Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robaj

addikt

válasz [w] #1358 üzenetére

Személy szerint úgy voltam stalinnal, h. mindenki tudja merre megy, ezért is nem szóltam, ment is a csapatnak. Dawn amcsi ott meg főleg nem mondtam semmit, mert gondoltam németben majd hozni fogjuk azt a pár kört. Ha szorosabb lett volna 1. map LEHET dawn amcsiba szóltam volna párszor, de nem láttam értelmét. Abban viszont igazad van, h. stalin német védésben Zsadi nagyon hiányzott mögűled, próbáltalak védeni, de mint láttad, nem igazán tudok mit kezdeni csipával létránál. Zsadi volt ott eddig és egyáltalán nem tudom honnan kéne jönniük.

Mintha tegnap játszottunk volna először
    Flash haverja 1x játszott velünk :)
    Szerintem ne csodálkozz annyira, szerintem itt van a probléma forrása: 2006.07.17. .Ac[L]er 30-10 Carentan Kiléptek Gyak

UI: Ha vagyunk ventrin 4-5-en, ellent simán lehet találni. Viszont ált. külföldiek, pingjük 60-80 körüli, ha az ő mapjukon szarrá verjük őket kilépnek, szóval erre majd fel kell készülni:(. Magyar ritkán van, ők is kilépősek általában. Szerencsére a tegnapi normális banda volt. Olyan 50 war körül járok corpsnál, abból ha 20 végigment sokat mondok. Sajnos normális emberek többsége átment COD2-zni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák