Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz _NCT #24666 üzenetére

    "mondtam hogy nincs, és elment szó nélkül. Azért pesten ehhez lehet nyílt volna a bicska és a ‘pakojjáki’ szavak"

    Szerintem ebben nem lehet ilyen különbséget tenni, hogy a budai csöves kisebb eséllyel késel, mint a pesti. Amúgy sincs szerintem ilyen, hogy budai, meg pesti. Mozognak mindenfelé és abszolút a szerencsén múlik, hogy az egyén, akivel interakcióba kerülsz, az mennyire agresszív.

    A feleségem 4 évig járta a komplett M3 vonalat munkába járáskor, én 2017-ben kb fél évig heti 2-3 alkalommal utaztam vonattal Pécs és a KöKi között, mégsem volt agresszió, de még kéregetni is nagyon ritkán jöttek oda.

    Ellenben mikor visszaköltöztünk Pécsre a belváros kellős közepén az Árkád mellett este 7 órakor a C-type letépte a feleségem válláról a táskát. A pénze ugrott, a telefonja csak azért nem, mert épp velem beszélt rajta, mikor lekapta róla a táskát. Nagyon jó volt a tehetetlenség érzés, hogy nem tudok mit csinálni a telefon túloldaláról, bár utólag jobb is így, mert lehet, hogy most én ülnék börtönben, amilyen hirtelen haragú vagyok.

    A fentiek ellenére nyilván nem lehet kijelenteni azt, hogy Budapest biztonságosabb, mint Pécs. Ugyanígy a budai vs. pesti csövest sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés