Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FlasH-BacK

senior tag

válasz Zsadi #1385 üzenetére

...de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
    Az anno-n van a hangsúly. Ott van a honlapon, hogy az utóbbi 5 hónapban 2 wart játszottunk. És még ha lenne valaki ventrin, meg pubolnánk, akkor azt mondanám, hogy van csapat. De így még ezt sem állíthatom. :( Ezen a héten 1x volt Mejte, W, én meg Robaj és játszottunk egy funwart 2 hónap után.. De ennél semmivel sem több. Így gondoltam ha a csapat nem érdekel senkit, akkor a tagok sem.
    Lehet hogy ez másnak nem fontos, leszarja, nem érdekli stb..., de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
    Szintén, anno én se mentem volna Loháékhoz, ha hívtak volna akkor is szóltam volna. Mindegy, erre szerintem ne fecséreljük a szót, meddő vita.
    Engem felőlem lehet törölni weblapról, totyikból, az se baj ha fragmovieból kimaradok, már ha lesz belőle valami (bár itt csak a fragek kiírásához elpazarolt 10en valamennyi órát sajnálom.. )
    A movie meglesz, ha más nem akkor mint mondtad karácsonyra a fa alá. Idő függvénye, lehet hogy csak a Te fragjeid lesznek benne, majd elválik.
    Én értelmét nem látom ennek a jövőben, mert ha mindketten, ahogy mondtátok a hsz-kben elsődleges csapatnak tekintenétek ezt, akkor megkérdeztétek volna az aktuális kupáról az itteni tagok véleményét is, (mert ugye itt lenne azért még W, mejte,Dog,Elrood,Zé, Bagya)
    Ha lenne csapat, akkor ez lenne az elsődleges.. a kupáról egyébként én nem is tudtam, mivel egész héten nem voltam corps-nál..tegnap adta a linket Robaj, aztán ott láttam hogy én is nevezve vagyok.
    Egyébként én már párszor megpróbáltam invitálni az embereket ventrire, játszani, inkább kevesebb mint több sikerrel. (nem tom h idő vagy kedvhiány miatt:F) Ha a szerver újraindulásakor összejöt volna a társaság és játszogattunk volna, szerintem indulhattunk volna mi is.:U

• Qorthral

őstag

válasz Zsadi #1385 üzenetére

Szia Mindenki!!! :)

Régen írtam ebbe a topikba normális postot de most megtezsem, ha már Zsadi kiöntötte a lelkét...
    Szóval szinte mindenben igazad van, és sajnálom, hogy ez a jó kis csapat mostanra szétesett. Szétesett, mert JoE, DoG, mejte, Zé, Bagya alig ér rá a meló miatt, mert én lassan egy éve döntöttem úgy, mint most Zsadi, hogy nekem ez nem kell, túl nagy feszültség, túl sok önhibáztatás... Voltak problémák velem is, ventrin is, stb... De javarészt sikerült megbeszélni ezeket. Szétesett, mert Robaj legalább annyira széthúzza és megosztja a csapatot hektikus, zavarodott és űberidióta viselkedésével mint amennyire összetartja dícséretes szervezőmunkájával... És végül szétesett a CoD2 miatt, az átvándorlás miatt, a sok hülye miatt, akinek az újabb kell a jobb helyett...
    Sajnálom, mert most úgy rám tört a ''nosztalgia'', szívesen játszanék egy kicsit...
    Anno Zsadi, kitaláltatok valami kis fun játékot csapaton belül, mi lenne ha megoldanánk egy ilyesmit? :)
    Flash, Robaj: Szerintem is minimum illett volna szólnotok, hogy beléptek máshova... persze érthető, hisz itt nem sok warra van lehetőségetek... De akkor sem ez votl a helyes megoldás.
    Remélem össze tudunk hozni egy jó kis nosztalgiameccset, Robaj vs. mindenki alapon :DD :DD :DD

Üdv Mindenkinek:
    Q

Ui: Zsadi egy kis westerneset is nyomhatnánk, mint anno : )) Bár most asszem simábban kikapnék :P :D

Új hozzászólás Aktív témák