Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4990) King Unique válasza hommeros (#4986) üzenetére


King Unique
titán

A TRIM, illetve USB-n az UNMAP funkciót biztosan támogatja, letesztelted? Csak mert a gyártó weboldalán nem nagyon találni erre vonatkozó információt. De amúgy lehet esély a működésére, mivel az egyik feltétel (UASP) eleve teljesül. Valamint a másik az, hogy a chipnél firmware szinten támogatott legyen, ami az USB 3.1 Gen 2 vezérlős külső házaknál gyakoribb.

Néhány információ esetleg még hasznos lehet az alábbiakról:

Milyen USB-chip van a külső házban, a PCB-n fizikailag szemrevételezve a chipet látszik rajta a felirat?
Windowsban a hardver biztonságos eltávolítása opció használata után a külső házban a HDD/SSD leáll, az állapotjelző LED kialszik rajta?
X perc teljesen inaktív állapot után (+ információ), valamint a Windowst/gépet altatva alvó módba vált a külső ház, illetve a benne lévő HDD/SSD leáll, az állapotjelző LED kialszik rajta?
Windowson a CDI, HDS stb. programok megfelelően kezelik a külső házat, illetve a benne lévő HDD/SSD meghajtót, a hőmérsékleti adatok mellett az egyéb SMART értékek kiolvasása is rendben van?
Tényleg max. 9,5 mm magas HDD fér bele? Csak mert ránézésre vaskosabbnak tűnik a külső ház, például a hasonló méretű LogiLink UA0115 külső házba 12,5 mm magas HDD fér bele.

Egyébként tényleg fullosnak néz ki ez az Ewent EW7070 külső ház, kb. full alumínium, külön be/ki tápkapcsoló is van rajta, a videó alapján csavaros belső és külső rögzítés, gyárilag mellékelt csúszásgátló gumitalpak, külön Type-A és Type-C kábel, stb. Ehhez elég hasonló modell amúgy az előbb említett gyártó kínálatában is van LogiLink UA0290 néven, amely utóbbi szintén USB 3.1 Gen 2 Type-C.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.