- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nézd: fele tagnak MOST is ez az aláírása: ''Member of Lam[PH!]a CoD Team!'' Igaz hogy nincs ott a kettes, de szokás egy kalap alatt kezelni. Az is igaz viszont, hogy az sincs ott, hogy ex. CoD Team... Sőt, a kezdő HSZ sem tartalmaz semmi utalást arra, hogy kísérleti lett volna, akár a klán, akár a szerver. Mint ahogy arról sem, hogy már meg is szűnt.
Elnézést kérek, hogy kérdeztem. Elnézést kérek, hogy egyáltalán érdeklődtem. Amúgy hol máshol kellett volna kérdeznem?
Amint láthatod, komolyan gondoltam. Bocs, nem teszem többet!
MOD.: #1444 jár annak aki kérdez, aki ÉRDEKLŐDIK? ''Az eltelt lassan fél év alatt egységes, meglehetősen színes társaság alakult ki'' (1. HSZ) Hát én egy színes társaság tagjától nem ilyen választ várnék.
Nem is zavarom tovább egységes köreiteket!
Legmélyebb tisztelettel: HGyu
[Szerkesztve] -
04ahgy
nagyúr
Én is COD2-zöm, de ma kerestem, mégsem találtam a PH!-s szervert...
Mi van vele?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi van vele?