Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4430) King Unique válasza L1m1 (#4429) üzenetére


King Unique
titán

Helló!

ASMedia chipes külső házak esetében csak a PID: 55AA azonosítós típusoknál támogatott a firmware frissítése! Ellenben a 1153 és az egyéb típusoknál már nem! De ez egyébként az összefoglalóban is le van írva. Tehát nálad a 1153-as azonosító miatt sikertelen a frissítés és ezzel igazából nem is lehet mit kezdeni.

Az alvó mód működését egyébként akadályozhatják bizonyos diagnosztikai programok, illetve akár maga az OS is, ha pl. egy rendszerfolyamat gyakran hozzáférést intéz a lemezhez. Erről a másik topikban is volt szó. Tehát az esetleges zavaró tényezőket megszüntetve kellene kipróbálni az alvó mód működését!

Egyébként a külső HDD-k elsődlegesen PC-n, Macen, valamint desktop OS alatt használatosak. Illetve ilyen környezetben támogatott leginkább az egyes funkciók működése, míg pl. egy tv, médialejátszó, set-top box, router stb. esetében már nem feltétlenül (példa). Továbbá egy routernél a rajta lévő firmware-től is függhet, hogy támogatja-e pl. egy USB-s külső háznál üresjáratban a leállítást (példa).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.