Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    addikt

    válasz concret_hp #25787 üzenetére

    "amugy meg "csak" kommunikalni kell az emberekkel."
    - szerintem ez a kulcsa a dolognak, ennyi lakásnál már biztos lesz 1-2 olyan lakótárs is, aki simán felhív este 10-kor, hogy az ő szintjén kiégett a villanykörte a folyosón. Ha türelmes vagy, és jól le tudod kezelni az ilyen helyzeteket, akkor talán vágj bele, én tuti nem vállalnék el ilyet.
    Egy ilyen fiatal épületnél szerintem sok minden nem igazán mehet tönkre, amin utána sokat rágódnátok a közgyűlésen (a régi lakásomnál állandó téma volt a tető és pince felújítás, egyikből sem lett semmi azóta sem, úgy elszálltak az árak, a mostaninál az erkélyeket kellett felújíttatni - ezen ment a vita többször is, mindig volt valaki, aki szerint a legolcsóbb, referenciákkal rendelkező ajánlat is drága, mert neki xy jómunkásember megcsinálná olcsóbban).
    A régi lakásomnál volt egy nagyon agilis lakó, aki sok mindent el akart intéztetni, ő simán azt csinálta, hogy facilitálta a közösképviselő váltásokat, és addig keresett új jelölteket/cégeket, amíg nem jött egy olyan, akivel elégedett volt. Talán a harmadik volt, aki viszonylag bevállt hosszabb távon is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés