Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Személy szerint úgy voltam stalinnal, h. mindenki tudja merre megy, ezért is nem szóltam, ment is a csapatnak. Dawn amcsi ott meg főleg nem mondtam semmit, mert gondoltam németben majd hozni fogjuk azt a pár kört. Ha szorosabb lett volna 1. map LEHET dawn amcsiba szóltam volna párszor, de nem láttam értelmét. Abban viszont igazad van, h. stalin német védésben Zsadi nagyon hiányzott mögűled, próbáltalak védeni, de mint láttad, nem igazán tudok mit kezdeni csipával létránál. Zsadi volt ott eddig és egyáltalán nem tudom honnan kéne jönniük.
Mintha tegnap játszottunk volna először
Flash haverja 1x játszott velünk
Szerintem ne csodálkozz annyira, szerintem itt van a probléma forrása: 2006.07.17. .Ac[L]er 30-10 Carentan Kiléptek Gyak
UI: Ha vagyunk ventrin 4-5-en, ellent simán lehet találni. Viszont ált. külföldiek, pingjük 60-80 körüli, ha az ő mapjukon szarrá verjük őket kilépnek, szóval erre majd fel kell készülni
. Magyar ritkán van, ők is kilépősek általában. Szerencsére a tegnapi normális banda volt. Olyan 50 war körül járok corpsnál, abból ha 20 végigment sokat mondok. Sajnos normális emberek többsége átment COD2-zni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Magyar ritkán van, ők is kilépősek általában. Szerencsére a tegnapi normális banda volt. Olyan 50 war körül járok corpsnál, abból ha 20 végigment sokat mondok. Sajnos normális emberek többsége átment COD2-zni.