- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
És Zveli nameg juhász?
W, megjött pénz!
Rose'n night bar-ba vittek haverok, háááát 6K egy pezsiért?Látvány azé jó volt, utánna inkább mentünk csocsózni meg biliárdozni, nameg félig részegen darts-ozni, jónéhány nyíl mellément
4-re hazaérek... anyám reggel 7-kor kelt... első 4 órám nincs, mert előadás, de akkoris... király -
Bagya
csendes tag
Hopp, most nézem, hogy már megint volt egy ünnepeltünk, így hát Boldog Születésnapot Robajunknak
-
norbiphu
őstag
válasz
FlasH-BacK #493 üzenetére
és az intro filmet nem akartok forgatni? én személy szerint nagyon birom az ilyen ''filmeket''. anno a CSben forgattak valami hosszabbat, a címére már nem emlékszem de valahol még azt hiszem meg van
.
-
norbiphu
őstag
válasz
FlasH-BacK #484 üzenetére
ha kell ember a forgatáshoz szóljatok
egyébként tetszik az ötleted
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Keresett Uram, vagy Robaj elmebajkodik már megint?
-
Zsadi
őstag
Kémeim jelentették, hogy este 10-től Robaj bajtárs egyéb elfoglaltságai miatt, nem fogja feszegetni idegrendszerünk határait.
Tehát aki egy kellemes, laza, családias hangulatú ventrihangulatra vágyik, ki ne hagyja a mai estét!
ui:már hűtöm is a söröket.... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Bóóóóóódog szülinapt Robaj! Hány éves is lettél, öt?
-
Zsadi
őstag
Boldog Szülinapot LagMester!
-
FlasH-BacK
senior tag
Jaja, happy bday!
Intronak tényleg nem kéne túl hosszúnak lennie.. a lamphára én is gondoltam, arra stalin jó is lenne mert ott sok a lámpha.. sőt, már ki is ötöltem egy kis történetet:
Zsadi lámpánál melegedős története (valahogy majd megoldjuk, hogy életszerü legyen), aztán hirtelen egy csapat fricc ránk rontana, mi meg megvédenénk magunkat a ppsh-inkkal. nagyjából ennyi lenne.
-
LJoE
senior tag
Bódog szülinapot Robaj!!!
te kis taknyos -
Pacák
senior tag
Akár lehetne egy klasszikus oldalbatámadásos jelenetet rendezni, két közel szembenálló fedezék kellene hozzá. A fritzek először nyugisan járkálnak a fedezékükben, tesznek-vesznek, őrködnek. Eközben a GI -ok már kúszva elhelyezkednek velük szemben a másik fedezékben. Az idilnek végeszakad, mert az egyik (géppuskás?) fritzet lekapja egy mesterlövész, és GI -ok egyik fele két BAR golyószóróval és néhány Garand öntöltővel szemből tűz alá veszi a németek fedezékét, ezalatt a GI -ok másik csapata szélről megkerüli és oldalba kapja gránátokkal, Thompsonokkal, M1A1 karabélyokkal a fritzeket.
A német oldalon többnyire a Mauser lenne az egyéni lőfegyver, egy-két MP-40, kellene egy MG-42 -es. Ha nincs a kinézett pályarészen telpített MG, akkor ideiglenesen lehetne engedélyezni az FG-42 -est nekik, már nem emlékszem, hogy a játékban van -e automata üzemmódja, de talán igen. (A játékban tapasztalható koncepcóhoz képest ennek olyasmi szerepe lehetett, mint a BAR -nak, csak kapott egy távcsövet is.) Az MP-44 viszont túl nagy tűzerőt jelentene. -
Zsadi
őstag
válasz
FlasH-BacK #477 üzenetére
Csak az a kérdés, mit akarsz csinálni az introban?
Felvenni hogy mindenki felveszi a pozícióját, vagy mit? Ellen nélkül szvsz unalmas úgy.
Vagy úgy kellene, hogy pl támadó/védőpárok szemszögéből felvenni ahogy méregetik egymást. Vagy mittudom én, ezt így leírni bonyi.
A választott fegyver szerintem teljesen mindegy hogy mi, ilyenkor nem nézik a történelmi hűséget úgy sem. Valami rövid frappáns intro kell, amiben kirajzolódik a LamPHa fénye, oszt jóvanna.
Télleg, keresünk egy szobában egy lámpát, odamegy köré a csapat, elkezdi bashelni, és vagy úgy néz ki hogy a kezünket melengetjük, vagy nem.... -
Bagya
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #474 üzenetére
Mondtam utánna is, hogy nem probléma, van, hogy az ember előbb cselekszik, mint gondolkodik
Egyébként kértem bocsánatot, de az ilyet nem public-ba írom, hanem a csapatnak.
-
Pacák
senior tag
Elég egyértelmű a könyv elején a leírás. Az Elit Alakulat, 17. oldal. ''Minden szakaszt három, tizenkét tagú pukás raj és egy hattagú aknavetős félraj alkotott. Lévé könnyűgylogos-alegység, az Easy minden puskás raja rendelkezett egy géppuskával és minden aknavets félraja egy 60mm es aknavetővel.''
Amit én tudok még, hogy minden rajt egy tiszthelyettes (őrmestertől felfelé), és a helyettese, egy tisztes (őrv, tizedes) vezetett. A rajvezetőnél már lehetett Thompson, a helyettesnél meg BAR golyószóró. A bakák eleinte (D-1 nap) még M1 -et, később (Market Garden) részben M1A1 -et is kaptak. Az egyik ember persze 0,50 -es géppuskát cipelt, az viszont csak a UO -ban van. -
FlasH-BacK
senior tag
most kivételesen én voltam. csak láttam hogy tk-zott valaki, vártam, hgoy bocsánatot kér-e asztán mivel nem kért ezér hoztam eme furcsa döntésemet..
azt mondjuk nem mérlegeltem, hogy a név szinezése milyen szexuális ízlésre utal
, így hát gyanúm se volt rá, hogy esetleg közülünk való az illető.. még szerencse, hogy csak simán kickeltem, mert utána fény derült mindenre, mikor visszajött Bagya.
Úgyhogy mégegyszer bocsi, mester
A movies dologhoz meg: legyen inkább stalinon az intro? az mégis stílszerübb.. meg gondolom egy csomó frag azon a pályán lesz. csak ott meg nem lenne annyira látványos az egész...
Ja Zsadi: sztem azok sima pb shotok, nincs rajtuk semmi gyanús.
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
5 nap még rengeteg idő, nyugi van.
Ma hosszú idő után újra tiszteletem tettem a szerveren; volt egy tökvéletlen TK-m és már meg is kaptam a kickem...hja, vannak még buzgó adminok....
Pacák: benne van igen, de mikor Carentant bevették, akkor a század töredéke került még csak elő, emellé sokan ugrás közben elhagyták a lábzsákjukat, amiben volt többnyire a fegyverük is, így mindenki azzal volt, amit talált éppen...
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
FlasH-BacK #464 üzenetére
Akkor utána kéne nézni gyorsban, hogy a 101. légiszállítású hadosztályban hogyan is épült fel egy raj fegyverzetileg. Mert ugye Carentan -nál a 101 -es harcolt. Este leveszem az Elitalakulatot a polcról. Mintha lenne ilyesmi benne, hogy hány puskás, hány géppuskás, hány tisztes, tiszthelyettes van egy rajban/szakaszban. Egész életszerű a dolog.
-
Robaj
addikt
5 nap van máj 20-ig!!! A mail már majd' 1 hete ment.
-
FlasH-BacK
senior tag
Lehet, hogy megfutamodtak Robaj kegyetlen pusztító ereje elől...inkább mentették ami még menthető
Ja igen, mindenkinek:
A fragmoviehoz intro gyanánt egy a játékban ''forgatott'' kis jelenetsort gondoltam készíteni, melyhez kellene 1pár ember. És ha valakinek van valami jó ötlete az ne tertsa magában..
Én arra gondoltam, hogy pl carentanon, amcsi basen a teherautóból kiugrálna szép sorjában a 11 ember, aztán mindenki felvenné a pozícióját, valaki meg közben spectből veszi a jelenetet. Vagy valami hasonló..
[Szerkesztve] -
-
Zsadi
őstag
Elég ha meghallom a hangját.
server disconnected, invalid pass, ventri mute, name rename, change game, msn off....
Csak azt nem tudom, miért nyöszteti az embert a ventrivel......valamelyik nap is, erőt vettem magamon, mindenféle ellenérzést, fóbiát félretettem vele szemben, erre meg se szólal, nem is játszik, majd közli hogy elmegy warozni...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
|NiTro| és CA'gamers ellen nem jáccunk, Loháék hívtak beugrónak és 1. map 2. felénél leléptek... ill. server disconnected, invalid pass...
-
mejte
csendes tag
köszönöm, köszönöm a sok szülinapi jókívánságot!
ajándék gyanánt gyertek fel ventrire, oszt lövöldözzünk egy jót! -
Bagya
csendes tag
Csatlakozva az előttem szólókhoz: Sok Boldog Születésnapot mejte
-
Zsadi
őstag
Boldog szülinapot Mejte!
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
Mejte!
-
Robaj
addikt
Sok boldog szülinapot mejte csapattárnak!
-
Robaj
addikt
2 hét - 1 hónap múlva lesz új internyet. Addig húzom-halasztom, h. egyáltalán legyen net.
Szerződés már tegnap fel lett adva, de a kecsói T-com-t (annó még matávot) ismerve mire vonalat kapok... amúgy 2 hét lenne kb. -
Zsadi
őstag
''ugyanakkor - bizonyára mind - nagyon örülünk neki, hogy a ''normális'' játékstílussal kizárólag a publicot ajándékozod meg. pont.''
Na ezzel annyiban vitatkoznék, és a Chimerasok serverén, már nekem ég a bőr a képemen a hülyeségei miatt. Nincs olyan nap, hogy ne szólna rá valamelyik....vagy ne rúgja ki.
De ez legyen az Ő baja.
Lag problémái minden igaz, hamarosan megoldódnak, de ezt majd Ő elmondja, ha akarja. (Vagy már el is mondta....)szerk. jé, még nem járt itt
Félreértések elkerülése végett, nem Robajoltásról van szó. De egyszerűen hihetelen amit művel néha, és akkor még nyösztet a ventrivel, holott látom hogy csak a hülyeséget nyomja a közösbe.
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
ha minden második szökőévben félszer megtisztelnél minket azzal, hogy legalább a komolyabb war-okon nem lagzod szét az atyaúristent és nem adod az idiótát, akkor valamivel több kedvünk lenne hozzá, állítom.
ugyanakkor - bizonyára mind - nagyon örülünk neki, hogy a ''normális'' játékstílussal kizárólag a publicot ajándékozod meg. pont. -
Robaj
addikt
De ha feljönnél ventrire, akkor nem írogatnék semmit. Ezek arra mentek, h. gyere már fel ventrire. Ha ezzel megbántottalak volna, akkor elnézésedet kérem. Ha továbbiakban meglátlak vmi public szerveren, akkor Zsadi, nem jössz ventrire kifejezést fogom használni, remélem megfelel így.
Sőt nem is írnék semmit, ha feljössz szerverre ahol vagyok, és pár körön belül/előtte is akár feljössz ventrire.
Tegnap is Joe feljött nem játszott semmit, de fenn volt.
Ma este ki lesz/lenne? Kéne már warozni! -
Zsadi
őstag
1. Jó lenne, ha a ''papi''-zást hanyagolnád public servereken. Itt, meg magunk közt (ventrin) elmegy, nincs is semmi bajom vele, de amikor mások azzal poénkodnak, akkor már gusztustalan.
2. Ha máskor írok valamit msn-en, akkor legközelebb ne hozd fel azt se semmilyen public serveren, mert nincs semmi kedvem az adott személlyel ezen agyalgatni.
3. Grat, hogy tegnap közel 2 perc alatt elvetted a játéktól a kedvem. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #437 üzenetére
Re'ka = Loha, és a másik 3 csapattag is Corps-os
-
Pacák
senior tag
Milyen nicknéven vagy puskavégre kapható?
-
LJoE
senior tag
nekem minden 5 kivéve biológia az 3, de azt utáltam
na és???
egy érettségi nem adja vissza, hogy ki mit tud
szerintem hagyjuk is, mikor volt az már, 7 éve (belegondolni is szörnyű, és akkor én még kis taknyos vagyok egyesekhez képest)
Robaj szerverpézfizetéssel mivan? nem mintha nagyon akarnék, de ilyenkor már szoktál irkálni
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #425 üzenetére
És a magyar? 3-ast kaptam anno
-
norbiphu
őstag
megmondaná valaki hogy a cl_maxpackets és cvar rate értékeit hol kell átírni? eddig nem sírt miatta a pb chimeran de ma sír és nem találom hol van
köszi! -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #420 üzenetére
1: Sok siker vizsgákhoz, remélem a hétfő-keddi sikerült, azért nem írtalak téged, de ma jönnöd KELL
2: Azért w és Zsadi, mert tudom, h. ált gép előtt vannak este, csak fel kéne ventrire mászniuk...
3: A többiek meg olvassák, és jönnek -
Robaj
addikt
Zsadi, W ma lesz mejte, én, legyetek Ti is
-
mejte
csendes tag
aszonta Robaj, hogy írjam ide, hogy ma este fél9 - 9 körül leszek (legalábbis eddig úgy néz ki).
gyűjjék aki tud.
PH!-t két hete nem olvastam, valaki össze tudná foglalni egy 4 soros bekezdésben, miről maradtam le? (ROBAJ: te NE, mert ahhoz nyitni kell egy új topic-ot)
-
e=mc²
őstag
900 napja a PH!-n
-
Robaj
addikt
Csak h. mindenki tudja
Digitális technika: 2006.05.23. 10:00, 10/6
Villamosságtan: 2006.05.26. 9:00, 4/311
Vállalkozás gazdaságtan: 2006.05.30. 9:00, 1/311
Operációs rendszerek: 2006.05.31. 9:00, Nagyelőadó -
LJoE
senior tag
mivan Robaj beindult a vizsgaidőszak? vagy mi ez a nagy pangás?
a héten nem nagyon lehet velem számolni, esetleg csütörtökön
már ha érdekel valakit egyáltalán -
retros
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #409 üzenetére
multiban ezzel vitatkoznék..
mármint sprint. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Kinézetre szerintem nagyon rendben van (már ha tényleg ilyen lesz játék közben, és nem egy előre renderelt animot láttunk). Nem merek belegondoloni, hogy ha esetleg lesz PC-re is, akkor milyen gép kell majd alá...
A sprintelés szerintem nem hülyeség, én hasznosnak találom. -
Robaj
addikt
Ezt meg kell nézni
[link]
Bagya: sprint lesz benne... egy COD+CODUO keveréke... COD2 UO
Érzésem szerint HA kijön PC-re nem fog nagy sikert aratni...
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
[link]
CoD3 trailer, sajnos, csak konzolra jön ki ősszel. Kíváncsi vagyok, hogy PCre mikor jön ki, és feledteti-e majd a 2 hiányosságait... -
Robaj
addikt
Elnézést kérek mindenkitől, de nagyon fontos volt, és a GAMF-osok meg hazamentek és otthon nincs net... ill. nem vették fel a digitet. Elroodról meg tudom, h. digitből szigózott.
-
LJoE
senior tag
azt hogy Bagya nagybácsi lesz, azt szívesen olvassa az ember és közérdekű infónak tűnik
de ezt a zagyvaságot nem lehetne magatok közt???
Új hozzászólás Aktív témák
- C# programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest