- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
lol mi?
Azt ne mondd, h ezt nem lehet rámondani egy juhászra, mert menten besz@rok: "Mint ahogy korábban elhangzott, a boxer nyílt, barátságos kutya. Idegen emberekkel szemben nem bizalmatlan, az agresszivitás, harapósság távol áll tőle. Számára a legfontosabb, hogy kellő közelségben legyen szeretett gazdájához. "
Sőt, ez nem csak a juhászokra igaz, hanem bármelyik fajtáról elmondható. Ha ez nem így van, akkor az csak egy vmire vezethető vissza: az emberi hibára.
"Ilyet egy kutyás topicban leírni...jó, hogy nem hányod el magad ha hozzáérsz a kutyádhoz. "
Szó sincs ilyenről. Szeretem a kutyámat, a kutyákat simogatni, de amit írtam az user error és nem a kutya hibája. Nem tudom miért kellett kiforgatni a szavaimat. Vagy esetleg Te szereted azt, ha elmész vhova és leülsz, akkor szúrja a seggedet a kutya szőre? Vagy amikor a cipőtalp betétje teli van szőrrel? Nekem itthon vagy egy olyan ruhám, ami full kutyaszőrös, mert az van rajtam, amikor játszok vele, amikor megyünk sétálni, amikor fésülöm. Ellenkező esetben (értsd utcai ruha van rajtam), akkor próbálom tartani az 1 lépés távolságot miután megszaglászott, de akkor sem fog kihúzni a görcs, ha hozzámér. Nem átment-e a mondandóm lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged