Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Kodi alatt miért van az, hogy az egyik tv kikapcsolása nem okoz gondot, a másik annál inkább (két külön gép, saját tv készülékkel)? Konkrétan a screensaver funkcióról lenne szó. A problémás tévé esetében a kijelző bekapcsolása után fekete képernyőt kapok, ablakosra váltva, majd visszaváltva lesz csak jó. Csinálja ezt egy évekkel ezelőtti VGA driverrel, a legújabbal ablakozás után sem lesz jó, csak egy összezavarodott valamit kapok helyette.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával 18.x verzió alatt, hogy a streamek (youtube, twitch, más kiegészítők) pokolian lassan töltenek be? Másodpercekig nem csinál semmit, majd kínosan hosszú várakozás után áll neki a melónak. Valakinek tippje, hogy mit lehet ellene tenni...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
c:\Users\ felhasználói profilod neve \AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.digi.hu-online\
TotalCMD szerkesztője is okés, részemről notepad++ ment, annak van csere funkciója a szerkesztős opciók között - ott meg lehet adni, hogy mi helyett (http) mit pakoljon be (https), majd (összes) csere megnyomása.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
A https -re átállás óta kissé akadósak a Digi online adásai a kiegészítőben, ez az addon hibája?
-
CirrMee
addikt
No, Digi addonnal második nekifutás:
pár napja jeleztem itt, hogy furcsán akad (inkább "megugrik" ) a lejátszás a https -re átállás óta. Rendszer újrahúzva, Kodi 18.2 lehúzva, feltelepítve, múvishark feltolva, addon beüzemelve. Dettó ugrik szabályos időközönként - de legalább böngésző alól tökéletesen üzemel ugyanazon a gépen.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz consono #24384 üzenetére
Ez nem amiatt van, hogy 60 Hz-en játszod le a filmet? A nem kadenciahelyes lejátszás miatt is szokott ugrani, "akadni" a lejátszás.
1.: beállítás szerint szinkron indításkor/leállításkor
2.: a büdös életben nem találkoztam még olyan kadencia problémával, ami akkor jön elő, amikor a szolgáltató a stream előtagokat http -ről https -re módosítja. Mondjuk lehet tanulnom kellene még, talán valamiről lemaradtam...[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz CirrMee #24385 üzenetére
No, közben eszembe jutott egy korábbi, szintén ezzel a problémával foglalkozó hozzászólásom - illetve az arra érkezett reakciók.
Az egyik ilyen a gépteljesítményre vonatkozott, jelentem i7 @4.3GHz / RX480 gépemen szintén fent van a Kodi 18, ezen csak kísérletezésre van rendszeresítve (ne a HTPC példányán kelljen). Na ezen a gépen is olyan szépen "megugrik" rendszeresen, mint a másik két törpevason. Szóval tuti nem teljesítmény, tuti nem szétbarmolt rendszer, és azóta van, amióta a digionline alatt http helyett jött a https.
Viszont visszavonom azt a korábbi kijelentésemet, hogy a digionline honlap alatt jó - adásfüggően van amikor nem feltűnő (amikor nem nagyon van mozgás a képen), de a lényeg az, hogy sajna itt is sz*r. Szóval úgy tűnik a Diginél barmoltak el valamit, de csúnyán...
-
CirrMee
addikt
válasz MikeRenton #25428 üzenetére
Nem tudom milyen jogharmonizációról van szó. Amit hozzá kellett az EU -s jogokhoz igazítani, az jelenleg is megvan, a többi meg tagállami hatáskör, lásd ezért van szinte minden tagországban másként szabályozva, ez ügyben meg nem történt semmi változás EU szinten.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Twitch és Digi addon ma nem hajlandó üzemelni - más is tapasztal ilyet, vagy nálam van valami gubanc...?
-
CirrMee
addikt
Lenne egy vicces problémám, amire kérnék segítséget. Mivel nem nagyon beszélek angolul (német sem, stb), azt is megköszönném, ha valaki találna erre guglis találatokat.
Kodi egy ideje azt csinálja, hogy amint a kijelző lekapcsolásra kerül (képernyővédő, tehát nem gép lekapocsolás), visszakapcsoláskor csak egy teljesen fekete képernyő a jutalmam. A tévé érzékeli, hogy újra van jel a bemeneten, mert közli velem. Távirányítóra reagál, mert pl ha mappaszerkezetben hagytam, és a feketeség alatt belépek, akkor az később látható lesz. Az a később pedig azt jelenti, hogy ablakos módba kell váltani (hotkey), és ott már láthatóvá válik minden, majd teljes képre pakolva szintén. Kb így megy a következő kijelző lekapcsolásig, aztán újra feketeség a kijelző ébresztésekor.
Azt a részt nem kell boncolni, hogy a windows (10) az okozó: ki lett próbálva mind a Kodi, mind a Win10 saját megoldásával, de ugyanaz az eredmény. Viszont amint a Kodi kikerül a képből (értsd: win10 bekapcsolja a kijelző lekapcsolást, ha a Kodi nem megy a háttérben), a probléma nem lép fel.
Ezzel párhuzamosan megjelent egy olyan vicces dolog is, hogy "o" gomb megnyomásakor az info panelon mindenre 25Hz frissítést ír, nem érdekli, hogy a forrás mondjuk 23.976, vagy 60Hz -es.Bónusz trekk: valaki meg tudná mondani, hogy pl egy médiatárba fel nem vett, de betallózott mappából meg lehet e oldani (pl videoklipek, vagy rajzfilmek a gyereknek), hogy megszakítás nélkül legyenek lejátszva az állományok...?
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Komplett belőtt médiatárat (azaz nem az állományokat) lehet valahogyan menteni újratelepítés végett?
-
CirrMee
addikt
Amúgy mire való ez az inputstream adaptive addon?
-
CirrMee
addikt
DigiOnline addon két gépemen sem hajlandó működni. Van, akinél üzemel most is?
-
CirrMee
addikt
LG WebOS alá telepíthető Kodi?
-
-
CirrMee
addikt
Sikerült beszerezni egy X96 Max+ gépegységet, és rövid úton fel is szórtam egy SD kártyás CE -t. Hála az égnek sikerült a távirányítóját és a VFD -t is életre kelteni, de akad problémám:
-Digi Online addon megtalálva, a csatornákat (URL) viszont nem nyitja,
-Digi Online Beta meg nem tudom, merre található,
-Filmek menü alatt meg olyan böszme elrendezést eszközöl, hogy nagyjából ABC sorrendben van a tartalom, de a Z után dobálja az ékezetes betűvel kezdődő címeket.
Tud valaki megoldást ezekre a problémákra?“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
MS: na akkor azért nem találtam a telepítős dolgaim között, akkor ugrunk is neki...
Böszme: pedig nálam ezt csinálja, és nem bírok rájönni, hol a hiba, ringyóz verzió alatt véletlenül sem sikerült ilyet csinálni.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Újra kérdésem lenne: HBO GO milyen addonnal használható, illetve merre található?
-
CirrMee
addikt
válasz kovbandi82 #32771 üzenetére
Régebbi LG tévéken távirányítón kapott SimpLink gombot, újabbaknál input gomb megnyom, és ott találod valahol. Nekem jobb alul jelzi (amikor input menüben vagyok), hogy zöld gombra tette a SimpLink -et.
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz aldebaran #32779 üzenetére
nálad van a gond, mert én is és szerintem még rengetegen ff -et használunk és minden kép hibátlanul megjelenik.
Hát hogyne. Két böngésző szerint is Nem biztonságos, valószínűleg mindkettőt én írtam...
-
CirrMee
addikt
válasz kenand #33021 üzenetére
Ha már szóba került a CE / HBO GO:
X96 Max alatt a kép hajlamos megakadni random időközönként, a hang megy az akadás alatt is zavartalanul. Amúgy minden mást kezel rendesen (filmek, YT, Twitch, Digi Online, stb). Ez az addon hibája, vagy valami másé?“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
Kérdés: csak a CE HDR képes, vagy a LE is?
-
CirrMee
addikt
IMDB értékeket lehet valahogy frissíteni a médiatárban? Médiatár frissítéssel nem igazán tudok elérni semmit, mert ha jól láttam, az eredendően az új tartalmakra figyel csak.
-
CirrMee
addikt
Jól láttam, S905X3 alá is van 19.0 Kodis Coreelec? Nem arról volt szó, hogy a 905 széria kimarad?
-
CirrMee
addikt
Digi Online a Matrix alatt felejtős, vagy van már valami kompatibilis verzió?
-
CirrMee
addikt
Elméleti kérdés: 905 X3 +CE (ha FullHD tévé mellett üzemel) 4k HDR anyagot tud önerőből 1080p SDR módban tolni?
-
CirrMee
addikt
HGO alatt a gyerekszekció elérhetetlen, minden más üzemel. A gyerek tartalmat azzal utasítja el (nem lép a kategóriába), hogy van új verzió, frissítsek rá, holott az utolsó (2.7.0) fut. Nálam van valami hiba?
-
CirrMee
addikt
Kodi/Netflix számára generált valaki az itt poszt tolók közül kulcsot (NFAuthenticationKey)? Droidos box nem fogadja el a belépési adatokat, hanem hibára fut helyette, kénytelen lennék ezzel a megoldással operálni, csak a nyelvi hiányosságok miatt nem sikerült még megoldást találnom.
-
CirrMee
addikt
Ezzel csak annyi a gond, hogy pl aha a párom leül a gép elé, hogy a gyerekkel válasszanak valamit a kölyök szekcióból, nincs miből választani. De próbáljam megértetni egy pár éves gyerekkel, hogy a kereső még valamennyire működik...
-
CirrMee
addikt
Inkább van, de a nemrég mellékelt hibaüzenettel nem indul semmi. 1-2 hónappal ezelőtt volt ilyen, akkor két nappal később találtam egy másikat, azzal működött egy ideig - de most újra nem. Ha valamiről tudom, hogy létezik, célzottan keresem, akkor azt el lehet indítani, de így használhatatlan arra a célra, amire használni akarjuk.
-
CirrMee
addikt
Reinstall nem segít, múltkor is az újabb verzió érkezése oldotta meg a problémát. Mellesleg itthon 3 gépen van Kodi, és mindhármat érinti a probléma. Külföldi fórumokon amúgy találkoztam már a hibát érintő panaszokkal, ott is mindenki a megoldásra várt.
-
CirrMee
addikt
HBO Max elindult, el is kezdtem betárazni az itthoni eszközökön. Aztán egyszer csak lerottyant, és azóta az összes eszközön ezt tolja:
HBO Max hiba
Nem sikerült lekérni a JSON adatokat.
Győződjön meg arról, hogy IP-címe engedélyezett (nincs földrajzilag blokkolva).Böngészőből elindulnak a filmek, de a két CE és Win11 alóli Kodi ugyanezt a hibaüzenetet dobálja. Valakinek valami tippje...?
-
CirrMee
addikt
Kérdés Kodi zene lejátszással kapcsolatban : van valami mód arra, hogy listáról/mappából lejátszáskor hangerő korrekciót végezzen (normalizálás)?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest