- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LJoE
senior tag
-
Zsadi
őstag
Lehet lesz jövőre is.
Honvédelmi miniszter szeretné ha lenne, légierőnek és a honvédségnek is kerek évfordulója lesz 2008-ban.
Hát igen. A svájciak és az olaszok hiányoztak. De az én amatőr repülés iránti szeretetemnek (ami inkább csak a bámulásból áll), ez is jó volt, és kizökkentett a szürke hétköznapokból.
Tudod, az a hang....és a látvány.
A hangosítással voltak bajok pár helyen, helyezkedni kellett. De amúgy le a kalappal a rendezők előtt, minden más okés volt. Rend, tisztaság, árak minden elfogadható volt. 1 órát csúsztattak a programmal az eső miatt, de volt közben is időkitöltő program, ami gyakorlatilag felért egy rendes műsorral.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
hát bennem még délelőtt megfordult, hogy vonatra ülök
rád kellett volna zörögnöm basszus, ha közlöd, hogy te mindenképp kimész biztos megindultam volna...
mindegy, elbasztam, ez van, most már kár rajta dünnyögni, az előbb kaptam egy vagon képet a szöszitől, ők elmásztak
jókat lőtt nagyon
jövő hétvégén viszont ide a dunához tuti kimegyek az air race-t nézegetni, hogy rohadjon meg a hülye fejem, motoros brümmögőket sugárhajtásúak helyett...
amúgy kicsit azért szegényesre sikerült a műsor, sok új nagy dobás nem volt
egyszer egy ilyet kéne megcélozni (RIAT)
itt aztán van látnivaló bőven
[link]
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Reggel esett kicsit ott, a városban szakadt. Majd fél 1/2 12 - kb 1/2 2-ig esett huzamosan, váltakozva. Esőkabát, esernyő, plusz szétnézés a hangárokban, ki lehetett bírni. Nem volt sártenger, mint pl Sziget. Rengetegen voltak, az eső ellenére is.
Állat volt, még az esőben is olyat zúztak a vadászok, hogy inkább kimentünk a hangárból és néztük. Félelmetesek voltak.
Majd jött a délután. Meleg, napsütés, leégés megint karon, arcon... nagyon szép idő lett a fő programokra. Törökök, Franciák csúcs amit műveltek. De a többi sem volt piskóta. Egymástól kaptak kedvet a pilóták, külön engedélyt kértek a gyakorlatokra a toronytól néha.
Szal egyszer áztam el kicsit komolyan, az esőkabát alatt a gatyóm, de megérte.
Sajnálom hogy nem jöttetek, vártalak Titeket.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
sajnos mégsem döntöttünk túl jól
de utólag persze már mindenki okos
azért én most verem a fejem a falba, hogy egy kis esőtől ilyen könnyen lemondok valamiről...
délutánra kisütött a nap és repülik a programjaikat gyönyörűen a gépek... -
mejte
csendes tag
ezek szerint csak ''jól'' döntöttünk... sajnálom én is.
-
LJoE
senior tag
a rossz idő miatt lefújtuk a repnapra való elmászást
nem tudom elmondani milyen ideges és szomorú vagyok... -
LJoE
senior tag
közérdekű infó egy másik fórumról
''Néhány gyakorlati információ azoknak akik holnap jönnek el:
A rendezéssel nekem most (se) volt semmi bajom. 20 perc alatt kint voltam a központból, a főkapuhoz visz a busz, jegyár 350 Ft, oda-vissza érvényes. A kapuban tömeg (kb negyed kilenc) de gyorsan bejutottunk. Bent elég mobilWC és kuka, ezenkívűl 20 percenként járöröztek szemeteszsákkal és szedték össze ha valaki valamit eldobott. De csak elvétve volt olyan elvetemült, aki kiitta a sört, és a füvön hagyta a dobozt. Pár tuskó bagóst láttam, aki ahol elszívta a cigijét ott dobta el a csikket, de az ilyen söpredékkel nincs mit kezdeni, ha rászólok még neki áll följebb, ott helyben le kéne vágni a kezét, ez lehet a megoldás.
Kaja-pia: Sokhelyen vásárolhatsz, az árak nagyjából egyformák, néhány példa:
Hot-dog 250-350 Ft,Gyros 700 Ft, kürtőskalács 500 Ft, menü 1400 Ft, tartalmaz egy darab kolbászt, sültkrumlit,kenyeret, fél liter kolát. Aki ''rendes'' kaját akar azt is talál.
Sör csak arany ászok van csapolt 350 Ft dobozos sokféle ugyanennyiért. Bor 80-100 Ft/deci, Üdítő fél literes szénsavasok 350-500 Ft, kimérve 100/deci.'' -
Zsadi
őstag
Hát kérem, ezek a pilóták nem normálisak.
Itt vagyok apáméknál kint, itt van a fordulójuk a házak felett.
Alig vannak alacsonyan....Kötelék szambázik éppen....
-
Bagya
csendes tag
Na, visszatérve Robajunkra, lehet csak felvette az izraelita vallást, és igazából valamilyen zsidó-trakotorra volt csak kíváncsi...(tudom szar volt, meg minden, de nem aludtam ki magam..)
Másfelől meg tök jó, hogy egyik időjós oldal részben felhős, részben napos időt jósol 26 fokkal, a másik 22 fok zápor zivatar...plusz még egyik nyugati másik északi szelet mond..
Harmadrészt meg erősen csökkken az esélye, hogy tudok menni, egyrészt mert kellemes keverés van a beosztásommal és még én se tudom dolgozok-e vasárnap (érdekes ezt leírni úgy, hogy most péntek van basszus...), illetve meg nem tudok rendesen kiegyenesedni derékfájásból kifolyólag...
Nem tudom mi lesz, ha más nem, Zsadi majd dobj egy postacímet és kűldöm a Hubit
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #1972 üzenetére
az NVIDIA oldaláról leszedett (legfrissebb?), ehhez a szériához tartozó driver van fenn. ha tudsz jobbat, linkeld be lécci!
a forceware-t meg nemtommijaz. -
Robaj
addikt
Zsadi: elsőként uninstall minden java, a program files/java könyvtár üres legyen, ha van ilyen.
Azután töltsd le ezeket:
1. [link]
2. [link]
Telep 1. majd 2.
Próbáld ki. Elvileg mennie kéne a javának, de csak tippelek, nem tudom pontosan a hiba okát, nem találkoztam még ilyennel.
Dog: Tegnap 12 órányi forgalomszámlálás után Neked küldtem el a nyári gyakorlat beszámolóját, kérlek hagyd figyelmen kívül, nagyon nyalizós lett.
Mejte: Foggalmam sincs, nincs kétmagos procim. Az tuti, hogy codnak a procid nem tetszik (-1500 mhz)
UI: akkor kérném valaki telszámát, aki kinn lesz repnapon (Joe, Zsadi?) mert nem tudom hogy szombaton is ki lesz, ha lesz egyáltalán. -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1969 üzenetére
pejsze pejsze lárifári.......mondtam én anno, hogy figyelj és tanulj!
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1969 üzenetére
én már akkor is kezdtem sejteni ezt az egészet mikor anno a firpo ellen mindenféle rózsaszín cicafiu és hasonló nickekkel állt fel a bagázs...
mer ez egyilyen szájhős
én meg már megmondtam neki, hogy hozzám oda ne merje hozni mert kivágom
mer nemérek rá most sajnos
jövő héten se fogok, mer akkor meg pakolni kell meg költözni kell
utána héten már igen, addigra nem oldódik meg, akkor nekiállok hegeszteni aztán majd lesz valami belőle
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát hozzad, múltkor is mondtad, hogy majd jól elhozod, aztán jól nem hoztad.
Jójó tudom, úgyis járok én majd arra...
''JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad?''
Én ettől szeretném elhatárolni magamat, valamint azonnali hatállyal beadom a lemondásomat...
[Szerkesztve] -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1964 üzenetére
DoG: leszedtem, felraktam, beállítottam, továbbra is szopat.
ez a feladat rád vár, komám
Zsadi: nem vagyok éhes disznó
JoE: te meg mit csodálkozol? ez a egy homo-klán, nem tudtad? -
LJoE
senior tag
édesanyámborogassálmileszitt illetve ott
ha Z megint megpróbálja leszopni Bagyát én bizonyisten megrúgdosom -
mejte
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1961 üzenetére
köszi az ásást.
elméletileg pont ugyanez a problémám, megtoldva azzal, hogy 15 fps-nél többet nem tudok kihozni a játékból. pedig ehhez a konfighoz az 1024x768-as felbontás azért szerintem nem túlzás.
egyébként a linknél található file-t törölték, de majd levadászom valahonnan.
JoE: az még csak ''threesome''.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1961 üzenetére
hát a procija ugyanolyan mint az enyimé
meg Zsadié is ugyanolyan 4200-as kétmagos
viszont nálam meg nem kellett megbuzerálni
de egyébként rémlik már így nekem is ilyen, hogy vót aki rinyált rá, meg a hibaüzenet is hasonlít
gruppen meg max úgy érdekelne, hogy plusz még egy csaj
[Szerkesztve] -
-
LJoE
senior tag
fontos és közérdekű és információ, elsősorban az alkoholistábbjainak
''A rendezvényre élő állat, valamint alkohol nem vihető be, annak kiszerelésétől függetlenül. Üdítőital és ásványvíz bevitelére is csak bontatlan műanyag palackos változatban lesz lehetőség.''
tehát sört és Zozit bajos lesz bevinni
javaslat sört bent vesszük, Zozit bevitel előtt kinyírjuk (halott állatról nem szól a fáma) -
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1951 üzenetére
Én is ebben bízom. Ha nem esik folyamatosan egész nap, akkor ki lehet bírni.
Legfeljebb kivül/belül elázunk. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha ilyen idő lesz, mint tegnap, tegnapelőtt meg ma, az még kibírható. Néha süt a nap, néha nem, délután van egy kis zápor, ennyi belefér.
-
Zsadi
őstag
Viszünk ernyőt. Lehet felkészülnek esőre is. Gondolom, valamelyik hangárba majd be lehet húzódni. De reméljük nem lesz nagyobb zuhé, csak valami kisebb zápor.
Mostanság elég hülyén esik itt is. Nálunk valamelyik nap akkora zuhé volt, fateréknál a város másik végében meg fülledt napos idő. (Pont a reptér fele.)
Mindegy. Majd lesz valami. -
LJoE
senior tag
a kedves mesternek elég komoly konfigja van (veri az enyémet)
bőven faszán kéne menni
valami más van elcseszve, csak nem volt idő még rá kiturkálni
nekem a nagy melegben viszont asszem sérült a videókártyám, mert most már 57 fokon is képes képhibákat produkálni
éljen az ámításteknyika
mejte: az esőtől én is nagyon parázok, mert úgy tényleg nagyon szar és én sem szeretnék esőben ott bohóckodninem tudom mi legyen, jegyet még nem vettem, kéne menni legalább összefutni, de ez így kezd elkedvetleníteni
-
Pacák
senior tag
Kedves mester, akkor tedd közzé eme helyen nagybecsű konfigurációd összetevőit, hogy segíthessünk!
Az adatlapodon látható mostani konfig - C=64 két joystick -val felvértezve - nem túl kecsegtető az fps -ek mennyiségére nézve.
Pedig hiányzol a csapatból, mivel te vagy az egyik fix ember, aki a sok puskás között ritkaságként thompson -t, vagy ppsh -t nyektetve váratlanul kapja oldalba az ellent.
-
Zsadi
őstag
Na, hogy Robajnak is igaza legyen, majd traktorral megyünk ki a rétre, gumicsizmában, talpig műanyag esőruciban. Bazinagy fehér számok lesznek a traktor oldalán, így meg tudjuk adni a traktor telefonszámát nekije, majd begázolunk vele a borutcába, és meneküljön, de főleg Ő, mert lesz ottan akkora hepaj, hogy jólvanna.
Télleg vazze, traktoros terrortámadás. Ez mekkora lenne a hírekben.
Kiszenvedtem magam. Vazze. -
mejte
csendes tag
inkább azt mondja meg valaki miért nem tudok a CoD-dal játszani, mióta új (és nem is olyan szar) gépem van? 15 fps-t produkál, és már az egész zeug ablakon való kiszórását fontolgatom. a CD-ket meg rituálisan elégetem.
-
mejte
csendes tag
esőben mi a lófaszt csinálunk kinn? nem szeretek teázni.
egyébként meg kontraktort véletlenül is írhatott Robaj, tekintve, hogy a ''t'' és az ''r'' billentyűk egymás mellett helyezkednek el a klaviatúrán.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
jaj szameg télleg a traktort nem írtam neki... mer az még fontos lett volna, hogy arra se gondoljon, mert az se jó
reggel belekukkoltam az élő közvetítésbe, jó pocsolyás volt a kifutó
azért nagyon remélem, hogy nem lesz szar a helyzet, fotózni is nagyon kéne...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Mejtének akkor esernyőt is kell hozni, de jó lesz a napernyő is, azalá jó sokan elférünk.
Tetszett ez a traktor téma..
''Valami mezőgazdasági gépezet?''ja, jóparaszttal szánt az eke....
Valami meghülyült a winfosomban. Telóra nem tuduk javas cuccokat felrakni. Java virtual machine hiba van. Failed to load main-class attribute..... hiba. Javat leszedtem/újraraktam de semmi. Valakinél nem volt hasonló gebasz? Teló nélkül sem megy a java...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1936 üzenetére
Telómat ellopták, ezért kérdezek számot.
-
LJoE
senior tag
egyébként basszameg a ló rohadjon meg a világ csak csak esni fog, és úgy néz ki leginkább vasárnap, most már az összes időjárásjelentő lófaszom esőt jósol Kecskemétre...
-
Robaj
addikt
válasz
FlasH-BacK #1931 üzenetére
Kapcsolattartó emberke, aki megmondja mikorra hol legyek a borutcán.
-
LJoE
senior tag
hát a koncertet végülis kihagyom
a busz a vasútállomástól indult (Dognak jófajta memóriája van)
és 150 forintot kértek érte
ez egyébként ismét amolyan magyaros világröhej, mert ha meg autóval jössz ingyen parkolhatsz egy rakat külsőbb parkolóban, ahonnan ingyen visz a busz a reptérhez -
LJoE
senior tag
tessék nekem megmagyarázni milyen szerződést akar kötni a hülyéje
Bagya szervezkedj és kommen kommengukken essen piálen
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Vas este borutcában egy kis/nagy borozás?
Flash, Elrood Ti jöttök?
Majd egy kontraktor telszámát kérem. -
Bagya
csendes tag
Veszprémi különítményről annyit, hogy Zozit nem értem el múlt szombat óta, lehet a Tiszába vagy pálinkába fulladt nem tudom. Majd még igyekszem utzolérni, hogy akkor miképp hogyan, ha megyünk akkor kocsival, de nem tudom mikorra érünk le (sajnos Kecskemét ugye nem a szomszéd..)
Az időjárást figyelgettem én is, hát nem valami bíztató, de remélem tévednek ismét az időjósok (bár a térdem nem sok jót írgér sajnos..)
Jegyeket valószínű, hogy helyszínen vesszük a nagyfokú bizonytalanság miatt...
szerk. Pont ma nézegettem a két évvel ezelőtti képeket, némelyiken jókat mulattam. Viszont nem találtam a csoportképet, ahol látszik, ki mennyire van leégve, azt ki csinálta?
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1923 üzenetére
Megvan a régi képek közt. Ha annyira kell, zoomolj rá!
-
LJoE
senior tag
hát a win98 és a jégoldó az mindenképpen szükséges, otthon felejted megverünk
pokrócot viszek, mejtének mondtam, hogy dobja be a napernyőt (aszonta van neki olyan, az azért jól jöhet)
a késő estét azt meg tőle kell megtudni, mert ő az aki egyszer csak majd azt fogja mondani, hogy na késő este van, ő megindul a géppel, mi meg ha akarunk beszállunk -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1919 üzenetére
itt a belvárosban hétágra süt a nap
egyébként sajna ez valószínű hétvégére is, hogy helyenként kialakuló rövid idejű záporok zivatarok -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1917 üzenetére
milyen esőt?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na ilyen esőt nem szeretnék vasárnapra...
-
LJoE
senior tag
repnapjegy vétel még nem volt
egyébként a tudomány mai állása szerint a harci helyzet a következő
vasárnap megyünk reggel mejte, Dog, Laca kollégám, én
mejte ótójával
és maradunk vasárnap késő estig miszerint mejte szerint ő haza akarna indulni vasárnap késő este valamikor
na ez itten a terv
Veszprémi különítmény hogyan érkezik? -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1914 üzenetére
Ja, ez Magyarország......
Repnapjegyeket megvettétek már?
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Aztat (sic!) nem értem én a szerény nyomott agyammal, hogy mit őriznek annyira egy előlapon. Biztos, hogy nekik nem 7k-ba kerül, tehát így is keresnek rajta, max. a szervíz nem. De ha az ember ki szeretné (is ki is tudja) magának cserélni, miért hagyja ott/vigye be? Áh, Magyarország... (cirquedesoleilgesztipéterdallamra)
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1912 üzenetére
Tényleg azok amiknek írod őket. Bazz legalább telefonon mondhatták volna mi a szitu ez ügyben...
Köszönöm a fáradozásod!
mod: Fater felhívtak őket hogy mi van. Hát ők nem gondolták, hogy valaki bemegy hozzájuk teló nélkül alkatrészért, ezért nem mondták neki ezt.lolka bolka lárifári...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1902 üzenetére
Dog!
Fater beszélt ma velük telefonon. Gyári az előlap! -
LJoE
senior tag
egyelőre úgy néz ki, hogy én is csak vasárnap érkeznék Doggal és mejtével együtt plusz 1 darab kollégámat hoznám még
de mejte még nem adott választ, hogy jön vagy sem
illetve a kollégámat sem tudom tökéletesen biztosra, de mára kiderítem, hogy mi az álláspont
remélem nem zavar senkit egy hozzánk csapódó emberke, elég lökött beillik a tájba
a freccenek pont valami sokéves jubileuma van a hétvégén
svájciak sem lesznek, mert a hülye vezérük lábát törte egyiptomban
sajnos messze szegényesebbre sikerült a felhozatal a korábban hangoztatottakhoz képest
miután elbukott a ruszki su-27 kötelék, bepróbálkoztak a mig29OVT-vel, de úgy néz ki az is kútba esett
a franciák nagyon komolyat mennek viszont, a törököket is már láttuk, hogy nem annyira komplettek
úgyhogy lesznek azért szép dolgok, állítólag a spanyol F18 is szépet szólózik
meg ahogy elnéztem videóról a magyarok gyakorlását a gripen szóló se lesz szar
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
ha Kutja intézni tudja akkor jólvan, mert én mostanság nem mászok arra
tudom, hogy én vagyok az örök pesszimista, de mára több időjárásjelentős honlapon is esőket jeleznek hétvégéreremélem nem igaz, illetve max pár perces záporok
viszont itt egy hivatalosan még nem megerősített program időrenddel
08.00-08.10 DIAMOND TWIN STAR MŰREPÜLŐ BEMUTATÓ
08.12-08.22 GOMBKÖTŐ SZILÁRD MŰREPÜLŐ BEMUTATÓJA, FK-12 COMET
08.25-ig 2 db L-39 + 2 db L-159 KÖTELÉK FELSZÁLLÁSA
08.27-08.45 THE FLYING BULLS RED BULL KÖTELÉK BEMUTATÓJA
09.00 DC-6B LESZÁLLÁSA
09.05-ig 2 db L-39 (MAGYAR) + 2 db L-159 (CSEH) KÖTELÉK LESZÁLLÁSA
09.10-09.20 PETER PODLUNSEK SZLOVÉN MŰREPÜLŐ BEMUTATÓJA (EXTRA 330)
09.43-ig NYITÓ KÉPBEN RÉSZTVEVŐ REPÜLŐGÉPEK FELSZÁLLÁSA
09.45-10.00 MEGNYITÓ: DR. SZEKERES IMRE HONVÉDELMI MINISZTER
10.00 NYITÓ KÉP
10.00 Mi-8 MAGYAR ZÁSZLÓVAL
10.01 JAK-52 KÖTELÉK BEÉRKEZÉSE
10.02 AN-26 + L-39 KÖTELÉK BEÉRKEZÉSE
10.03 AN-26 + MiG-29 KÖTELÉK BEÉRKEZÉSE
10.04 JAS-39 EBS HU KÖTELÉK (5 REPÜLŐGÉP) BEÉRKEZÉSE
10.04:30 2 db ÚJ JAS-39 EBS HU BEÉRKEZÉSE
10.30 -ig A NYITÓ KÉPBEN RÉSZTVETT REPÜLŐGÉPEK LESZÁLLÁSA
10.30-10.38 JAK-52 szóló (MAGYARORSZÁG)
10.38-10.46 HARCI KUTATÓ-MENTŐ GYAKORLAT (MAGYARORSZÁG)
10.46-10.51 EJTŐERNYŐS UGRÁS VÉGREHAJTÁSA
10.52-11.00 L-39ZO szóló (MAGYARORSZÁG)
11.01-11.11 PC-9M SWIFT szóló (SZLOVÉNIA)
11.12-11.25 Mi-24 szóló (MAGYARORSZÁG)
11.26-11.34 JAS-39 EBS HU szóló (MAGYARORSZÁG)
11.35-11.45 SUPER GALEB G-4 szóló (SZERB LÉGIERŐ)
11.46-11.54 BO-105 szóló (NÉMETORSZÁG)
11.55-12.08 F-16MLU szóló (HOLLANDIA)
12.10-12.30 FLYING STARS SZERB KÖTELÉK BEMUTATÓJA (4 db GALEB)
12.31-12.41 JAK-11 szóló (CSEH KÖZTÁRSASÁG)
12.41-12.51 Mi-24 szóló (SZLOVÁKIA)
12.53-13.04 JAS-39C szóló (CSEH LÉGIERŐ)
13.05-13.27 WINGS OF STORM; HORVÁT KÖTELÉK BEMUTATÓJA (5 db PC-9)
13.28-13.38 EF-18 szóló (SPANYOLORSZÁG)
13.39-13.49 BESENYEI PÉTER szóló (EDGE 540)
13.50-14.21 TURKISH STARS; TÖRÖK KÖTELÉK BEMUTATÓJA (8 db NF-5)
14.22-14.36 L-39CM szóló (SZLOVÁKIA)
14.37-14.49 F-16MLU szóló (BELGIUM)
14.49-15.00 AUGUSTA A109 szóló (BELGIUM)
15.00-15.10 BOEING REPÜLŐGÉP BESOROLÁSA
15.15-15.25 L-159 ALCA szóló (CSEH LÉGIERŐ)
15.26-15.33 JAS-39A szóló (SVÉDORSZÁG)
15.33-15.46 BABY BLUE; DÁN KÖTELÉK BEMUTATÓJA (4 db MF-17)
15.47-15.56 MiG-29B szóló (MAGYARORSZÁG)
15.57-16.07 J-22 ORAO szóló (SZERB LÉGIERŐ)
16.08-16.18 VERES ZOLTÁN szóló (EXTRA 330)
16.18 KÖTELÉK L-29 + L-39 + L-159 FELSZÁLLÁSA
16.20-16.50 PATROUILLE DE FRANCE; FRANCIA KÖTELÉK BEMUTATÓJA (8 db ALPHAJET)
17.00-17.05 KÖTELÉK; L-29 + L-39 + L-159 LESZÁLLÁSA
17.05-17.15 AN-2 PINGPONGLABDA SZÓRÁS
17.15-től LÓERŐK ÉS SZÁRNYAK BELL COBRA HELIKOPTER, MiG-29 VADÁSZREPÜLŐGÉP, EXTRA 330 SPORTREPÜLŐGÉP ÉS EGY FORMA 1-ES AUTÓ VERSENYE
kísértetiesen hasonlít a két évvel ezelőttire, néhány cserével
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1902 üzenetére
Én sem. Majd megmondják remélhetőleg. De szerintem hivatalos SE boltban csak nem árulnak gagyit. Információs részlegük ajánlotta ezt az üzletet.
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1900 üzenetére
Igen. W850I és fekete. Azt hiszem fekete és fehér gyári előlap van hozzá, de fekete kellene, és csak előlap. (Azt passzolom hátlapot is adnak-e hozzá, de sztem 7000-ért nem)
Ha utángyártott akkor felejtős. Bár ha hivatalos SE boltot ajánlottak, akkor reméljük nem gagyi .
Nagyon nagyon:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest