Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robaj

addikt

válasz Elrood #1825 üzenetére

Ha valakit érdekel, Morzsa írta:

''Másodrészt pedig az üzengetés szvsz kicsit gyerekes,ha már nevén nevezed a gyereket ne üzengess,hogy ezt meg azt mondjátok meg neki nyugodtan írd be nekem is amit közölni szeretnél. ''

''Döbrögivel nyugodtan kezet rázhattok ha már pajtások nem vagytok,amit ugyebár kikértél magadnak mert csak győk2-s IQ.-l rendelkező ember nem érti meg,hogy NEMKÍVÁNATOS SZEMÉLY szerverünkön ezt és a hax témakörben is fejtegetni fogom véleményemet.
    Végezetül pedig idéznélek téged:
    UI: a szövegkörnyezetben csalónak vagyunk titulálva, hiába a ***,
    Erre pedig annyit csak: AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA
    nc….''

:)

[Szerkesztve]

• LJoE

senior tag

válasz Elrood #1825 üzenetére

a *** jelek azért nemrég kerültek oda
    de így már korrektebb
    nem tudom, hogy mivel húzta ki ennyire ez a szerencsétlen hülye a gyufát, bár vannak ötleteim
    de ezt a durcás gyerekes viselkedést sem igazán értem Greeny részéről
    kb. 50-szer kibaszni valakit a szerverről... :) tegnap nem is volt gond Robajunkkal, pedig elég nyűgös voltam én is, de nyilván nem a tegnapi viselkedéséért kapott

én továbbra is azt vallom, hogy Robaj a mi idiótánk és mi rúgdoshatjuk csak
    de valahogy nem szeretnék ebbe a hülye kakaskodásba belefolyni, annyira nem érdekel
    meg az előzményeket sem ismerem
    tegyenek belátásuk szerint, bár a stílus ahogyan előadják helyenként megmosolyogtatónak és gyerekesnek tűnik
    bár a másik oldal is vicces, ha én valahol persona non grata vagyok akkor oda nem megyek és kész, mert tutira nem érzem jól magam

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák