Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz elder troll #6176 üzenetére
Végre egy ES2 tulaj. Üdv, nekem is ilyen rollerem van.
A kérdésben sajnos nem tudok segíteni, mivel a rollert csak munkába járáshoz használom, felváltva biciklivel, illetve kocsival, ha esik. Tavaly ősszel használtam többet, aztán télen már nem, tavasszal meg jött a vírus és a hómofisz. Így összesen kb. 150-200 km van benne. Ezalatt meg szinte semmit nem kopott.
Valószínűsítem, hogy a kérdésedre innen más sem fog tudni válaszolni, mert mióta olvasom kb egy éve ezt a fórumot talán 1-2 ES2 tulajjal találkoztam.
Van egy elektromos roller fbook csoport, ott többeknek is van ilyen rollere, ott nagyobb eséllyel találsz választ. Keress meg priviben és adok linket.
Amúgy nézegettem videót az első gumi cseréjéről, nem egyszerű mutatvány. Nem mellékeltek pótgumit az első kerékhez, ne keresd a padláson.
Én tuti a lyukacsosat próbálnám ki, mert botrányosan rossz az ES2-k menetkomfortja térkövön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest