vki írt és rá írt vki, tehát nézik a topicot emberkék, csak nincs semmi érdemleges mondanivalójuk
Conrad, Pacák: ENGEM egyikőtök sem zavar
Joe: hát mit is mondjak. 7-8 között általában lennék chim HQ or mostanság inkább demolition, de nincs senki, ha meglátom mejtét vagy rámír akkor mék. Akkor 8-tól fél 10-ig Kingázok, akkor no gém, ha csak én hiányzok warhoz, akkor mék, de akkor sem vagyok fullos
, végül fél 10 körül meg már nincs senki - legalábbis akit látnék. Elrood hétvégéken van csak, Flash meg van elvileg szinte minden nap, de mivel itt nincs senki, ezért megértem ha haverjaival codol, elég sokszor van ventrinken. Ezt látom az ÉN szemszögemből. Elég erős érdektelenség van sajnos
Mejte: kisegíccselek apróval csórókám?
UI: szerver napok óta nem megy, nemtom mi van, RG nem veszi fel telót sem, és 2 hete nem láttam msn-en sem. Szóval sajnos nem tudom mi van, remélem hamar megoldódik
Tesztidőszak... gondolom szerverkonfigolás megy nagyban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest