Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
Örülne a megmaradt -=HEMP=- crew is, ha végre látna egy jó kis szervert, mert amik vannak hát nemigazán.... arról nem is beszélve, hogy odahaza szétlőni a seggeteket még nagyobb élvezet lenne!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyuszikával mivan? Nyugdíjazta magát? -
HEMP
aktív tag
Skacok kéne segítség: haver Bp-n szeretné újra feltenni a codot, de nincs meg a közelében senkinek, mi meg messze vagyunk... ha értitek mire gondolok! Előre is kösz!

-
HEMP
aktív tag
Nekünk sincs semmink se csak a hülye rajongásunk egy ősrégi játékért!
Egyelőre 3an vagyunk a klánból, de a többiek is igyekeznek vissza, így mostanság csak publicon vagyunk jelen: ált. Vehicle Rifle Only-n, Werewolfon esetleg CeXen. Fussunk össze hogy szétlőhessem a segged!! 
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Tiéd a pont, de kösz mindenkinek! Ideje lesz beszerznetek a pelust, mert hogy becsináltok tőlünk az tuti!!

-
HEMP
aktív tag
Srácok úgy tűnik nem csak ti, de a -=HEMP=- is újjáéled hamarosan!
Bobnak a laptopjával kapcsolatban lenne kérdésem: 1280*900-as a felbontása -asszem!- és bármit, bárhogy állít a szegény 60FPS a max! Ez mitől lehet? Lehet azért mert átírta a configját Wide-ra?? Segítsetek légyszi, köszi.
-
HEMP
aktív tag
Na tegnap már aprítottam kicsit, bár összevissza mentem mindenféle, teljesen ismeretlen szerverekre... Ti hová mikor meddig??? Mert akkor mennék én is oda, azt hiszem a régi játékosok közül már csak ti vagytok nekem ismerősek..
-
HEMP
aktív tag

-
HEMP
aktív tag
Üdv nektek!
Géphez és nethez jutottam, jó lenne kicsit lövöldözni újra, kellene egy kis help:
- server-ip-k, ahol lehet normálisan játszani, ill. ahová ti is jártok
- egy jó config.cfg
- patchek vannak újak, egyáltalán minden ami változott az elmúlt 1 évben, sajna nem követtem..
Ha segítetek megígérem, hogy nem egyből nyírok ki mindenkit!!
Kösz előre is!
-
HEMP
aktív tag
Arra meg nem is gondoltok, hogy Robaj a lány??

Ti még léteztek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HEMP
aktív tag
A klánosodás egyáltalán nem olyan mint a CoDban nálatok, ill. nálunk: lóf@sz!
Még wart sem játszottunk, most tanulunk, csinálgatjuk a honlapot (még nincs fent) és beírjuk a nevünk elé tagnak, hogy [PuF]!

Ha már 2en felmegyünk és neadjisten egy időben is tesszük mindezt, akkor sqadba rendeződünk és megpróbálunk okosak lenni..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kötöttség??? gondolj bele, a -=HEMP=- is ugyanezen ment keresztül mint ti. Mindenkinek átrendeződött az értékrendje, gyerek, építkezés, házasság, meló egyebek, mindenki baromi rendszertelenül jár fel...kivéve akik rákattannak!!
Kb. ennyi.
Bazz, nem is láttam hogy fent voltál....
-
HEMP
aktív tag
Háát igen, itt aki nem összeszedett és nem gondolkodik az kb. 15másodpercet él, 15öt hallott aztán előről: kikényszeríti az emberből a legjobbját!
Én beleszerettem az első anyázós nap után... Nekem ez tetszik igazán benne és ez hiányzott a codból!
Ja igen, az átlagéletkor.. azért itt is vannak pöcsök, de itt hálisten csönd van.
Ha úgy gondolod szólj és beviszlek a klánba... ;)
-
HEMP
aktív tag
Szevasztok ismét,
jól látom, merül az elem a lám[PH]ában??![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Dübörgő hangú pajtásotok talán nem szedett össze elég zsét a villanyszámlára?!

-
HEMP
aktív tag
Nagyon nagy a csend!! Valaki leoltotta a Lam[PH!]a-t???

[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
Hali,
múltkor a tehenészeknél nyomtam és Morzsa kicsit furi volt nekem: néztem egy darabig és rájöttem, hogy nem sebzi a granyó. Mikor megkérdeztem nem is tagadta, egyszerűen megmondta, hogy igen, ő nem sebződik. Na ez mi? Azt hittem a cowboyok normálisak...
-
HEMP
aktív tag
Hát kedves LJoE szerintem iszonyatosan mellényúltál: ott voltam Railyardon akkor, mikor 2en elkezdtek mindenkit fikázni és nem mi voltunk: azért is kérdeztem rá, mert ránk abszolúte nem jellemző a fikázás -pláne titeket!- , inkább ellenkezőleg a fikázók leosztása, a kis pöcsök közötti rendrakás. Aki akkor fikázott az -=KEMP=- Fuhrer néven ment fel, utánozva a mi nevünket, valamint Manstein színeit. Alaposan megkevert akkor téged is...(szerverlogban megnézheted.)
Ami pedig a Tigertown mapot illeti: én írtam, hogy ''ciccne'', és Manstit dobtátok.
Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen... 
ui.: A szerver bérlőjének joga bármit tenni a szerverrel, azonban az etikusság, tolerancia és az intelligencia megint egy másik kérdés.
-
HEMP
aktív tag
??? micsoda? kicsoda? Nem tudom miről beszélsz, ha lehetne bővebben....
Egyébként tegnapi sztori: már majdnem vége a Tigertown mapnak, legyaktunk mindenkit
mikor is bejött vki tőletek álnéven és nyomott egy kövér restartot, na fasza, a vége előtt 1 körrel!! Kértem, kérleltem a végén már szidtam, hogy ne legyen már gyökér és váltson mapot, de neeeem..
Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak
Mindegy azért jót játszottunk. Ma? -
HEMP
aktív tag
ááá most néztem csak bele...
Benne volt az is! Köszike 
Más: nem jöttök inkább fel hozzánk? Egyrészt, hogy kikérjem a véleményeteket tetszik-e a mod, másrészt lenne headicon a fejetek felett, ha már egyszer Robajjal összehoztuk! Webdownloaddal gyorsan lejönnek a cuccok, de a honlapon is elérhető minden. He?
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Már csak egy bajom van: nincs engedélyezve a szervereteken a letöltés és nincs meg nekem a zzzpam_sounds.pk3!! Keresem még, de tegnap nem volt idegzetem játék helyett böngészni így maradtam a saját szerveren... Ma leszek, megyek, lövök, halok...

-
HEMP
aktív tag
Izzadó tenyérrel várjuk, hogy legyetek már online vhol, szeretnénk már örömtáncot lejteni elhullott porhüvelyetek felett....

-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
''pl az a gáz hogy a chimstat(...) oldalakon az álnevemen van a sok frag '' ajaj, most akkor mi lesz??
-
HEMP
aktív tag
Uraim, Robaj szerkesztett nektek egy külön bejáratú avatart, amit a szerverünkön láthattok, amennyiben oda merészkednétek...
A klán-tag beírása kötelező, ugyanis azzal aktiválható!!! Gyertek nézzétek meg. 195.228.155.18:28966
Délután postolom a Robaj kollégáról készült screenshotot, a feje fölött egy viharlám[PH!]ával!
-
HEMP
aktív tag
''Petróleum Lam[PH!]a, milyen széép a lángja...''
Bocs, de ettől a poéntól úgy tűnik nem tudok szabadulni!

-
HEMP
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
... vedd vissza a fényerőt!
Igy az elem sem fogy olyan gyorsan... aka elemLam[PH!]a 
-
HEMP
aktív tag
Jamie és a csodaLamPH!a... csak úgy!

-
HEMP
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de ugyanaz zajlik nálatok is mint nálunk: fogyunk, sőt lassan már elfogytunk. Néhányunknál jött a baba, egynél most érkezik, és van olyan nap, hét, hogy fontosabb minden más.. ennyi, a nagybetűs élet lenyel mindenkit előbb-utóbb.
A másik oldalról nézve, viszont mindenki arra ér rá, amire szán időt. Ezen nem érdemes hajbakapni, szerintem. -
HEMP
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hi, akkor ma este gyertek fel megint, újabb 2 mapot pakoltam fel.... Csak még azt nem tudom, hogyan tudnék segíteni, hogy gyorsabban letöltsétek! Ötlet? Az rcon/ftp passok után érdeklődős vicceket mellőzni kéretik!

... és elvileg már normális konfigolt szerver vár titeket, ha sikerült...
-
HEMP
aktív tag
Kedves LamPH!a team, segítenétek?
Lenne egy nagyon gyanús pb-shotom, de fogalmam sincs mihez is kezdjek vele..
Egyáltalán... 
-
HEMP
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem: a pb frissíti önmagát, vagy manuálisan kell letöltenem mindig a legújabb server/kliens verziót?? Ha igen, hogyan és honnan kellene? Köszönöm a segítséget előre is... -
HEMP
aktív tag

---------------------- Thank you, Thank you!------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyelőre 3an vagyunk a klánból, de a többiek is igyekeznek vissza, így mostanság csak publicon vagyunk jelen: ált. Vehicle Rifle Only-n, Werewolfon esetleg CeXen. Fussunk össze hogy szétlőhessem a segged!! 

Kb. ennyi.
Én beleszerettem az első anyázós nap után... Nekem ez tetszik igazán benne és ez hiányzott a codból!

Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak