- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Ne erőltesd már basszus... most kiemeltél 5 sort egy két oldalas szövegből?
Gondolom tisztában vagy vele, hogy hogyan alakultak ki a fajták. Ha nem, akkor nagy vonalakban annyit, hogy egy bizonyos célnak megfelelően házasították a kutyákat. Legyen az szobakutya, őrzővédő, vadász vagy harci kutya. Ugyan így a jellembeli különbségek, egyik ragaszkodóbb a másiknál, másik harapósabb, visszahúzódóbb és lehetne sorolni a végtelenségig. A fajtajellemen belül természetesen lehetnek eltérések kutya és kutya között.Az világosan látszik, hogy teljesen más nézőpontot vallunk, azzal a különbséggel, hogy én elfogadom azt, hogy vannak kinti kutyák, viszont te nem vagy képes felfogni, hogy vannak kutyák akiknek jobb sőt egyenesen szükséges, hogy a lakásban tartsák őket.
Amit visszaidéztél egyébként cinizmus volt, ezért volt smile a végén, látom nem jött át.
Most, hogy végignézek magamon, egy darab kutyaszőrt nem látok sehol, pedig négyszer voltam vele sétálni és egy lakásban élek vele.Kicsit elkanyarodtunk mondjuk, nem tudom minek hoztad fel ezt a "kutyaszőrös a ruhám" témát, a kutya érdekeit kellene szem előtt tartani, ha már kutyát vállal valaki nem gondolod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest