- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
W: sajna igazad van, bárki ír bármit, vki úgyis mindig beleköt, ez van

Q: 1,5 hétig nem írt senki, sajna ez van, legalább vki írt és rá írt vki, tehát nézik a topicot emberkék, csak nincs semmi érdemleges mondanivalójuk
Conrad, Pacák: ENGEM egyikőtök sem zavar
Joe: hát mit is mondjak. 7-8 között általában lennék chim HQ or mostanság inkább demolition, de nincs senki, ha meglátom mejtét vagy rámír akkor mék. Akkor 8-tól fél 10-ig Kingázok, akkor no gém, ha csak én hiányzok warhoz, akkor mék, de akkor sem vagyok fullos
, végül fél 10 körül meg már nincs senki - legalábbis akit látnék. Elrood hétvégéken van csak, Flash meg van elvileg szinte minden nap, de mivel itt nincs senki, ezért megértem ha haverjaival codol, elég sokszor van ventrinken. Ezt látom az ÉN szemszögemből. Elég erős érdektelenség van sajnos
Mejte: kisegíccselek apróval csórókám?
UI: szerver napok óta nem megy, nemtom mi van, RG nem veszi fel telót sem, és 2 hete nem láttam msn-en sem. Szóval sajnos nem tudom mi van, remélem hamar megoldódik
Tesztidőszak... gondolom szerverkonfigolás megy nagyban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nintendo Switch 2
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest