- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Gobbo
csendes tag
Sziasztok,
segítséget kérnék. Sokadszorra kell új könyvtárstruktúrát megcsinálnom és az adatbázisomat egyenként betallózni. Ami rendkívül frusztráló, tekintettel, hogy 20 terra feletti.
a problémám jelen pillanatban: mióta bekapcsoltam a kodiban, hogy frissítse bekapcsoláskor a médiatárat, azóta bekapcsolás után betölti a főképernyőt és utána azonnal összeomlik. Ez most friss verzióval történik, de az előző verzióról ugyan ez a probléma miatt álltam át. , Tud valaki esetleg megoldást a problémára? -
Black Gobbo
csendes tag
Sziasztok, elég régi felhasználó vagyok, de igazából csak karcolgatom a kodi felszínét. Az érdekelne, hogy amennyiben a fájlrendszerem több könyvtárban kategorizálja a filmeket, a könyvtárakhoz (a Kodiban, ) valamilyen addon vagy skin segítségével tudok-e képet társítani. Pl a western film könyvtárnál mondjuk ne egy üres könyvtár ikont mutasson, hanem teszem azt clint Eastwood fejét esetleg. Azt tudom, hogy a meghajtókhoz lehet alapból, de nem szeretném a könyvtárstruktúrát külön meghajtókként kezelni. Tudom, hogy pár filmnél ez nem releváns, de Nálam jópár Terrabyte (20+) filmről és sorozatról van szó.
köszönöm ha tud valaki segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz blakey #23396 üzenetére
Ezt merre lehet kikapcsolni? Mert én még nem találkoztam ilyen lehetőséggel. Szerintem ilyet nem kapcsol autómatikusan, hiszen nem minden 4K tv viszi a 10bitet sem.
hemond2 :
Jut eszembe nincs fent 18.1, még a pre relasek között sem találtam...Ahogyan a kolléga is írta, az, hogy folyamatosan verziókat frissítenek mindig is így volt a számítástechnika történetében. Nem jelenti azt, hogy az aktuális verzió nem megbizható, rossz esetleg, hogy félkészen adták ki. Tulajdonképpen akkor nézhetjük úgy is, hogy a v17.6 nak a v18 az újabb hibajavítása. Tehát nem stabil a v17.6....Még mindíg áll a probléma, bár a fenti lehetőséget megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz hemond2 #23392 üzenetére
A cél az lenne, hogy az aktuális verzión tudjam használni. Ki tudja mit akarok még, egyenlőre HBO GO nem játszik, de későbbiekben lehet. Ha semmi esetre sem megy, akkor vissza teszem az előző verziót. Előtte azonban mindenképpen várnék még ötleteket hozzá, hátha lenne valakinek valami tapasztalata a problémával és a megoldással. Minden esetre felfrissítem a 18.1-et. Hátha javítja a problémát.
Egyébként PC-n fut. Viszonylag új előző generációs konfigon.
[ Szerkesztve ]
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz hemond2 #23338 üzenetére
Nem igazán jött rá reagálás ezt leszámítva, így újra megpróbálom felvetni a problémát.
Sziasztok!
A problémán, hogy az eddig simán futó h265-ős tartalomaknál Leia frissítés óta kép nincs csak hang. Ez nem minden 4K-t érint. Ami h264-es kódolású ott nem produkálja ezt. A tv egy 1080p Samsung. A frissítésig simán ette ezeket a tartalmakat is (miért 4K, ha 1080p-n nézem? Mert a kép még úgy is szebb, ha nem 4k a tv, mert egy idelye tv-t szeretnék váltani és már amit tudok nagyobb felbontásban szerzek be. stb..) Valakinek van valamilyen ötlete, mit lehetne csinálni, hogy ismét képet is lássak ne csak halljam a filmjeimet? Van akinek esetleg hasonló hibát generál?
Köszönöm segítségeteketVálaszolva pedig, nem nem mindenképpen a Leiat akarom használni, de az lenne a cél, hogy azzal is működjön. Főleg, hogy autömatán frissítette.
-
Black Gobbo
csendes tag
Sziasztok!
A problémán, hogy az eddig simán futó h265-ős tartalomaknál Leia frissítés óta kép nincs csak hang. Ez nem minden 4K-t érint. Ami h264-es kódolású ott nem produkálja ezt. A tv egy 1080p Samsung. A frissítésig simán ette ezeket a tartalmakat is (miért 4K, ha 1080p-n nézem? Mert a kép még úgy is szebb, ha nem 4k a tv, mert egy idelye tv-t szeretnék váltani és már amit tudok nagyobb felbontásban szerzek be. stb..) Valakinek van valamilyen ötlete, mit lehetne csinálni, hogy ismét képet is lássak ne csak halljam a filmjeimet? Van akinek esetleg hasonló hibát generál?
Köszönöm segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 10
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Mikrotik routerek
- GTA V
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest