- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mejte
csendes tag
JoE: az emlitett hosszú hétvége nekem jó.
160HUF-ért viszek LÖWENBRAU-t magamnak, illetve annak aki szereti és igényt tart rá.
egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
lehet hogy leszek ma este.
még nemtom, bár már fél8 -
Elrood
őstag
Így elsőre, minden hétvége jó nekem, kivéve a ápr.22-23. nem.
És mivel szórakozom el a mai napot? Hát ezzel: [link]
Régi os levakarása, és felkészíteni a tartalék tartalékának, 3x-s bebiztosítás rulz.
-
retros
tag
sztem az lenne az ideális h minnél többen lennénk + Robaj
-
Robaj
addikt
Május 1-jei hétvége nekem jó is, lém is van rá
Többiek? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt a nyarat ugye nem gondoltad komolyan? Nem egy nagy élmény ám 35°C-ban teljes menetfelszerelésben órákon keresztül rohangálni.
Borús napokra számítva szervezni valamit pedig szerintem több, mint vicces. Ha emlékszel, tavaly 2 hónapnyi tökölés és szervezkedés után esett kútba a dolog - ezért komoly kétségeim vannak, és kicsit komolytalannak is találnám, hogy az időjárásjelentés alapján szervezzünk paintballt. -
Bagya
csendes tag
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de valahova ki kell írnom magamból gyorsan. Tököm ki van azzal, hogy ha én vagyok az éjszakás, akkor főnök tuti rosszul van és nem jön be melózni, a másik nappalost lehetetlen elérni. Én meg itt szophatok majd megint ki tudja meddig. Legutóbbi ilyen alkalomnál 12 helyett megvolt a kellemes 18 órám...Valaki mentsen már meg innen...
Robaj, pénz majd megy ha egyszer a bank nyitvatartási ideje alatt ébren leszek(Joenak meg igaza van, messze van még 20-a)
-
Robaj
addikt
7-e van és alig van péz a számlámon
-
e=mc²
őstag
Igen VEN-re menni kell
akar ide is eljohettek, szallast meg talan meg meg is tudnam oldani ugy 4-5 embernek.
Sztem tavasszal igy eselytelen, max nyaron.... ezt hamarabb kellett volna, akar a mostani 7vegere...
Ez van. Amugy nagyon nehez lesz talalni olyan napokat, ami mindenkinek jo...
Sztem ki kellene fogni egy nem tul meleg, inkabb borusabb nyari napokat mondjuk ugy julius kozepen... Vagy akar egybetenni a vb dontojenek napjaval es kozben sorozni -
LJoE
senior tag
sokat
jó lenne összehozni
az árilis 29-30-1
hétvégét néztem ki, de Z már jelezte, hogy veszprémi egyetemi napok
Bagyának nem jó egy hétvége sem
más meg még csak nem is nyilatkozott, pedig vagyunk még egy páran
akár paintball nélkül is mehet nálam egy összeröffenés, vagy akár máshol
tőlem tehetjük veszprémbe is, csak jó lenne már összehozni a csapatot egy-két sör erejéig
főleg a marhajól sikerült tavalyi viszonylag szerény létszámú repnap után
nekem csak az a bajom, hogy rendesen előre kell tudnom, hogy mikor lesz, mert akkor kvázi szabadságot veszek ki hétvégére, hogy nehogy behívjanak melózni -
LJoE
senior tag
akkor ahogy elnézem kezd megbukni a dolog
egyrészt a nagy tolongás
másrészt már van 2 ellentmondó álláspont
nem vagyok boldog
ma se leszek, holnap se leszek(?), holnapután se leszek
a többiről még nem tudok nyilatkozni -
LJoE
senior tag
emberek
elvileg tavasz van (talán most már kimondhatjuk)
sokszor esett már szó paintballról
1. kérdés: érdekel-e ez még egyáltalán bárkit is?
2. kérdés: ha igen akkor ki melyik hétvégén érne rá?
3. kérdés: ki mennyi sört hoz?
mehetne kábé azokkal a paraméterekkel ahogy anno terveztük
én úgy érzem szigorúan csak mi a klán tagjai (no apuka anyuka barátnő barát (kinek mi az ízlése ugye)) persze nyilván nem én döntöm el, tehát ha az szavazódik meg, hogy jöhet mindenki más is, részemről nem fogok beleszólni
szállás úgy 4-5-6 embernek nálam is megoldható (persze erősen vadkemping stílusban)
és ofkóz áll a tetőteraszos sörözés borozás lónyálazás nálam
ötletek javaslatok miegyéb dánkesőn leülök magamtól -
e=mc²
őstag
cs1.5 rulla
-
Robaj
addikt
PH! multigaming
[Lam[PH!]a] CoD team
[Lam[PH!]a] CoD 2 team
[Lam[PH!]a] Cs 1.6 team
[Lam[PH!]a] MOHAA team
[Lam[PH!]a] UT2004 team
[Szerkesztve] -
retros
tag
ma nemlennék..
de pölö tegnapelőtt is voltam
de csak agyatlanul lövöldöztemFragfest rlz
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
COD2 csapatot nem akartok kezdeni? -
Robaj
addikt
Ha jól számolom elviekben lesz:
Joe, Dog, Flash, Mc, én
(Elvileg még kéne elvileg kéne még lennie elvileg ráérnek talán: Mejte, W, Zsadi, az más kérdés, h. publicolnak COD1/COD2 sd, CTF-en)
Szal lehetnénk egész sokan, monnyuk összegyűhetnénk fél 8 körül, és sajáton nyomnánk fél 9-ig, amikoris - aki van és akar warozni- lehetne wart keresni 9 órára (aminek kb fél 11 környékén lenne vége)
UI: Zsadi is jön emellett a feltételek mellett
Na szóval mindenki ráérne ált warozni, csak nincs kedvük ventrire jönni, okés, akkor visszatér a régi szép idő, amikoris naponta 3x megkérdeztem h. ki mikor hogy...
Ha ez kell, h. összegyűjjűnk, megkaphatjátok
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
lehetseges, hogy a mai szerveren valo elofordulasi eselyem nem lesz a nullaval egyenlo
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Talán én is leszek...
-
Robaj
addikt
Ma este ki tudna lenni? Jó lenne mán warozgatni!
Papi azé nincs, mivel nem csinálunk semmit (tegnap egyedül jól elvoltam...) -
LJoE
senior tag
válasz
#00809728 #63 üzenetére
hűűűű
(azért ezt egy ph! kedvencétől nem vártam volna
)
sőt még cod2 klánháború topic is van
[link]
ezekben inkább hallgatóságra lelhetsz, ez a cheater téma már elég lerágott csont, a CoD2 meg eléggé hidegen hagy minket egyelőre, sajnos azt a játékot úgy cseszték el ahogy van
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #62 üzenetére
Bocsika.Van olyan?
-
törölt tag
Voltam zászlozni COD2 azért már elég jól megy és felmentem egy szerverre ahol 5:5-be nyomták.Volt az ellenfél között Gyurcsány Ferenc aki ugy írtott mindenkit mint állat PUSKÁVAL.
126/18volt a rátája a tőbbieké messze 50/55 ,42/61 stb és ennél rosszabbak.
Kilcamben megnéztem pár lelővésemet amit ő tett.2 szintes épületben mentem volna be majd megfordultam ill aztán még is felmentem a lepcsön ablakon ki és lotty.
Visszanéztem és fel sem megyek a lépcsőn de ő követ végig a fegyverével szó szoros értelmében.Ő sajnos nem láthatott engem mert a ház másik oldalán voltam .Írtam neki legyenszives kapcsolja ki majd kaptam válaszként ??????????
Akkor ahogy mondtátok kimentem Spectbe és figyeltem mit csinál.Gondolom észrevette mert kb ugy 3-4 lelőték és azt írta fagyogat és azért van mert merül a billentyüzete.Utána érdekes modon kb 4-5 lelőték amin el is csodálkoztam.
Ilyen jó arányal kb 20percenként lőhették csak le.
Na mindegy meguntam mert inkább aluszizom mint csaló taknyoknak örömet szerezzek. -
LJoE
senior tag
holnap csatlakoznék én is egy jó kis lövöldözésre
(legalábbis a dolgok jelen állása szerint)
papi kimondtad a tutit, a folyamatos gyakorlás rengeteget jelent -
Zsadi
őstag
Na ezt nem kellene Mester!
Csak azért váltottam puskára, mert akkoriban nem volt neted,és 1v2 puskás kellett volna a csapatba.
Meggyőződésem, hogy ez Veled ment volna párban a legjobban, így hogy elvállaltam, nem vagyok benne biztos hogy jó döntés volt, de kellet egy puskás is.
És az, hogy nekimegyek az ellennek puskával-pisztollyal-gránáttal (ilyen is volt hogy azzal csaptam agyon) az is Neked köszönhető, mert láttam hogy miket műveltél a warokon!
Szal, ha folyamatos játékban lettél volna, max a nyomodban lihegnék, és nem több!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Sokan voltunk... Kösz a játékot, jól elrecskáztam gép előtt
-
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #55 üzenetére
jobb mint en voltam fenykoromban
-
LJoE
senior tag
ne hypeoljátok már ennyire papit, mert elbízza magát
én már sokszor lelőttem, no persze ő engem sokkal többször
azért ez nem volt gyenge anno
[link]
sajnos azóta csak visszafejlődni sikerült
hiába a napi 3-4 óra rendszeres gyakorlás nagyon hiányzik -
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #44 üzenetére
Igen, csak 6vs6 volt kb és mint írtam 29-ből 20 zsadi nyírt ki, Mejte bizonyíthatja, hogy felment bennem a pumpa
-
e=mc²
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #44 üzenetére
enisakajook
enisakajoook -
törölt tag
válasz
FlasH-BacK #39 üzenetére
Oksa igazad van és köszi a meghívást.De 23:00felé már senki nem volt ott.
Multkor felmentem a Csillagfiuk mi szerverünkre amit én is fizetek.
4 kis mitugrász egyből írt kérlek menj el mert gyakorlunk.
Mire én szerinted én ki a f*sz vagyok és miért is jőhettem fel,mert ez ugyanis a mi szerverünk.Vártam 2-3 percet a bocsánatkéréssel majd ugy dőtőttem ki*aszom őket.
Nevetséges azért illedelem az van!!! -
törölt tag
Ne idegeskedj.Én most jatszottam Cod2 zászlosat.Már vezettek 8:1 arányban el kell ismernem megérdemelten mert jók voltak.Szervezetten és okosan csinálták.Mi meg mint a Birkák mentünk ki merre látott.
De azért az ellefél között volt egy srác aki abbol üzőtt sportot,hogy bejőtt oda ahol ''ujraéledsz'' majd ott mindenkit halomra lőt.Mjad megkértem ebből ha lehet ne csináljon sportot mert nem igazán sportszerü.
Azt írta nem nyavajogjak hanem játszak és ha nem tetszik huzzak a picsába.
Azért néha azt kivánom Jézuskától ,hofy fussak vele élőben is őssze.Ugy pofán verném a csunya beszédért,hogy taknya menetet vágna a nyakán.Rühelem ha egy forumon mások előtt valakit leanyáznak ill le Buziznak.Nos ez ment ott 1 órán keresztül.
Eljőttem elegem volt a taknyokból nevetséges sehol se lehet tisztán értelmesen játszani. -
Robaj
addikt
Már kezdtem verni a billentyűzetet:
[link]
29-ből 20x papi nyírt ki...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Mejte mod gomb rlz, 5 percen belül szerkesztheted a hsz-t
-
mejte
csendes tag
én és a kiccsaládom részire, of kóz!
-
mejte
csendes tag
-
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #29 üzenetére
VAZZ
''miemetikus pollialoid''
én kérek elnézést!
leültem. -
mejte
csendes tag
robaj: welcome back!
tuti direkt csináltad ezt az egész felhajtást a neted körül, hogy egy kicsit sajnáljanak a PH!-s komrádok
este leszek 99,325613561547621574321% [+/- 0,006372687832%]
bár... elkezdett furcsa hangokat kiadni a ventillátor a gépben, szal ha szétfolyik itt a ház, akkor nem valószínű. Legfeljebb gyúrok belőle egy T-1000-t
kibernetikus organizmus - élő szövet a belső fémvázon -
Robaj
addikt
Én már M&M-en nevelkedtem
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #23 üzenetére
Hü tényleg ezeket el is felejtettem.Nyamika
-
Qorthral
őstag
Fúú, új topicban irthatjuk egymást
Meg az ellent : )) -
e=mc²
őstag
tessek jonni, ures a szerver
-
LJoE
senior tag
úgy hajnali 3 körül lehet, hogy beesek, de szerintem addigra kihullik mindenki
(én szedek csak béres cseppet??? ööö izé azaz, hogy éjszakai műszakolok)
Robaj azért a te szavadra is így lehet adni: ''lehet örülni hétfőtől nem lesz netem''
erre még mindig itt magyarázol
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mivel a régiben ill az újban nem kaptam választ igy ismét megkérdezném.
Este 22:50után lesz valaki a ph-s szerveren? -
Robaj
addikt
Na erről beszéltem, nem kell szólni modiknak 5000 fölött már nyitni fognak. Na akkor gyúratok rajta vmit
-
zsiga667
addikt
Rozi megint teleoffolt egy topicot?
-
retros
tag
lálálá
nyenyenye
Szerk.: Viki-viki-viktooor..
jah ,meg van 2 db Zsolti a békánk
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Elérkeztünk a totyik harmadik részéhez.
Az előző topikok linkjei:
[Lam[PH!]a] CoD team Archívum I. - [link]
[Lam[PH!]a] CoD team Archívum II. - [link]
További sok kellemes együtt töltött percet, sok fraget és fejlődést mindenkinek.
GL & HF.
Általános tudnivalók
2005. február környékén kezdett összeverődni társulatunk, felvettük a [Lam[PH!]a] nevet. 2-3 hónap elteltével klánná alakultunk.
Az eltelt lassan fél év alatt egységes, meglehetősen színes társaság alakult ki:
BlaCkDoG, Corp.Z (retros), e=mc2, LJoE, Qorthral, Robaj, W, ZsAdI, Bagya, BeerWolf, Elrood, Flash-Back, Mejte
Általában esténként 8-tól érünk rá warokat játszani, de szélsőséges esetben akár hajnali 3ig is eljátszogatunk
Van saját 30 slotos szerverünk, melynek címe: 193.202.89.15:28960
Legkönnyebben az All-Seeing Eye progival tudjátok ezt megtalálni, mely letölthető innen: [link]
Honlapunk megtalálható itt: [link]
CoD-dal, vagy CoDUO-val kapcsolatos kérdéseid helye itt: [link] van, COD2-vel kapcsolatban itt kérdezz: [link]
Tagfelvétellel kapcsolatos tudnivalók:
Saját szerverünkön bárkit szívesen látunk publicon. Azonban ha csatlakozni akarsz hozzánk, mérlegeld, vajon megfelelsz-e a lentebb leírottaknak:
- A csapat átlagéletkora kb. 24 év, részben ezért, részben a fiatalok túlnyomó többségénél tapasztalt nem megfelelő hozzáállás miatt 18 év alatt NEM veszünk fel tagot.
- Lehetőleg a PH!-n se 3 napja regelt 2 hsz-es újonc legyél.
- Az alapgondolat az, hogy FONTOSABB az, hogy mennyire tudsz beilleszkedni és mennyire illesz bele kicsiny csapatunkba, mint az, hogy adott esetben mennyire játszol jól. Ha az előbbi nem megy, az utóbbi már nem is érdekel minket.
- Ha a fenti 3 kritériumnak megfelelsz, már jó esélyed lehet a bekerülésre, de természetesen az is számít, hogy mennyire jól CODozol
- Mindemellett érdemes szem előtt tartani, hogy a warteamünk erősen kialakult, valamint a szerverért fizetőknek előjoguk van a csapatba kerülésre (Ha gond lenne abból, hogy éppen ki játszik.).
- Az eredményességnél fontosabb az, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk, hiszen végső soron ezért játszunk.
Lényegében ennyi, FighT foR LamPH!a!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged