- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
e=mc² mesternek igaza van, nekem eltűnt a szerver a COD kedvenc szerverek listájából (egészen pontosan korábban ugye a neve látszott ott, most meg az IP látszik, de kapcsolódni nem lehet hozzá (ping sincs, ellenben bekapcsolt PB-t haluzik a COD, lásd screenshotz).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Érdekes a helyzet, ha én lövöm le Joe-t, akkor indul a következő kör. Ha ő lő le engem, akkor a következő kör indulása helyett jön a connection interrupted.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi!
Infók a többieknek, ha valaki szintén próbálkozna a dologgal:
1.) Windows 10 alatt (nálam macOS alól, virtuális gépen) rendben futkoz
2.) Telepítés, 1.5 patch rendben ment, DX9-et értelemszerűen nem telepítettem
3.) Telepítéshez az aszfaltemberes BIN/CUE fájlokat használtam, az lemezképként felcsatolható Parallels alá (natív Win10 alatt nem tudom, hogy mi a helyzet) + persze a saját eredeti CD kulcsomat
3.) PB-t nem próbáltam felrakni, mivel frissíteni már nem lehet (megszűnt a támogatás réges-rég ehhez a játékhoz, de a legutolsó PB fájlok GitHub-on fent vannak)Ha esetleg valaki natívan macOS alól az AppStore-os Mac-es verzióval próbálkozna, ott nekem nem működött a multiplayer mód, mert valami online azonosítást szeretne csinálni a játék, de elhasal – gyanús, hogy nincs már mögötte az authentikációs szerver.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2601 üzenetére
Fun fact: már 15 éve...
Nosztalgia lövölde?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kalandor #2616 üzenetére
Van elvileg OSX verzió is, amit kompatibilisnek mondanak a Yosemite-ig mindennel. Azt viszont nem tudom, hogy tudnánk-e játszani a Win-es bajtársakkal, ezt meg is akartam kérdezni az Aspyr-től, csak elfelejtettem, jó hogy eszembe juttattad.
Nálam egyébként Parallels-ben Win7 64 bit alatt rendben futott a cucc, talán valami fényerő gond rémlik, de valahogy azt is áthidaltam anno. Ha majd oda jutunk, akkor megint elbarkácsolok vele egy kicsit és igény esetén megosztom a tapasztalatokat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Alakul ez, alakul!
Majd Robajt meggyőzzük, hogy üzemelje be a Lam[PH!]a szervert újra ideiglenes jelleggel, ha már lekapcsolta volna azóta.(#2609) Zsadi: Pedig nem is célzásnak szántam...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Habár rendkívül csábító a már korábban valami paintball kapcsán is pedzegetett mindenki vs. Robaj felállás, én elsősorban virtuális ökörködésre gondoltam, ahogy a régi szép időkben: röhögve, arra fogékonyaknak sörözgetve, ilyesmik. Ha sikerül összekaparni rá a népeket, persze.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Fun fact: idén volt 10 éve, hogy klánná vált kicsiny csapatunk.
Ki COD-ozik még?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2593 üzenetére
Toooooooljuuuuuuk!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Utólag is boldogat mindenkinek!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Éljenek a Zsoltok!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Most Halloween alkalmából akciós a L4D2 a Steamen, csak szólok.
Sőt, jövő hétfőig free weekend van, azaz ingyen lehet vele játszani.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem dinamikus IP-ről szervert üzemeltetni nem telitalálat. Persze lehet ilyen DynDNS meg hasonló szolgáltatásokkal bohóckodni, de sosem lesz az igazi. (Szigorúan szvsz.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jelentem: leporoltam, felraktam, felpatcheltem, mit kell még vele csinálni? Volt valami PB update is, de arra már nem emlékszem, hogy mit meg hogy kellett.
Amúgy meg nem tudom, virtuális gépen buziskodik az egér, csak a képernyő felső sávjában mozog és nem tudok menüpontokra kattintani. Majd egyszer bootolok natív Windows-t és megnézem úgy is.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem már nincs olyan gépem, amin tudnék COD-ozni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem merem elképzelni, hova futhatja ki magát ez az eszterlánc
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
SystemRoot #2217 üzenetére
Modern warfare nem jáccik, második világháborút szeressük (sic!).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Űrodüsszeia!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az szarjon sünt, aki kitalálta, hogy beleágyaz egy kis videóklipet a weboldalba, mert az milyen jó lesz. Amíg végigböngésztem a listát, kb. 3x futott le a spot, és már elkezdett idegesíteni...
Más. Tegnap láttam, hogy van PH!-s COD4 klán is, picit beleolvastam a topikjukba ami itt található. #9072-es hsz-től kezdve érdekes kicsit olvasgatni, mintha csak a néhány évvel ezelőtti saját vitáinkat olvastam volna.
És végül, de nem utolsó sorban: szia Mc!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem ugyanez a nyűgöm. A leendő lakásunk LJoE mestertől három trolimegállóra éspervagy légvonalban kb. 1.5 km-re van azonos kerületben, nála mégis van 20/20-as jóság, nálunk meg híre sincsen. Ráadásul ADSL-hez telefon kell (vagy nem, de akkor annyiba kerül, mintha lenne telefon is), UPC-vel meg elvből nem szivatom magam.
Mod: elfelejtettem beoffolni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2047 üzenetére
Köszönöm!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jobban tetszik, mint a COD2, és bizony még 640x480-ban is szépnek találom. A fizika is korrektebb, a helikopteres lövöldözés a Gatlinggal pedig nagyon "eredeti", tisztára, mintha a neten található Irakos videókat nézné az ember. Megy azért az amerikai ifjúság nevelése keményen.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FlasH-BacK #2036 üzenetére
640x480-ban árnyékokkal, bloom-mal, medium detail-lel még az én 64 megás mobility radeon 9700-esemen is elszaladgál, méghozzá jól. Pixeles, mint a rohadás, de legalább a doom korszakban érzem magam újra.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Rögtön a szoba közepére, igaz?
LJoE: Most meg nem elég, hogy sok a munka, de még beteg is vagyok. Remélhetőleg jövő héten ki tudom pihenni a dolgot, valószínűleg azért is robbantam le, mert két hete kb. semmit nem pihentem (pedig csak egy kis megfázásnak indult). Utána tényleg szervezünk már valamit.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem paintballt senki nem fog már szervezni, egyszerűen ennyi emberre, ennyi bizonytalansággal nem nagyon lehet - a biztos emberkék meg kevesen vannak egy játékhoz.
Viszont ''csak úgy'' fajta klántalit lehetne csinálni, mert nekem is ez az, ami miatt leginkább bánom, hogy kimaradt az idei repnap. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát hozzad, múltkor is mondtad, hogy majd jól elhozod, aztán jól nem hoztad.
Jójó tudom, úgyis járok én majd arra...
''JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad?''
Én ettől szeretném elhatárolni magamat, valamint azonnali hatállyal beadom a lemondásomat...
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha ilyen idő lesz, mint tegnap, tegnapelőtt meg ma, az még kibírható. Néha süt a nap, néha nem, délután van egy kis zápor, ennyi belefér.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na ilyen esőt nem szeretnék vasárnapra...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Aztat (sic!) nem értem én a szerény nyomott agyammal, hogy mit őriznek annyira egy előlapon. Biztos, hogy nekik nem 7k-ba kerül, tehát így is keresnek rajta, max. a szervíz nem. De ha az ember ki szeretné (is ki is tudja) magának cserélni, miért hagyja ott/vigye be? Áh, Magyarország... (cirquedesoleilgesztipéterdallamra)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest