- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1199 üzenetére
Nem már megint, akkor elmaradt a költözkötés
Az csak 1 órás leállás volt...
-
Robaj
addikt
Előreláthatólag hétfőig áll a szerver. Utánna költözés linuxra.
-
LJoE
senior tag
jó akkor ezek szerint mellényúltam, sorry
elég fáradt voltam aznap és nem túl jókedvű
a másik klántárs nevében meg nem tudok nyilatkozni, de továbbra is fenntartom, hogy kurvára idegesít ha chatnek használják a játékot, azért ezt megtettétek nem keveset, és még a cod topicban is büszke vagy rá
na mindegy, erről ennyit, ettől függetlenül ha nem is ti voltatok, ráuntam ezekre a nyomoroncokra, a sorozatos baromságokra, tényleg vége számomra a CoD-nak -
Robaj
addikt
Kutya, megjött a havi!
-
HEMP
aktív tag
Hát kedves LJoE szerintem iszonyatosan mellényúltál: ott voltam Railyardon akkor, mikor 2en elkezdtek mindenkit fikázni és nem mi voltunk: azért is kérdeztem rá, mert ránk abszolúte nem jellemző a fikázás -pláne titeket!- , inkább ellenkezőleg a fikázók leosztása, a kis pöcsök közötti rendrakás. Aki akkor fikázott az -=KEMP=- Fuhrer néven ment fel, utánozva a mi nevünket, valamint Manstein színeit. Alaposan megkevert akkor téged is...(szerverlogban megnézheted.)
Ami pedig a Tigertown mapot illeti: én írtam, hogy ''ciccne'', és Manstit dobtátok.Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen...
ui.: A szerver bérlőjének joga bármit tenni a szerverrel, azonban az etikusság, tolerancia és az intelligencia megint egy másik kérdés. -
LJoE
senior tag
nem tudom melyik okostojásotok volt, de kicsit untam a stílusotokat
nálam alapból ki van kapcsolva a chat, mint ahogy sokunknál is, mert kib@szottul tele a tököm, hogy kis pöcsök nem játékra, hanem chatelésre, azon belül egymás fikázására használják az egészet
faszláma, hunpro, lol, stb, stb...
de nicket váltott aztán néztem a chatet, és jött a lamphi lószar skill és hasonló szövegekkel, miután nem volt kedvem rendőrt játszani railyardon, hogy ki kit tkzott le, ilyenkor én mindkét egyént szoktam kibaszni, aztán gondolkodjanak, de mivel az egyik közületek volt, így mély levegőt vettem és inkább leléptem, de elkeseredtem, hogy úgy látszik öreg vagyok én már ehhez és az ilyen kisded barom játékokat rosszul tűröm
a tigernél ugyan a szerveren voltam, de nem én restartoltam, tudom, hogy ki volt, ha akarja felfedi magát, de mivel ő is fizet a szerverét, azt hiszem szívejoga azon a pályán játszani, ahol kedve van, ha nem tetszik el lehet húzni más szerverre osztani az észt
itt mondjuk már jókat röhögtem, hogy valami Killer-nek szólogattatok be, hogy váltson már, holott semmi köze a klánhoz
egyébként volt indok a kicknél is, egyszerűen ráunt az illető a stílusotokra, elindult a cicc-cicc, meg hasonló nyálverés, amit én is rühellek, én láttam a commentet a consoleban, neked is kellett volna
na mindegy, nem rátok vagyok mérges, hanem úgy egyáltalán megerősödött bennem újból, hogy ne akarjak időt szakítani a publicolásra, vagy ne a saját szerverünkön tegyem, és álnéven, csak a saját szórakozásomra
csak akkor minek fizetek érte?
egy pont volt mikor kezdtem jól szórakozni a chates faszságokon, mikor kispöcs beirkálta, hogy ő lanpartyn piált végig, mert hát nehogymá egész nap kockuljon, hát alap
na itt majdnem legurultam a székemrőlmenősrác hintette az igét
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
UI: Vmelyik nap írtam, h. sok csíter volt a szerveren. Megjött a psb-s ''jelentés'', h. milyen nickeken nyomta:
[link]
A bia! cod2-s részlegéből felment szerverünkre (cod1), nyomta ^#b!a|supremE|cod2 néven, lelépett, majd álnéven vissza a szerverre és WH...
És mint utólag kiderült valóban a bia-s supreme volt. (A klán lídert felkerestem, h. lehet csak álnév volt, de rákérdezett srácnál és be is vallotta...)
Evvan...
Legalább PB nélküli szerveren csítelnének -
HEMP
aktív tag
??? micsoda? kicsoda? Nem tudom miről beszélsz, ha lehetne bővebben....
Egyébként tegnapi sztori: már majdnem vége a Tigertown mapnak, legyaktunk mindenkitmikor is bejött vki tőletek álnéven és nyomott egy kövér restartot, na fasza, a vége előtt 1 körrel!! Kértem, kérleltem a végén már szidtam, hogy ne legyen már gyökér és váltson mapot, de neeeem..
Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak
Mindegy azért jót játszottunk. Ma?
-
Robaj
addikt
Ment mail 9 embernek! A havi szerverpéz 334 ft, aug 10 a határidő. A késésért itt is elnézést kérek, de mire szerződésmódosítás meglett...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1182 üzenetére
Hát nem vágta ki, ezé van auto SS
Adj rá gammát a képre -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1180 üzenetére
-
Robaj
addikt
Hmmm 2 napig nem vagyok és 5 csíter járt a szerveren
-
Robaj
addikt
Na gémeltetek?
-
HEMP
aktív tag
ááá most néztem csak bele...
Benne volt az is! Köszike
Más: nem jöttök inkább fel hozzánk? Egyrészt, hogy kikérjem a véleményeteket tetszik-e a mod, másrészt lenne headicon a fejetek felett, ha már egyszer Robajjal összehoztuk! Webdownloaddal gyorsan lejönnek a cuccok, de a honlapon is elérhető minden. He?
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1172 üzenetére
Már csak egy bajom van: nincs engedélyezve a szervereteken a letöltés és nincs meg nekem a zzzpam_sounds.pk3!! Keresem még, de tegnap nem volt idegzetem játék helyett böngészni így maradtam a saját szerveren... Ma leszek, megyek, lövök, halok...
-
Robaj
addikt
Kutya: utólagos engedélyeddel elkezdtem xhtml 1.0-ba lampha weblapot átnyomni, index.html kész is van, többit majd pénteken, ja és szerdán csütörtökön nem vagyok. (ill. csüt 19:00 után)
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1167 üzenetére
Pontosan 3
Elrood, Flash, én, meg néha meg mejte
Aztán néha látom Zsadit, Joe-t, W-t, Kutyát-t.
Bagya, Z nagyon ritkán, sőt szinte semmikor
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Fakelzug van érvényben.
Tegnap este Lam[PH!]a szerver üres, minden más szerver meg eltűnt a kedvencek közül...
Ilyenkor miva'?
HEMP: az örömtánc a hullák fellett HQ üzemmódban nem biztonságos. Az utolsó elhullott ellenfél hullája helyén ott spectel majd az összes elhalálozott ellenfél és nagy valószínűséggel be fogják tájolni, hogy hová is kell a friss, háromdarabos gránátkészletet átszórni a falak felett..
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
Izzadó tenyérrel várjuk, hogy legyetek már online vhol, szeretnénk már örömtáncot lejteni elhullott porhüvelyetek felett....
-
Robaj
addikt
Kutya, privi ment.
Flash, múviról vmi hír? Jól áll?
Esténként igazán lehetne jönni gamézni, jó tudom nyár, meg mindenkinek dolga van, de akkoris -
FlasH-BacK
senior tag
cod.hu-n be volt linkelve a teljes screenshot, pingekkel, ott tigeren az összes lengyelnek 48 alatt volt a pingje, az agu-soknak meg sokkal szarabb pingjeik voltak. az igaz, hogy railen már voltak 100 körüli pingek lengyel oldalon, de nem is mindenkinek, úgyhogy szerintem rohadtul nem a szerver miatt volt nagy pingjük, csak erre fogják... meg hogy funból játszottak végig...
hát, azt hiszem ha ez igaz, akkor nagyon is megérdemelték hogy kikaptak, mert az aGu tényleg komolyan vette a meccseket szerintem, és a demobol is látszott hogy nagyon szervezetten játszottak.
-
Robaj
addikt
-
Elrood
őstag
CoD1 kérdés.
Van a brightessnek parancsa a konzolban? Unom, hogy minimájzer után folyton kikell másznom a setupba, egyszerűbb lenne egy gombra beállítani. -
Robaj
addikt
Újra műxik a lampha weblap: [link]
A warképeket most töltöm fel, köztük a 4 napja jáccott 3vs3-at -
Elrood
őstag
- Riadó, riadó, RIADÓ !
- Más egyéb?
- Maga hivatásos?
- Nem, lokátoros.
- Mondom a felvonulási koordinátákat !
- Egy pillanat, csak megfordítom itt a kolbászt.
- Mennyi idő kell a felvonuláshoz?
- Ha most mondjunk elindulnánk, már ha elindulnánk, akkor 6-8 óra. Ha sietünk, akkor 9.
Szerencsére megtaláltam notin -
Elrood
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1148 üzenetére
Aki esetleg rákeres valahol: (ha jól emlékszem)
Bajor - Gávölgyi : Gyorsreagálású erők -
e=mc²
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1146 üzenetére
meg csak most tetszik rajonni?
-
Robaj
addikt
-
LJoE
senior tag
iszik is, öreg is, és bealáz
utálom is rendesn
te meg Robaj lesheted, hogy mikor megyek legközelebb ventrire
múltkor felmentem, megelőzendő a rinyálást
erre azt hallom, hogy pill minnyá jövök, aztán beszélgetsz a semmivel arról, hogy te most nem érsz rá mert msnezel
hát nyazsgem... -
Pacák
senior tag
[link]
Könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól.Mindezt 32 évesen, megkopott reflexekkel..
-
Robaj
addikt
[link]
Picit bugos a codom -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1138 üzenetére
exactly, nem elírás...
-
FlasH-BacK
senior tag
Megint elkunyizták a szervert, úgyhogy azért van lezárva. De ha valakit zavar, akkor elküldöm őket.
Akár Joe módszerével is.
-
retros
tag
fú de lemaradtam
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1134 üzenetére
miféle kultúra b@zmeg??? kicket mindegykinek!!!
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Bepötyögtem a nfly-os care+stalint, kutya, w, zsadi, én vagyunk benne, rólam van a legtöbb (mivel saját demo), utánna Zsadinak sok, majd Kutyának 2, W-nek 1 lövése
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1128 üzenetére
Amennyit bír a szerver, minden maradna ugyanígy mint most. Mivel RG úgyse tudja ellenőrizni a slotszámot (ezt már ő mondta)
-
-
Robaj
addikt
Flash: a nightflyos demohoz időzítés bepötyögve
Mikor is lesz kész?
Bazz akartam feltölteni demókat de a tárhely tele.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Szerverár 3000-ért megfelel? Vagy próbáljak még 500 ft-ot alkudni?
-
Robaj
addikt
Most van elegem a chimerásokból. Lődözök, 24/10-es statnál máguska hátbalő, meghalok, megkérdem mié, nincs válasz. Jóvan. Kövi körben lelő Greeny. Nevet váltok: I hate fu+varazslo, erre kick, párszor visszamegyek. Lődözök, kick, 1ik körben akarok granyót dobni, de elszámoltam magam, és robban kezemben, véletlenül Greeny vagy Maguska is meghalt. Visszamegyek, msn-en keresnek (spectbe vagyok ugye, minimizer rlz), beszélgetek, egyszer csak a monitor gammája felmegy (pl mapváltásnál COD minimizer miatt), erre mit látok? Banned... pfff....
-
HEMP
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #1118 üzenetére
''pl az a gáz hogy a chimstat(...) oldalakon az álnevemen van a sok frag '' ajaj, most akkor mi lesz??
-
HEMP
aktív tag
Uraim, Robaj szerkesztett nektek egy külön bejáratú avatart, amit a szerverünkön láthattok, amennyiben oda merészkednétek...
A klán-tag beírása kötelező, ugyanis azzal aktiválható!!! Gyertek nézzétek meg. 195.228.155.18:28966
Délután postolom a Robaj kollégáról készült screenshotot, a feje fölött egy viharlám[PH!]ával! -
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #1109 üzenetére
tartsd meg az aprot, nekem nem kell
)
-
LJoE
senior tag
Robaj ment pénz, holnapra ott lesz
-
retros
tag
válasz
FlasH-BacK #1112 üzenetére
van csapat?
-
Pacák
senior tag
Vén fejjel ezt is megértem.
Mostanában végre előfordul, hogy pozitív a mérleg a kör végén. Mármint több skalpom van, mint ahányszor kilyukasztoták az irhámat.
Lehet valami a célzóvíz dologban is, mert a cseh sörök után jobban megy a pontlövészet.. -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1109 üzenetére
Akkor már hetijegyre okés? Ne legyél már ilyen zsugori
-
e=mc²
őstag
válasz
FlasH-BacK #1106 üzenetére
jatszd meg a 6, 18, 19, 57, 73 as szamokat ;)
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1105 üzenetére
Nos, akkor szervezhetjük a lampha talit a prodigy koncertre is akár
Csak ne lenne rohadt 6k a napijegy... és 11-én tuti hogy kinnt leszek, úgyhogy akkor 12k kellene...
na mindegy, addig még lehet hogy találok egy érvényes telitalálatos sorsjegyet
-
Elrood
őstag
Dejót gémeltem ma, csak úgy hullottak az emberek körülöttem (természetesen S&D)
.
BAR-ral ismét tudok jól lőni.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1101 üzenetére
thx
tudom, hogy elvesztemakkor már nincs ami visszafordítson
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Gratz!
Nagyon rendben van... Azért jó neked, hogy olyan magasan laksz, én itt a betondzsungelben csak egy egész kis résen látom a villámokat - bár ma erre nem is voltak.
Autót simán kitaláltam, ennyire ismerlek már. Pláne, ha mejte is benne van az ügyben.
Ha elmész megnézni, akkor elvesztél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged