Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Jól láttam, S905X3 alá is van 19.0 Kodis Coreelec? Nem arról volt szó, hogy a 905 széria kimarad?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
nagyúr
Köszi a válaszokat srácok, akkor megy vissza a Leia.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Sony KD-55XH8077 androidos televízió. Mivel a gyári lejátszóval még a 4k tartalom is (és némely 1080) akadozik ezért probálkozok a Kodi-val.
Szeretném lejátszani róla a filmeket de sajnos nem tudom tallózni a nasom (Zyxel NSA 325v2).Próbálom betallózni a filmeket, de sajnos nem fogadja el a jelszót. Pedig helyesen írom be.
Ha segítenének azt nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
gyűrű
addikt
válasz ilovedigweed #34157 üzenetére
Milyen kodi fut rajta? Ha 19-es akkor sok szerencsét. A kodi fórumon 12 oldal van tele az androidos kodi 19 samba hibáival.. olvasd át, hátha valamelyik beállítással neked is megjelenik..
-
Gaben92
őstag
Nem ott lesz a probléma nálad. Vezetéken vagy, vagy 5GHz-en?
A Sony blokkolja a hardver dekóderek használatát. Kizárólag a saját beépített lejátszója tudja használni őket, szóval ami azzal nem megy az mással sem fog. Ha valami akadozik akkor vagy nincs a TV-ben dekóder hozzá, vagy kevés a sávszél.
Na most a Sony nem arról híres mint a Samsung, hogy kizsidózza ezeket szóval inkább hálózati bajokra tippelnék.
Amúgy 9-es szérián prbáltam a Kodi-t. Pusztán lejátszást nézve a dekóder blokkolás miatt a gyári lejátszó kétszer körbeh.gyozza. Csak sajnos az meg semmi másra nem jó...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
ilovedigweed
senior tag
Megnézem majd meló után mindenképpen, köszönöm!
@Gaben92
Mindegy mire teszem, kábelen és 5ghz wifin is szaggat sajnos.
Hálózati beállításokban tudnál esetleg segíteni?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Gaben92
őstag
válasz ilovedigweed #34160 üzenetére
Mielőtt elkezded túrni a beállításokat én megpróbálnék egy lejátszást USB-n keresztül. Ha onnan megy akkor legalább tudni fogod, hogy a hálózat a baj. Ha onnan sem akkor viszont codec probléma lesz.
Minden tartalommal ilyen vagy csak bizonyos 4k filmeknél? Codec infót tudsz dobni privátban arról a filmről ami szaggat?
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Gaben92 #34161 üzenetére
Külső merevlemezről megy a 4k. Bloodshot pl.
Hálózatról Mad Max, Iron Man, Ford vs Ferrari mind akadozik 4k-ban. Sőt 1080-ban a Mad Max is.
Próba képen elindítottam a Mad Max-et (1080) a másik szobában lévő Samsung tv-n és lejátszotta. Wifin.
Küldtem privátban, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vargalex #34130 üzenetére
Mester: az mitől lehet, hogy az Exosharkban tegnap rákerestem egy sorozatra (Agymenők), kiadta az összes évadot. Átváltottam a kiszolgálók nyelvét magyarról angol+magyar-ra, újra kerestem, ekkor már csak az első évad első 5 részét találta meg. Visszaváltottam csak magyarra, de azóta soha többet nem találja a többi évadot! Töröltem a gyorsítótárat, a kiszolgálókat is a beállításokban.
Úgy sejtem, hogy a két esemény közt valami frissült, mert egy hete nyitottam meg utoljára a kodit, és az okozta ezt, de fogalmam sincs, mi lehetett.
Android 10, 18.9 Leia, asszem a legfrissebb verzió, ami a 19 előtt volt fent.
-
brazos
senior tag
Nem tudom, hogy ez segít e, de a Linux alatt most váltottam kodi-18.9-re, nem komplett telepítőt használva, hanem csak bizonyos deb fájokat törölve, majd azokat frissítve az új 18.9-es deb fájlokkal lett egy 18.9-es Leia kodim. Ebben az előzőleg linuxos fájlkezelővel lementett .kodi könyvtárban lévő addonok és a felhasználói bejegyzések megmaradása miatt azonnal megvolt és működött is minden eddig a 18.6-ra telepített addonom. Az Exoshark-ban alapból magyar+angol volt a nyelvbeállításban, a keresésben elsőre nekem sem adott ki semmit az Agymenők-re, sem a Big Bang Theory-ra sem. A nyelvet átváltva csak magyarra, már megtalálta a sorozat 12 évadát, benne az epizódokkal, annyi volt a gond, hogy semmit nem játszott le, lévén az egyetlen megtalált szolgáltatónál -vidto- semmilyen tartalom nem volt elérhető.
Visszaváltva a nyelvet csak angolra, ott is megtalálta mind a 12 évadot, benne az epizódokkal, de itt is az volt a gond, hogy bár többször is felhozott találatban bizonyos szolgáltatót, abból csak egyetlen egynél volt lejátszható tartalom. Persze csak angol nyelven.
De legalább volt magyar felirat letölthető hozzá. A nyelvet visszaváltva az alap magyar+angolra, ekkor már a keresésben simán felhozta a 12 évadot, az epizódokkal, + az angol és magyar szolgáltató címekkel. Ebből a magyar címek egyáltalán nem működnek, lásd a fentebbi képen a nincs tartalmat hibaüzit, míg az angol szolgáltatókból a képen kiemelt cím működik csak, és ott megy a letölthető magyar felirat fájl lejátszása is.
Tudom, hogy ez a Linux alatti próba rajtad nem sokat segít, de talán próbáld meg az Exoshark beállításában a keresési előzmények törlését, meg amit még lehet ott törölni, és úgy kerestesd le újra egyenként. -
nagyúr
válasz brazos #34164 üzenetére
Köszi, minden infó segít.
A telefonomra 2 hete lett csak telepítve, a raspberry-s osmc lejátszómra se sokkal régebben, kb 1 hónapja, tehát nem volt régebbi beállítás egyiken sem. Ennek ellenére az osmc-n most is jól működik a kiegészítő, az androidon még mindig nem. A minden törlésén már túl vagyok. Megpróbálom törölni adatokkal együtt és újra tenni...Szerk.: képfeltöltés.eu-s képeid nem látszanak csak ha külön megnyitom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kodiban lehet valahol állítani azt, hogy a megkezdett filmet ha csak 10 másodpercet néztem belőle akkor onnan tudjam folytatni következő lejátszásnál ? Alapból nem tudom pontosan de minimum 5 percnek el kell telni mire úgy van, hogy következő lejatszásnál már nem elölről kezdi hanem megkérdezi folytatom vagy elölről. A 10 másodperc példa volt de a lényeg hogy minél kevesebb idő elteltével is tudjam következő lejátszásnál folytatni.
-
Black Gobbo
csendes tag
Sziasztok,
segítséget kérnék. Sokadszorra kell új könyvtárstruktúrát megcsinálnom és az adatbázisomat egyenként betallózni. Ami rendkívül frusztráló, tekintettel, hogy 20 terra feletti.
a problémám jelen pillanatban: mióta bekapcsoltam a kodiban, hogy frissítse bekapcsoláskor a médiatárat, azóta bekapcsolás után betölti a főképernyőt és utána azonnal összeomlik. Ez most friss verzióval történik, de az előző verzióról ugyan ez a probléma miatt álltam át. , Tud valaki esetleg megoldást a problémára? -
gyűrű
addikt
válasz Imi1981 #34179 üzenetére
Az mindegy minden kodin kéne mennie..
Esetleg próbáld így:<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>393216000</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
<video>
<playcountminimumpercent>97</playcountminimumpercent>
<ignoresecondsatstart>10</ignoresecondsatstart>
<ignorepercentatend>3</ignorepercentatend>
</video>
</advancedsettings> -
Imi1981
veterán
Sajnos eltűnik ahogy átlépek mondjuk a sorozatokba majd vissza a filmekbe és már nincs ott a jel, hogy folytatható és elölről kezdi. Lehet túl alacsony az érték? 30 másodpercet állítok be a 10 helyett akkor lehet jó lenne?
Vagy az a probléma, hogy emby kodi addont használok és így nem működik csak USB-n rádugott hdd-vel?[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Itt is megkérdezem, hátha:
Sziasztok!
Egyszer már belefutottam ebbe a hibába, de még egyszer megkérdezem, hátha azóta rájött valaki a megoldásra.
AAC + srt variáns mellett a kép folyamatosan ugrál. Ha a hang AC3 akkor nincs gond. Egy darabig folyamatosan átalakítottam a fájlokat, de ez eléggé nagy munka egy idő után!
A box egy Minix Neo U9H. CE: 9.2.2Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Dolphine #34184 üzenetére
Ha valaki hasonló problémával küzd....
Rájöttem a megoldásra.
Kiderült, hogy nem a hanggal volt a baj, hanem a képpel. A kódolással nem stimmelt valami, de eddig nem jöttem rá, mivel az összes videót Handbrakkel alakítottam át és így nem vettem észre, hogy nem a hang a hibás, hanem a videó kódolása. Akkor derült ki, amivel MKVToolnix segítségével akartam a hanggon változtatni és ugyanúgy dadogott a kép mint korábban.
A megoldás, hogy ki kell kapcsolni a h264 gyorsítást.
Így már minden simán megy!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a Kodiban, csak azért raktam fel a Xiaomi Mi Box S-emre hogy menjen róla a dmdamedia.Hozzáadtam ezt a moviesharkot és aztán abból elkezdtem telepíteni a benne levő kiegészítőket és pl. az M4 meg az RTL Most fel is települt (ki is pipálta), működnek, de a dmdamedia-ra nem csinál semmit Mi lehet a hiba és mit kezdjek vele?
-
Sonja
nagyúr
Hogy a fenébe működik a sorozatoknál a több évad? Hiába csinálok olyan mappát, hogy sorozatnév utána azon belül Season 1, Season 2, stb. mappa, majd azokba a részek, csak az első évadot olvassa be! Aztán van olyan mappa is, amit már töröltem a gépemről (NFS megosztást használok), de Kodi alatt még ott van, pedig médiatár tisztitást és frissítést is csináltam! Aztán vannak olyan sorozataim, aminél némelyik részét beteszi a listába, némelyiket meg nem. Mi a fenétől van ez, illetve ezeket hogy lehet megoldani? Egyszerűen ez valami borzasztó sz@r működés.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz Dolphine #34190 üzenetére
Itt van a két Sorozatos megosztásom. Első, második. A másodikban lévő Transformers mappából csak a Series 1-et látja, illetve az első-ben lévő mappákból összevissza tesz a listába. Az elsőben volt egy sorozat, amit már kitöröltem, de még mindig mutatja, akár mit csinálok. Szóval ilyenek.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
blakey
titán
Így csináld, pl.:
2 Broke Girls (2011)/Season_1/2.Broke.Girls.S01E01 - Nehéz kezdet.mkv
Tehát az epizódoknál szerepeljen a sorozat címe is.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
Szia!
Ahogy blakey írja a fájlok elnevezésével lesz a probléma.
A magyar címeket nem is kell odaírni, azt elvileg látnia kell annak az addonnak, ami beolvassa. Melyiket használod? Ugye, nem a port.hu-t?
Tehát úgy kellene kinéznie a sorozatok mappában, hogy sorozatnév, utána szezon mappa, majd a fájlnév.
Nálam pl így néz ki:
Series - NCIS - Los Angeles - Season 12 - Fájlok aminek a nevében benne van, hogy S12E01 (ez az első rész a 12. szezonból)
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
vargalex
Topikgazda
válasz adriankoooo #34193 üzenetére
Szia!
Mind a két hiba a loginnal függ össze. Nincs véletlenül speciális karakter a jelszavadban?
Alex
-
spiky03
veterán
Én kis naivan feltettem az RTL Mostot, hogy majd az asszony nézheti ott az Apatigrist.
Erre amikor elakartam indítani az egyik részt kiírta, hogy kell neki az RTL Most+ előfizetés
Az meg nincs, akkor ez így nem leszSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
remex
tag
Próbáltad már ezt a beállítást?
Beállítások - Szolgáltatások - SMB kliens - Minimum SMB kliens (a "nincs" értéket át kell állítani SMBv1-re, a maximum SMB kliens maradjon SMBv3).
Nálam újraindítás után így már be lehetett tallózni a samba forrásokat rendesen. -
remex
tag
Szeretném megkérdezni, hogy a Mediaklikk addon-on esetleg dolgozik valaki, hogy működésre bírja Kodi 19 alatt?
Nagyon jó volna, mert apám onnan szereti visszanézni a Góóól adásait
Előre is köszi, ha valaki megcsinálja!
Meg hát az öregem is nagyon hálás lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest