Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Találtam a frissen elindított COD1 alatt két HQ-t és az elsőre be is engedett szó nélkül, elsőre.
Az install még Win7 alatt történt a gyári lemezekről, a saját serialjával, csak frissült a gép win10-re. - Szóval jó régi.
Szerk.: a képet elsőre nem sikerült beilleszteni.
Szerk.: a másik szeró is beengedett, ott is ugyanaz a mod fut.
Sima lövész és medic a két választható cast.
-
Pacák
senior tag
Egy esetben szó nélkül újra belevágnék az 1-be is.
Ha valaki feltámasztaná a CH!mera szerót a bash hangokkal együtt.
Három frag, M1/kar98/mosin és colt/luger.Egy vinyón megvan a komplett, legutolsó állapot szerinti COD1 installom.
Ahogyan felkeltem abból a székből, ugyanúgy ülnék is vissza. -
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2617 üzenetére
Ablakban futtatva ideiglenesen megoldható volt a a fényerő probléma is. (Alt+Enter) Már nem is emlékszem, hogy mi volt a végső megoldás, de utána már jó volt mindig.
-
Pacák
senior tag
A cod1 telepítve, tűzkész. Vista64 bit.
Csak szeró nem nagyon van. Pár éve szó szerint az utolsó pillanatig játszottam az ex-chimera-s hq szerón, amit cerifati/doyen üzemeltetett. Azóta gyász. Az xfire szerverei lelőve, azóta gametracker van. Nagyon faék.
-
Pacák
senior tag
Bash-Party Pesten egy krimóban?
A Fehován kellett volna ezt összehozni. Aláfestésnek volt pár air-soft fegyver háttérnek és diszkrét emlékfalnak a magyar COD1 scene dicsőségére. Innét sörért és ágyas pálinkáért csak pár métert kellett menni.
-
Pacák
senior tag
Nézd mán' mit találtaaaam.
30 slotos Lampha szerver.
195.70.57.125:28960 -
Pacák
senior tag
Zombiztok még?
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Úgy érzem sok volt a meló mostanában.
Le kéne ereszteni a fáradtgőzt...
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2493 üzenetére
Ezek szerint neked is van
puttonyodteli zsákod?Akkor jó munkát!Boldog névnapot!
-
Pacák
senior tag
Szenteste? Maaaargit nooormális?
Nem borul a családi béke ez miatt?
Én rendszeresen megkapom, hogy ne játszak, ha éppen olyanja van a páromnak. Az persze nem gond, ha ő a két kereskedelmin vetített szappanoperát egyikről a másikra kapcsolgatva követi nyomon... De én ne játszak, csak 22 óra után, de akkor sem nézi jó szemmel.Ezért főleg akkor játszom, ha nincs itthon, mert egésznapos/délutános műszakban van.
-
Pacák
senior tag
Belevetettem magamat a COD4 érába és kezdem otthonosan érezni magamat, mióta majdnem hazai fegyverekkel és feltételekkel játszhatok.
Mondjuk ma felbosszantott egy kis tejfeles szájú huszár, hogy szerinte aimozok.
Szerintem meg a gyári COD4 teljesen kezesen viselkedik, különösen a forraltboros kezelés után.
Annak a nagyokosnak meg kapja be a vacogós cápa és rágódjon rajta...Írtam neki, hogy nem egy kategóriában focizunk, de kötötte az ebet a karóhoz...
-
Pacák
senior tag
Ami értelmes az a kvatera rifle only a lengyeleknél és az UDDP a németeknél. Van még egy német szerver, (LSK-MP.de) amin változtatják a játékmódokat én szerencsésen pont a hq-ba futottam bele. Kálmánkával a KHT magyar szerverén szoktam ctfb -t nyomni még COD2 alatt, ahol nagyon el vannak találva a hangok/poénok. Van western map, klasszikus westernfilm zenékkel. Bolt-action rifle-only fegyverek vannak ott is. Meg sokat játszom COD4 -vel hq-t. Végre vannak benne majdnem hagyományos fegyvereim, mint az M14 (egyenesági rokona az M1 Garand-nek) és a M1911 Colt, meg persze három repeszgránát - ahogyan én szoktam meg a felszerelést COD1 alatt.
COD4 alatt még viszonylag nagy a hq-s élet, sok a magyar szerver, ahol persze mindenféle lényegtelen Perk-et és a gránátvetőt tiltanak sok helyen. Állítólag ez magyar specialitás.
Viszonylag nehéz volt tábornoki rangot elérni úgy, hogy ne lépjek senkinek a tyúkszemére akaratlanul.
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2458 üzenetére
Van még más buktató is. Egyáltalán nem ismerem a cod konzolos parancsrendszerét, a linux disztrók sem mennek csuklóból, csak használom az éppen aktuális GUI-t a legjobb tudásom szerint.
Van egy pendrive-om, ami 2GB, ezen van egy bootolható slax kill bill edition, eddig ezzel, meg néha ubuntuval bohóckodtam. Lövésem sncs, hogy elég lesz-e ennyi tudás hozzá.
Tegnap vettem hirtelen felindulásból egy COD4 -et. Azt se tudtam, hogy eszik, vagy isszák a PERK-et eddig, amíg nem kickeltek amiatt, hogy az elsô elért perket beállítottam mikor megkaptam.
-
Pacák
senior tag
Na tessék, még a szervernek is van saját facebook oldala, és persze az én skalpom van ott a képen...
-
Pacák
senior tag
Van egy használaton kívüli Asus A2500D laptop, amit hozzámvágott a szomszéd. Nincs benne vinyó, rossz a saját billentyűzete, de egy linuxos bootolható pendrive-val régebben néztek rajta filmet a kicsik. Az öcsém nem játszik COD1-et mióta öszekarcolta valamelyik CD-jét. Ha elkérem a kulcsát, akkor adott az elméleti lehetőség egy konzol módban futó dedikált szerverhez. Csak nincs hová dugni az utp-t, mert nincs routerem.
-
-
Pacák
senior tag
Elfogyott a jókedvem...
-
Pacák
senior tag
Szeretettel várom a népeket a ch!mera clone szerveren játszódni. Halloween PH!umpkin néven vagyok fent.
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2444 üzenetére
Ofkolz.
-
Pacák
senior tag
Ez dulva séltés!
Vagy PH!ortissima PH!ngus vagy PH!kus Kukis! Nem keveledek saját magammal csak a plebssel!Egyébként a szolgáltatónak nem ment egyik szervere/domainneve sem valami karbantartás miatt.
Mivel játszódtatok ti? Csak nem COD5? Japán oldalon talán szamurájkard a melee attack?
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2428 üzenetére
Direkt nem írtam, Zsadinak már a könyökén jön ki.
De tény és való, hogy a PH!ng-Pong kimaradt, pedig azt tegnap használtam elôször.
-
Pacák
senior tag
Egyébként a vég lehelete kreatívvá tett, sok nevem van már.
PH!ng of Death
Icike-PH!cike Okrocske
PH!nk PH!anter
PH!aprikas Krumpli
PH!mp my Game
PH!mp my Gun - Ezt a kettôt akkor szoktam használni, ha fent van Pimp my Gun és Pimp my M!x is (utóbbi asszem RoBB/Marlboro neveken szokott még játszani)
LamPH!on - ezen a néven játszom stratégiát is ecsémmel
PH!mpa szeret minket - akinek van kisgyereke/volt gyerek az érti, hogy miért.Nem volt használatban, de még lehet:
PH!acalporkolt
PH!alinka
PH!losoPH!a
PH!aprika
SoPH!a
PH!o:co:k
PH!ocokKalandor adta az ötletet, de mára nagyon elkapott a lendület.
Vannak állandó benyögéseim is:
Elmesz am a PH!caba!!!
LoPH!asz esti fenyben!!! -
Pacák
senior tag
Doyen megint meg karja szüntetni a szervert. Nem fizette be az utolsó havi díjat, de a számlaszámot sem árulja el, hogy mi dobjuk össze... pedig végre mûködik és nem fagy, nem bugzik.
Gyász. Egyperces. Néma. Gyász.
-
Pacák
senior tag
Hey Anne, zieh mal an meinem Finger!
-
Pacák
senior tag
Nálunk a kicsi rákattant a témára. Akkor is reklamál, hogy játszak(unk) COD-ot a chim-en, ha dögfáradt vagyok és csak a híreket olvasni van erőm.
"Apaaa! Ez bácsiii? Neeem bácsi? Játszunk báácsiiit!"
Na igen... bácsik mászkálnak le-fel a képernyőn.
Egyébként nem meglepő módon a bash aláfestő hangjai tetszettek meg neki. Azóta végem, nem pihenhetek... -
Pacák
senior tag
Akkor mejte?
Hogy "mejted" eltitkolni, hogy te vagy?
-
Pacák
senior tag
A múltkor mondtad, hogy neked gond nélkül ment-megy a COD Vista és Win7 alatt is. Végre nekem is volt alkalmam kipróbálni a dolgot. Pöttyet féltem tôle, hogy nekem nem fog összejönni Vista 64bit alatt, mert a gép, amit öcsémtôl megkaptam - anno nem akarta normálisan futtatni.
Nálam az jött be, hogy a CODSP.exe-hez a win98 kompatibilitást állítottam be, a CODMP.exe-hez mega WinXP SP2 kompatibilitást. Ha mást állítottam be, akkor teljes fényerôn is kontraszthiányos/sötét volt a játék képe. -
Pacák
senior tag
Bocs. Tegnap osztálytalálkozóm volt és nem értem rá.
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor #2370 üzenetére
Ezért halogatom a továbblépést vistára én is. Megkaptam öcsém félgépét a hozzátartozó legális Vistával együtt, de nem röffentem be addig, amíg nincs stabil megoldás a COD1+vista kombóra. Még a vga-t is eladtam öcskös gépébôl, hogy ne álljon a gépben.
A társaság és a hangulat miatt jó Ch!m szerver nélkül lehet ugyan élni, csak nem érdemes. - Sehol nem lehet bash után hallani ilyen gonosz/sunyi röhögést, mint a Ch!m szervereken.
Ablakban futtatva a COD1-et lehet játszani Vista alatt, úgy már jó a gamma, de nyögvenyelôs az frame-k száma. -
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2363 üzenetére
Tegnap felmentem, voltunk hatan. Erre a párom:
"Apaaaa! Nem haladunk?!" - Avagy olvassak mesét a trónörökösöknek... -
Pacák
senior tag
Van élet rendesen. A cseh srácok közül az értelmesebbje vett eredetit, és jönnek ők is néha. Tegnap este volt két 5 fős csapat egyszerre. Én meg úgy lőttem magam Sturmgewehrrel az élre, hogy a kicsi közben folyton rángatta a karomat. Lehet, hogy alapesetben jobban leszorítom az irányzékot, mint kéne?
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2332 üzenetére
Bootcamp.
Nem találom újabban a ch!mera szerverét sem, de az előbb lett egy ch!mera-clone nevű.
Ha valakit érdekel a téma: 193.138.125.90:28997 -
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2305 üzenetére
Én már visszaszámlálok. A végén megkapják a modemet, kábeleket, a digitális TV -s dobozkájukat, meg a szerzôdés felmondást, a banknál nem szabad elfelejteni visszavonni a csoportos beszedési megbízást sem.
-
Pacák
senior tag
Emberek ez így nem mehet tovább.
Olyan ugrándozó pingem van - 300 -as csúcsokkal, hogy csak lesek. Néha csak a router újraindítással van net, merthogy néha a "nincs kapcsolat" címû mókát játszuk.
Próbáltam slax linux alatt létezni egy darabig, de sajnos nem megoldás, mert ugyanez a móka, szintén router restart a vége. A UPC -nek egyszer már írtam, akkor válaszoltak, hogy rakjam újra a gépet, ôk nem találtak hibát - nem raktam újra, de érdekes módon akkor megjavult a net - 15-20-25-30 -as pingek.Most megint szar a kapcsolat, megint írtam, de semmi nem történik.
A tracert parancs segítségével vizsgáltam a chim szervere és a gépem között az útvonalat, elsô próbálkozásra nics válasz a megadott idôn belül. Amikor meg van válasz, azokban az értékekben nincs köszönet... Meg fogunk egymástól válni a hûség végén. -
Pacák
senior tag
Fent van, viszonylag aktívan játszom a ch!mera szerverén, ha a upc is hagyja.
-
Pacák
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2268 üzenetére
Lánc, lánc, Eszterlánc,
eszterlánci cérna,
cérna volna, selyem volna mégis kifordulna.
Pénz volna karika, karika, forduljon ki Katinka,
Katinkának lánca.
Lánc, lánc, Eszterlánc,
eszterlánci cérna,
Hétországnyi földeket
kerüljön a héja!
Lánc, lánc, Eszterlánc,
fehér rózsa-csipke,
bagoly legyen a hunyó,
fogó meg a cinke.
Lánc, lánc, Eszterlánc,
ezüst-réti sarjú,
ha rád jutott a kilenc,
álljon ki a varjú.
Lánc, lánc, Eszterlánc,
arany-toronyóra,
csudálatos tavaszra
ébredjen a rózsa. -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2252 üzenetére
Egy hónapja még heti 4-5 alkalommal is fementem a szokott szerverre, az utóbbi hetekben sokkal ritkábban, vagy némelyik héten inkább egyáltalán nem - csak utolsó két napban boldogítottam újra egy-egy órácskára "népes" rajongótáboromat jelenlétemmel. Történt valami, ami a leggyerekesebb 30 -as ürgét is kigyógyítja a mókából, kacagásból.
-
Pacák
senior tag
Nincs valami utólagos gyógyír, mint a wide monitorok felbontásaira?
U.i.: Emberek, találtam rá indokot, hogy végre lecseréljük a gépben a ti4200 -t.
A jó indok az, hogy találtam 12k -ért teszveszen egy AGP -s 7800GS -t.
Van sör a hűtőben, de a megivásához nem kell különösebb indok. -
Pacák
senior tag
Tökegyedül voltam itthon, ezért kivételesen felmentem TS -re, hogy ne legyen akkora a csend - nincs aki rámszóljon, hogy kicsit hangosan beszélek a füles miatt.
Két admin volt fent: a Morzsa és a Mágus. Mindkettő beszélt valami leanról, úgyhogy passz melyik volt.
Most utána fogok nézni, hogy mi a bánat a lean, klipp és a ráhúzás, mert lassan idegesíteni kezdem magamat, hogy nem tudom miről van szó. Bár lassan értelmét veszti az egész, mert érzem, hogy a második Kispacák érkezésével elfogy a maradék szabadidőm, talán végetér a második gyermekkorom, és a CoD -ozgatás is.
Lehet, hogy a Ridd volt fenn és a nem a Mágus? Morzsában még biztos vagyok.
-
Pacák
senior tag
Én igazi férfinek érzem magamat. Tudniillik az igazi férfi csak egyféle gyereket csinál -, mint én.
Jelen esetben egy fiút, azután megint egy fiút.
Amúgy besörözve tűrhetően tudok lőni minden Bolt-Action, és Semi -Automatic puskával, de a gránátozás visz egy kis változatosságot a statisztikába.
-
Pacák
senior tag
Lehet ennél mélyebbre csúszni?
[Reklám]Az eredményért szeretnék köszönetet mondani a Borsodi Sörgyár Zrt. dolgozóinak! - Mint tudjuk, a magyar Löwenbrau ott készül.[/Reklám]Sok sörömbe fáj ez.
-
Pacák
senior tag
Szokták osztani az észt TS -en. A "Hogyan tudtok fejest lőni zoom nélkül?" c. műsor keretein belül. Egyrészt egy sör után szokták feltenni a kérdést, amikor már belejövök, akkor nemhogy magamat nem veszem komolyan, de őket sem. Másrészt ha van már bennem egy üveg sör, akkor azzal vagyok elfoglalva, hogy a mapchange -ig kibírjam feszülő hólyaggal és nem azzal, hogy ki osztja az észt - inkább csuklóból fejbelövöm mégegyszer zoom nélkül, mert úgy akarom - illetve a bennem dolgozó sör akarja úgy, de ez részletkérdés... Amúgy sok sörömbe van, hogy így megy, ahogy most.
A másik kedvenc műsor a gránátozás. Morzsa azért anyázik, mert az eredményt nem szemtől-szemben, puskával értem el, hanem aljas módon egy maréknyi repesszel. Miért ne? Én bevallottan utazom a granyókra, ha látok egyet felveszem és használom - néha véletlenül magamon -, mert nem dobálhattam eleget a seregben. Most viszont kiélhetem magamat.
Nincs is annál szebb, mint egy kiszámoltan időzített granyót bevágni egy ablakon/ajtón, persze besörözve.
-
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #2122 üzenetére
Túltettem magamat rajta. Konkrétan a HL2 alatt a bal shift a futás, viszont a CoD -ban, meg a pisztoly/gránát üzemmód a "futkosás", a shift meg a tockos. Ezen mit konfiguráljak?
Legfeljebb nem haladok egy centit sem gyorsabban CoD alatt, de véletlenül lenyomok valakinek egy tockost.
-
Pacák
senior tag
Változó. Tegnap 5vs5 -től 2vs2 -ig voltak változatok. A górék közül csak oLi és Yetihunter volt tegnap, de Morzsa is gyakran van fent. Ha együtt nézed a TS listáját a COD/Xfire listájával, akkor áll csak össze a kép, hogy tulajdonképpen hány admin is van egyszerre. Folyton álnéven vannak.
Kicsit elmaradoztam én is, mert megkaptam ajándékba a HL2 -t, eddig nem játszottam vele, most kell behoznom a lemaradást. Kihullik a hajam, mire megszokom a kölönbözőségeket a billentyűkiosztások között.
-
Pacák
senior tag
Yeti a bálna!
-
Pacák
senior tag
Ha valaki meglátná a helyben lehetőséget és ide is kiépítene egy 10M/10M vagy 20M/20M netet, akkor én is bevállalnék mindenféle anyázást.
A UPC meg a kardjába dőlne. 4900Ft -ért van a UPC 1280k/256k minimum net és kicsivel arrébb Gazdagréten ugyanennyi a 10M/10M net optikai hálózaton. -
Pacák
senior tag
A végén kiderül, hogy érdemes lesz visszafejleszteni mindenkinek az én szintemre vagy fenn kell tartani COD1 -re egy régebbi gépecskét.
A torkolattűz nagyszerű dolog. Látod, hogy villog egy bokorból a BAR/MP44, csak odapörkölsz puskából saccra egy-kettőt és megfekszik valaki.
-
Pacák
senior tag
Egyszer volt Budán kutyavásár.
Már a páromékkal vagyok. Net van, de hiába hoznám az eredeti CD -t, maximum slide-show nézésre elég a kütyü. 64 bites Gf4mx440 a vga apóséknál.
A kütyüjük többi része is "erős kompromisszum" jelzővel illethető.
Viszont netezésre alkalmas - és ez pozitívum.
Ámberek!
Ne igyatok Ilzert! Először jól csúszik, mert búzasör - másnapra fáj tőle a fejem.
Én kifejezetten "gyógysörként" szoktam fogyasztani búzasört, de eeeeez - biztosan kicsi kalapácsos emberkéket csomagoltak bele.Bandus: irány a szerver, ne itt keresd a választ. Nem csak innen járnak oda emberek. Fél Kelet-Európa megfordul ott - meg a fejlett nyugat kis töredéke is.
Láttam már német, holland, francia emberkéket is arra.
-
Pacák
senior tag
Rájöttem, amire már félrészegen nem állt rá az agyam. Szerintem ezt is valami bindnek gondolja.
Ezek után félve vallom be, hogy máig nem tudom a nevemet színezni és nem tudok bindeket csinálni. Tisztára mint az anonim alkoholisták klubja... Gyula vagyok, 33 éves, ma hajnal óta száraz...
-
Pacák
senior tag
Hát ezaz -, ha itt lenne, akkor vele lennék elfoglalva...
Szó, ami szó: a 20. hetében is csinoska.
U.i.: Morzsa utálja a csípőmakkert. Azt veszem ki a szavaiból, hogy ööö... valami billentyűparancsnak hiszi - vagy minek... Ti jobban értetek hozzá, majd kijavítotok.
Pedig elrebegtem a használati utasítást: egy pohár sör, azután még egy pohár sör. A többi már megy magától.Na jó, nem pont így, de a sör benne volt.
-
Pacák
senior tag
Asszony már lelépett a gyermekkel, most egy kis foci a kollégákkal, aztán msn asszonnyal és hent kimerülésig.
Meg pár pohárka Ilzer - csak a hangulat miatt.
-
Pacák
senior tag
Rajtam maradt egy liter Borsodi, meg egy liter szűretlen Ilzer. Asszony előre megy a gyermekkel a nagyszülőkhöz. Szabad lesz a gép, kicsit be leszek sörözve, morzsa fenyegetni fog egy talicska aprómajommal - én meg csendesen vigyorogva fogok sétálgatni a pályákon és kevésbé csendesen lövöm majd az ellent...
Szép kilátások.
-
Pacák
senior tag
Tudom, hogy jópofa a TS -en vartyogni, de késő este én már nem véletlenül hallgatok. Alszik a gyermek - mellesleg a párom szerint így is hangos voltam - azzal a pár szóval is. Nem csoda, mert füles van a fejemen és ösztönösen hangosabban beszélek, ha meg kell szólalnom. Nem utolsósorban azért is jó dolog, mert onnan is fel lehet csipegetni az információmorzsákat, hogy honnan várjam az áldást, de magamat meg nem árulom el.
Nem magyarázom tovább - pár év múlva -, ha megnősülsz és gyermeked lesz, akkor majd megérted magadtól is.
-
Pacák
senior tag
Amíg ment a chimera fórum ott is megtalálható volt ez a képecske avatarként, de így élvezhetőbb.
Innen vettem:[link]
-
Pacák
senior tag
Nekem sem tetszik az új fórummotor. De megleszek vele, mert amúgy is emlékezetből navigálok, nem nagyon használom a keresőt. Izé... hová lett a kereső?
Zsadi ugye te vagy Aurelius Venport is? Mert kihagy a memóriám. Vagy túl kevés sört ittam mostanában?.
Csak azért kérdem, hogy tudjam kitől kapom a fejeseket...
-
Pacák
senior tag
Kedves mester, akkor tedd közzé eme helyen nagybecsű konfigurációd összetevőit, hogy segíthessünk!
Az adatlapodon látható mostani konfig - C=64 két joystick -val felvértezve - nem túl kecsegtető az fps -ek mennyiségére nézve.
Pedig hiányzol a csapatból, mivel te vagy az egyik fix ember, aki a sok puskás között ritkaságként thompson -t, vagy ppsh -t nyektetve váratlanul kapja oldalba az ellent.
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1693 üzenetére
Jaaaaa a sprint. Én az M1911 -et, vagy Lügert szoktam használni gyorsabb haladáshoz.
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon.
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1691 üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?!
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van. -
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor #1661 üzenetére
A fritzeknél a Frost -ra fanyalodtam.
Amúgy jól lőnek, de nem tetszik, hogy vannak csipás csúzlik a fegyvertárban.
Viszont ''érdekes'' mikor a egymást anyázzák a németek meg a szlovákok/lengyelek. Az egymásköztin csapaton belül anyanyelven tesznek megjegyzéseket, kifelé meg angolul. Haladó nyelvlecke argó németből és angolból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest