Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne idegeskedj.Én most jatszottam Cod2 zászlosat.Már vezettek 8:1 arányban el kell ismernem megérdemelten mert jók voltak.Szervezetten és okosan csinálták.Mi meg mint a Birkák mentünk ki merre látott.
De azért az ellefél között volt egy srác aki abbol üzőtt sportot,hogy bejőtt oda ahol ''ujraéledsz'' majd ott mindenkit halomra lőt.Mjad megkértem ebből ha lehet ne csináljon sportot mert nem igazán sportszerü.
Azt írta nem nyavajogjak hanem játszak és ha nem tetszik huzzak a picsába.
Azért néha azt kivánom Jézuskától ,hofy fussak vele élőben is őssze.Ugy pofán verném a csunya beszédért,hogy taknya menetet vágna a nyakán.Rühelem ha egy forumon mások előtt valakit leanyáznak ill le Buziznak.Nos ez ment ott 1 órán keresztül.
Eljőttem elegem volt a taknyokból nevetséges sehol se lehet tisztán értelmesen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest