- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
Qtya123 #20004 üzenetére
Te írtad fentebbi kommentedben, hogy a két olcsóbb lakás hátrányosabb, mint a drágább “túlárazott”
A másik, hogy ahogy Ijk is írja: az számít, hogy ma mennyiért tudnád felújítani, nem az hogy tegnap mennyiért csináltatták meg.De hogy kicsit a te szemszögedből is mutassam: én pl mozgatható bútorok, és eektronikai eszközök nélkül kb 4 milliót öltem tavaly a lakásomba. És ebbe semmi drága mulatság nem volt, mint pl burkolás meg ilyenek, az akkor is “irreálisan drága volt” ezért hagytam ami volt. (Nincs vele baj csak nem modern)
Na azóta sokkal drágább a konyhabútor (ha egyátalán 3 hónap múlva ideér meg be is építik neked), ki kelett festeni, glettelni, ez geci nagy melo… Vilagitas, elektromos bovites, redonyok, fuggony stb most megdragabb, ha egyataln elvalallja valaki(!). Furdoszoba feujitas… SENKI nem akarta elvallalni mert nekik csak ugy biznisz ha milliokert ujra is csempeznek… Nekem csak szanitercsere kellett… Klimat legalabb egy szazassal dragabban fogjak felrakni most mintha tavaly csinaltattam volna.Ha en most el akarnek innen koltozni, es ujra ki kene poccintenem egy masik lakast, akkor nekem is az emelt arat kene kifizetnem mindenert. Akkor en miert is adnam el tavalyi áron? Arrol nem is beszeltem, hogy tavaly egy elmeny volt a butorok beszerzese, mindenre honapokat(!) kellett várni.
M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpársportok
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Elite: Dangerous
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest