- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne idegeskedj.Én most jatszottam Cod2 zászlosat.Már vezettek 8:1 arányban el kell ismernem megérdemelten mert jók voltak.Szervezetten és okosan csinálták.Mi meg mint a Birkák mentünk ki merre látott.
De azért az ellefél között volt egy srác aki abbol üzőtt sportot,hogy bejőtt oda ahol ''ujraéledsz'' majd ott mindenkit halomra lőt.Mjad megkértem ebből ha lehet ne csináljon sportot mert nem igazán sportszerü.
Azt írta nem nyavajogjak hanem játszak és ha nem tetszik huzzak a picsába.
Azért néha azt kivánom Jézuskától ,hofy fussak vele élőben is őssze.Ugy pofán verném a csunya beszédért,hogy taknya menetet vágna a nyakán.Rühelem ha egy forumon mások előtt valakit leanyáznak ill le Buziznak.Nos ez ment ott 1 órán keresztül.
Eljőttem elegem volt a taknyokból nevetséges sehol se lehet tisztán értelmesen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs