Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1576) batagy válasza rabbit87 (#1575) üzenetére


batagy
őstag

Szia!

A natív valóság az, hogy az eredetit nem tudod visszahackelni. Hacsaknem megtalálod pont ugyanazt a verziót valahol, ami letölthető. De szerintem amit rátöltöttünk, az majdnem ugyanaz volt így is.

"Ugyanúgy lekapcsol a HDD, hiába írja az MPtool, hogy nincs engedélyezve a standby"
Akkor ezt viszont már az OS okozza szerintem. Windowsban az Energiagazdálkodásban le van tiltva a lekapcsolás? Én azzal megszívtam, mert nálam is engedve volt és csak hónapok után vettem észre. Win 8.1-ben itt van :
Vezérlőpult -> Energiagazdálkodási lehetőségek -> Séma beállításainak módosítása -> Speciális energiaellátási beállítások módosítása -> Merevlemez -> Merevlemez kikapcsolása -> Beállítás: Soha legyen.

"mert a sebesség is rosszabb így"
Ha engem kérdezel, szinte kizártnak tartom hogy a firmware okozná a lassulást. Mondjuk hogy 95% esélye hogy nem az. A helyedben egy másik vinyóval is próbálnám. A tieden 73% a foglalt terület, esetleg töredezett. Próbáld meg töredezettségmentesíteni először!

Persze semmi nem zárható ki, lehet hogy tényleg a firmware okozza. De előtt érdemes lenne kizárni, hogy nem a vinyó miatt lassul be. Pl. víruskereső vagy ilyesmi is esetleg lassíthatja. Másik ötletem még, A Wifi jel is zavarhatja az USB3-at, szóval gondold át hogy van-e Wifi bekapcsolva a port közelében, ami esetleg a korábbi tesztnál nem volt. A teszt idejére kapcsold le a Wifit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.