- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
-
Elrood
őstag
Nem akarom megsérteni Zsadi-t, de én már találkoztam ilyennel, nem is egyszer, és nem Zsadi volt az

( pl. rám is igaz volt egyszer kétszer ebből a felsorolásból kettő
) -
Robaj
addikt
-
Pacák
senior tag
-
Robaj
addikt
Zsadi hogy tetszett a tegnapi?
hej, mail 2x is ment, dog megkapta, úgyhogy többiek is (valszeg), de topicba is írtam párszor: lééééééééééé -
Robaj
addikt
Pontosan ahogy dog írja, rajtad kívül ki azaz állat, aki egy hentelős pályán (nem tudom a nevét
, talán townville? - amelyiknek a közepén van egy templom ) puskával szaladgál és úgy osztja a fejeseket, h. csíterezik?
Engem is leszedett ez a ''valaki'' olyan csípőlövésekkel, amiből úgy gondoltam csak TE lehecc.
Meg a tipikus nem színezős név. Stalinon connection timeout-al kilépett az a ''valaki'' és pont eltűntél msn-ről.
Szóval ezekből gondoltam, hogy Te lehettél. -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
FlasH-BacK
senior tag
Linket olvass

Letöltesz egy progit, nekem a Jphone jött be. A 3chungary oldalon regelsz, telószámot is kapsz, feltöltöd az egyenleget, majd kitöltöd a progi beállításait, és telózol.
Kb ennyi. Mobilra drága (54 FT), de vezetékesre qrva olcsó, pl BP és németoszág 1 FT. Csak 2 hónap alatt (amíg fel lehet használni), a 20K-t sehogy nem tudom letelózni...Nekünk x-lite van, és neophoneal szoktuk hasznalni.. De majd megkérdem itthon hogy kell-e vkinek.
-
Robaj
addikt
Hát, ha valaki meglátja h ebben a topikban 800-ért hirdetted, az hülye lesz annál drágábban megvenni, inkább az már 800ról kezdi majd az alkut

Egyébként ez neophone kártya?
Linket olvass

Letöltesz egy progit, nekem a Jphone jött be. A 3chungary oldalon regelsz, telószámot is kapsz, feltöltöd az egyenleget, majd kitöltöd a progi beállításait, és telózol.
Kb ennyi. Mobilra drága (54 FT), de vezetékesre qrva olcsó, pl BP és németoszág 1 FT. Csak 2 hónap alatt (amíg fel lehet használni), a 20K-t sehogy nem tudom letelózni... -
FlasH-BacK
senior tag
Igazad van, akkor nem is volt még eladási szándékom (amit linkeltél), az csak poén volt, a 900 az komolyan, 1x 800-ért akartam, de úgyis lealkudják 800-ra a 900-et. Privit meg írtam mennyi lenne a lamphasoknak, de abból már nincs alku
A szöveget meg a kecsói topicból másoltam be ide, IGAZAD van, ide nem 900-at akartam 
Joe, jó pihit.
Nekem hiányzol cuncimókuskám, drágaszágom
[Szerkesztve]Hát, ha valaki meglátja h ebben a topikban 800-ért hirdetted, az hülye lesz annál drágábban megvenni, inkább az már 800ról kezdi majd az alkut

Egyébként ez neophone kártya?
-
Zsadi
őstag
Igazad van, akkor nem is volt még eladási szándékom (amit linkeltél), az csak poén volt, a 900 az komolyan, 1x 800-ért akartam, de úgyis lealkudják 800-ra a 900-et. Privit meg írtam mennyi lenne a lamphasoknak, de abból már nincs alku
A szöveget meg a kecsói topicból másoltam be ide, IGAZAD van, ide nem 900-at akartam 
Joe, jó pihit.
[Szerkesztve]Majd öcsémet megkérdem érdekli-E kártya.
-
Robaj
addikt
Joe, jó pihit.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
látom mindenkinek csinosan agyára ment a meleg

üdvözlet a csodás dimbes-dombos rétes-virágos zalából
jó itthon lenni, nem hiányoztok
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
Home hűtés kb. bevált.
Tudjátok linkeltem a képet a 113fokosról. Akkor a max 120fok volt, 22-24 fokos szoba, alaplap az asztalon.
Most már zárt házban van, szobában 30-32fok
, és 100fok volt a max. Undyinggal kb. 80-85 fokot tudtam kihozni.
Tudom ez is sok, de 1 éven belül ez úgy is le lesz cserélve.
Ja, és ram probléma megoldva, 1giga ram dualban, jejeje
.
[Szerkesztve]Mennyi vizsga van még hátra? Itten már vége van a vizsgaidőszaknak.
-
Elrood
őstag
Home hűtés kb. bevált.
Tudjátok linkeltem a képet a 113fokosról. Akkor a max 120fok volt, 22-24 fokos szoba, alaplap az asztalon.
Most már zárt házban van, szobában 30-32fok
Tudom ez is sok, de 1 éven belül ez úgy is le lesz cserélve.
Ja, és ram probléma megoldva, 1giga ram dualban, jejeje
.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
-
e=mc²
őstag
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát ja, csak ugye általában akkor jön a rókakoma, amikor már a szédülés, émelygés elég sok ideje tart, és utána meg ált. annyira kész van az ember, hogy nem segít rajta h könnyített magán..
Habár nemtom, kb fél 7kor feküdtem le, és 11.30-kor már fenn is voltam, ahhoz képest már egész jó állapotban vagyok
Ja közbe meg voltunk strandolni is, lehet hogy a víz segített..
Robaj: persze, nem gáz, nekünk is ingyen van az a ventri, sőt, ha gondolod, csinálok egy lampha szobát is!
ja és maxpacketset 60ra köcsög gyerek!
Zsadi: kell klán?
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Csatlakozom, boldog névnapot Zolika, Zébácsi, Zoli, meg miegymás...
Ja, tegnap nagyon jó volt a buli, csak a végén kicsit elszaladt velem a ló, aztán megjött vuk
Meg kb 4re értem a móriczra, de érdekes módon ezután a következő kép az volt, hogy negyed6 van, és épp jön meg a villamosom...
Ja, szolj RG-nek, hogy mivammá, lécci lője már ki a szervert
Tegnap a Ti ventritekre mentünk mejte-vel a főszobába, nincs pass aza jó benne
Ugye nem gond?
Ma akkor ugye leszel Te, elvileg Mejte, és én. Jól gondolom? Senkit nem akarok megsérteni.
Az RG meg nincs msn-en, szal gőzöm nincs most mivan, van cod + ventri is.
Ja és istenkirály a net, 30-as stabil ping rlz, henteltem is tegnap egy jót
-
Elrood
őstag
Ja, ha nem adod ki magadból, annak is megvan a varázsa.
Mikor lehajtod a fejed, és becsukod a szemed, szépen pörög veled a világ
. Ingyen emlékezettörlésről ne is beszéljünk.
Túl sokat anekdotázom, agyamra ment a meleg. -
Elrood
őstag
Ja, tegnap nagyon jó volt a buli, csak a végén kicsit elszaladt velem a ló, aztán megjött vuk
Meg kb 4re értem a móriczra, de érdekes módon ezután a következő kép az volt, hogy negyed6 van, és épp jön meg a villamosom...
Hehe, hipp hopp, jön Vuk!
Egyébként tapasztalat, hogy ivászat után megkergetem Vuk-t, akkor másnap kevésbé leszek másnapos. -
FlasH-BacK
senior tag
-
Robaj
addikt
Ki érti, cod és ventri szerver is műxik, majd konzultálni kell RG-vel.
-
Robaj
addikt
Boldog névnapot Zola, Zolcsi, Zolesz, Zoli, Zolika, Zolka, Zolkó, Zoló, Zoltánka, Zolti, Zoltika, Zotya, Zotyi, Zotyika, Zotyó, Zotyóka, Zozó, Zozi!

-
mejte
csendes tag
közben kiderült, hogy a spanglit többféleképp is lehet értelmezni
vagyis választhattok is
spangli 1: prostituáltaknál igénybe vehető minimál díjcsomag (ún. ''francia'')
spangli 2: füves cigaretta
mind a kettő csúnya rossz dolog.
de mindkettő ellazít
az árát nem kérhetitek, mert azt akkor csak értelmes dologra költenétek
-
mejte
csendes tag
esküszöm befizetem mindkettőt egy spanglira.
hátha ellazulnak. -
Robaj
addikt
Jah igen bocs, jáccunk mejte-vel és vagy flash-el és és szólnak hogy szólni kéne zsadinak, vagy hogy hol van zsadi...
UI: Bocs, ez is kimagyarázás.
ááá meddő vita, úgyis én leszek a hülye, meg a kimagyarázós, meg a hibás mindenért
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Mibe kötök bele mi?
Megértem W kirohanását.
Itt az elvről van szó Te ....
Soha nem játszottam el egy taggal sem, hogy felbolondítom mert ''game'' van msn-en.
Majd fél óra után lelépek mert uncsi. Ennyi.
Mejte: Az hogy mindig itt okoskodik. Vagy kussban marad, vagy kimagyarázz mindent. Ennyi. -
mejte
csendes tag
zsadi: ezt a linkes témát nem vágom...
mondjuk nem kizárt, hogy az én készülékemben van a hiba
(a cseheknek drukkoltál ma, vagy mi van?
) -
Robaj
addikt
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Zsadi
őstag
-
Robaj
addikt
-
Elrood
őstag
-
Robaj
addikt
RG szólt, mától előreláthatólag 2 hétig költözés lesz új szerverre.
-
FlasH-BacK
senior tag
Igen
kiderült az nvidia lan nem szereti a modememet és inkább a másik realtekkel nyomulok, úgyis mind1
kb fél órámba került feljelentkezni
Flash jó bulizást, ne idd nagyon magad részegre --> húzz meg egy csajt
Akinek kell 3netphone feltöltőkártya 1000 helyett 800-ért szójjon
, kaptam 20K értékben és van 2 hónapom letelefonálni...
[Szerkesztve]Hát, nem mondom hogy vigyázni fogok, jó kis svédasztalos helyre megyünk, ahol sör meg bor korlátlan mennyiségben fogyasztható, plusz rövid italbol is lehet 1-2-t. Utána meg megyünk még máshova is...úgyhogy a májamnak lesz mit emésztenie

Én sztem meg se próbálkozok majd biliárdal
-
Pacák
senior tag
Éljen a 100%-os páratartalom.

Pacák mester: az nem a matektanár, hanem a fizikatanár...
[Szerkesztve]Egyébként mechanika. De a kettő nem zárja ki egymást. A középiskolában fizikatanárnő volt az ofőm, de aljas módon mindent tudott a matekról. A főiskolai matektanárunk meg mindent tudott a fizikáról. Na itt volt a gond...

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Éljen a 100%-os páratartalom.

Pacák mester: az nem a matektanár, hanem a fizikatanár...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Itt kecsón biztos nem, még csak borul be

Mi a 3 gúnárba mentünk, szépen szolidan, 10 fele jött a tesitanár, mindenkit meghívott egy körre, ill. többre.
(sör nem, de rövidek jöhetnek), utánna 12 vagy 1 körül kirúgtak minket, h. vége... anyátok, mentünk csocsózni, billiárdozni máshova. 4 körül kezdtek páran hullani, én még tudtam magamról és a csajok jól bepiáltak.
reggel 7-kor hazaérek, szia anya, este 5-ig ki se keltem az ágyból. Régi szép idők. -
Pacák
senior tag
HOL? HOL?!
Már megyek is oda! 
P.S: Nem lehet, hogy matektanár csak nagyon tisztában volt a testek rugalmas/rugalmatlan ütközésével kapcsolatos törvényekkel?
-
Elrood
őstag
én ma nem leszek mert érettségi bankett lesz, de holnap valszeg tudok jönni!
Enyém nagyon cool volt. Iszogattunk a tanárokkal, matektanár meg levert mindenkit billiárdban
. Talán azért sikerült neki, mert ő még valamennyire józan volt
. Én a fehér golyót is elég nehezen találtam el
.
Végre, végre, egy kiadós zápor.
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Igen
kiderült az nvidia lan nem szereti a modememet és inkább a másik realtekkel nyomulok, úgyis mind1
kb fél órámba került feljelentkezni
Flash jó bulizást, ne idd nagyon magad részegre --> húzz meg egy csajt
Akinek kell 3netphone feltöltőkártya 1000 helyett 800-ért szójjon
, kaptam 20K értékben és van 2 hónapom letelefonálni...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Robaj
addikt
Na mejte reszkess, megjött a modem

-
Pacák
senior tag
borzasztóan szaggatok, de leszarom
ha a napsugárzás nem készít ki, akkó nem fog szétidegelni.
Ami nem öl meg, az erősebbé tesz..
-
Robaj
addikt
borzasztóan szaggatok, de leszarom ha a napsugárzás nem készít ki, akkó nem fog szétidegelni.

Leszek én is -
mejte
csendes tag
-
Robaj
addikt
-
e=mc²
őstag
Ez a Dogmeleg tetszik
, végül is, a Kutyameleg, szó szerinti fordításban
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link] -
Loha
veterán
19-1
de ez télleg a nos volt? és ezek olyan jók voltak?
én csak Nostun!ng-ot ismerek, nos klánt nem 
nektek is behalt az msn???? esssóesssss
[Szerkesztve]Brec 20-0 lett tényleg a ^NoS ellen.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
19-1
[Szerkesztve]Elfilózgattam egy ideig a dolgon, hogy én estem-e le, vagy mindenki más
. -
Robaj
addikt
19-1
[Szerkesztve]e-e
kérdezd meg Lohát, határozottan emléxem, hogy 20-0, ha nem, akkor leszoplak 
-
FlasH-BacK
senior tag
-
Robaj
addikt
Ez a Dogmeleg tetszik
Egyébként ilyenkor nem egészséges kinnt lenni a melegben, mert könnyen leég az ember, illetve a nagy hőségtől rosszul lehet. Persze abban segít a s(z)ör(piiiii), de ugye azt lehet a gép előtt is szürcsölni.
Persze Robaj esetében nem túl szerencsés, mikor egészen véletlenül ráfekszik a ventri gombjára kérődzés közben, ami a sokadik eset után kissé irritáló lehet.
Bezzeg, Corps-éknál mikor voltam én is egyszer beugrózni, azokon a formákon behaltam...kb végig szakadtam a röhögéstől, közbbe meg aláztuk az ellent nagyon kegyetlenül.
Ja, movieval kapcsolatban: felcsillant a remény, mivel ma kézhez kaptam az érettségi bizonyítványomat, nem is akármilyen jegyekkel
! És valszeg ma hozzájutok a sony vegas 6.0-hoz is, úgyhogy valszeg belekezdek a múviba. Trailer-szerűségnek Zsadi részlegéből fogok egy kisebb részletet előállitani előreláthatólag, remélem akinek van demoja, és nincs akadályoztatva azok továbbításában, az kedvet kap hozzá, mert a dolgok jelen állása szerint max egy Zsadi-Robaj-flash movie jönne ki a nyersanyagból..
Ja, Robaj, igérted a nfly elleni cb war demoinak fragjeit még jórégen, azt most szivesen venném.
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link]Lusta vagyok paperról begépelni, de ígérem, h. holnap bepötyögöm

Tegnap Nos ellen 20-0 ott volt
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Ez a Dogmeleg tetszik
Joe, őszinte részvétem a meló miatt, és remélem mielőbb sikerül több szabadidőhöz jutnod! Addig is, tartsd be a munkatörvénykönyv előírásait! [link] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem azzal van a baj, amit mondasz, hanem ahogy mondtad. Lehet osztani Robajt (kell is!), de legalább kultúráltan, emberi lényekhez méltóan tegyük ezt.
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
és akkor ha én kikelek magamból, - mert ugyanezt megcsinálja velem is - akkor közfelháborodást keltek, hogy milyen bunkó vagyok, mert megmondom a magamét...

-
e=mc²
őstag
-
Zsadi
őstag
Nem az a lényeg hogy mi az uncsi, meg mi nem.
Felbolondítod az embert, majd otthagyod mert uncsi, kössssz.
Akkor meg minek nyavajogsz hogy menjek? Mindegy, mostanában amúgy sem untattalak...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Igazad van!
Viszont 4-ből 3x csak Te voltál! És mi mit csináltunk? Chim HQ. Már mondtam Mejte-nek és Flashnek is hogy kezd uncsi lenni...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
okés. már 2. hete csak Flash-el talizok gyakrabban (kb 14/3, joe, w, dog 14/1, mejte 14/2)
Szóval lehetne jönni, vagy 9-kor elmegyek focit nézni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostanság annyira kevesen vagyunk, h. szinte minden nap hív Loha beugrózni és választhatok: vagy chim HQ egyedül, vagy velük... ez így nem lesz jó
Sajáton is el lehetne ökörködni, csak 1edül nincs értelme, senki nem jönne fel, min 3 ember kéne tőlünk, h. megteljen...''Mostanság annyira kevesen vagyunk, h. szinte minden nap hív Loha beugrózni és választhatok: vagy chim HQ egyedül, vagy velük... ez így nem lesz jó''
Ezt 4x is eljátszottad velem, hogy ''gyere game van'', majd leléptél. Sőt egyszer ott volt még Mejte, W is, szal....... -
Robaj
addikt
okés. már 2. hete csak Flash-el talizok gyakrabban (kb 14/3, joe, w, dog 14/1, mejte 14/2)
Szóval lehetne jönni, vagy 9-kor elmegyek focit nézni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostanság annyira kevesen vagyunk, h. szinte minden nap hív Loha beugrózni és választhatok: vagy chim HQ egyedül, vagy velük... ez így nem lesz jó
Sajáton is el lehetne ökörködni, csak 1edül nincs értelme, senki nem jönne fel, min 3 ember kéne tőlünk, h. megteljen... -
LJoE
senior tag
Maga már hajnalban osztja itt az eszet?

ki korán kel, az nem normális
lásd én
most meg délben osztom az eszet
így jobb?
ja Robaj, hétvégén meg se próbálj számítani rám, jövő héten meg éjszakás vagy, akkor se
továbbra is nagyon ritkán leszek, ha leszek
mert sok a meló és max offline játékokkal játszom pár perceket -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
LJoE
senior tag
Na, az más. Aszittem ki akarják fizettetni azt az időszakot is.
Viszont, akkor júliustól jó lesz: erősebb lesz a szerver, remélhetőleg nem fog lagzani, Robaj se fog lagolni, már csak a megfelelő részvétel fog hiányozni a jó szórakozáshoz
te is tudod, hogy ez nem Robaj pingjén múlik leginkább...
-
FlasH-BacK
senior tag
Na, az más. Aszittem ki akarják fizettetni azt az időszakot is.
Viszont, akkor júliustól jó lesz: erősebb lesz a szerver, remélhetőleg nem fog lagzani, Robaj se fog lagolni, már csak a megfelelő részvétel fog hiányozni a jó szórakozáshoz
-
Robaj
addikt
Behal 1-2 hétre?
És nem lesz se szerver, se ventri? És a júliusi havidíjat meg ugyanúgy ki kell majd fizetnünk?
Szerintem ez nem igazán érné meg nekünk.
Talán az lenne a legjobb, ha júliusra szüneteltetnénk is a kölcsönzést, lévén h úccse kell senkinek a szerver rajtunk kívül.
Ventri/TS szobát tudok, ha kell, de látom Hemp már megtette ezt a szivességet.
Remélem azért majd ha jó lesz a neted, sokan visszaszoknak a közös játékra, mivel talán kevesebb waron fognak szidni a laggod miatt!
Aza a szünet le lesz vonva, mint tudod utólag fizetünk
Tehát jövő hónap sztem max 2500, de még majd meg lesz beszve RG-vel -
FlasH-BacK
senior tag
Behal 1-2 hétre?
És nem lesz se szerver, se ventri? És a júliusi havidíjat meg ugyanúgy ki kell majd fizetnünk?
Szerintem ez nem igazán érné meg nekünk.
Talán az lenne a legjobb, ha júliusra szüneteltetnénk is a kölcsönzést, lévén h úccse kell senkinek a szerver rajtunk kívül.
Ventri/TS szobát tudok, ha kell, de látom Hemp már megtette ezt a szivességet.
Remélem azért majd ha jó lesz a neted, sokan visszaszoknak a közös játékra, mivel talán kevesebb waron fognak szidni a laggod miatt!
-
Elrood
őstag
-
Robaj
addikt
-
Elrood
őstag
Jókó szósz baszki
majd szépen fizetgetem neked addig.
a netrű: SAJÁT 2048/192 ADSL, nem osztom meg csak magamnak
Joe, akkor újabbat sem kaptál? Ne szopass már
455 huf, ennyi, számlaszám név uaz
Hemp: köszi, de sztem a többiek örülnek (flash kivételével
, bár nem hiszem ) ha nem hallják a hangom 
[Szerkesztve]Most jutott eszembe baszki
.
Remélhetőleg az új neteddel mostmár nem a ''lagger'' becenévvel fogunk illetni
.
Még másfél hét. -
Robaj
addikt
Jókó szósz baszki
majd szépen fizetgetem neked addig.
a netrű: SAJÁT 2048/192 ADSL, nem osztom meg csak magamnak
Joe, akkor újabbat sem kaptál? Ne szopass már
455 huf, ennyi, számlaszám név uaz
Hemp: köszi, de sztem a többiek örülnek (flash kivételével
, bár nem hiszem ) ha nem hallják a hangom 
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
-
LJoE
senior tag
-
HEMP
aktív tag
-
Elrood
őstag
-
Robaj
addikt
Háh van már adslem, név+jelszavam, már csak modemre várok, ezen a héten megjön!

-
Robaj
addikt
Jut eszembe, ventrink is saját, úgyhogy 30-tól az is behal 1-2 hétre. Ki tud felajánlani vmi ingyeneset addig? Flash?

-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Robaj
addikt
Nem kaptam szerveresdivel kapcsolatban levelet, Robaj. Nem mintha nagyon hiányozna, de azért gondoltam jelzem.

Köszi! Akkor küldöm még1x.
UI: DOG, A PH-s mailcímre ment fél perce, majd nézd már meg.
Vazze Zsadi, mért nem jössz jáccani?
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Robaj
addikt
Én holnap bukom el az 1. tantárgyam, neve vállgazd 1, 2 kredites tantárgy... vizsgás... műszaki infón... cool
-
FlasH-BacK
senior tag
-
HEMP
aktív tag
-
Robaj
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Ventilátor bazár /LIAN LI/NZXT/PHANTEKS/CORSAIR/MSI/ZALMAN/120MM/140MM/CSOMAGOK/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AMD GAMING PC! Ryzen 7700X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / B650M / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
, talán townville? - amelyiknek a közepén van egy templom ) puskával szaladgál és úgy osztja a fejeseket, h. csíterezik?
Engem is leszedett ez a ''valaki'' olyan csípőlövésekkel, amiből úgy gondoltam csak TE lehecc.

.

Már megyek is oda!